- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Iyi geceler arkadaslar ben dogumu yaptim bebisim bugun 61 gunluk oldu simdi onu uyuturken sizler aklima geldiniz karataya devam etmeye tekrardan basladim sporada beni bilenler bilir eski karataycilar yeni arkadaslarda katilmis bende burda olmaya caliscam 2cocuktan firsat buldukca bildirim yapcam insallah ayrica karatay hocanin son kitabini aldim kendime gaz vereyim diye daha once nasil 17kilo verdiysem karatayla simdi yeniden verecem sizlerle birlikte.
sağol bebişim.Canlarım , herkese günaydın ...
Sadece Aşkım , liste için ellerine sağlık canımcım...
Melexin şahane gidiyosun hayatım
Sersumcum bu hafta senin haftandı , gazı aldın , aynen devam eder inşallah , çok çok tebriks
Ayrıca da kilo veren-veremeyen-alan herkesi de çabalarından ötürü tebrik ediyorum.
Nazfiliz hoşgeldin canım , özledik ...
Ficansım valla gitmeye pek gönlüm yoktu ama çok iyi geldi gerçekten.Ara-sıra yapmakta fayda varmış...
Ramaskacım , çok iyiyim , daha da iyi olucam hayatım.Bebek ve sen nasılsın ?
Kızlar ben de dün itibariyle diyete girdim.Bugün annemlere gidicez , orda bitakım haddini aşan yeme girişimim olabilir ancak müteakiben tam kontrol ve full konsantrasyon şeklinde devam edicem.
afiyetler olsun bebeemmm..selam kızlar leylakım gunaydın
kahvaltım
2 yumurtadan omlet
zeytın,peynır,fındık
omega3,tel peynır
sersumum bunları yedük çatalla yedük
afiyet olsun dattlumHala Kahvaltı masasındayken menümü yazayım
2 yumurtadan omlet
Lor peyniri
Çeri domates
Zeytin
Pastırma
Ceviz
canım ben geceden 3 öğünlük hazırlıyorum sabah daha yüzümü yıkamadan suyu kaynatıp hemen hazırladığım bardağa dökünce ben hazırlanana kadar demleniyor çıkarken de süzüp hemen bir kerede içiyorum..
canım bu çayı günde kaç bardak içiyorsun sen? malum çalıştığım için akşam 6 da evde oluyorum. sabah kalkınca yapaym dicem de işe bile geç kalıyorum ki çayı ne ara yapıcam orası kara kayıpama faydasını görüyorsan denemeye değer tabi
tamamdır canım ekliyorum seni de
Fzguncum en son tedavi gördüğünü yazmıştı, Erciyes Üniversitesi nde, buraya yazmadı bir daha, ben de aradım ve mesaj attım, ama geri dönmedi, inşallah iyidir, hepimiz merak ediyoruz
Teşekkürler.
İnşallah en kısa sürede iyi haberlerini alırız.
sağol bebişim..bugazla ben baayaa giderim kıss
afiyetler olsun bebeemmm..
afiyet olsun dattlum
canım ben geceden 3 öğünlük hazırlıyorum sabah daha yüzümü yıkamadan suyu kaynatıp hemen hazırladığım bardağa dökünce ben hazırlanana kadar demleniyor çıkarken de süzüp hemen bir kerede içiyorum..öğlen için hazırladığımı da yanıma alıp öğle yemeğinden yarım saat önce içiyorum. .akşamı da eve gelince aynen yapıyorum..valla isteyince oluyor canım..akşamdan hazırlarsan kolay olur senin için.
Doğru söylüyorsun tatlım. bende en yakın zamanda temin edeyim aktardan.burdaki aktarda bulablirim inş hepsini
film izlemece..Pi'nin yaşamı...
Oldu tabii ellerine sağlık, hem üzme kendini haftaya sen de verirsin
sadece askim sen nasilsin nisanlinin yanindan gelmissin hadi allah kavustursun...
bana gelince biraz emzirme pisikolojisiyle cok cabuk acikiyorum... yediklerimi yazamiyorum bile...:30
biraz kendimi toparlayayim en kisa zamanda araniza katilicam ins....
Canlarım , herkese günaydın ...
Sadece Aşkım , liste için ellerine sağlık canımcım...
Kızlar ben de dün itibariyle diyete girdim.Bugün annemlere gidicez , orda bitakım haddini aşan yeme girişimim olabilir ancak müteakiben tam kontrol ve full konsantrasyon şeklinde devam edicem.
film izlemece..Pi'nin yaşamı...
Fzguncum en son tedavi gördüğünü yazmıştı, Erciyes Üniversitesi nde, buraya yazmadı bir daha, ben de aradım ve mesaj attım, ama geri dönmedi, inşallah iyidir, hepimiz merak ediyoruz
Oldu tabii ellerine sağlık, hem üzme kendini haftaya sen de verirsin
Geçmiş olsun canım
Maşallah canım , 2 aylık olmuş bebişin, karatayın bir zararı olmaz diye düşünüyorum canım ama spor konusunda kendini çok fazla harap etme, çok yüklenince vücutta laktik asit birikiyor ve o da anne sütüne geçiyor, emzirmen zaten avantaj, karatayın genel kurallarına bile uysan güzel kilo verirsin, kızını da öp benim için
yildiz canim nasilsin.cocukl;ar nasil.ins.hersey yolundadir ve sagliginiz yerindedir...
canim hosgeldin.oncelikle allah bagislasin...canim benimde kizim bugun 30 gunluk oldu...suan uyku problemimiz var ve emzirme psikolojisiyle cok yemeye basladim....bende biran once kendimi toparlayip karataya baslamak istiyorum...
guleryuz merak ettim karataya baslayali ne kadar oldu.kilo verdinmi.sutunu etkiledimi birde spor olarak neler yapiyorsun...
hoşgeldin aramıza
sağol canım
Allah analı babalı büyütsün canım..hoşgeldin tekrardan aramıza..
zaman nekaa çabuk geçiyor hamile olduğunun haberini hatırlıyorum daha dün gibi..
hosbulduk canım amin. insallah karatayla verecez kiloların yeniden.sağol bebişim..herelde 9lu çay işe yaradı canım..
iremsumuz uykusu en kısa zamanda düzene girer de aramızda olursun inşallah canım..sohbetini ve seni özlüyoruz..
ikizim bu hafta zupperiz kıss..amman maşallah
geçmiş olsun canım..
Allah analı babalı büyütsün bebişini canım
Yeniden hoşgeldin aramıza.sen istikrarlı bi karataycıydın eskiden,o yüzden zorluk çekmeden kilolarını vereceğini düşünüyorum
Ben de annemler de çok iyiyiz canım benimsen nasılsın kızların nasıl?
Kendini sıkma canımcım,iyice toparlandığında kararlı bi şekilde başlar sık sık aramızda olursun inşallah
Günaydın hanımlar, herkese güzel bir hafta sonu dilerim.
Güleryüz, canım Allah analı babalı büyütsün. Ben de yeni geldim, senin de tekrar gelmene çok sevindim. Sen çok iyi bir karataycıydın, gene aynı şekilde devam edersin.
Sabah: 1 yum, lor (maydanozlu, çörek otlu), 3 zeytin, 1 portakal (portakalı küçük küçük kesip üzerine ceviz ve tarçın ekliyorum, tatlı gibi oluyor, tavsiye ederim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?