kizlar herkese gunaydin.ficans canim gunaydin.erkencisin....ins.herkese guzel haftasonlari diliyorum....
melexin canim 1.olmana cooooooooooook sevindim....
sersum canim seytanin bacagini sonunda kirmissin
.ins.en kisa zamanda 75 i gorursun canim...acaba 9 lu cay mi metabolizmani hizlandirdi...bende sizleri ozledim o kadar alismisimki ins.en kisa zamanda daha SIK gelmeye calisicam...
birdy canim iyi gezmissin....ohhh sefan olsunnnnn....ins.sagligin hersey yolundadir...haftayada ins.+ lari - ye cevirirsin...
papadiya canim sen nasilsin....
sadece askim sen nasilsin nisanlinin yanindan gelmissin hadi allah kavustursun...
leylak canim sen nasilsin.annenler nasil...senin kilo durumlari nasil.
kaneel canim ins.sende seytanin bacagini kirarsin...ben senin ne kadar iradeli oldugunu biliyorum.sakin moralini bozma.ins.en kisa zamanda hedefine ulasirsin...
bana gelince biraz emzirme pisikolojisiyle cok cabuk acikiyorum... yediklerimi yazamiyorum bile...:30
biraz kendimi toparlayayim en kisa zamanda araniza katilicam ins....
Ramaskacım selam canım, nasılsın , kızlar nasıl
bol leptinler herkese..iyi geceler..
Iyi geceler arkadaslar ben dogumu yaptim bebisim bugun 61 gunluk oldu simdi onu uyuturken sizler aklima geldiniz karataya devam etmeye tekrardan basladim sporada beni bilenler bilir eski karataycilar yeni arkadaslarda katilmis bende burda olmaya caliscam 2cocuktan firsat buldukca bildirim yapcam insallah ayrica karatay hocanin son kitabini aldim kendime gaz vereyim diye daha once nasil 17kilo verdiysem karatayla simdi yeniden verecem sizlerle birlikte.
canım seni anlıyorumhayal kırıklığı yaşıyorsun ama umudunu kaybetme herşeyde vardır bir hayır Rabbim bir kapı kapatır diğerini açar di mi ama
Canım öğünlerde az az yemek yerine daha az öğün ama doyana kadar Yemen daha doğru olur diye düşünüyorum öğlenki fındık fazla olmuş bence bir de bezelye çok önerilmiyor diye biliyorum ama yanlışsa arkadaşlarım duzeltsinler :26:
Başarılar diliyorum
hoşgeldin aramızabende varım beni de alın aranıza..
sağol canımsersumcuğum melexinciğim tebrikler listebaşındasınız ve sersum
Allah analı babalı büyütsün canım..hoşgeldin tekrardan aramıza..Iyi geceler arkadaslar ben dogumu yaptim bebisim bugun 61 gunluk oldu simdi onu uyuturken sizler aklima geldiniz karataya devam etmeye tekrardan basladim sporada beni bilenler bilir eski karataycilar yeni arkadaslarda katilmis bende burda olmaya caliscam 2cocuktan firsat buldukca bildirim yapcam insallah ayrica karatay hocanin son kitabini aldim kendime gaz vereyim diye daha once nasil 17kilo verdiysem karatayla simdi yeniden verecem sizlerle birlikte.
sağol bebişim..kizlar herkese gunaydin.ficans canim gunaydin.erkencisin....ins.herkese guzel haftasonlari diliyorum....
.ins.en kisa zamanda 75 i gorursun canim...acaba 9 lu cay mi metabolizmani hizlandirdi...bende sizleri ozledim o kadar alismisimki ins.en kisa zamanda daha SIK gelmeye calisicam...
birdy canim iyi gezmissin....ohhh sefan olsunnnnn....ins.sagligin hersey yolundadir...haftayada ins.+ lari - ye cevirirsin...
sadece askim sen nasilsin nisanlinin yanindan gelmissin hadi allah kavustursun...
kaneel canim ins.sende seytanin bacagini kirarsin...ben senin ne kadar iradeli oldugunu biliyorum.sakin moralini bozma.ins.en kisa zamanda hedefine ulasirsin...
bana gelince biraz emzirme pisikolojisiyle cok cabuk acikiyorum... yediklerimi yazamiyorum bile...:30
Ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemedim ayolllll Herkesi ( özellikle sersumum seni ) tebrik ederim.Sadece aşkım ellerine sağlık
Uzun zamandır kayıptım babamın rahatsızlığı nedeniyle şehir dışındaydım çok şükür iyileşti ve bende döndüm, hiç kaçamaksız aynen devam karataya kilo kaybım yok ama ciddi bir incelme var :))) yarından itibaren menümü paylaşacam iyi geceler
Allah analı babalı büyütsün bebişini canımIyi geceler arkadaslar ben dogumu yaptim bebisim bugun 61 gunluk oldu simdi onu uyuturken sizler aklima geldiniz karataya devam etmeye tekrardan basladim sporada beni bilenler bilir eski karataycilar yeni arkadaslarda katilmis bende burda olmaya caliscam 2cocuktan firsat buldukca bildirim yapcam insallah ayrica karatay hocanin son kitabini aldim kendime gaz vereyim diye daha once nasil 17kilo verdiysem karatayla simdi yeniden verecem sizlerle birlikte.
Ben de annemler de çok iyiyiz canım benimkizlar herkese gunaydin.ficans canim gunaydin.erkencisin....ins.herkese guzel haftasonlari diliyorum....
selam kızlar leylakım gunaydın
kahvaltım
2 yumurtadan omlet
zeytın,peynır,fındık
omega3,tel peynır
sersumum bunları yedük çatalla yedük
9 Hayat Çayı tarifi için gerekenler;
- Mate çayı
- Kekik (ancak bildiğimiz siyah kekik değil beyaz bilye kekik)
- Çoban çökerten
- Barut ağacı kabuğu
- Yeşil çay
- Sinirli ot
- Biberiye
- Funda yaprağı
- Cinnema
Bu çay tarifi senin çayına benziyor mu ?
tamamdır canım ekliyorum seni de
evet canım aynısı..ayrı ayrı torbalarda almış eltim..ben her seferinde hepsinden birer tutam alıp demliyorum ve günde 3 defa içiyorum..öğünlerden yarımsaat önce..
bende varım beni de alın aranıza..
Uzun zamandır kayıptım babamın rahatsızlığı nedeniyle şehir dışındaydım çok şükür iyileşti ve bende döndüm, hiç kaçamaksız aynen devam karataya kilo kaybım yok ama ciddi bir incelme var :))) yarından itibaren menümü paylaşacam iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?