Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar herkese gunaydin.ficans canim gunaydin.erkencisin....ins.herkese guzel haftasonlari diliyorum....

melexin canim 1.olmana cooooooooooook sevindim....

sersum canim seytanin bacagini sonunda kirmissin
.ins.en kisa zamanda 75 i gorursun canim...acaba 9 lu cay mi metabolizmani hizlandirdi...bende sizleri ozledim o kadar alismisimki ins.en kisa zamanda daha SIK gelmeye calisicam...

birdy canim iyi gezmissin....ohhh sefan olsunnnnn....ins.sagligin hersey yolundadir...haftayada ins.+ lari - ye cevirirsin...

papadiya canim sen nasilsin....
sadece askim sen nasilsin nisanlinin yanindan gelmissin hadi allah kavustursun...
leylak canim sen nasilsin.annenler nasil...senin kilo durumlari nasil.
kaneel canim ins.sende seytanin bacagini kirarsin...ben senin ne kadar iradeli oldugunu biliyorum.sakin moralini bozma.ins.en kisa zamanda hedefine ulasirsin...

bana gelince biraz emzirme pisikolojisiyle cok cabuk acikiyorum... yediklerimi yazamiyorum bile...:30
biraz kendimi toparlayayim en kisa zamanda araniza katilicam ins....

Günaydın, hepinize iyi hafta sonları dilerim

Sabah kahvaltım 2 yumurtadan peynirli omlet, peynir, zeytin, domates, yeşillik, çeyrek avuç içi kadar tereyağı bazlama

Canım sen şimdi keyfine bak, nasılsa başlarsın Karataya da , fırsat buldukça gel canım

Ramaskacım selam canım, nasılsın , kızlar nasıl

canim cok sukur iyiyiz...suan iremsu uyuyor.bende firsattan istifade biraz gelip bakayim dedim...o kadar alismisim ki buraya gelemiyorum ama cok merak ediyorum sizleri...

canim ins.sende iyisindir ve hersey yolundadir...

bol leptinler herkese..iyi geceler..

yildiz canim nasilsin.cocukl;ar nasil.ins.hersey yolundadir ve sagliginiz yerindedir...

canim hosgeldin.oncelikle allah bagislasin...canim benimde kizim bugun 30 gunluk oldu...suan uyku problemimiz var ve emzirme psikolojisiyle cok yemeye basladim....bende biran once kendimi toparlayip karataya baslamak istiyorum...

guleryuz merak ettim karataya baslayali ne kadar oldu.kilo verdinmi.sutunu etkiledimi birde spor olarak neler yapiyorsun...

teşekkürler yorum için:) dikkat ederim bundan sonra :) kitabıda okumaya basladım

bende varım beni de alın aranıza..
hoşgeldin aramıza
sersumcuğum melexinciğim tebrikler listebaşındasınız ve sersum
sağol canım
Allah analı babalı büyütsün canım..hoşgeldin tekrardan aramıza..
zaman nekaa çabuk geçiyor hamile olduğunun haberini hatırlıyorum daha dün gibi..

sağol bebişim.. herelde 9lu çay işe yaradı canım..
iremsumuz uykusu en kısa zamanda düzene girer de aramızda olursun inşallah canım..sohbetini ve seni özlüyoruz..

Ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemedim ayolllll Herkesi ( özellikle sersumum seni ) tebrik ederim.Sadece aşkım ellerine sağlık
ikizim bu hafta zupperiz kıss..amman maşallah

geçmiş olsun canım..

günaydın herkese :) yeni kilomuzu nasıl değiştirebiliriz tabloda ? bilgisi olan?

gunaydin...
yumurtalarim haslanmakta:) az sonra kahvaltimi edip alisverise gidecegim evde sebze kalmamis..
ramaskacim cok sukur iyiyiz su an ama hastalik cok geldi bu sene..izine az kaldi gun sayiyoruz boyle iste..sana yazmistim gormedin diye dusunmustum..

Canlarım , herkese günaydın ...
Sadece Aşkım , liste için ellerine sağlık canımcım...
Melexin şahane gidiyosun hayatım
Sersumcum bu hafta senin haftandı , gazı aldın , aynen devam eder inşallah , çok çok tebriks
Ayrıca da kilo veren-veremeyen-alan herkesi de çabalarından ötürü tebrik ediyorum.
Nazfiliz hoşgeldin canım , özledik ...
Ficansım valla gitmeye pek gönlüm yoktu ama çok iyi geldi gerçekten.Ara-sıra yapmakta fayda varmış...
Ramaskacım , çok iyiyim , daha da iyi olucam hayatım.Bebek ve sen nasılsın ?

Kızlar ben de dün itibariyle diyete girdim.Bugün annemlere gidicez , orda bitakım haddini aşan yeme girişimim olabilir ancak müteakiben tam kontrol ve full konsantrasyon şeklinde devam edicem.

sabah menüm
2 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1\2 ç.bardağı ceviz
1 bardak greyfurt suyu
şekersiz çay

çok güzel doydum ekmek yediğimde de iyi doyardım ama 2saat sonra acıkmaya başlardım kitaptan nedenini öğrendim
öğleni yoğurtla geçiştireceğim akşama işkembe-paça çorbası içeceğim

Allah Karatay'dan razı olsun karnımız doydu soframız şenlendi vallahi

selam kızlar leylakım gunaydın

kahvaltım

2 yumurtadan omlet
zeytın,peynır,fındık
omega3,tel peynır

sersumum bunları yedük çatalla yedük

Allah analı babalı büyütsün bebişini canım
Yeniden hoşgeldin aramıza.sen istikrarlı bi karataycıydın eskiden,o yüzden zorluk çekmeden kilolarını vereceğini düşünüyorum
Ben de annemler de çok iyiyiz canım benimsen nasılsın kızların nasıl?
Kendini sıkma canımcım,iyice toparlandığında kararlı bi şekilde başlar sık sık aramızda olursun inşallah

Hala Kahvaltı masasındayken menümü yazayım
2 yumurtadan omlet
Lor peyniri
Çeri domates
Zeytin
Pastırma
Ceviz

tamamdır canım ekliyorum seni de

evet canım aynısı..ayrı ayrı torbalarda almış eltim..ben her seferinde hepsinden birer tutam alıp demliyorum ve günde 3 defa içiyorum..öğünlerden yarımsaat önce..

canım bu çayı günde kaç bardak içiyorsun sen? malum çalıştığım için akşam 6 da evde oluyorum. sabah kalkınca yapaym dicem de işe bile geç kalıyorum ki çayı ne ara yapıcam orası kara kayıp
ama faydasını görüyorsan denemeye değer tabi
bende varım beni de alın aranıza..

canım sende hoşgeldin aramıza

canım çok sevindim babanın iyileşmesine. gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…