kızlar cizelgeyi nerede düzeltiyorduk unutmusum nasıl ypıldıgını da yardımcı olur musunuz.
Merhaba bende sizlere zayıflamak istiyorum 11 gündür diyet yapıyorum kalori sayarak yapıyorum 69 dan 65.8 kilo ya indim bu şekilde. Karatay bana çok mantikli geliyor. İki yıldır ekmek yemiyorum zaten ama sabah kahvaltısında mutlaka 3 grisini yiyorum birde 18.00 de meyve yiyip yeme olayını bitiriyorum sadece akşam 9 gibi tarçınli süt içiyorum. Sanırım karataya uymayan grisini ve 6 da yediğim meyve.
kahvaltim;
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık X1 domates
5 zeytin
30 gr kadar beyaz peynir
ara
1 bardak zero cola
3 avuç sarı leblebi
akşam
400 gr taze fasulye 1 yemek kaşığı ve 1 soğanla yaptığım yemek yanında
3 kasık tam yağlı yoğurt
saat 6 ya gelmeden de 1 portakal ve bir meyve yemeyi düşünüyorum
yanlisim varsa düzeltirmisiniz? Bu arada tatlı olarak hiç birşeyi tüketmiyorum 11 gündür. Sadece dun eşimin doğum günüydü yarım cm kalınlığındaki pastayı yedim onun dışında en ufak kaçamağım yok
Merhaba bende sizlere zayıflamak istiyorum 11 gündür diyet yapıyorum kalori sayarak yapıyorum 69 dan 65.8 kilo ya indim bu şekilde. Karatay bana çok mantikli geliyor. İki yıldır ekmek yemiyorum zaten ama sabah kahvaltısında mutlaka 3 grisini yiyorum birde 18.00 de meyve yiyip yeme olayını bitiriyorum sadece akşam 9 gibi tarçınli süt içiyorum. Sanırım karataya uymayan grisini ve 6 da yediğim meyve.
kahvaltim;
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık X1 domates
5 zeytin
30 gr kadar beyaz peynir
ara
1 bardak zero cola
3 avuç sarı leblebi
akşam
400 gr taze fasulye 1 yemek kaşığı ve 1 soğanla yaptığım yemek yanında
3 kasık tam yağlı yoğurt
saat 6 ya gelmeden de 1 portakal ve bir meyve yemeyi düşünüyorum
yanlisim varsa düzeltirmisiniz? Bu arada tatlı olarak hiç birşeyi tüketmiyorum 11 gündür. Sadece dun eşimin doğum günüydü yarım cm kalınlığındaki pastayı yedim onun dışında en ufak kaçamağım yok
merhaba canımKahvaltıyi eksik bırakmisim 3 kepekli grisini
Evet kizlar edigim gibi evde LEslie Sansone yaptim simdi yurumeye gidiyorummmm
sağol canım.Güzel film keyifli seyirler.
merhaba kızlar
düşündümde ilk defa hem diyet yapıyorum hem de mutluyum ve enerji doluyum
canan hocamızdan allah razı olsun benim için karataya ömür boyu devam artık
kızlar hamilelikte de devam edebilirm değil mi zararı olacağını sanmıyorum
kahvaltım 1 elma
2 yumurta
8 zeytin peynir
5-6 tane yaprak sarması pirinçli değildi kızlar
dün akşam ilk kaçamağımı yaptım 1 büyük boy haşlanmış patates
hoşgeldin canım.ne haber kızlar,çalışmaya başlayınca 2 ayda 9 kilo gitti,stres, sıkıntı,koşturmayla geçti,işyerinde millet poğaçalar,börekler,tatlılar pastalarla besleniyor resmen,nasıl zayıf kalıyorlar hayret,ben hepsine hayır diyorum,canım da pek istemiyor,keşke böyle gitse de 57 yi görsem,gül naaptı göremedim,iyiniyetlim,sersum,papadiya, leylak,melexin ve nicki aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım nasılsınız?
sağol yavlum.iyi seyirler annem. ben bu aralar hint filmlerine taktım. çok uzun filmler ama seviyorum onları izlemeyi danslarını falan. hele kızlarına bitiyorum yaa. incecikler uzun saçlı gözler falan off off. Aamir Khan filmlerini izliyorum. her film 2.5-3 saat :)) normalde çok film izleyen hatta hiç izlemeyen biriyim ama sardı
mesajım arada kalmış ben de böyle alıntıladım canım.tesekkürler canım tekrar burda olmak beni yeniden motive edecegine inanıyorum spor derken yürüyüs bandında haftanın hergunu olmuyor su sıralar orta tempoda yuruyorum 30 dk ancak cunku ucuklerim var onların ikiside ne zaman uyursa spora kosuyorum .bebisi 2 aylık yaptık anne sütü ile besliyorum onada yarıyor allaha sukur simdi kendime özen gostermeliyim .
merhaba kizlar ....... herkeze mutlu saglikli ve kacamaksiz bir hafta sonu dilerim....
gec uyandim gec kahvalti yaptim .... bu saat oldu ama olsun yemeklerim temizligim utum herbiseyimi bitirdim.. Birazdan kocis ilee uzunnnnn bir doga yuruyusu planliyorum ..
bu sabah yediklerim;
1 haslanmis yumurta
1 kase kabuklu fistik
3 dilim eski peynir
minik ceri domateslerden , 1 salatalik
5 zeytin
omega 3
multivitamin
d vitamini
belki yuruyuse cikmadan once evde 1 mil leslie yaparim
Evet kizlar edigim gibi evde LEslie Sansone yaptim simdi yurumeye gidiyorummmm
kuruyemişi ekmek yerine yiyoruz canım..tok durmanı da sağlar..kısaca kuruyemiş bu beslenmede sağlık için de çok önemli..Teşekkürler kızlar cevaplarıniz için. Yarından itibaren diyetime değişiklikler yaparak devam ediyorum ama bugün yine meyve ile kapatcam yeme olayını. Yarından itibaren meyve öğünümü kahvaltıya alıyorum yine 18 e kadar da son öğünümu bitirip öyle devam etcem. Kızlar bu arada kuruyemiş hiç tüketmesem olur mu?
arkadaşlar vitaminleri niçin alıyorsunuz?
2 adana köfte(kendim yaptım)
soğan domates maydanoz salatası
2 kupa ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?