Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

senin için hayırlısı neyse o olsun canım..umarım toparlarsın kendini:26:

sadece aşkım liste için eline sağlık canımsonuncu olmak şerefi bana ait bu hafta kıskanmayın haa
kızlar menümü de yazmıştım ama bişeyler engel oldu göndermedim şimdi de eşim telefon açıt arabada bekliyomuş acele kaçıyorum umarım akşama gelirim

selam kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum ben tartılmadım genelde cumartesi aç karnına tartılmayı tercih ediyorum.çok kilo verdiğimi düşünmüyorum ama inceldiğimi hissediyorum.neyse menümü yazayım
sabah:7 de peynir,zeytin 6 tane,domates,bir avuç dolusu ceviziçi,çeyrek muz
öğle:2 parça tavujk.az peynir,4 zeytin,10 fındık
arada:sütlü kahve şekersiz
akşamda kahvaltılık yemeyi düşünüyorum çok yorgunum yemek yapamayacağım

Son düzenleme:

Tamam canım, aman bi sorun olmasın

İnşallah veririm , bakalım

Son günün kârı canım, dün 0 kaçamak olunca hemen farketti

sabah

kıymalı kaşarlı omlet

öğlen

tarhana
fırında kıymalı karnıbahar
cacık

akşam da kahvaltı yapıciizzz

Afiyet olsun datlum

anladım canım bu kuralı hiç okumasmıştım :26:ben sadece bildirim yaptım
özelden mi msj yazıcam

hayır canım özele gerek yok eğer sen de liste yaparım diyorsan eklerim hemen seni haftaya cuma da listede olursun senin 2 haftan dolmuş çünkü

9 Hayat Çayı tarifi için gerekenler;
- Mate çayı
- Kekik (ancak bildiğimiz siyah kekik değil beyaz bilye kekik)
- Çoban çökerten
- Barut ağacı kabuğu
- Yeşil çay
- Sinirli ot
- Biberiye
- Funda yaprağı
- Cinnema

Bu çay tarifi senin çayına benziyor mu ?

Sersumum aslında ben liste yapma sırasına gireyim, belki daha disiplinli olurum. Beni de eklersen sevinirim.
tamamdır canım ekliyorum seni de

evet canım aynısı..ayrı ayrı torbalarda almış eltim..ben her seferinde hepsinden birer tutam alıp demliyorum ve günde 3 defa içiyorum..öğünlerden yarımsaat önce..

Nette gezerken böyle bi yazı okudumda sormak istedim.

Kilo verdiren çay
Aktarlar Derneği Başkanı Ayhan Ercan,bu röportaj yapılan adama 9 hayat çayı diye bir tarif vermiş ve bu kişi bu çay sayesinde 5 ayda 36 kilo vermiş tabii yediklerinede dikkat ederek.

Bende alayım bari:)))

İyi akşamlar kısslar:))
Bugün kaçamak var malesef(((o yüzden menümü yazmasam daha iyi.....

evet o çay canım..valla 1 hafta olacak yarın ben etkilediğini düşünüyorum.:44:.ama asıl önümüzdeki cuma daha emin olacağım..
ben sallama çay olanına güvenemedim açık baharat olandan aldım.kendim yapıyorum daha iyi bence.sallamaların sahteleri de çıkmış diyorlar..ona dikkat et canım

liste icin ellerine saglik sadece askim..guEzel olmus..kilo verme cabasi olan herkesi tebrik ederim:) bu arada gozumden kacmadi dunden beri mercimek koftesi yiyosun dikkat et sisirmesin:)
Kilo alanlar grubunda da olsam güzel bi liste oldu :)) evet cnm ya hiç sorma nerdende yedim hele de bugün acayip şiştim. şuan çatlıcam sanki. rahatlatacak bişeyler lazım.

melexin,sersum, kronikldeli, ve kilo veren herkes tebriklerrrr, sadeceaskım ellerine sağlıkkkk

teşekkürler :)

yavlum çıkmam gerekti seni görmeden çıkmışım..sorryyy..

daha ne olsun ellerine sağlık..

Önemli değil annem işte olduğunu unuttum yazdım sonra aklıma geldi :))

ellerine sağlık yavlumm..çok şugar olmuş liste..

önce 1. mizi sonrada kilo veren veremeyen herkesi burada olup azimle savaştığımız için kutluyorum..haftaya umarım daha da güzel sonuçlar elde ederiz.

Aynen kutlanacak kişimiz çok maşallah liste kabarık :)

teşekkürler canım
bu kitabı var bende

karatay mutfağını okumak istiyorum aslıda daha alamadım..onun linkini bilen varmı

bide taş devri diyetini istiyorum :)

valla o kitapların pdf halini bulamadım bende okumak istiyorum. bulursam söylerim sizede.

valla sonunculuğu bilmem ama listeyi yapıp da kilo alanlar grubunda olan bi ben varım sanki hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…