Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben de üşüye üşüye yürüyorum iyiniyetlim,bazen bacaklarımı hissetmiyorumama çok da seviyorum yürümeyi....

Sen kendini nasıl iyi hissedip karataya sağlam bi dönüş yapabileceğini düşünüyosan öyle yap oyamyeter ki bu fazla bi zaman almasın ve bizleri tamamen bırakma

kizlar cok kotu mide agrisi yasitorum dunden beri arkadasa gitmistim orda zehir gibu urfa biberi yedim sanieim midemi mahvetti..cok kotuyum dra gidiyorum...

herkese merhaba dün canan hocanın kitabını aldım bikaç zamandırda geçmişi okuyorum hamile olanlarda karatay yapabilir diye okumuştum ben ilk gün çok halsizlik yaşadım dünde tam olmasada akşama kadar denedim ama yine halsizlik yaşadım neden acaba geçici bir durum mudur bu

merhaba arkadaşlar ben da yaklaşık 1 aydır diyet+spor yapıyorum ben kalori sayarak yediklerimi ayarlıyorum. bugün canan hocayı tv de izledim bir süredir de listelerini inceliyordum. ben de uygulamayı düşünüyorum. 1 ayda ortalama kaç kilo veriliyor ara öğünlrde gerçekten acıkmıyor musunuz beni bilgilendirir misiniz

sabah menüm;
1 çay bardağı kdr yoğurt
1 adet haşlanmış yumurta
biraz peynir
bir avuc fındık
şekersiz çay

öğle menüm;
1 kase çorba

Merhaba,hoş geldin...
Kilomuz ve hedef kilomuz neredeyse aynı hadi bakalım hayırlısı
Umarım ikimizde istediğimiz kiloya ineriz

hoşgeldin aramıza kahvaltıyı karataya uygun yaparsan arada da kuruyemiş+ayran yaptıgında akşam yemegine kadar acıkmıyorsun ortalama 4ile 6 kilo verebilirsin kaçamaksız ve sporla desteklersen

merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım 164 boyunda ve 70 killoyum.geçen sene dukan diyeti yaptım ve zararlı olduğunu duyunca bıraktım ve üstüne birden 6 kilo aldım.ayrıca gut hastalığı başlayabilir dedi doktorum.Dukan yaparken çok kilo vermeye başlamıştım ancak yüzümdeki sivilceler de artmıştı.Acaba karatay diyetinde de ceviz ve badem aynı etkiyi yapar mı ?Benim gibi sivilce sorunu olan varsa cevaplarsa sevinirim.İki aydır eşimle birlikte sigarayı bıraktık ve acayip yiyoruz.Bu diyete eşimle birlikte başlayacağız bugün akşam kitabını alacağım,ama az önce televizyonda birden fazla kitabının olduğunu öğrendim siz hangilerini öneriyorsunuz?:26:

merhaba kızlar

2 gündür grip ve adet sancıları çekiyorum çok fenayım :2::2:
hemen bildiririmi yazıyım bu arada yarın listeyi yapacak arkadaş beni unutma lütfen
kahvaltı 10.00 da bitti
2 yerli muz 8 zeytin peynir fındık çay

birazdan çorba ve salata

Akşam:
1 bardak hipokrat kahvesi,
1 tabak pırasa, büyükçe bir kase keten tohumlu yoğurt, kırmızı biber turşusu
2 yemek kaşığı öğütülmüş ceviz

saat 9,5 gibi 10 hurma (kuzenim umreden geldi, hurmalar o kadar güzeldi ki 10 tane yedim)

Sabah:
1 bardak hipokrat kahvesi, 5 adet goji beryy, 1 omega 3, 2 vitamin,
2 çay kaşığı öğütülmüş çörek otu,

Öğle:
1 bardak hipokrat kahvesi
çiğ lahaha, kocaman bir kase kuruyemiş(çiğ fındık, çiğ fıstık; siyah üzüm )

az öncede orta şekerli bir kahveyle , 1 hurma

yarın tartıda durumlar nasıl olacak bakalım...:18: :18: :18:

hoşgeldin aramıza kahvaltıyı karataya uygun yaparsan arada da kuruyemiş+ayran yaptıgında akşam yemegine kadar acıkmıyorsun ortalama 4ile 6 kilo verebilirsin kaçamaksız ve sporla desteklersen

tşk ederim
pilatese başladım haftada 3 gün gitmediğim günler de evde 1 saat bisiklet sürüyorum akşamları da 45 dk yürüyüşüm var. pazartesi günü 1 ayımı dolduracağım ve kaç kilo verdiğim ortaya çıkacak ama karatay diyetini de yarından itibaren uygulamaya başlayacağım arada kuruyemiş+ayran dediğin öğle öğünü mü çünkü canan hoca artık 2 ana öğün öneriyor ya

hipokrat kahvesi nedir acaba
ben buralarda yeniyim de

Kahvaltım:

1 haşlanmış yumurta
Lor peyniri
Çeri domates
Zeytin
Ceviz
1 elma

Afiyet olsun canım

kizlar cok kotu mide agrisi yasitorum dunden beri arkadasa gitmistim orda zehir gibu urfa biberi yedim sanieim midemi mahvetti..cok kotuyum dra gidiyorum...

Geçmiş olsun:)

Kaç aylık hamilesin, belki durumunla ilgilidir, tuzu birden kestiysen tansiyonun düşmüş olabilir, ne yediğini tam bilemediğim için fazla bişey diyemiyorum canım, devam ederse bi doktora git istersen, geçicidir inşallah

Kalori hesaplama yok, izin verilenleri doyana kadar yiyoruz, vereceğin kilo senin şu anki kilona göre değişir, ben ilk hafta tam 3 kilo verdim, 1 ayda ise toplam 5 kilo civarı gitti

Karatay yapan herkesin cildi düzeldi burada, 2. Kitabını alabilirsin

Geçmiş olsun canım

sen 10 kiloyu kaç ayda verdin

merak ettim bi konu var
doyana kadar derken yine de bi sınır vardır diye düşünüyorum akşam kıymalı kurufasülye yapacağım ekmeksiz pilavsız 2 tabak yiyebilir miyim mesela
sonuçta sağlıklı beslenmek bir yana öncelikli amacım kilo vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…