Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

omega 3 ihtiyacın için almalısın ayrıca çok tot tutuyor

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?

bugunde kacamakiz bitti cok sukur ...

2. ogunum ;
1 kase beyaz iskembe corbasi (kuru iskembesinden yaptim cok leziz oldu)
bir koca kase beyaz lahana ve havuc salatasi ( sirke , limon , zeytinyagi soslu)
1 minik parca kizartilmis tavuk

simdi de kahvemi iciyorum burada takiliyorum
:82::126:

spor; yuruyuse cikmadan once evde 20 dakika leslie 1 mil yaptim. Sonra yuryuse ciktik tam 1 saat tempolu yuruduk.

iki öğün yapan arkadaşlar ara öğün alıyor musunuz?
ben sabah 6.30 da uyanıyorum o nedenle 3 öğün yiyorum. öğünlerin arasında 5 saat bırakıyorum

iki öğün yapan arkadaşlar ara öğün alıyor musunuz?
ben sabah 6.30 da uyanıyorum o nedenle 3 öğün yiyorum. öğünlerin arasında 5 saat bırakıyorum

Ben 2 öğün yiyiyorum ve ara öğün yapmıyorum.ama Sen çok erken kalkıyormuşsun canım o yüzden 3 öğün yapman normal...

güleryüz ve ramaskacığım Allah bebeklerinize uzun sağlıklı uzun mutlu bi hayat versin analı babalı büyüsünler

selamlar canlarım..
iki gündür misafirim vardı. üni.den yurt oda arkadaşımmm canımmm..

göz attım topice ama yazamadım. hemen bugün yaptıklarımı ve yediklerimi yazayım:

sabah: misafirle beraber yürüyüş , azcık koşmak, azcık sokaktaki aletlerle çalışmak, bol bol dedikodu yapmak
sonra kk kahvaltı - süt - omega 3

öğlen de değil de taaa 4'te 1 lahmacum - 1 peymacun - 1 ayran

saat 8 oldu hala acıkmadım. o yüzden bugünü böyle 2 öğünle geçiricem. acıkırsam sütle ayranla kefirle geçiştiririm artık. zaten sabah çoook erken kalkmıştım. erken yatarım böylelikle çok açlık bastırmaz heralde

oglen yemegim(15:30)

2 tabak dolusu kısır
1 bardak ayran
azıcık kacamak hashas tatlısı (yakında o da olmayacak)

aksam yemegim(20:00)
1 kase mercimek corbası
1 tabak kıymalı ıspanak kavurması
1 tabak yesil mercimekli bulgur pilavı

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bugün kacamakli bi gun oldu biraz ama yine de durmak yok
Sabah
2 kk yumurtayla karatay tabagi
Ogle
Komsudaydik patates salatasini yiyerek kurtarmaya calistim(
Aksam
Dunden kalan patlicanli kebap
Mercimek corbasi
Semizotu cacigi
Ve kaymakli kadayif 2 3 catal kadar(

sabah (09:45) 2 yumurta ,5 zeytin ve çok çeşitli peynirlerle yapılmış kahvaltım (2 kaşık tahin pekmez ve 1 çay kaşığı mandalina reçeli :18:ilavelidir )
Akşam (18:00) konya etli ekmek,çay.2 çay kaşığı ceviz reçeli (dışarıda)

Son düzenleme:
bugünün listesi
sabah:
12 zeytin
3 yumurta
peynir
kuru üzüm
fındık
süt

öğle:
badem
peynir

aksam:
iki bardak çorba
1 tabak et kavurma

çorba yanlış mı sizce? karbonhidrat mı sayılıyor ?

Karatay müritleri ii akşamlar hepinize.kilo veren arkadaşları tebrik eder , vermeyenlere sağlık olsun almamısınız en azından , alanlarada yaza az kaldı diyorum.şu an başkasının bilgisayarında yazıyorum sarı kafaları yapamıyorum .benim bu sabahki kilom 64.4 geçen haftada böyleydi çizelgeyi 60 olunca değiştirm cunki beceremem diye korkuyorum şimdi geçmişi kısım

moskocuğum 2 gün girmedim. geçen akşam soru soruyordun bugün mükemmel bir menü yazdığını görüyorum.
çorbaya gelirsek.. nasıl çorba olduğu önemli. bardak demişsin. acaba hazır bardak çorbalardan mı içtin? hazır çorbaların her türlüsü yasak canımcığım. ama çorba çok iyi bir seçim. bak kaç gündür evimizde çorba tıngırdamadı. aklıma getirmiş oldun. yarına ben de yapayım bari

Super gorunuyorsunuz iki foto arasi da super fark var cok guzel kilo vermizsiniz durmak yok yola devam valla ... karatyla verdiniz dimi kac kilo verdiniz?

canım benim fotom değil bu. hepimizin motive olması amacıyla internetten bulduğum bir foto ekledim. azimle neler oluyor'u göstermek amacıyla ibretlik paylaşım yapayım dedim

Fıstıkım n'aber , çoktan görüşemiyoruz yine ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…