belki çok problem değil bazıları için ama ben 1 yıla yakın zamandır adliyenin katiplik sınavına girmek için klavye çalışıyordum..klavyemi bile değiştirdim..
f klavye aldım ve 3 dakikada 160 yazar oldum
dün başvuru için adliyeye gittim..
tüm evraklarımı hazır ettikten sonra..
ama başvuru yapamadım..
35 yaşım dolmuş dediler...
kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar..
sınava 40 gün kadar kalmıştı..boşa hazırlanmışım bunca zaman..
tek ümidim merkezi atamalar oldu
dua ediyorum şimdi ...inşallah hayırlısıyla kendi kpss puanımla atanayım diye...
evet evet havalar bi ısınsa da yürümeye başlasak
melek hocamızı çıkarıyo sonra da arkasında diyetisyen çıkarıyor..bi dediği bi dediğini tutmuyo ..sinir oluyom..
ayynen canım..no polemik
kıss bazıları burada hal hatır sormamızı muhabbet etmemizi saçma ve gereksiz bulup bissürü laf saydı ya onu diyoz..motomot sadece diyet konuşup başka birşeyle ilgilenmemeliyiz yanee
Kızlar yaa bende bu diyeti çok duydum yapasım da var ama çalışanlar nasıl uyguluyor bunu ? Bir de yapanlar ne kadar sürede kaç kilo verdiler bir de spor yaptınız mı ben iş yerinde akşama kadar oturmak zorundayım nasıl olcak bilmiyorum(
yassak canım yassak:))) izole oluyomuşuzSen de hoş gelmişsin Melexinhazırlıklar nasıl gidiyor ? Buradan hal hatır sormak yasakmı :26: anlamadım biri beni aydınlatırsa sevinirim.
yumurta,zeytın,peynır,cevız yazıp cıkıcaz haberın olaevet evet havalar bi ısınsa da yürümeye başlasak
melek hocamızı çıkarıyo sonra da arkasında diyetisyen çıkarıyor..bi dediği bi dediğini tutmuyo ..sinir oluyom..
ayynen canım..no polemik
kıss bazıları burada hal hatır sormamızı muhabbet etmemizi saçma ve gereksiz bulup bissürü laf saydı ya onu diyoz..motomot sadece diyet konuşup başka birşeyle ilgilenmemeliyiz yanee
hosgeldın daglar kızıslma kızla
yeniden kürkçü dükkanına geri döndüm
tickerımda görüldüğü üzere bayagı bir kilo aldım,resmen koyverdim desem yeridir.kendimden nefret ediyorum.şu boğazımı tutmayı öğrenemedim.ideal kiloda kalmayı da öğrenemedim.yarından itibaren bildirimlerime başlıyorum.sevgiler
slma kızla
tickerımda görüldüğü üzere bayagı bir kilo aldım,resmen koyverdim desem yeridir.kendimden nefret ediyorum.şu boğazımı tutmayı öğrenemedim.ideal kiloda kalmayı da öğrenemedim.yarından itibaren bildirimlerime başlıyorum.sevgiler
Valla ben hem çalışıyorum hem menepoza giriş aşamasındayım (yaş 45) hemde 1 saatlik düzensiz yürüyüş dışında ekstra bişey yapmadan 2012 martortasından 1 temmuza kadar çok rahat
ve sağlıklı ve mutlu kilo verdim.
hoşbulduk canım,dönüşüm pek bir muhteşem olduyassak canım yassak:))) izole oluyomuşuz
yumurta,zeytın,peynır,cevız yazıp cıkıcaz haberın ola
hosgeldın daglar kızı
evet canım görev icabı 2 yıl..7 ayımız bitti çok şükür..
yassak canım yassak:))) izole oluyomuşuz
hosgeldın daglar kızı
bence gayet iddeal kilodasın :26: ama çok gençsin galiba onda hedef bayağı aşağıda
Evet canım spor şart hepimize
Aynen ve hepsinin dediklerini de onaylarmış gibi yapıyor,gerçi mimiklerini bazen saklayamadığı da oluyor, yarın gene hocamız sinir olacak bence
hoşgeldin canım..slma kızla
yassak canım yassak:))) izole oluyomuşuz
Ben de menopoza erken girecekmişim, şu an gidişat onu gösteriyormuş, yaş 35
Ciddimisiniz :26: makarayamı aliisiniz ben hala ciddiyim ona göre
evet aslında kilom ideal sınırlarda ama bu halimle hiç mutlu değilim.:26:
Leslie videolarında 1mile den falan başlayıp gün gün mü arrttırıyorsun yoksa hergün değişik videolarındanmı çalışıyorsun? benimde evde yapabileceğim güzel bir spor ama hiç bir fikrim yok leslie ile ilgili. yardımcı olursan sevinirim.
Annen yada annanenin menopoz yaşını biliyormusun? benim annem 44 yaşında girmiş benimkide ona çekmiş herhal,ama bende 40 yaşında düzensizlikler başladı adet araları açıla açıla 6 aya
çıktı bundan sonrası olmaz diye düşünüyorum ama anneminki birden kesilmiş mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?