Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bence menü güzel hoşgeldin aramıza spor da yaparsan çok daha güzel inceleme sağlanıyor

teşekkür ederim cnm. spora hafta sonu yürüyüşle başlıcam inş.kısmetse

tşk ederim zaten çok yağlı yiyen biri değilim ama yağsızda yiyemiyorum

çok tşk ederim.ne güzel sabırla yazmışsın.bence size ve topiğinize haksızlık ediyorlar
yağ bizim bu yörede fazla oluyor.antepliyim ben.direk fabrikasından alıyoruz ama nasıl yapıldığını
bilmiyorum :26: araştırmam gerek

tebrik ederim canım. menün çok iyi ilk başlangıç için. kitabı okuma tavsiye ederim. bir solukta okunabilecek kadar akıcı diyebilirim

tşk ederim.hafta sonu alıp okumayı düşünüyorum

Merhaba,hoş geldin...
Kilomuz ve hedef kilomuz neredeyse aynı hadi bakalım hayırlısı
Umarım ikimizde istediğimiz kiloya ineriz

tşk ederim inş cnm.çok sıkıldım şişko olmaktan.artık incecik olmak istiyorum.Allah azmimizi ve sabrımızı daim etsin

meraba arkadaslar ben yeni üye oldum ve karatay diyetine baslamayı düşünüyorum ayrıca spora ama pek detaylı bilmiyorum karatay diyetini kitapları okumadım henüz baslangıc için yardıma ihtiyacım var

ben de öyle biliyorum canım 1 tatlı kaşığını geçirmeyin diyolar..

haklisiniz arkadaslar, bugün arastirdim keten tohumunu alman sitelernde.

gida bakanligina göre günde en fazla 20mg tüketilebilir, o da tüm olarak alip yemeden önce unlastirilmasi gerekiyormus. tüm yutulunca faydasi olmuyormus cünkü onun asil bagirsaklari calistiran sey icindeymis.
hamileler daha az tüketecekmis, Allah göstermesin erken doguma neden olabiliyormus..

ayrica unlastirildiktan sonra suya katilip biraz bekletip öyle icilirse bagirsaklari hemen calistiriyormus. ama tadini düsünmek istemiyorum

benden bu kadar, umarim bu mikemmel türkcemle size faydali bilgiler vermisimdir

tabi ki yiyebilirsin

meraba arkadaslar ben yeni üye oldum ve karatay diyetine baslamayı düşünüyorum ayrıca spora ama pek detaylı bilmiyorum karatay diyetini kitapları okumadım henüz baslangıc için yardıma ihtiyacım var

canim hic vakit kaybetmeden baslamalisin bencede..
sayfa 8449'da sersumcugumun yeni gelen arkadaslarimiz icin cok degerli bir yazisi var. okumani tavsiye ederim

biliyom canım espürü olsun diye dedim..kopyala yapıştır benim işim

Kızlar geçmişi şöyle bir okudum sersum gelince hareketlenmiş sersumcum iyi ki varsın yaa gülmekten kırıldım valla
Neyse kızlar hepimize iyi geceler ve bol leptinler diliyorum öpüyorum hepinizi
sağol canım siz de iyi ki varsınız..
beni de alır msınız aranıza kızlar ?
28 şubatta başlıyorum ...
alırız tabii..hoşgeldin ..
kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsin
bana bunu kabul ettiğini söylerseniz seni de listemize eklerim.. başarılar

tşk ederim.ayran daha iyi haklısın.bide bi sorum daha olacak ben z.yağını normal kullanıyorum.yani hiç kısmıyorum.
bunun bi sınırı varmı? bide tuz alıcam ama marka ve önerilerinizi merak ediyorum
sızma zeytinyağı serbest canımhoşgeldin
canım liste yapma sırasına girmeyi kabul ediyorsun değil mi..ona göre ekliyorum seni listeye
Canım sağol yaa Babası maç sevmez sevecek dedesi seviyor zaten aynı ona benziyor kayınbabama
:
vay bızdık.. benim eşim de çok fanatik değildir şükür
bak sen dayak istiyon haa...
nekaa saçma sorular soruyon yok yine beni kabul eder misiniz falan..
özletiyon kendini sen kilo olayına takılmasan da bize takıl tatlım

ayynen ben de bildiğin turşu tuzu kullanıyorum..en doğalı bence

arkadaslar bana kahvaltı örneği yazarmısınız?

İki adet yumurta (Suda haşlanarak rafadan ya da kayısı kıvamında hazırlanmış. Tereyağında peynirli omlet de yapılabilir.)8-10 adet tuzu alınmış yeşil ya da siyah zeytinBir avuç içi kadar beyaz peynir,4-5 adet gün kurusu kayısıŞekersiz bitki çayı, su ya da meyve çayıBir (ince belli) çay bardağı ceviz (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Cevizler mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

kizlar cok kotu mide agrisi yasitorum dunden beri arkadasa gitmistim orda zehir gibu urfa biberi yedim sanieim midemi mahvetti..cok kotuyum dra gidiyorum...
geçmiş olsun canım..:26:

araştırman için teşekkürler canım..ama tadını cevize benzetiyorum ben aslında çok güzel geliyor bana(tozunun tadı)eskiden diyet yaparken ketentohumlu form bisküvi alırdım hep ceviz tadı var diye

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

bugün hastane çok sakindi inşallah yarın daha da rahat oluruz..sonrası hafta sonu ollleyyy

bugün protein yükledim kendime

(karatayla alakası yoktur metabolizmamı hızlandırmak için yaptığım menüdür)
sabah

peynir
yoğurt

öğlen

yoğurt çorbası(tanesiz)
tavuk sote

az önce 1 kupa ayran ve 1 kupa bitki çayım

merhaba arkadaslar,gecmise tam olarak bakamadim ama göz attigim kadariyla topige katilan katilana,masallah
herkese basarilar,bol leptinli günler diliyorum :))hepiniz hosgeldiniz :))

sabah:klasik karatay kahvaltim,12 adet badem,omega3,demir ilacim

ara:sütkü filtre kahve

ögle:2 biber,1 kabak dolma,1 kase ketentohumlu yogurt

aksam:firinda sebzeli somon olacak,1 kk tahin helvasi yerim,salata

yarin görüsmek üzere...

ne kaaa güzel yeni arkadaşlar var ayrıca altta gördüğüm 48 ziyaretçiyi de bir an önce aramızda görmek isteriz

burada okuduklarımdan yola çıkarak anladımki ben yeteri kadar doyarak yemediğim için sanırım enerji düşüklüğü yaşadım kuru kayısı ve kuruyemişi ekleyerek kahvaltımı yapacagım bakalım yinede enerjim düşecekmi omega 3 hamile oldugum için doktorum verdi zaten kullanıyorum

4 aylık hamileyim 4 aydır mide bulantısı falan derken çok saglıksız beslendim bu beslenme biçimiyle daha saglıklı olacagımı düşünüyorum amacım şimdilik kilo vermek değil hamileliğim boyunca saglıklı ölçülerde kilo almak ve bebeğim için en dogru beslenmek birda anne baba hem şeker hastası hemde kalp hastaları karatay hocam illa sizde olacaksınız diye bi kaide yok diyordu bende elimden geleni yapmalıyım bunun için

cevap için teşekkür ederim :) yarın ilk günüm olucak destege ihtiyacım var ama kahvaltı cok garıp geldi bana ve fazla iki yumurta sabah 7 de nasıl yicem? 8 zeytin tansiyon çıkarmaz mı? peynir ezine peyniri olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…