Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hosgelmisin bacim nazli gitmistin ama sen gelmisin bakiyom naptin gelince temizlik yemek vs dert etmeye degmemis dimi sen bide baharda gitcen karadeniz turuna yesillik ve doga inanilmazmis .bende cok istiyorum ama... kismet

Hoşbulduk hayatım.Valla keyifliydi ama gelince tabe dünyanın çamaşırı , gelen herşeyi ve kendimi dezenfekte etmece , temizlik derken gerçek dünyaya döndüm Biz tabi mevsim olarak en kötü zamanda gittik.Benim koca koşuyo.Trabzon'da da koşu vardı , o sebeple bu zamanda gittik yoksa dediğin gibi bahar , ki bence sonbahar da muazzam olur , en güzel zaman.Siz de gidersiniz inşallah.Niyet edince oluyo da benim gibi uyuz olunca motive edecek bi adam gerekiyo

teşekkür ederim canım :) sevindim simdi :) dogru mu yapıyorum emin olamıyordum corbaya gelince evde yapılmıs mercimek corba ve genis su bardagında içtim kase yerıne ölcüsü aynı mıdır bilemiyorum ama zaten felsefe doyana kadar ye diye ölçü düşünmedim acıkcası ama sonradan içime kurt dişti acaba corba serbest mi dogru mu diye

Merhaba arkadaslar ben de dıyetısyene basladım dogum sonu kgları malum.. en onemlısı de ıdrar da proteın atımım var kg vermem lazım . gebelık zehırlenmesı gecırdıgım ıcın maalesef. 1400 kalorılık dıyet verdı aç kalmıyorum en oneömlısı kan şekerım dusmuyor. yagsız tuzsuz sekersız tabıkı de dıyettım. 1 ay bu dıyetımı deneyım sonra kg veremessem Canan KARATAY dıyetıne gecmeyı dusunuyorum da aklıma takılan malum ekmeksız karnı doymayan bır toplumuz . hergun cevız yıyerek doyacakmıyız ekmeksız? cevız yerıne baska bı besın yokmu yıyebılecegımız? en kısa zaman da kıtabı alıp bastan son aokuyacagım ama bunlar sımdı kafama takılanlar

kesinlikleee doğru karar. ev yapımı mercimek çorbasına şapka çıkartıyorum

senin diyet nasıl gidiyor ?ne zaman baslamıstın? bende iki gündür uyguluyorum diyeti simdiden fark hissettim

ekmeksiz öyle de güzel doyuluyor ki askınnnn. ceviz fındık fıstıkla. meğer ekmek öyle fazla yediriyormuş ki. istersen 1 öğününde deneme yanılma yapabilirsin. dediğin gibi kitabı alıp okumanda fayda var. üstelik sadece ceviz değil. kuruyemişleri tüketebiliyorsun. kavrulmamış olmak kaydıyla. bazı sitelerde gördüğüm bir de ekmek tarifi vardı karatay diyetimize uygun. kuruyemişleri rondodan geçirip un haline getirip bununla ekmek yapmışlar.
canımcım sana da kendi diyetinde başarılar ve mutluluklar diliyorum. umarım doğum kilolarından arınırsın. bütün bunların yanında karatay diyetimizin en sağlıklı en doğru beslenme şekli olduğunu da söylemeden edemeyeceğim

Canım hoşgeldin , çok geçmiş olsun ve bebeğini güle güle büyüt.Ekmek hiç yok...Onun yerine fındık-fıstık-ceviz-badem var ancak tuzsuz ve kavrulmamış olaraK yenilecek.Ben tam Karatay yapamıyorum ama yapan arkadaşlar ekmeği hiç aramadıklarını ve ziyadesiyle doyduklarını söylüyorlar , o bakımdan rahat ol , aç kalınmıyor hiç...
Senin 1400 cal diyetin nasıl , 3 ara + 3 ana öğün mü ?

Esin atlet degil hobi olarak kosii di dimi ? daha oncede istanbulda katilmisti hatirladim ne uyuzu estafurullah benim kafamdaki birdy sporu severek yaptigindan en ufak firsatta evden cikan evde sikilan kisaca evcimen olmayan biri idi sen oyle deyince sasirmistim cunki ama simdi daha bi oturdu ...
Birazdan kendi bilgisayarima geccem bununla yazmak zor

senin diyet nasıl gidiyor ?ne zaman baslamıstın? bende iki gündür uyguluyorum diyeti simdiden fark hissettim

ben 1.5 aydır hem diyetteyim, hem sigarayı bıraktım, hem spora başladım. metabolizmam şaşırmış durumda
diyete başlar başlamaz fark ediyor haklısın. fakat ben 2 hafta gecikmeli reglimi bugün görmüş olmakla birlikte, bir güzel şişmiş hissediyorum kendimi. ben 70'le başladım canım. 66'yı gördüm 1.5 ayda. işte bu regl gecikmesiydi şişkinlikti derken bir türlü ivme kazanamadı vücudum. hatta biraz kilolandım bile. hele şu malum günleri atlatayım bakalım önümüzdeki haftalarda zıpkın gibi fişek gibi kilo vermeyi umuyorum

Evet tv de takıp etmeye calıstıgım kadarıyla saglık yonunden uygunmus. umarım basarılı olurum bende.
Pekı bebeklerımızede mi ekmeği hıc ogretmeyecegız merak ettım doğrusu:))

gayet iyi vermişsin bence canım ve daha önemlisi bunu sigarayı bırakırken yapmıssın tebrik ederim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…