Günaydınlarr3 gündür gizli gizli sizi okuyorum.bugüne kadar çok diyet denedim.diyetisyene gittim.
17 kilo verdim.ve hepsini tekrar aldımşu an 78 kiloyum.hedefim 55
bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz
Bu arada dünkü menümü paylaşım bakalım yanlışlarım varmı??
Sabah:
2 yumurtayla yapılmış peynirli omlet (1 yk.z.yağı ile)
6 ad. zeytin, salatalık, 1 avuç çiğ fındık
Ara:
1 bardak ayran
Öğle:
1 kase yoğurt
az bişe et kavurma
Ara:
1 avuç çiğ fındık
Akşam:
mantarlı tavuk yemeği 1 tabak
havuç turp dere otu
8 den sonra hiç birşey yemedim.
sporada henüz başlamadım.
3 lt. su içtim.
Ara öğün olmaması gerektiğini biliyorum ama ilk günler olduğu
için çok zor geçiyor.biraz alıştıktan sonra inş. günde 2 öğün yemek istiyorum.
işte böyle....
Menün gayet güzel...Eğer ayran açlığını bastırıyorsa ara öğünlerde kuruyemiş yerine ayran içmen daha iyi olur sanırım
Günaydınlarr3 gündür gizli gizli sizi okuyorum.bugüne kadar çok diyet denedim.diyetisyene gittim.
Sabah:
Ara:
1 bardak ayran
Öğle:
1 kase yoğurt
az bişe et kavurma
Ara:
1 avuç çiğ fındık
Akşam:
havuç turp dere otu
3 lt. su içtim.
işte böyle....
Annem de 40 küsürlerde düzensizlik başlamış, 47 de falan tam olarak bitmiş galiba, benim hiç regl olmadığım ay yok,o yüzden bana bir şok etkisi oldu, inanamadım, 3 ay sonra gel demişti, cuma gittim gene aynı şeyi söyledi, hormon testine göre öyleymiş, erken olacakmış,ben de cumadan beri yedim de yedim ve şu an çok şiş durumdayım
Bence karatay diyeti yapıp da kilo veremeyecek yoktur.Ben çok zor kilo verenlerdenim buna rağmen iyi sonuçlar aldım.Diyetisyene gidiyordum ve endokrine;ayda 1 kilo zorlukla veriyordum maksimum dikkatle..Hatta xenical falan kullanıyordum buna rağmen.Bence karataya başla derim,kilo vermenin yanında kendinizi dinç de hissediyorsunuz ki bu bence bu çok önemli..
Canım sağol yaakıyamam canım..hadi az kalmışş:26:
hoşbuldum bebişimm
vayyy kerata daha şimdiden maç diyo hee
Papişiiimmmıyıyım bıdenem senı gordum daha da ıyı oldum
allah senı ne yapmasın gece gece kopardın benı gulmekten ne yedünüz nasıl yedünüz hee
Leylakım ben yürüyüşlere başlayamadım daha havalar biraz daha ısınsın inş. seni tebrik ediyorumHoşbuldum bacım,bugunüm de kaçamaksız geçti papişim,yürüyüşümü de yaptım oh misss
İyiyim canım benim sen nasılsın?
Kaçamak yok canımregl dönemimdeyim o yüzden tartılmıyorum ama ilaçları bıraktığımdan beri kilo verebiliyorum allahtan.yürüyüşlere de devam zaten...
Kızlar günaydın kahvaltımı yaptım
2 yumurta 12 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş biraz çeçil peyniri 3 kayısı 3 incir 3 hurma
öğlen
süt içeceğim
akşam
bir çupra ve bol salata
Bu arada yarın listeye bende girmek istiyorum Baskil yüzümüze baka rinşallah
tşk ederim.ayran daha iyi haklısın.bide bi sorum daha olacak ben z.yağını normal kullanıyorum.yani hiç kısmıyorum.
bunun bi sınırı varmı? bide tuz alıcam ama marka ve önerilerinizi merak ediyorum
sıkma canını arkadaşım ben de öyleyim ne yazık ki yaş;31ilk öğrendiğimde allak bullak oldum.ama sonradan yapacak bişey olmadığı için kabullenmek zorunda kaldım. regl olamamak tabiki kötü ama ne yapalım dünyanın sonu değil ya!ALLAH'IN takdiri,,
Canım sağol yaaBabası maç sevmez sevecek dedesi seviyor zaten aynı ona benziyor kayınbabama
Papişiiimmm
Leylakım ben yürüyüşlere başlayamadım daha havalar biraz daha ısınsın inş. seni tebrik ediyorum
Canım sen bilirsin ama sen kuru meyveleri daha az yemelisin:112:
günaydın kızlar dün yine döktürmüşünüz oku oku bitmedi maşallah ....ben dün anneme gittim kadın zorla yemek yedirdi resmen tokum dedim olmadı diyet yapıyom dedim demez olaydım daha beter söylendi.. 8 yaşındaki çocuk gibi azar yedim...yani anlıycanız diyet kuralları ihlal edildi..en iyisi gitmemek annemleri davet etmek galiba...neyse kafanızı şişirmeyeyim bugünki menüme geçeyim 2 yumurta+peynir+5 zeytin.....
tşk ederim.ayran daha iyi haklısın.bide bi sorum daha olacak ben z.yağını normal kullanıyorum.yani hiç kısmıyorum.
bunun bi sınırı varmı? bide tuz alıcam ama marka ve önerilerinizi merak ediyorum
Sabah:
Ara:
1 bardak ayran
Öğle:
1 kase yoğurt
az bişe et kavurma
Ara:
1 avuç çiğ fındık
Akşam:
havuç turp dere otu
3 lt. su içtim.
işte böyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?