Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Üzme canını tatlım, arkadaşların dediği gibi bencede her işte bir hayır vardır hakkında hayırlısı neyse o olsun .

Evet canım spor şart hepimize
Aynen ve hepsinin dediklerini de onaylarmış gibi yapıyor,gerçi mimiklerini bazen saklayamadığı da oluyor, yarın gene hocamız sinir olacak bence

slma kızla
yeniden kürkçü dükkanına geri döndüm

tickerımda görüldüğü üzere bayagı bir kilo aldım,resmen koyverdim desem yeridir.kendimden nefret ediyorum.şu boğazımı tutmayı öğrenemedim.ideal kiloda kalmayı da öğrenemedim.yarından itibaren bildirimlerime başlıyorum.sevgiler

Valla ben hem çalışıyorum hem menepoza giriş aşamasındayım (yaş 45) hemde 1 saatlik düzensiz yürüyüş dışında ekstra bişey yapmadan 2012 martortasından 1 temmuza kadar çok rahat

ve sağlıklı ve mutlu kilo verdim.

Sen de hoş gelmişsin Melexin hazırlıklar nasıl gidiyor ? Buradan hal hatır sormak yasakmı :26: anlamadım biri beni aydınlatırsa sevinirim.
yassak canım yassak:))) izole oluyomuşuz
yumurta,zeytın,peynır,cevız yazıp cıkıcaz haberın ola
hosgeldın daglar kızı

bence gayet iddeal kilodasın :26: ama çok gençsin galiba onda hedef bayağı aşağıda

Evet canım spor şart hepimize
Aynen ve hepsinin dediklerini de onaylarmış gibi yapıyor,gerçi mimiklerini bazen saklayamadığı da oluyor, yarın gene hocamız sinir olacak bence

hoşgeldin canım..(anemmm eski arkadaşlara selam da vermiyecektik )
yassak canım yassak:))) izole oluyomuşuz

yumurta,zeytın,peynır,cevız yazıp cıkıcaz haberın ola

tamamdır sırayı değiştirebilir miyimceeviz yımırta peynir zeytün

Ben de menopoza erken girecekmişim, şu an gidişat onu gösteriyormuş, yaş 35

Annen yada annanenin menopoz yaşını biliyormusun? benim annem 44 yaşında girmiş benimkide ona çekmiş herhal, ama bende 40 yaşında düzensizlikler başladı adet araları açıla açıla 6 aya

çıktı bundan sonrası olmaz diye düşünüyorum ama anneminki birden kesilmiş mesela

merhaba canim ,
ben moduma gore ayarliyorum halim varsa iyihissediyorsam 3 mil yapiyorum ,, veya uzun 2 mil yapiyorum.. bazen uzun 1 mil yapiyorum ... ama yeni baslayacaksan 1 milden baslamni tavsiye ederim. ve 15 dakikalik 1 mil senin icin ideal 3 4 gun sonra uzun 20 dakikalik 1 mil veya normal 2 mil yaparsin .. evdeysen havalar soguk buz cok iyi oluyor ,, basarilar canim

Annem de 40 küsürlerde düzensizlik başlamış, 47 de falan tam olarak bitmiş galiba, benim hiç regl olmadığım ay yok,o yüzden bana bir şok etkisi oldu, inanamadım, 3 ay sonra gel demişti, cuma gittim gene aynı şeyi söyledi, hormon testine göre öyleymiş, erken olacakmış,ben de cumadan beri yedim de yedim ve şu an çok şiş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…