selam canım
yarına yapmazsın senhadi affettik
Önemli değil annem işte olduğunu unuttum yazdım sonra aklıma geldi :))
Aynen kutlanacak kişimiz çok maşallah liste kabarık :)
valla sonunculuğu bilmem ama listeyi yapıp da kilo alanlar grubunda olan bi ben varım sanki hehehe
sersumum tebrıks takdırs canımmm
Kilo verenler
1. Melexsin: %1.977:119::119::119:
2. Sersum : % 1.898:119::119:
3. Kronikdeli:%1.666:119:
4. Makbule007: %1.355
5. Beyhan25: %1.159
6. Selaminkızı: %1.052
7. Sivasingulu:%0.948
8. Nurudilara: %0.613
9. Adigegupse: %0.435
10. Fbmy8785: %0.147
Aynı kalanlar
1. Papadiya: %0
2. Ficans : %0
3. Topalpire:%0
Artıda olanlar
1. Bruxelles: %2.941
2. Kaneel:% 1.410
3. Sadece_Askiim: %1.351
4. Birdy: %1.11
5. Özlemkartal:%0.112
kizlar merhaba.kusura bakmayin bir suredir ugrayamadim.su siralar gecem gunduze gunduzum geceye karismis durumda ama cok sukur sagligimiz yerinde...
gecmise bakamadim ama listeyi gordum...listeyi yapan arkadasin ellerine saglik..
melexin canim 1.olmussun tebrikler....
kizlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.ins.haftaya daha iyi olur...kizlar artik SIKI tutmak lazim.malum artik mart ayina girdik...hadi bakalim kizlar ins.hedefinize en kisa zamanda ulasirsiniz...darisi benim basima.....
Uzun zamandır kayıptım babamın rahatsızlığı nedeniyle şehir dışındaydım çok şükür iyileşti ve bende döndüm, hiç kaçamaksız aynen devam karataya kilo kaybım yok ama ciddi bir incelme var :))) yarından itibaren menümü paylaşacam iyi geceler
hoşgeldin birdy...gördün dimi karadenizin doğasını ve insanlarınıbiz de 3.5 yıl kaldık Trabzon'da,öyle sevdik ki kendimizi fahri hemşeri ilan ettik cıvıl cıvıl kalabalık..genç nüfus..üniversitesi...sıcak şakacı insanı...hava bozdu mu kararan çoşan denizi...ahh ahh özlemişim kız..
sersum çok sevindim canım,sonunda şeytanın bacağını kırdın 9 lu çay mı etti bunu kii
ne kadar güzel bi sözmüş not ettim bunu ve akşama kızıma söylicem
hoşgeldin filizcimhiç çekinme..sen 5 kiloyla kurtarmışsın..ben eylül ayında 77 iken ocağa kadar 93 lere çıktım bacım,yok böyle bi örnek...bak burdayım ve bi daha o hataları yapmayacağım..sen de ayrılma artık derim
nerelerdesin sen kaçakşaka şaka nasılsın canım?kilo almışsın,üzülme hepimiz aldık az çok.sen yine gel aramıza bereber hallederiz
canım inan çok sevindim,kendim vermiş gibi çook mutlu oldum tebrikler
yok be canım senden başka da vardı liste yapıp ++ da olan
Ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemedim ayolllll Herkesi ( özellikle sersumum seni ) tebrik ederim.Sadece aşkım ellerine sağlık
meraba herkese :)
işte bugunkü liste;(ilk listem:)
sabah(8.00):2 yumurta 1 kalıp peynir 5 kuru kayısı 10 ceviz 1 bardak ısırgan otu çayı 10 zeytin
öğle(12.00): 1 çay bardağı fındık ısırgan otu çayı
öğle(4.00):1 kase bezelye 1 kase yoğurt (ikisinide tam bitiremedim)
akşam(8.00):bir kase mercimek çorba acılı but salata büyük boy ayran
gece(10.00):1 bardak ayran
yanlış birşey var mı sizce???
kolay gelsin..bu yola başkoymuşsun..inşallah hedef kilona ulaşırsın
evet ilk günün ise bundan dolayı ağrıyor olabilir..
ilk günler az az kuru kayısı yesen iyi olur öğünlerinin ardından..eğer şekeri çok kullanıyorduysan önceleri
ben okuyorum arkadaşlar
gelemiyorum..
hala ne yapacağımı bilemiyorum..sağa sola nette geziniyorum..
boş zamanlarımı değerlendirecek birşeyler yapmam lazım..
ve iştahım çok kapandı..
üzülünce böyle olurum..
sanırım hızlı bir şekilde daha da kilo veriyorum..zaten hedef kiloma ulaşmıştım..bakalım halim ne olacak.
Canım öğünlerde az az yemek yerine daha az öğün ama doyana kadar Yemen daha doğru olur diye düşünüyorum öğlenki fındık fazla olmuş bence bir de bezelye çok önerilmiyor diye biliyorum ama yanlışsa arkadaşlarım duzeltsinler :26:meraba herkese :)
sabah(8.00):2 yumurta 1 kalıp peynir 5 kuru kayısı 10 ceviz 1 bardak ısırgan otu çayı 10 zeytin
gecmis olsun baban icin..Uzun zamandır kayıptım babamın rahatsızlığı nedeniyle şehir dışındaydım çok şükür iyileşti ve bende döndüm, hiç kaçamaksız aynen devam karataya kilo kaybım yok ama ciddi bir incelme var :))) yarından itibaren menümü paylaşacam iyi geceler
saatlerin uysada 4 ogun fazla olmus tatlim..bezelyedw yasaklar arasinda malesef:)meraba herkese :)
Ficanscım, procyil nasıl, bir bilgin var mı? sağlık sorunları vardı?
güzel oldu demi becerebildim sanki :)))
Uzun zamandır kayıptım babamın rahatsızlığı nedeniyle şehir dışındaydım çok şükür iyileşti ve bende döndüm, hiç kaçamaksız aynen devam karataya kilo kaybım yok ama ciddi bir incelme var :))) yarından itibaren menümü paylaşacam iyi geceler
Iyi geceler arkadaslar ben dogumu yaptim bebisim bugun 61 gunluk oldu simdi onu uyuturken sizler aklima geldiniz karataya devam etmeye tekrardan basladim sporada beni bilenler bilir eski karataycilar yeni arkadaslarda katilmis bende burda olmaya caliscam 2cocuktan firsat buldukca bildirim yapcam insallah ayrica karatay hocanin son kitabini aldim kendime gaz vereyim diye daha once nasil 17kilo verdiysem karatayla simdi yeniden verecem sizlerle birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?