Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ayynenn..sen bence tamamiyle bırakmayı istemiyorsun daha ..kıyamıyorsun bırakmaya bir nevii..garip bi durum
çok psikolog gördüm kendimi beyaaa
benim erkek kardeşim ve eşi de bıraktı canım evet.. kardeşim şimdiye kadar hep bize kızıp bırakırım deyip 3 günde dayanamayıp başlıyordu..sonra kendi haline bıraktık..ilk eşi bıraktı o da onu gaza getirdi..bak sen bırakmazsan be de zor dayanıyorum falan diyerekten ..çok şükür 1 ayı geçti içmiyorlar..
darısı inşallah senin ve tüm içenlerin başına..çok seviniyorum biri sigarayı bıraktım deyince ben..

Köftehor öyleyse İnegöl köfte nasıl yapilii onuda sen bülürsün galüba tez zamanda bizide ayıdınlatıisiiin demi

Sen bırakalı ne kadar olmuştu unuttum valla :26:

Yaaa valla ben de köfte konusunda pek başarılı diilim aslında...Benim koca çok güzel köfte yapar , karbonat koyar köfteye , böylece pişerken hem kabarır hem de yumuşacık olur ...Bu arada ya sen medyumsun ya da ben bunadım ve kocamın ailesinin İnegöllü olduğu husunu yazdığımı unuttum

Heee ben de çok Freud gördüm seni bu gece

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum epeydir merak ediyorum. Ben günde iki kez kendimce egzersiz yapıyorum en fazla 7 dk sürüyor ve çok yorgun oluyorum. Yarım saat aralıksız egzersiz yapan arkadaşlar bu nasıl oluyor ya bende mi sorun acaba? 70 kez yarı mekik çekiyorum yan yatıp 60 kez bacagimi kaldirp indiriyorum aynısini diğer bacağa da uyguluyorum ayağa kalkıp bacakları biraz açıp eller bacakta sağa sola esniyorum belden aşağı sabit bir şekilde simit için yapıyorum bunu 100 kez ve bir hareket daha var onu da 50 kez yapıyorum ve sonunda canım çıkıyor yanlis birşey var ama nerde?

ben küçükken inegölde oturmuştuk..inegöl köftenin yanında içtiğim şıranın tadı hala damağımdadır..inegöl köftenin en büyük özelliği çok uzun süre ve ellerini yağlayarak yoğuruyorlardı hatırladığım kadarıyla..ve çok lezzetli olur tabii
ben eşinin inegöllü olduğunu yazdığını hatırlamıyorum :44::44: o zaman a şıkkı medyum

Valla ben hergün 2 fincan türk kahvesini bir parça bitter çikolata ile içiyorum karataya başladığımdan beri şekersiz kahveyi anca öyle içiyorum. Yani aşırıya kaçmadan ve saat 7-8 geçirmeden bitter çikolatayı tüketebilirsiniz bence ama dondurmada daha fazla şeker ve karbonhidrat ve yanlışım yoksa katı yağ var o daha kötü. Sen şimdi bol bol su iç bişeyle meşgul ol açlığı unut yarın daha fazla hareket et bişeyin kalmaz

Canım , yeni başladıysan vücudun daha alışmamıştır , devam edersen performansın artacaktır.Ben koşmaya ilk başladığımda maximum 2 dakika koşabiliyodum.Şimdi hiç durmadan 40 dakika koşabiliyorum , tamamen kasların alışmasıyla alakalı ve tabi beyin olarak da hep yapabileceğini telkin etmen lazım kendine...

ne diyorum benn..geçmişi unutuyoruzz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz

tabii bu benim seni çantalamama engel değil

Heee ben de çok Freud gördüm seni bu gece

biz genelde sporumuzu yürüyüş olarak yapıyoruz canım..bu da zaten en az 20 dk olmalı..
evde yapanlar da leslie yapıyor ki o da en az 20 dk yürüyüş

Sadist erkekler....
evet yaa zevke bak

Basit zevkleri olan basit insanlar...

Olsun çok psikolokluğum bende zatii

Pardon kardeşin erkekmiş ters yazmışım :44: Biz de eşimle aynı anda hiç bırakamadık ben hamilelikte bırakabilmiştim ondada emzirme bitince başlamıştım eşim 2 kez bıraktı ikisindede benim

yüzümden başladı Ama kendime kızmıyorum her koyun kendi bacağından asılırmış banane yaa

Teşekkürler cevaplar için bende yurumeyi çok isterim hatta çok severim ama evde 22 aylık tatlı bir canavar var o yüzden mümkün değil çocuğu 1 dk dahi bırakacağım hiç kimsem yok malesef

Güzeller ben yavaş yavaş kaçıyorum artık...Öpüyorum cümleten

Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar , sersum ,öylesarhoşolsamki zaten vücudum unutmuş olacak çikolata nasıl susattı anlatamam evet en iyisi yarın canım çıkana kadar spor
Sersumcum çantala tabi canım hakettim Hepinize iyi geceler kızlar bol leptinler bana leptin gelmez bugün kaçırdım
yarın artık sizi seviyorum :101:

Basit zevkleri olan basit insanlar...
evet ayynen katılıyorum

inegöle gelince benim babam memur değil di emme adam iş beyenmezdi..çok gezdik biz onunla da ..şansım kocamda da aynen devam ediyor..
söyle kocişine ben de pek hazzetmezdim inegölden zatii..orada ilkokul 1. sınıfı okudum sadece okulumun adı çok komikti yaww..şakirlakşe ilkokulu

amanın format yerleyeksan gene :18::18::18::18:
gözümden kaçmadı sanma çekirge

kendini hazır hissettiğin de birdaha dönelim bu konuya canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…