mapusluğum dün gece bitmiş meğersemtükkanı ben açıyorum bugün
geçmişte hepinizin yazdıklarını okudum ve hepinize çok çok teşekkür ederim..hakkaride yaptığım yegane zevkten mahrum kalmak kötüydü..hepinizi özledim
2 gündür hiç kaçamak yapmadım cumaya kadar umarım güzel sonuçlar alırım ve alırız..yeni gelen arkadaşlarımız var hepsine hoşgeldiniz aramıza
diyorum..doğru yerdesiniz..
yalnız 3,5 tl fenaymışşşşşş. neresi orası? :)
evet canım görev icabı 2 yıl..7 ayımız bitti çok şükür..
Canım ben cumadan beri iyice koptum karataydan, buraya da gelmeye yüzün olmadı,tartılmaya da korkuyorum, gene sıkıyönetim uygulamam lazım:18:, sen iyi gidiyorsun maşallah , cuma günü güzel şeyler göreceğiz galiba
kizlar almanyada köy yumurtasi yemek cok yaygin.
10 tanesi 1,50 Euro, yani yaklasik 3,5-4 TL.
valla iyi diyorum ama bakalım canım..bu 3 -4 gündür nohut yemeği dışında kaçamak yapmadım..regl de dün tam bitti bakalım cumaya farkedecek mi.:44:
sen de toparla artık canım yaa..sıkıyönetim mi yapcan naapcan..kıss şunun şurasında yaza ne kaldı..offf offff
Hoş gelmişsin sefalar getirmişin cankuş,haksız yere cezalı duruma düşmene bende herkes kadar çok üzüldüm, aynı zamanda buraya hiç bir açıklama yapmadan bizlere haber vermeden
yaptıkları uygulamayada sinir oldum. Senin yazılarında hakaret yoktu, yoksa benim gözümden kaçan yada bilmediğim başka bişey mi var anlamadım daha sonra geçmişi okuyacağım belki
anlarım.Şimdilik geçmiş olsun diyim, bu vesileyle ne çok sevenin var görmüş oldun dimi
aksam menum
1 tabak kara lahana yemee
1 tabak yoort
gunkurusu,omega3
az döner,yarım mandalına
1 saat yuruyus
kız yukarda krallar gıbı menu paylasmısım gormuyon mu
iyidir bebişim..iş ev ev iş..burda başka noolaakızım arkadaşına gitti(neyse ki burada o yönden rahatız..lojman içinde aileler birbirini tanıdığı için rahatlıkla birbirlerine gidip geliyorlar..) eşimde tank oyunu oynuyo..
sen nöörüyon bacım 3-4 gündür ce ee deyip çıkıyon..bildirim de yapmadın..misafir durumları nasıl
afıyet olsun bebeemmakşam
actifray da karışık kızartma
1 kaşık kabak yemeği
2 köfte
4 fırında kıymalı mantar
sarımsaklı yoğurt
çay çayy......
Nohut yasak değil ki ölçüyü kaçırmadan yiyebiliyoruz diye biliyorum :44: bence cumaya iyi bir sonuç alırsın canım
Kızlarr selamm. ben döndüm artık. ama daha karataya dönemedim henüz. Nişanlım da istemiyor diyet yapmamı ama bilmiyorum. okula ve buradaki evime alışamadım henüz. düzene oturtmam lazım. ama çok özledim kahvaltılarımı. ve bu arada başladıgım kiloma döndüm gibi duruyor. off offf
Bu hafta listeyi ben yapıyorum arkadaşlar. en fazla kilo alan ben olacagım galiba :))) neyse sıkı yönetime devam. benim ödem atmam lazım şişkinlik var aşırı. bir de regl dönemim yaklaşıyor sanırım düzensiz...
neyse önümüze bakacağız. bir an önce toparlamam için canta valiz gaz depik yapın bişiler yaaa. düğüne ne kaldı şurdaaa offff
teşekkür ederim ..inşallah ..burada kalayım..
haklısın zaten depresyona çok çabuk girerim ben ..teşekkür ederim..
inşallah makbule'ciğim...
ben de öyle düşünüyorum ..o şekilde kendimi rahatlatmaya çalışorulm..girecekler zaten belli belki..ben boş yere 40 gün çalışıp kendimi paralayacaktım
haklısın ..öyledir tabi..hep hayırlısını isteyince ..böylede hayal kırıklığına da uğrayınca ..hayırlıdır diye düşünemiyor insan..
sağolasın..
annem bu akşam yemeğe çağırdı..oraya gideceğiz..sanırım herkes halime acıdı..
kaynanoş da arayıp duruyor..
annem de arayıp duruyor..
birşey söylemiyorlar ama ...
işte böyle..
bu günler de geçecek...
ne yapayım ...:26::26:
valla iyi diyorum ama bakalım canım..bu 3 -4 gündür nohut yemeği dışında kaçamak yapmadım..regl de dün tam bitti bakalım cumaya farkedecek mi.:44:
sen de toparla artık canım yaa..sıkıyönetim mi yapcan naapcan..kıss şunun şurasında yaza ne kaldı..offf offff
kız yukarda krallar gıbı menu paylasmısım gormuyon mu
ben de ıyıyım canım yatılı mısafırlerı memleketlerıne postaladımsımdılık asayıs berkemal
kızın adına sevındım en azından bırkac arkadası var ve gorusuyo yoksa sana sarardı
afıyet olsun bebeemm
ha bu arada fazlamı muhabbet ettık ıhtar yada ceza almasak..hal hatır sorabılıyomuyduk yaa:26:
sağol canım..ben de hepinizi çok seviyorum..destek olan herkese tekrar teşekkürler..
canım polemik olmaması gerekiyor..yanee bundan böyle sersum no comments kalacak. .deymez canım
Kızlar yarın star tv de 'melek' adlı Melek Baykalın programında Karatay hocamız çıkacak.Kaçırmayın !!!
ne güzel canım..ohh mis gibi doğal doğal beslenin..ama pahalı doğru diyorsun..
ben hakkarideyim canım..migrosa hasretim anlıyacağın
aneeemmm 3.5 tl mi ..abowww batmışın sen bacımmm
yalnız 3,5 tl fenaymışşşşşş. neresi orası? :)
Sen de hoş gelmişsin Melexinhazırlıklar nasıl gidiyor ? Buradan hal hatır sormak yasakmı :26: anlamadım biri beni aydınlatırsa sevinirim.
evet evet havalar bi ısınsa da yürümeye başlasakO kadarcıktan bişey olmaz canım, farkeder inşallah cumaya kadar
Bişey kalmadı sersumum ya, beni anca spor paklar, bi başlasam düzenli yürüyüşlere, o zaman yememe de dikkat ediyorum, ama bakalım inşallah
melek hocamızı çıkarıyo sonra da arkasında diyetisyen çıkarıyor.Kızlar yarın star tv de 'melek' adlı Melek Baykalın programında Karatay hocamız çıkacak.Kaçırmayın !!!
ayynen canım..no polemikValla ben laf atana cevap vermeden duramamama madem bu kadar hassaslar bundan sonra ayrık otlarını anında yönetime bildiririz gereğini yaparlar
Sen de hoş gelmişsin Melexinhazırlıklar nasıl gidiyor ? Buradan hal hatır sormak yasakmı :26: anlamadım biri beni aydınlatırsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?