slma kızla
yeniden kürkçü dükkanına geri döndüm
tickerımda görüldüğü üzere bayagı bir kilo aldım,resmen koyverdim desem yeridir.kendimden nefret ediyorum.şu boğazımı tutmayı öğrenemedim.ideal kiloda kalmayı da öğrenemedim.yarından itibaren bildirimlerime başlıyorum.sevgiler
Canım kardeşine Allah rahmet eylesin, sen de tekrar hoşgeldin aramıza
Canım 3-4 günlük geçmişi yeni okuyorum erkek kardeşinin vefatına çok üzüldüm başınız sağolsun geride bıraktıklarına Allah sabırlı, sağlıklı ömür versin ve başka acı göstermesin.
kızlar menümü de yazıp çıkıyorum
kahvaltı: kkk - süt - omega3 - keten tohumu
öğlen: tavuklu salata - ayran
akşam: musakka - bir parça et - mantar - su - omega3 - keten tohumu
aralarda: maden suyu - türk kahvesi - çay - kefir - su
az önce 15-20 dakika spor :26:
spor derken aynı şu smileylerde olduğu gibi bilimum hareketler:118::122::124: yaptım.
biraz ip atladım, biraz kol germe hareketleri yaptım, pedal çevirdim, hopladım zıpladım, köpekim var benim onunla biraz evde koşturduk az biraz da top oynadık.
şimdi de bir yandan klavye, bir yandan tv, yarın kahvaltıda neler yiyeceğimi planlıyorum
he reyhanım nazlanıyolar davetsız gelmıyolarhoşbulduk canım,dönüşüm pek bir muhteşem oldu
iyiniyetli,leylak takılmıyorlar mı artık.biraz karıştırdım göremedim
gruplasıp sohbetı kopurtmek yenı gelenlerı dıslamak yokCiddimisiniz :26: makarayamı aliisiniz ben hala ciddiyim ona göre
he olabılü sıralamada tercıh hakkını kullanabilün
hoşgeldin canım..(anemmm eski arkadaşlara selam da vermiyecektik )
tamamdırsırayı değiştirebilir miyim ceeviz yımırta peynir zeytün
Annen yada annanenin menopoz yaşını biliyormusun? benim annem 44 yaşında girmiş benimkide ona çekmiş herhal,ama bende 40 yaşında düzensizlikler başladı adet araları açıla açıla 6 aya
çıktı bundan sonrası olmaz diye düşünüyorum ama anneminki birden kesilmiş mesela
Annem de 40 küsürlerde düzensizlik başlamış, 47 de falan tam olarak bitmiş galiba, benim hiç regl olmadığım ay yok,o yüzden bana bir şok etkisi oldu, inanamadım, 3 ay sonra gel demişti, cuma gittim gene aynı şeyi söyledi, hormon testine göre öyleymiş, erken olacakmış,ben de cumadan beri yedim de yedim ve şu an çok şiş durumdayım
hoş geldin canım, yalnız değilsin , sıkıyönetim şart da bende motive 0:26:
hoşbulduk canım,dönüşüm pek bir muhteşem oldu
iyiniyetli,leylak takılmıyorlar mı artık.biraz karıştırdım göremedim
Sersumum hoşgeldin bacım
Evli ve çocuklumuydun bilmiyorum ama seninki daha erkenmiş eğer çocuk düşünmüyorsan takma kafana hoş düşünüyorsanda yapcak bişey yok yine takma kafaya iyi tarafından bak,meme
kanseri olasılığı geç adet olup erken menopoza girenlerde daha azmış biliyormuydun? buda yumurta zühürtü tesellisi
hoşbuldum canımÇok teşekkür ederim ficans, tekrar hoş buldum.
Çok teşekkür ederim, amin, Allah başka acılar göstermesin.
Bu arada Sersum, sen de hoş geldin canım.
he reyhanım nazlanıyolar davetsız gelmıyolar
gruplasıp sohbetı kopurtmek yenı gelenlerı dıslamak yok
he olabılü sıralamada tercıh hakkını kullanabilün
leylakım hosgeldın nasılsın ay pardon ne yedın dıye sormalıydım
kıyamam canım..hadi az kalmışş:26:Ben 2 gündür köylerdeyimçok yoruluyorum yollar kötü o da yoruyor
cuma da köydeyim bitiyor cumaya inş.
hoşbuldum bebişimmReyhanım burdayım fırsat buldukça geliyorum canım sen de yoktun bayadır
Sersumum HOŞGELDİN
Papişim leylakım nasılsınız
3 yaşındaki oğlum hürremimi kapattı atv deki maçı açtı izliyom diyo yaaa ben mutfağa gideyim küçük tv ye
Evliyim ve 2 çocuğum var, doktor direk onu sordu , olmayabilir dedi
Hiç duymamıştım, ben de geç sayılır mı bilmem ama orta sonda reglim başlamıştı
ıyıyım bıdenem senı gordum daha da ıyı oldumReyhanım burdayım fırsat buldukça geliyorum canım sen de yoktun bayadır
Sersumum HOŞGELDİN
Papişim leylakım nasılsınız
hoşbuldum canım
iyi insanlar laflarının üstüne gelirmiş dökülüyolar sırayla..oyamla birdy kaldı
okaa
yaşasın sıraları karıştırcam hepp
ne yedünüzz..nasıl yersinüüzzz
Sen de hoş gelmişsin Melexinhazırlıklar nasıl gidiyor ? Buradan hal hatır sormak yasakmı :26: anlamadım biri beni aydınlatırsa sevinirim.
Ben ' i ' yazacağım sen (iyi) anlaFazla derine dalamayacağım Malum ağzımızdan her çıkan laf aleyhimize işliyor neme lazım komple siteyi kapama kararı filan alırlar
allah senı ne yapmasın gece gece kopardın benı gulmekten ne yedünüz nasıl yedünüz hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?