Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aynen ben de orjinalini bulamazsam(annem alır bana arkadşından) o iki marka dışında kullanmam..

slm kızlar..
sıkıcı ev işlerıyle gecen bır cumartesı..
hocamızın son kıtabı olan karatay mutfagını aldım bugun..
sabah k.k;ogle aksam arası yumurtalı ıspanak ve turp,havuc salatası,kendı yapımım yogut yedım..
ama kucuk bı kase sutlac yedım;sütcüm süt getırdıgınde bır kılosuna yapıyorum..
sızlere bakınıyım bıraz..kızlar bu arada sıgarayı bırakalı ıkı ay oldu..ama su gunlerde canım cok fena ıstıyo

içme sakın canım yaa..:26::26:.emeklerin boşa gitmesin yazııkkk

Bakalım nasıl olucek , olumsuz koşullar içinde olumlu bişey olabilme ihtimali düşük ama ...
[/QUOTE]

Selam iskenderunlu aman sakın içme sıgarayı bak ben hala bırakamıyorum :26: millet kafada bitiyor diyo benim kafada bi terslik var istiyorum ama bırakamıyorum bende az içmeye çalışarak

avunuyorum.

Ben de ayırt etmeksizin tam bir köfte aşığıyım...Her gün her öğün yiyebilirim...
Canımcım , forumlardan okuduğum kadarı ile işin zırt dediği yer 6. ay...Ondan sonra artık akla pek gelmiyomuş...Ben son 1 haftadır daha rahatım , daha az aklıma geliyo...

aynen jhon Wayynenn

21 gün yalan mıymış yaneee

Selam iskenderunlu aman sakın içme sıgarayı bak ben hala bırakamıyorum :26: millet kafada bitiyor diyo benim kafada bi terslik var istiyorum ama bırakamıyorum bende az içmeye çalışarak

avunuyorum.

senin ki bitirmeyi istiyomuş gibi görünüp de istememe durumu olabilürmü acep recep

Son düzenleme:

eşimin bana sürekli yaptığı bişey..

Son düzenleme:
oyle sarhos olsamkı ;sıgara bırakma hapı gercekten cok cok etkılı ama bellı bır yerden sonra gercekten beyınde bıtıyo..
bırdy,canım sen sımdı ne durumdasın..
sersumum,neler yapıyorum bılsen..tam bır sakız manyagı oldum her yemekten sonra atıyorum agzıma gece yatana kadar bu boyle gıdıyo..
tabıı sabaha cene agrısıyla uyanıyorum..orgu oruyorum..

Köftehor öyleyse İnegöl köfte nasıl yapilii onuda sen bülürsün galüba tez zamanda bizide ayıdınlatıisiiin demi

Sen bırakalı ne kadar olmuştu unuttum valla :26:

Allah yardımcın olsun canım..

sersum; [COLOR="#800080" .!.:
senin ki bitirmeyi istiyomuş gibi görünüp de istememe durumu olabilürmü acep recep[/COLOR]

Senin kızkardeşin ve eşide bırakmıştı onlardanmı tahmin ediyin kıss ne biliim ben bilinç altımı üstümü içerken güzel ve keyifle içiyorum ama söndürdüğüm anda ne gerek vardı diyorum kısır

döngüdeyim yanee

aynen jhon Wayynenn

21 gün yalan mıymış yaneee

senin ki bitirmeyi istiyomuş gibi görünüp de istememe durumu olabilürmü acep recep
yalanmış kıssss....
Eki Görüntüle 646209

eşimin bana sürekli yaptığı bişey..
Aynen yawww
Hayatım 6 Mart'ta 2 ay dolacak.Toplam 3 sigara içtim bu arada.Ölene kadar içmicem gibi bi fikriyatım yok , bilakis canım çok çekerse içerim mantığındayım.Bu da beni rahatlatıyo ve içme isteğimi azaltıyo.En son 10 gün önce içtim sonra Trabzon'da içerim diye yanıma aldım ama deniz dalgalı değildi ben de içmedim...Mevzu öölece kaldı...Kasmıyorum o bakımdan rahatım...1 tane içince gene hemen bağımlı olucak mıyım diye merak etmiştim ama öyle birşey olmadı bende...

İyi geceler kızlar ben bugün il kaçamğımı çikolata ve dondurmayla yaptım çok pişmanım
Sabah herşey güzel başlamıştı her zamanki kahvaltımı yaptım öğlen bir çupra yedim ve akşam dışarı çıktık lahmacun yedım sonrası da kaçamaklarOf çok mutsuzum ve tatbiki şu an acıktım malum kan şekeri

Yarın kaldığım yerden devam edeceğim bu hafta sıkı yönetim ilan ediyorum fazladan bir lokma bile yok bana
Umarım artı görmem ve en kısa zamanda bu yediklerimi verirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…