Malzemeler aynı ama kıymayı karataydan önce az yağlı alıyordum belki ondan lezetsizdi hatta bende biber salçasından başka salça kullanmam eğer İskenderundan
getirtemezsem öncü, oda yoksa olca kullanıyırum bide yağlı kıymayla deniim barii
Kizlar haftanin 6 gunu diyet yapip bir gunu vucudu ozgur birakmak cok mu sacma sizce...
slm kızlar..
sıkıcı ev işlerıyle gecen bır cumartesı..
hocamızın son kıtabı olan karatay mutfagını aldım bugun..
sabah k.k;ogle aksam arası yumurtalı ıspanak ve turp,havuc salatası,kendı yapımım yogut yedım..
ama kucuk bı kase sutlac yedım;sütcüm süt getırdıgınde bır kılosuna yapıyorum..
sızlere bakınıyım bıraz..kızlar bu arada sıgarayı bırakalı ıkı ay oldu..ama su gunlerde canım cok fena ıstıyo
Bakalım nasıl olucek , olumsuz koşullar içinde olumlu bişey olabilme ihtimali düşük ama ...Hoşgeldin canımcım.Ben de deniim Adanayı , sağol tarif için.Ben başka bir amaçla o tahtalardan almıştım , bi yapiim bakim becerebilicem mi ?
Sen muhtemelen benden önce denersin sonucu beni gördüğünde ayrıca bildiriver çünki biliyosun anca hafta sonları girebiliyorum nete,malumunuz geçmişi okuyamıyorum
Göbek ne uyuz bişi di mi ...Bi de sürekli görebiliyosun.Halbu ki popodan alsak ne güzel , arkanda kalıyo , görmüyosun...Derdi göreni geriyo
Alemsin ya en çok espürülerini özlüyorum yokluğunda bide bi ara efsane bol çeşitli menülerin vardı hala öylemi
sen azimli hatunsun yaparsın datlum..[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
içme sakın canım yaa..:26::26:.emeklerin boşa gitmesin yazııkkk
slm kızlar..
sabah k.k;ogle aksam arası yumurtalı ıspanak ve turp,havuc salatası,kendı yapımım yogut yedım..
sızlere bakınıyım bıraz..kızlar bu arada sıgarayı bırakalı ıkı ay oldu..ama su gunlerde canım cok fena ıstıyo
Ben de ayırt etmeksizin tam bir köfte aşığıyım...Her gün her öğün yiyebilirim...dene canım biz çok seviyoruz..benim kızım adana manyağı olduğu için yapıyorum sık sık. .herzaman dışarı gidemiyoruz yemeğe malum.
.o çıbıkları gördüm ama denemedim..benim için şekil okaa önemli değil bizbizeyken..yassı uzun köfte şekli verince de gayet iyi oluyor..bana sanki dağılır gibi geldi onun için almadım..sen dene bakalım dağılcek mi
iyi düşün iyi olsun
Canımcım , forumlardan okuduğum kadarı ile işin zırt dediği yer 6. ay...Ondan sonra artık akla pek gelmiyomuş...Ben son 1 haftadır daha rahatım , daha az aklıma geliyo...slm kızlar..
ıcmedım,pakette almadım ama canım cok cekıyo sersumum ya..
aynen jhon WayynennBen de ayırt etmeksizin tam bir köfte aşığıyım...Her gün her öğün yiyebilirim...
Canımcım , forumlardan okuduğum kadarı ile işin zırt dediği yer 6. ay...Ondan sonra artık akla pek gelmiyomuş...Ben son 1 haftadır daha rahatım , daha az aklıma geliyo...
Selam iskenderunlu aman sakın içme sıgarayı bak ben hala bırakamıyorum :26: millet kafada bitiyor diyo benim kafada bi terslik var istiyorum ama bırakamıyorum bende az içmeye çalışarak
avunuyorum.
Ben de ayırt etmeksizin tam bir köfte aşığıyım...Her gün her öğün yiyebilirim...
Canımcım , forumlardan okuduğum kadarı ile işin zırt dediği yer 6. ay...Ondan sonra artık akla pek gelmiyomuş...Ben son 1 haftadır daha rahatım , daha az aklıma geliyo...
oyle sarhos olsamkı ;sıgara bırakma hapı gercekten cok cok etkılı ama bellı bır yerden sonra gercekten beyınde bıtıyo..
bırdy,canım sen sımdı ne durumdasın..
sersumum,neler yapıyorum bılsen..tam bır sakız manyagı oldum her yemekten sonra atıyorum agzıma gece yatana kadar bu boyle gıdıyo..
tabıı sabaha cene agrısıyla uyanıyorum..orgu oruyorum..
sersum; [COLOR="#800080" .!.:senin ki bitirmeyi istiyomuş gibi görünüp de istememe durumu olabilürmü acep recep[/COLOR]
oyle sarhos olsamkı;iskenderunla ılgın nedır canım..aynen ben de orjinalini bulamazsam(annem alır bana arkadşından) o iki marka dışında kullanmam..
aynen jhon Wayynenn
21 gün yalan mıymış yaneee
senin ki bitirmeyi istiyomuş gibi görünüp de istememe durumu olabilürmü acep recep
Aynen yawww
Hayatım 6 Mart'ta 2 ay dolacak.Toplam 3 sigara içtim bu arada.Ölene kadar içmicem gibi bi fikriyatım yok , bilakis canım çok çekerse içerim mantığındayım.Bu da beni rahatlatıyo ve içme isteğimi azaltıyo.En son 10 gün önce içtim sonra Trabzon'da içerim diye yanıma aldım ama deniz dalgalı değildi ben de içmedim...Mevzu öölece kaldı...Kasmıyorum o bakımdan rahatım...1 tane içince gene hemen bağımlı olucak mıyım diye merak etmiştim ama öyle birşey olmadı bende...oyle sarhos olsamkı ;sıgara bırakma hapı gercekten cok cok etkılı ama bellı bır yerden sonra gercekten beyınde bıtıyo..
bırdy,canım sen sımdı ne durumdasın..
sersumum,neler yapıyorum bılsen..tam bır sakız manyagı oldum her yemekten sonra atıyorum agzıma gece yatana kadar bu boyle gıdıyo..
tabıı sabaha cene agrısıyla uyanıyorum..orgu oruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?