Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Teşekkur ederım canım sağol hoşbuldum ve ıns. gececek. tuzlu zaten ysasak bana.
evet lıstem 3 ana 3 ara ogunden olusuyor. aç kalmıyorum ama oglum cok gec yatıyor o saate kadar ılla kı acıkıyorum . dun gece öldüm açlıktan 02:30 da uyudu . e öğlen de kahvaltı yapınca karnımın ıcı acıdı.

herkesler burda maşallah
Hehe gel vatandaş sen de gellll
Tabi tabi , hobi olarak ...6 ay önce ben koşucam dedi ve koşmaya başladı Şimdi koşuları takip ediyo , gidip koşuyo , enteresan bi adam...Yawww ben ev konforunu arıyorum.Başkalarının kullandığı yatak-yorgan-banyo-wc durumundan hoşlanmıyorum , sıkıntım bu...Eee bu da beni yeterince uyuz yapıyo valla
bırdym sersumum leylakım butun demırbaslar burda selam kıslarrr
Hee bütün kıslar topalndık toplandık

valla süper senin ki çifte kavrulmuş olmuşş.diyet,sigara bırakma spor..

Geçer hayatım , üzme canını ...Eeee öğlen nerde gece 2.30 nerde ...Acıkman çok doğal tabi ki , yoğurt vs yeseydin bari ya , yazıktır canına ...
Bu arada bu üre için protein kısıtlaması yok mu sana ?

İnş. gecer kgya baglı degıl kronıklesıp artasrsa çok kotu Alla korusun
üre degıl cnm proteın atımı. yasak olaN sey tuz
24 saat ıdrar da cıkıyor normal ıodrar tahjlılınde cıkmıypor cok sukur onda cıksa dsaha kotu. dusecek dıye sevınırken artması kotuydu.. aslında yazdan cok guzel zayıflamıstım dogal yollardan dıyet yapmadan sureklı dışardaydık aksam sabah yuruduk yaz bı gelşseydı daha da cok zayıfladırk.

oglum emıyor kan sekerım dusuyor maalesef ama ara ogun yarım bardak sut ve 1 meyve var gunduz gece ara ogununde 1 bardak sut yarım porsıyon meyve .

yazısırız artık burdan arkadaslar bol bol haberlesırız facebook sayfasında da yazısıyomusunuz ?

valla süper senin ki çifte kavrulmuş olmuşş.diyet,sigara bırakma spor..

Di mi valla , süper olmuş...
Nemruttin ben de hem reaktif hipoglisemi oldum , hem sigarayı bıraktım hem de reglimi düzenlemek için östrojen kullanmaya başladım.2.5 kg kadar aldım ben de...Dün diyete girdim ama bugün de annemlere gittik ben tabi gene hayvan gibi yedim ....Niyetim haftada 0.5 kg vermek , bakalım olabilecek mi ?

Hehe gel vatandaş sen de gellll

Hee bütün kıslar topalndık toplandık
he geldim bacıımmm

Canikom tebriks işallah böyle devam edersin. Menündeki adana yı nasıl? yaptın kızımın en sevdiği benimde en beceremediğim şey köfte

sağol canım..önümüzdeki maçları görücez..

adana köfte çok basit canım..ama lezzetini biz çok beğeniyoruz..malzemeler hepsi gözkararı yazıyim..
orta yağlı dana kıyma,soğan rendesi,karabiber,toz kırmızı biber,biber salçası,tuz..(250 gr kıymaya 1 ortaboy soğan yetiyor..)
ben yoğurup 2 parmak eninde yassı köfteler yapıp fırınımın ızgarasında pişiriyorum..ama adana köfte çubukları da satılıyor(tahtadan)onlardan alıp üstüne de sarabilirsin..
arasıra içine maydanoz da koyuyorum..ama en önemli malzeme biber salçası..ben öncü kullanıyorum..

Hehehehe sen de benim gibi göbekten mi alıyosun kiloyu

Evet anacım nağlet göbek o kadar kilo vermiştim (14kg ),ama göbek yerinde duruyor tabii spor özellikle mekik yapmayınca böyle oluyor 2 kilo geri alınca göbeğim dahada

çıktı. Aslında resimdeki bayandan daha zayıf duruyorum ama göbeklerimiz çok benziyor

sen azimli hatunsun yaparsın datlum..

Pardon canım ya , aklım karışmış gene...Zamanla mutlaka düzene girip iyileşecektir.Tuz zaten küllüm problem..Bizim evde hiç kullanılmaz , ve alıştık da bu şekilde yemeye...Meyve+süt çok güzel bi ikili...Ben de meyve+yoğurt+tarçın yaparım bazan , o da güzel olur ve kan şekerini hızlı yükseltmez...
Benim facebook hesabım yok canım , o yüzden bilmiyorum valla orda da muhabbet var mı yok mu ...

Anladım canım yıne gorusuruz sımdı oglusum banyo yapacak. Herkese guzel kg vermelerı dılegımle

Helal olsun valla hem sıgarayı bırakıp hem diyet hemde spor yapmak şapka çıkartıyorum, darısı başıma derken, sıgarayı nasıl bıraktığını sormak istiyorum ? Regl bitince fazlasıyla

verirsin merak etme yaşın kaçtı bilmiyorum ama 30 altındasın diye tahmin ediyorum çünki gençler BKİ hedefini bayağı aşağı aşağıda (yani benim gibi 45 yaşüstüne göre)

Hoşgeldin canımcım.Ben de deniim Adanayı , sağol tarif için.Ben başka bir amaçla o tahtalardan almıştım , bi yapiim bakim becerebilicem mi ?
Göbek ne uyuz bişi di mi ...Bi de sürekli görebiliyosun.Halbu ki popodan alsak ne güzel , arkanda kalıyo , görmüyosun...Derdi göreni geriyo

sen azimli hatunsun yaparsın datlum..[/I][/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
Bakalım nasıl olucek , olumsuz koşullar içinde olumlu bişey olabilme ihtimali düşük ama ...

Malzemeler aynı ama kıymayı karataydan önce az yağlı alıyordum belki ondan lezetsizdi hatta bende biber salçasından başka salça kullanmam eğer İskenderundan

getirtemezsem öncü, oda yoksa olca kullanıyırum bide yağlı kıymayla deniim barii

dene canım biz çok seviyoruz..benim kızım adana manyağı olduğu için yapıyorum sık sık..herzaman dışarı gidemiyoruz yemeğe malum.
.o çıbıkları gördüm ama denemedim..benim için şekil okaa önemli değil bizbizeyken..yassı uzun köfte şekli verince de gayet iyi oluyor..bana sanki dağılır gibi geldi onun için almadım..sen dene bakalım dağılcek mi

iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…