Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşlar bişey soracağım keten tohumunda östrojen var diye 1 tatlı kaşığından fazla kullanılmamalı diye biliyordum birde yeni öğütülmüş olmalı yada ağızda iyice çiğneyerek öğütülüp bol

sıvı yada yoğurt ile tüketilmeli diye biliyordum doğru hatırladığımdan eminim ama yinede bi sizin bildiklerinizi merak ettim :26:

ben de öyle biliyorum canım 1 tatlı kaşığını geçirmeyin diyolar..

hoşbuldum canım. Bende de çok var diyemem ama var azcık.

Hep beraber o azı artırırız inşallah canım

Evet ben de duyuyorum erken adet olanları, Allah korusun

Erken yaş olayını geçmiş neysesi kızın , bu yaş ve üzeri normal sayılıyor zaten

Sağol canım amin hepimizinkini Allah bağışlasın,o şekilde hiç bir sıkıntım yok , ama iştahım çok arttı, her ay regl de oluyorum, hayırlısı ,,yememi düzene sokacağım inşallah, Karatay a devam diyerek bağlayım da biz de ceza almayalım

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

iyi geceler arkadaşlar.bugünkü menümü yazayım biraz sapıttım ama neyse...
sabah:kuru kayısı ve su(kahvaltı yapmadım okulda 10 gibi yalancı çiğköfte ziyafeti vardı)
10.30 da çiğköfte ayran yedim
öğlen:12.30 da pırasa yemeği,salata şiştimkeşke yemeseydim
akşam:tarhana çorbasıçok az,barbunya ve yoğrt,üstüne fındık-ceviz aşırıya kaçtım sanırımbugün ne yedim ne zaman yedim bende şaştım.ey karatay kahvaltısı sen nelere kadirmişsin

oo kahvaltı var ya hiç bir şeye değişilmezz.. Bende özledim ve yarın başlıyorum tekrar.. Karatay kahvaltısı yapıcam yayıla yayıla

kısslarr sersum kaçar... hepinizi öpüyom..iyi geceler bol leptinler.

Öğle ve akşam yemekleri yer değiştirseymiş aşırıya kaçsanda daha az zararı olurdu akşamkiler daha karbonhidrat ağırlıklı öğle ise tersi dimi?

tüm sorumluluğu bana atmayın ayol sen de yap bununla ilgili bi coppy passste... sonra hep ben mapus oluyom

Valla teknoloji özürlü olduğumu eniyi sen biliin çizelgemi bile beceremedim ,hala sarı kafaları aşağıda son mesajlarda ne varsa onu kullanabiliyorum vs vs ayrıca genelde cuma yada cumartesi

geç saatte girebiliyorum bugün maç ve kızımın arkadaşı sayesinde bilgisayar bende yoksa zor be yaa hem sen hakkariden batıya gelince genç arkadaşlara devradersin bayrağı oralardayken

yapıver iyilik güzellikleri sana döner merak etme karma denen bişey var demi ama

beni de alır msınız aranıza kızlar ?
28 şubatta başlıyorum ...

Hoşbuldum bacım,bugunüm de kaçamaksız geçti papişim,yürüyüşümü de yaptım oh misss

Reyhanım burdayım fırsat buldukça geliyorum canım sen de yoktun bayadır

Sersumum HOŞGELDİN
Papişim leylakım nasılsınız
İyiyim canım benim sen nasılsın?
Selam canım yanlış hatırlamıyorsam bi ara duraklamıştı kilo verme hızın napıyorsun protein spor falan yapıp bi fark gördünmü?yoksa misafir trafiği aynen devam sende

kaçamaklardamısın?

Kaçamak yok canımregl dönemimdeyim o yüzden tartılmıyorum ama ilaçları bıraktığımdan beri kilo verebiliyorum allahtan.yürüyüşlere de devam zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…