Yaaa valla ben de köfte konusunda pek başarılı diilim aslında...Benim koca çok güzel köfte yapar , karbonat koyar köfteye , böylece pişerken hem kabarır hem de yumuşacık olur ...Bu arada ya sen medyumsun ya da ben bunadım ve kocamın ailesinin İnegöllü olduğu husunu yazdığımı unuttum
bütün kocişler yapıyo desene
canlarım ırademıze hakım olmak dılegıylehepınıze ıyıgeceler..
allah bağışlasın canım.Teşekkürler cevaplar için bende yurumeyi çok isterim hatta çok severim ama evde 22 aylık tatlı bir canavar var o yüzden mümkün değil çocuğu 1 dk dahi bırakacağım hiç kimsem yok malesef
iyigeceler bebişimGüzeller ben yavaş yavaş kaçıyorum artık...Öpüyorum cümleten
Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar , sersum ,öylesarhoşolsamki zaten vücudum unutmuş olacak çikolata nasıl susattı anlatamam evet en iyisi yarın canım çıkana kadar spor
Sersumcum çantala tabi canım hakettimHepinize iyi geceler kızlar bol leptinler bana leptin gelmez bugün kaçırdım
yarın artık sizi seviyorum:101:
İyi geceler kizlar bol leptinli geceler benim gece uzun kizini uyutmaya calisiyorum oglumu da babasi uyutuyor.
umevet ayynen katılıyorum
inegöle gelince benim babam memur değil di emme adam iş beyenmezdi..çok gezdik biz onunla da ..şansım kocamda da aynen devam ediyor..
söyle kocişine ben de pek hazzetmezdim inegölden zatii..orada ilkokul 1. sınıfı okudum sadece okulumun adı çok komikti yaww..şakirlakşe ilkokulu
gözümden kaçmadı sanma çekirge
kendini hazır hissettiğin de birdaha dönelim bu konuya canım..
Canım , kolay gelsin ...İyi geceler kizlar bol leptinli geceler benim gece uzun kizimi uyutmaya calisiyorum oglumu da babasi uyutuyor.
Güzeller ben yavaş yavaş kaçıyorum artık...Öpüyorum cümleten
Kolay gelsin canımİyi geceler kizlar bol leptinli geceler benim gece uzun kizimi uyutmaya calisiyorum oglumu da babasi uyutuyor.
Karbonatı duymuştum hatta asıl özelliğinin eti tokmakla döverek parçalanıyormuş makinada öyle çekilmiyomuş vs vs ama gerçek deneyimli birinden duymadım o yüzden denemedim ama
ailece çok seviyoruz dişarda yada hazır alıp pişirip yiyoz ama yapılabilirmi onu öğrenmek istiyorum .Daha önce eşinin İnegöllü olduğunu yazdıysan ben bilmiyordum ,köfte deyince 1.İnegöl
2.Ramiz köfte gelir aklıma ondan yani aptala malum olma durumu
Geçsinler dalgalarını yesinler kebapları (pideleriyle tabiki )
Amin bol leptinler
sersum da kaçar kısslar..iyi geceler bol leptinler..
yarın eşim nöbetçi topiğin mıhtarlığını yaparım artık yine ben
evet ayynen katılıyorum
inegöle gelince benim babam memur değil di emme adam iş beyenmezdi..çok gezdik biz onunla da ..şansım kocamda da aynen devam ediyor..
söyle kocişine ben de pek hazzetmezdim inegölden zatii..orada ilkokul 1. sınıfı okudum sadece okulumun adı çok komikti yaww..şakirlakşe ilkokulu
gözümden kaçmadı sanma çekirge
kendini hazır hissettiğin de birdaha dönelim bu konuya canım..
Geçsinler dalgalarını yesinler kebapları (pideleriyle tabiki )
insan ismisi kıss..um
Hehehe jidden çok komik ismi varmış , sordum ama bilemedi okuluŞakirlakşe ne ki , insan ismi mi ?
]
İyi geceler canımcım
Her zaman hazır vede nazırım canım amma ve lakin vakit yok hafta içi salı yada saonraki akşamlar 8 den sonra görüşmek ümidiyle.
Hepinize iyi geceler bol leptinler
Selam canım bugün bayağı ev işi ve spor yapmışsın tebrikler.D vitamini olarak ne kullanıyorsun ve günlük doz miktarı nedir?
eşimi nöbete yolladım kızımın ve kendimin karnını doyurdum geldim..bugün temizlik var maalesef
sabah
menemen
1 küçük kase yoğurt
tulum peyniri zeytin
ceviz ve 2-3 çekirdekli siyah üzüm
çay çayy..
çatalla bıçahla yedükk pampişim
gunaydin canimm afiyet olsunn .. bol bol leptin olsunnn
selam kızlar geçen hafta 67 kiloya inmiştim.bugün tartıldım maalesef 67,1 çıktı(ama 3 gündür vc ye çıkamıyom belkionun etkisidir diye avutuyorum kendimi neyse sabah eynirli omlet,7 zeytin,bolca peynir,domates yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?