Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Listeyi yapanların ellerine sağlık kızlar ben bugün sınırı aştım
öğlen 1 tabak kısır turşu ve lahana haşlama
akşam 2 avuç kuruyemiş ve bir bardak süt :18::18:Bu çok oldu
şimdi de kendimi leslie 5 mile cezasına çarptırıyorum

Uzun zamandır kayıptım babamın rahatsızlığı nedeniyle şehir dışındaydım çok şükür iyileşti ve bende döndüm, hiç kaçamaksız aynen devam karataya kilo kaybım yok ama ciddi bir incelme var :))) yarından itibaren menümü paylaşacam iyi geceler

Ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemedim ayolllll Herkesi ( özellikle sersumum seni ) tebrik ederim.Sadece aşkım ellerine sağlık

Seni çok seviyor ve de özlüyorum.Kendine ve meleklerine iyi bak.Birde özeline bak

Sabah (08:30) 3 harbi has köy yumurtası , harbi has binbir çeşit peynir,2 kaşık mandalina reçeli ,2 kaşık tahin-pekmez ikilisi , 2 zeytin, az badem,ceviz,fındık üçlüsü, çay
Akşam(19:00) midemin alabildiğince tekir balığı ve de turp ,roka
Not:Bugün mideme inen %90 (balıkta dahil ) kocişin İzmirden benim için özel getirdiği ürünlerdir.
(badem,ceviz,fındık ,çay,roka ve turp harici )

meraba herkese :)
işte bugunkü liste;(ilk listem:)
sabah(8.00):2 yumurta 1 kalıp peynir 5 kuru kayısı 10 ceviz 1 bardak ısırgan otu çayı 10 zeytin
öğle(12.00): 1 çay bardağı fındık ısırgan otu çayı
öğle(4.00):1 kase bezelye 1 kase yoğurt (ikisinide tam bitiremedim)
akşam(8.00):bir kase mercimek çorba acılı but salata büyük boy ayran
gece(10.00):1 bardak ayran

yanlış birşey var mı sizce???

Geçmiş olsun canım şimdi iyi mi baban umarım sağlığına kavuşmuştur

teşekkürler kızlar inşallah halledicez birlikte karatayda niyet etmek yetiyo zaten gerisi geliyo değil mi .....

yok be canım senden başka da vardı liste yapıp ++ da olan

heee iyi bareeeee

Ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemedim ayolllll Herkesi ( özellikle sersumum seni ) tebrik ederim.Sadece aşkım ellerine sağlık

Rica ederim ayol

herşey güzel ama bezelye yasaklılar arasında cnm. bir daha dikkat edersin.

canım seni anlıyorumhayal kırıklığı yaşıyorsun ama umudunu kaybetme herşeyde vardır bir hayır Rabbim bir kapı kapatır diğerini açar di mi ama

Canım öğünlerde az az yemek yerine daha az öğün ama doyana kadar Yemen daha doğru olur diye düşünüyorum öğlenki fındık fazla olmuş bence bir de bezelye çok önerilmiyor diye biliyorum ama yanlışsa arkadaşlarım duzeltsinler :26:
Başarılar diliyorum

gecmis olsun baban icin..
saatlerin uysada 4 ogun fazla olmus tatlim..bezelyedw yasaklar arasinda malesef:)

Ögle. 1 tane kizarmis tavuk budu & salata, birazda yogurtlu makarna.

Aksam. Yesil salata, kavrulmus et. Su,

1 kücük tabak cerez, badem, findik, kuru üzüm. cay.

Iyi geceler arkadaslar ben dogumu yaptim bebisim bugun 61 gunluk oldu simdi onu uyuturken sizler aklima geldiniz karataya devam etmeye tekrardan basladim sporada beni bilenler bilir eski karataycilar yeni arkadaslarda katilmis bende burda olmaya caliscam 2cocuktan firsat buldukca bildirim yapcam insallah ayrica karatay hocanin son kitabini aldim kendime gaz vereyim diye daha once nasil 17kilo verdiysem karatayla simdi yeniden verecem sizlerle birlikte.

Ficanscım, procyil nasıl, bir bilgin var mı? sağlık sorunları vardı?

Fzguncum en son tedavi gördüğünü yazmıştı, Erciyes Üniversitesi nde, buraya yazmadı bir daha, ben de aradım ve mesaj attım, ama geri dönmedi, inşallah iyidir, hepimiz merak ediyoruz

güzel oldu demi becerebildim sanki :)))

Oldu tabii ellerine sağlık, hem üzme kendini haftaya sen de verirsin

Geçmiş olsun canım

Maşallah canım , 2 aylık olmuş bebişin, karatayın bir zararı olmaz diye düşünüyorum canım ama spor konusunda kendini çok fazla harap etme, çok yüklenince vücutta laktik asit birikiyor ve o da anne sütüne geçiyor, emzirmen zaten avantaj, karatayın genel kurallarına bile uysan güzel kilo verirsin, kızını da öp benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…