Canım hoşgeldin , çok geçmiş olsun ve bebeğini güle güle büyüt.Ekmek hiç yok...Onun yerine fındık-fıstık-ceviz-badem var ancak tuzsuz ve kavrulmamış olaraK yenilecek.Ben tam Karatay yapamıyorum ama yapan arkadaşlar ekmeği hiç aramadıklarını ve ziyadesiyle doyduklarını söylüyorlar , o bakımdan rahat ol , aç kalınmıyor hiç...
Senin 1400 cal diyetin nasıl , 3 ara + 3 ana öğün mü ?
Hehe gel vatandaş sen de gellllherkesler burda maşallah
Tabi tabi , hobi olarak ...6 ay önce ben koşucam dedi ve koşmaya başladıEsin atlet degil hobi olarak kosii di dimi ? daha oncede istanbulda katilmisti hatirladim ne uyuzu estafurullah benim kafamdaki birdy sporu severek yaptigindan en ufak firsatta evden cikan evde sikilan kisaca evcimen olmayan biri idi sen oyle deyince sasirmistim cunki ama simdi daha bi oturdu ...
Birazdan kendi bilgisayarima geccem bununla yazmak zor
Hee bütün kıslar topalndık toplandıkbırdym sersumum leylakım butun demırbaslar burdaselam kıslarrr
bırdym sersumum leylakım butun demırbaslar burdaselam kıslarrr
bütün kısslar toplandık toplandık toplandık
herkesler burda maşallah
ben 1.5 aydır hem diyetteyim, hem sigarayı bıraktım, hem spora başladım. metabolizmam şaşırmış durumda
diyete başlar başlamaz fark ediyor haklısın. fakat ben 2 hafta gecikmeli reglimi bugün görmüş olmakla birlikte, bir güzel şişmiş hissediyorum kendimi. ben 70'le başladım canım. 66'yı gördüm 1.5 ayda. işte bu regl gecikmesiydi şişkinlikti derken bir türlü ivme kazanamadı vücudum. hatta biraz kilolandım bile. hele şu malum günleri atlatayım bakalım önümüzdeki haftalarda zıpkın gibi fişek gibi kilo vermeyi umuyorum
Teşekkur ederım canım sağol hoşbuldum ve ıns. gececek. tuzlu zaten ysasak bana.
evet lıstem 3 ana 3 ara ogunden olusuyor. aç kalmıyorum ama oglum cok gec yatıyor o saate kadar ılla kı acıkıyorum . dun gece öldüm açlıktan 02:30 da uyudu . e öğlen de kahvaltı yapınca karnımın ıcı acıdı.
Geçer hayatım , üzme canını ...Eeee öğlen nerde gece 2.30 nerde ...Acıkman çok doğal tabi ki , yoğurt vs yeseydin bari ya , yazıktır canına ...
Bu arada bu üre için protein kısıtlaması yok mu sana ?
valla süper senin ki çifte kavrulmuş olmuşş.diyet,sigara bırakma spor..
he geldim bacıımmmHehe gel vatandaş sen de gellll
Hee bütün kıslar topalndık toplandık
Canikom tebriksişallah böyle devam edersin. Menündeki adana yı nasıl? yaptın kızımın en sevdiği benimde en beceremediğim şey köfte
Hehehehe sen de benim gibi göbekten mi alıyosun kiloyu
Di mi valla , süper olmuş...
Nemruttin ben de hem reaktif hipoglisemi oldum , hem sigarayı bıraktım hem de reglimi düzenlemek için östrojen kullanmaya başladım.2.5 kg kadar aldım ben de...Dün diyete girdim ama bugün de annemlere gittik ben tabi gene hayvan gibi yedim ....Niyetim haftada 0.5 kg vermek , bakalım olabilecek mi ?
İnş. gecer kgya baglı degıl kronıklesıp artasrsa çok kotu Alla korusun
üre degıl cnm proteın atımı. yasak olaN sey tuz
24 saat ıdrar da cıkıyor normal ıodrar tahjlılınde cıkmıypor cok sukur onda cıksa dsaha kotu. dusecek dıye sevınırken artması kotuydu.. aslında yazdan cok guzel zayıflamıstım dogal yollardan dıyet yapmadan sureklı dışardaydık aksam sabah yuruduk yaz bı gelşseydı daha da cok zayıfladırk.
oglum emıyor kan sekerım dusuyor maalesef ama ara ogun yarım bardak sut ve 1 meyve var gunduz gece ara ogununde 1 bardak sut yarım porsıyon meyve .
yazısırız artık burdan arkadaslar bol bol haberlesırız facebook sayfasında da yazısıyomusunuz ?
Pardon canım ya , aklım karışmış gene...Zamanla mutlaka düzene girip iyileşecektir.Tuz zaten küllüm problem..Bizim evde hiç kullanılmaz , ve alıştık da bu şekilde yemeye...Meyve+süt çok güzel bi ikili...Ben de meyve+yoğurt+tarçın yaparım bazan , o da güzel olur ve kan şekerini hızlı yükseltmez...
Benim facebook hesabım yok canım , o yüzden bilmiyorum valla orda da muhabbet var mı yok mu ...
ben 1.5 aydır hem diyetteyim, hem sigarayı bıraktım, hem spora başladım. metabolizmam şaşırmış durumda
diyete başlar başlamaz fark ediyor haklısın. fakat ben 2 hafta gecikmeli reglimi bugün görmüş olmakla birlikte, bir güzel şişmiş hissediyorum kendimi. ben 70'le başladım canım. 66'yı gördüm 1.5 ayda. işte bu regl gecikmesiydi şişkinlikti derken bir türlü ivme kazanamadı vücudum. hatta biraz kilolandım bile. hele şu malum günleri atlatayım bakalım önümüzdeki haftalarda zıpkın gibi fişek gibi kilo vermeyi umuyorum
Hoşgeldin canımcım.Ben de deniim Adanayı , sağol tarif için.Ben başka bir amaçla o tahtalardan almıştım , bi yapiim bakim becerebilicem mi ?he geldim bacıımmm
sağol canım..önümüzdeki maçları görücez..
adana köfte çok basit canım..ama lezzetini biz çok beğeniyoruz..malzemeler hepsi gözkararı yazıyim..
orta yağlı dana kıyma,soğan rendesi,karabiber,toz kırmızı biber,biber salçası,tuz..(250 gr kıymaya 1 ortaboy soğan yetiyor..)
ben yoğurup 2 parmak eninde yassı köfteler yapıp fırınımın ızgarasında pişiriyorum..ama adana köfte çubukları da satılıyor(tahtadan)onlardan alıp üstüne de sarabilirsin..
arasıra içine maydanoz da koyuyorum..ama en önemli malzeme biber salçası..ben öncü kullanıyorum..
Göbek ne uyuz bişi di mi ...Bi de sürekli görebiliyosun.Halbu ki popodan alsak ne güzel , arkanda kalıyo , görmüyosun...Derdi göreni geriyoEvet anacım nağletgöbek o kadar kilo vermiştim (14kg ),ama göbek yerinde duruyor tabii spor özellikle mekik yapmayınca böyle oluyor 2 kilo geri alınca göbeğim dahada
çıktı. Aslında resimdeki bayandan daha zayıf duruyorum ama göbeklerimiz çok benziyor
Göbek ne uyuz bişi di mi ...Bi de sürekli görebiliyosun.Halbu ki popodan alsak ne güzel , arkanda kalıyo , görmüyosun...Derdi göreni geriyo
he geldim bacıımmm
sağol canım..önümüzdeki maçları görücez..
adana köfte çok basit canım..ama lezzetini biz çok beğeniyoruz..malzemeler hepsi gözkararı yazıyim..
orta yağlı dana kıyma,soğan rendesi,karabiber,toz kırmızı biber,biber salçası,tuz..(250 gr kıymaya 1 ortaboy soğan yetiyor..)
ben yoğurup 2 parmak eninde yassı köfteler yapıp fırınımın ızgarasında pişiriyorum..ama adana köfte çubukları da satılıyor(tahtadan)onlardan alıp üstüne de sarabilirsin..
arasıra içine maydanoz da koyuyorum..ama en önemli malzeme biber salçası..ben öncü kullanıyorum..
Hoşgeldin canımcım.Ben de deniim Adanayı , sağol tarif için.Ben başka bir amaçla o tahtalardan almıştım , bi yapiim bakim becerebilicem mi ?
Bakalım nasıl olucek , olumsuz koşullar içinde olumlu bişey olabilme ihtimali düşük ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?