kolay gelsin..bu yola başkoymuşsun..inşallah hedef kilona ulaşırsın
evet ilk günün ise bundan dolayı ağrıyor olabilir..
ilk günler az az kuru kayısı yesen iyi olur öğünlerinin ardından..eğer şekeri çok kullanıyorduysan önceleri
ben okuyorum arkadaşlar
gelemiyorum..
hala ne yapacağımı bilemiyorum..sağa sola nette geziniyorum..
boş zamanlarımı değerlendirecek birşeyler yapmam lazım..
ve iştahım çok kapandı..
üzülünce böyle olurum..
sanırım hızlı bir şekilde daha da kilo veriyorum..zaten hedef kiloma ulaşmıştım..bakalım halim ne olacak.
hocayı izledim sonrada uykum kaçtı canım..yoktur bir sorun
sağol canım..haftaya sende verirsin inşallah
oşşşgeldin beyaaa
kızım heralde tee oralara gidilirde yenilip içilmez mi..yok sana çanta bavul..
moral motivasyon süper daha ne olsun..haftaya verirsin canım
+500 gitmiş kıss
sağol canım..he kıss 3-4 yıldır görmedim ben bu kiloyu bence işe yaradı metabolizmam hızlandı yane..bu hafta da böyle olursa çaya devam valla
harikasın meleğim
evet yaradı galiba sanursam
sağol canım darısı senin ve pampişimin başına olsun inşallah
sabah
kıymalı kaşarlı omlet
öğlen
tarhana
fırında kıymalı karnıbahar
cacık
akşam da kahvaltı yapıciizzz
sağol canısı ben de senin yanacıklarından öpüyorumevet trabizon başkadur
canım kurallara uysan dahi kaçamaklar sık tekrarlanırsa,masum bile olsa misal, kuruyemişi abartmak şeklinde bile olsa kilo verilmiyoo...bu işte sabır çok önemli..başaramıyorum diye düşünme..hepimizin ne yapacağımız belli...kaçamaksız birkaç hafta...hadi yarın start verelim
geçmiş olsun canım ve de yıldızlı bravo...kaçamaksız 1 hafta bile neler yapabiliyo hepimize örnek olsun
yeni alınanlar çabuk gidiyo dimi canım
napalım bacım insan sosyal bir mahlukat sonuçta,ama biz kadınlar yıkılmayız ayaktayız evellallah
inşallah canım
Evet özlemcim, son alınanlar çabuk gidiyor, keşke hep dikkat edebilsek, bir ileri iki geri yapmasak
kızlar benide alın aranıza..72 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum..karatay diyeti ve mutfağı kitabını yarın almayı düşünüyorum..3 yaşında kızım ve 4 aylık bir bebeğim var emziriyorum da..anladığım kadarıyla şeker ve ekmek kestik mi başaracağım gibi..sporada gidemiyorum malesef daha çok küçük bebiş..bana uyar mı bu diyet ne dersiniz?
Karatay herkese uygun canım çünkü diyet değil, tabii ki sen de yapabilirsin, emzirmen de artı bir avantaj
anladım canım bu kuralı hiç okumasmıştım :26:ben sadece bildirim yaptım
özelden mi msj yazıcam
Herkesi tebrik ederim, inşallah haftaya hep birlikte daha güzel sonuçlar alırız. sevgiler.
fzguncum sen de liste yapma sırasına girecek misin yoksa sadece menü mü paylaşacaksın canım
tamamdır canım ekliyorum seni deSersumum aslında ben liste yapma sırasına gireyim, belki daha disiplinli olurum. Beni de eklersen sevinirim.
9 Hayat Çayı tarifi için gerekenler;
- Mate çayı
- Kekik (ancak bildiğimiz siyah kekik değil beyaz bilye kekik)
- Çoban çökerten
- Barut ağacı kabuğu
- Yeşil çay
- Sinirli ot
- Biberiye
- Funda yaprağı
- Cinnema
Bu çay tarifi senin çayına benziyor mu ?
tamamdır canım ekliyorum seni de
evet canım aynısı..ayrı ayrı torbalarda almış eltim..ben her seferinde hepsinden birer tutam alıp demliyorum ve günde 3 defa içiyorum..öğünlerden yarımsaat önce..
Nette gezerken böyle bi yazı okudumda sormak istedim.
Kilo verdiren çay
Aktarlar Derneği Başkanı Ayhan Ercan,bu röportaj yapılan adama 9 hayat çayı diye bir tarif vermiş ve bu kişi bu çay sayesinde 5 ayda 36 kilo vermiş tabii yediklerinede dikkat ederek.
Bende alayım bari:)))
İyi akşamlar kısslar:))
Bugün kaçamak var malesef(((o yüzden menümü yazmasam daha iyi.....
Kilo alanlar grubunda da olsam güzel bi liste oldu :)) evet cnm ya hiç sorma nerdende yedim hele de bugün acayip şiştim. şuan çatlıcam sanki. rahatlatacak bişeyler lazım.liste icin ellerine saglik sadece askim..guEzel olmus..kilo verme cabasi olan herkesi tebrik ederim:) bu arada gozumden kacmadi dunden beri mercimek koftesi yiyosun dikkat et sisirmesin:)
melexin,sersum, kronikldeli, ve kilo veren herkes tebriklerrrr, sadeceaskım ellerine sağlıkkkk
yavlum çıkmam gerekti seni görmeden çıkmışım..sorryyy..
daha ne olsun ellerine sağlık..
ellerine sağlık yavlumm..çok şugar olmuş liste..
önce 1. mizisonrada kilo veren veremeyen herkesi burada olup azimle savaştığımız için kutluyorum. .haftaya umarım daha da güzel sonuçlar elde ederiz.
teşekkürler canım
bu kitabı var bende
karatay mutfağını okumak istiyorum aslıda daha alamadım..onun linkini bilen varmı
bide taş devri diyetini istiyorum :)
sadece aşkım liste için eline sağlık canımsonuncu olmak şerefi bana ait bu hafta kıskanmayın haa
kızlar menümü de yazmıştım ama bişeyler engel oldu göndermedim şimdi de eşim telefon açıt arabada bekliyomuş acele kaçıyorum umarım akşama gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?