Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım hoşgeldin bizde seni özledik

cAnLarım ciğerlerim hepinize mutlu bir akşam dilerim.Herkes iyidir inşallah.Menü bildirimimi yapayım
Sabah (08:00) 2 yumurta, az peynir,3 zeytin,çay
öğlen (14:00) 1 çay bardağı kadar badem ve fındık (çiğ tabi ki)
Akşam (17:00) 1tbk zeytinyağlı kereviz,1 tbk kazdağı çorbası (hazır
),1 kase yoğurt

kızlar merhaba bende yarın sabah itibari ile sıkıyönetime giriyorum. kilolarla savaşş başlasıııınn

evet canım görev icabı 2 yıl..7 ayımız bitti çok şükür..

Hoş gelmişsin sefalar getirmişin cankuş,haksız yere cezalı duruma düşmene bende herkes kadar çok üzüldüm, aynı zamanda buraya hiç bir açıklama yapmadan bizlere haber vermeden

yaptıkları uygulamayada sinir oldum. Senin yazılarında hakaret yoktu, yoksa benim gözümden kaçan yada bilmediğim başka bişey mi var anlamadım daha sonra geçmişi okuyacağım belki

anlarım.Şimdilik geçmiş olsun diyim, bu vesileyle ne çok sevenin var görmüş oldun dimi

valla iyi diyorum ama bakalım canım..bu 3 -4 gündür nohut yemeği dışında kaçamak yapmadım..regl de dün tam bitti bakalım cumaya farkedecek mi.:44:

sen de toparla artık canım yaa.. sıkıyönetim mi yapcan naapcan..kıss şunun şurasında yaza ne kaldı..offf offff

Nohut yasak değil ki ölçüyü kaçırmadan yiyebiliyoruz diye biliyorum :44: bence cumaya iyi bir sonuç alırsın canım

sağol canım..ben de hepinizi çok seviyorum..destek olan herkese tekrar teşekkürler..
canım polemik olmaması gerekiyor..yanee bundan böyle sersum no comments kalacak..deymez canım

aksam menum

1 tabak kara lahana yemee
1 tabak yoort
gunkurusu,omega3
az döner,yarım mandalına

1 saat yuruyus

kız yukarda krallar gıbı menu paylasmısım gormuyon mu
ben de ıyıyım canım yatılı mısafırlerı memleketlerıne postaladımsımdılık asayıs berkemal
kızın adına sevındım en azından bırkac arkadası var ve gorusuyo yoksa sana sarardı

akşam

actifray da karışık kızartma
1 kaşık kabak yemeği
2 köfte
4 fırında kıymalı mantar
sarımsaklı yoğurt

çay çayy......
afıyet olsun bebeemm

ha bu arada fazlamı muhabbet ettık ıhtar yada ceza almasak..hal hatır sorabılıyomuyduk yaa:26:

Nohut yasak değil ki ölçüyü kaçırmadan yiyebiliyoruz diye biliyorum :44: bence cumaya iyi bir sonuç alırsın canım

yasak değil ama kilo verme aşamasında çok nişastalı olduğu için önerilmiyor ya canım..ben de evde yapamıyorum eşim sevmez..iş yerimde çıkınca yedim ama umarım çok farketmez..

Hoş geldin canım, yalnız değilsin , sıkıyönetim şart da bende motive 0:26:

Canım hayırlısı olsun, üzme kendini

O kadarcıktan bişey olmaz canım, farkeder inşallah cumaya kadar

Bişey kalmadı sersumum ya, beni anca spor paklar, bi başlasam düzenli yürüyüşlere, o zaman yememe de dikkat ediyorum, ama bakalım inşallah

Kızlar yarın star tv de 'melek' adlı Melek Baykalın programında Karatay hocamız çıkacak.Kaçırmayın !!!

evet evet amman bana sarmasın da
kız ben kilo bildirimini yapmadın dedim.. yoksam o şahne menüleri hep görüyoz..

az ve öz olaraktan sorabilirsiniz hal hatır sayın azamız..

sağol canım..ben de hepinizi çok seviyorum..destek olan herkese tekrar teşekkürler..
canım polemik olmaması gerekiyor..yanee bundan böyle sersum no comments kalacak..deymez canım

Valla ben laf atana cevap vermeden duramam ama madem bu kadar hassaslar bundan sonra ayrık otlarını anında yönetime bildiririz gereğini yaparlar

ne güzel canım..ohh mis gibi doğal doğal beslenin..ama pahalı doğru diyorsun..
ben hakkarideyim canım..migrosa hasretim anlıyacağın

aneeemmm 3.5 tl mi ..abowww batmışın sen bacımmm

yalnız 3,5 tl fenaymışşşşşş. neresi orası? :)

Yaaa kusura bakmayın kızlar ben uçmuşum sanırım 0,35 e alıyorum ben

Sen de hoş gelmişsin Melexin hazırlıklar nasıl gidiyor ? Buradan hal hatır sormak yasakmı :26: anlamadım biri beni aydınlatırsa sevinirim.

Geyiğe çevrilirse ceza alınabiliyor

Akşamda öğlenden kalan tavuk sarmaları yedim

O kadarcıktan bişey olmaz canım, farkeder inşallah cumaya kadar

Bişey kalmadı sersumum ya, beni anca spor paklar, bi başlasam düzenli yürüyüşlere, o zaman yememe de dikkat ediyorum, ama bakalım inşallah
evet evet havalar bi ısınsa da yürümeye başlasak
Kızlar yarın star tv de 'melek' adlı Melek Baykalın programında Karatay hocamız çıkacak.Kaçırmayın !!!
melek hocamızı çıkarıyo sonra da arkasında diyetisyen çıkarıyor..bi dediği bi dediğini tutmuyo ..sinir oluyom..
Valla ben laf atana cevap vermeden duramam ama madem bu kadar hassaslar bundan sonra ayrık otlarını anında yönetime bildiririz gereğini yaparlar
ayynen canım..no polemik
Sen de hoş gelmişsin Melexin hazırlıklar nasıl gidiyor ? Buradan hal hatır sormak yasakmı :26: anlamadım biri beni aydınlatırsa sevinirim.

kıss bazıları burada hal hatır sormamızı muhabbet etmemizi saçma ve gereksiz bulup bissürü laf saydı ya onu diyoz..motomot sadece diyet konuşup başka birşeyle ilgilenmemeliyiz yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…