Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi geceler kizlar bol leptinli geceler benim gece uzun kizimi uyutmaya calisiyorum oglumu da babasi uyutuyor.

Son düzenleme:

Karbonatı duymuştum hatta asıl özelliğinin eti tokmakla döverek parçalanıyormuş makinada öyle çekilmiyomuş vs vs ama gerçek deneyimli birinden duymadım o yüzden denemedim ama

ailece çok seviyoruz dişarda yada hazır alıp pişirip yiyoz ama yapılabilirmi onu öğrenmek istiyorum .Daha önce eşinin İnegöllü olduğunu yazdıysan ben bilmiyordum ,köfte deyince 1.İnegöl

2.Ramiz köfte gelir aklıma ondan yani aptala malum olma durumu

bütün kocişler yapıyo desene

Geçsinler dalgalarını yesinler kebapları (pideleriyle tabiki )
canlarım ırademıze hakım olmak dılegıylehepınıze ıyıgeceler..

Amin bol leptinler

Teşekkürler cevaplar için bende yurumeyi çok isterim hatta çok severim ama evde 22 aylık tatlı bir canavar var o yüzden mümkün değil çocuğu 1 dk dahi bırakacağım hiç kimsem yok malesef
allah bağışlasın canım..sen onun peşinde koşarken sporunu yapıyorsun zaten üzülme
Güzeller ben yavaş yavaş kaçıyorum artık...Öpüyorum cümleten
iyigeceler bebişim

İyi geceler kizlar bol leptinli geceler benim gece uzun kizini uyutmaya calisiyorum oglumu da babasi uyutuyor.

işin zor canım..Allah yardımcın olsun..neyse ki eşin yardımcı oluyor..şanslısın

um
Hehehe jidden çok komik ismi varmış , sordum ama bilemedi okulu Şakirlakşe ne ki , insan ismi mi ?
İyi geceler kizlar bol leptinli geceler benim gece uzun kizimi uyutmaya calisiyorum oglumu da babasi uyutuyor.
Canım , kolay gelsin ...

sersum da kaçar kısslar..iyi geceler bol leptinler..
yarın eşim nöbetçi topiğin mıhtarlığını yaparım artık yine ben

Estağfitüfitü ne aptalı yawww , resmen medyumsun sen valla...Onca köfte içinde tutup İnegöl dedin resmen
Valla nasıl yapılıyo hiç bilmiyorum , internetten bakmak lazım ona.Benim koca normal köfteye koyuyo karbonatı.İnegöl köftede de var mı bilmiyorum ...Ben daha yeni yeni güzel köfte yapabiliyorum.Elim de lezzetlidir ama ne hikmetse bu köfte işini kıvıramadım layığıyla...

Ben bu sefer kesin yatmaya gidiyorum.İyi geceler hepinize

Her zaman hazır vede nazırım canım amma ve lakin vakit yok hafta içi salı yada saonraki akşamlar 8 den sonra görüşmek ümidiyle.

Hepinize iyi geceler bol leptinler

Geçsinler dalgalarını yesinler kebapları (pideleriyle tabiki )

um
Hehehe jidden çok komik ismi varmış , sordum ama bilemedi okulu Şakirlakşe ne ki , insan ismi mi ?

]
insan ismisi kıss..okulu yapan kişinin ismi diye hatırlıyorum:44:

İyi geceler canımcım

Her zaman hazır vede nazırım canım amma ve lakin vakit yok hafta içi salı yada saonraki akşamlar 8 den sonra görüşmek ümidiyle.

Hepinize iyi geceler bol leptinler

biz burdayız datlum sen nezaman uygun olursan

eşimi nöbete yolladım kızımın ve kendimin karnını doyurdum geldim..bugün temizlik var maalesef

sabah

menemen
1 küçük kase yoğurt
tulum peyniri zeytin
ceviz ve 2-3 çekirdekli siyah üzüm
çay çayy..

çatalla bıçahla yedükk pampişim

Selam canım bugün bayağı ev işi ve spor yapmışsın tebrikler.D vitamini olarak ne kullanıyorsun ve günlük doz miktarı nedir?

Selam canim ,
ben d vitaminini buradaki saglik urunleri satan dukkandan aliyorum.
Gunde 1 tane aliyorum.

Vucudumdaki d vitaminine baktirdim burada cok iyi cikti bence herkez kullanmali

gunaydin canimm afiyet olsunn .. bol bol leptin olsunnn

günaydın kızlar dünü kaçamaksız kapadım darısı bugüne deyip menümü bildireyim sabah 2 yumurta +peynir+10 zeytin+çay...

Canlarım günaydın
Ben de kahvaltımı yaptım , gazeteleri okudum , bi bakiiim canlar n'apıyo dedim...
Sersum'um temizlik varmış , Allahım kolaylık versin yareppim

selam kızlar geçen hafta 67 kiloya inmiştim.bugün tartıldım maalesef 67,1 çıktı(ama 3 gündür vc ye çıkamıyom belkionun etkisidir diye avutuyorum kendimi neyse sabaheynirli omlet,7 zeytin,bolca peynir,domates yedim.

Canım kesinlikle tuvalet sorunu yüzünden.Sıkma canını , kesin 67'nin altındasın demektir bu...

Kızlar ben kaçıyorum , yemek ve çamaşır işi var , sonra da biraz zipor yapıcam ama ne yapıcam bilemiyorum.Yaptığım ziporlardan çok sıkıldım , arayış içindeyim...Evde trambolin var , biraz da ona takıliiim diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…