oyle sarhos olsamkı;iskenderunla ılgın nedır canım..
Senin kızkardeşin ve eşide bırakmıştı onlardanmı tahmin ediyin kıss ne biliim ben bilinç altımı üstümü içerken güzel ve keyifle içiyorum ama söndürdüğüm anda ne gerek vardı diyorum kısır
döngüdeyim yanee
Köftehor öyleyse İnegöl köfte nasıl yapilii onuda sen bülürsün galüba tez zamanda bizide ayıdınlatıisiiin demi
Sen bırakalı ne kadar olmuştu unuttum valla :26:
ayynenn..sen bence tamamiyle bırakmayı istemiyorsun daha ..kıyamıyorsun bırakmaya bir nevii..garip bi durum
çok psikolog gördüm kendimi beyaaa
benim erkek kardeşim ve eşi de bıraktı canım evet.. kardeşim şimdiye kadar hep bize kızıp bırakırım deyip 3 günde dayanamayıp başlıyordu..sonra kendi haline bıraktık..ilk eşi bıraktı o da onu gaza getirdi..bak sen bırakmazsan be de zor dayanıyorum falan diyerekten . .çok şükür 1 ayı geçti içmiyorlar..
darısı inşallah senin ve tüm içenlerin başına..çok seviniyorum biri sigarayı bıraktım deyince ben..
Sadist erkekler....
bütün kocişler yapıyo desene
İyi geceler hayatım ...canlarım ırademıze hakım olmak dılegıylehepınıze ıyıgeceler..
Yaaa valla ben de köfte konusunda pek başarılı diilim aslında...Benim koca çok güzel köfte yapar , karbonat koyar köfteye , böylece pişerken hem kabarır hem de yumuşacık olur ...Bu arada ya sen medyumsun ya da ben bunadım ve kocamın ailesinin İnegöllü olduğu husunu yazdığımı unuttum
İyi geceler kızlar ben bugün il kaçamğımı çikolata ve dondurmayla yaptım çok pişmanım
Sabah herşey güzel başlamıştı her zamanki kahvaltımı yaptım öğlen bir çupra yedim ve akşam dışarı çıktık lahmacun yedım sonrası da kaçamaklarOf çok mutsuzum ve tatbiki şu an acıktım malum kan şekeri
Yarın kaldığım yerden devam edeceğim bu hafta sıkı yönetim ilan ediyorum fazladan bir lokma bile yok bana
Umarım artı görmem ve en kısa zamanda bu yediklerimi verirm
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum epeydir merak ediyorum. Ben günde iki kez kendimce egzersiz yapıyorum en fazla 7 dk sürüyor ve çok yorgun oluyorum. Yarım saat aralıksız egzersiz yapan arkadaşlar bu nasıl oluyor ya bende mi sorun acaba? 70 kez yarı mekik çekiyorum yan yatıp 60 kez bacagimi kaldirp indiriyorum aynısini diğer bacağa da uyguluyorum ayağa kalkıp bacakları biraz açıp eller bacakta sağa sola esniyorum belden aşağı sabit bir şekilde simit için yapıyorum bunu 100 kez ve bir hareket daha var onu da 50 kez yapıyorum ve sonunda canım çıkıyor yanlis birşey var ama nerde?
ne diyorum benn..İyi geceler kızlar ben bugün il kaçamğımı çikolata ve dondurmayla yaptım çok pişmanım
Sabah herşey güzel başlamıştı her zamanki kahvaltımı yaptım öğlen bir çupra yedim ve akşam dışarı çıktık lahmacun yedım sonrası da kaçamaklarOf çok mutsuzum ve tatbiki şu an acıktım malum kan şekeri
Yarın kaldığım yerden devam edeceğim bu hafta sıkı yönetim ilan ediyorum fazladan bir lokma bile yok bana
Umarım artı görmem ve en kısa zamanda bu yediklerimi verirm
Heee ben de çok Freud gördüm seni bu gece
biz genelde sporumuzu yürüyüş olarak yapıyoruz canım..bu da zaten en az 20 dk olmalı..Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum epeydir merak ediyorum. Ben günde iki kez kendimce egzersiz yapıyorum en fazla 7 dk sürüyor ve çok yorgun oluyorum. Yarım saat aralıksız egzersiz yapan arkadaşlar bu nasıl oluyor ya bende mi sorun acaba? 70 kez yarı mekik çekiyorum yan yatıp 60 kez bacagimi kaldirp indiriyorum aynısini diğer bacağa da uyguluyorum ayağa kalkıp bacakları biraz açıp eller bacakta sağa sola esniyorum belden aşağı sabit bir şekilde simit için yapıyorum bunu 100 kez ve bir hareket daha var onu da 50 kez yapıyorum ve sonunda canım çıkıyor yanlis birşey var ama nerde?
evet yaa zevke bakSadist erkekler....
ben küçükken inegölde oturmuştuk..inegöl köftenin yanında içtiğim şıranın tadı hala damağımdadır..inegöl köftenin en büyük özelliği çok uzun süre ve ellerini yağlayarak yoğuruyorlardı hatırladığım kadarıyla.. ve çok lezzetli olur tabii
ben eşinin inegöllü olduğunu yazdığını hatırlamıyorum :44::44: o zaman a şıkkı medyum
Basit zevkleri olan basit insanlar...ne diyorum benn..geçmişi unutuyoruzz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz
tabii bu benim seni çantalamama engel değil
biz genelde sporumuzu yürüyüş olarak yapıyoruz canım..bu da zaten en az 20 dk olmalı..
evde yapanlar da leslie yapıyor ki o da en az 20 dk yürüyüş
Yaaa evet , ben de bi kez gitmiştim İnegöl'e ve o şıra-köfte muhabbeti pek hoşuma gitmişti.Bu arada kocam şok geçirdi senin İnegöl muhabbetine ..Bak hala diyo ki ne işi varmış ordaKendisi nefret eder İnegöl'den
Evet , kesinlikle medyum
evet yaa zevke bak
ayynenn..sen bence tamamiyle bırakmayı istemiyorsun daha ..kıyamıyorsun bırakmaya bir nevii..garip bi durum
çok psikolog gördüm kendimi beyaaa
benim erkek kardeşim ve eşi de bıraktı canım evet.. kardeşim şimdiye kadar hep bize kızıp bırakırım deyip 3 günde dayanamayıp başlıyordu..sonra kendi haline bıraktık..ilk eşi bıraktı o da onu gaza getirdi..bak sen bırakmazsan be de zor dayanıyorum falan diyerekten . .çok şükür 1 ayı geçti içmiyorlar..
darısı inşallah senin ve tüm içenlerin başına..çok seviniyorum biri sigarayı bıraktım deyince ben..
canlarım ırademıze hakım olmak dılegıylehepınıze ıyıgeceler..
Basit zevkleri olan basit insanlar...
evet ayynen katılıyorumBasit zevkleri olan basit insanlar...
gözümden kaçmadı sanma çekirgeamanın format yerleyeksan gene :18::18::18::18:
Olsun çok psikolokluğum bende zatii
Pardon kardeşin erkekmiş ters yazmışım :44: Biz de eşimle aynı anda hiç bırakamadık ben hamilelikte bırakabilmiştim ondada emzirme bitince başlamıştım eşim 2 kez bıraktı ikisindede benim
yüzümden başladıAma kendime kızmıyorum her koyun kendi bacağından asılırmış banane yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?