Hatunlar grip olmuşum her yerim ağrıyor sırtım başım:2::2: ilaç almasam hiç kalkamazdım
fzgunum da menü paylaşımına başlamışcanım kaç kilosun
Ohhh ellerine sağlık ve afiyet olsun cicim.Ben de hazır hala Trabzon havasındayken koca bi tencere karalahana sardım etli ...yaprak sarmasını sardım pişiyor..acıktım ama pişene kadar sabretmem gerek:18::18: 1 kupa ayran içmece
vee kızımla 6. his seyretmece
günaydın hatunlar :)
kahvaaltım;
-2 yumurta haşlanmış
-çörekotlu lor peyniri,
-1 kuru incir
-5 zeytin
-5-6 dal maydanoz
-limonlu çay
-ceviz ve badem..
Afiyet olsun cicim de merak ettim regl ve zipor yapmamak arasındaki alaka nedir acabaherkese afiyet olsun çoğunluk kahvaltısını yapmış temizlik ve spor başında ohh ohh. bende kahvaltımı yaptım. keyifler yerindedir umarım. iyi pazarlar hanımlar. ben regl oldugum iiçin dün spor yapmam galiba.. bakalım.
sevgili arkadaşlar,merhaba öncelikle :)) kuruyemiş unuyla ekmek yapımı dikkatimi çekti. Ama internette aradım tarifini bulamadım.Mümkünse linkini rica edebilir miyim sizden ?Herkese bol bol azim ve sabır diliyorum diyetlerinde :))
Ohhh ayaklarına sağlık Papadiyam.Ben de bir o kadar yürümüşümdür sanırım...2 saat dısarda yurumece
Afiyetler olsun Yıldızcım , ben de en yakın zamanda denicem Sersum'un tarifini...slmm..2.ogunum..
adana kebap firinda( sersumdan etkilendim:)
yesil salata
kirmizi biber kozlemesi
yogurt
ufak bir kurabiye(x)
Hatunlar grip olmuşum her yerim ağrıyor sırtım başım:2::2: ilaç almasam hiç kalkamazdım
Selam kizlar ,nasilsiniz
Evde yoktum,kayinvalidemlere ve annemlere gittim,yeni geldim
Sabah kiymali borek yedim hamuru 1.5 lahmacun kadardi diyebilirim,menemen,ceviz
Oglen annemde az nohut,az bulgur pilavi,biber kavurma,salata,yogurt,cok az bazlama ve kuru kayisi
Gecmise bakamadim,herkes iyidir insallah
Ficansım hoşgeldin hayatım ve de afiyet olsun , çok güzel şeyler yemişsin ...
Kızlar ya , İğneoyası'nı görmedim kaç gündür.Haberiniz var mı , iyi mi?
Bi de Reyhan yok çoktan , bıraktı mı ki burayı acaba?
afiyet olsun canım..biz iyiyiz sen nasılsınSelam kizlar ,nasilsiniz
Evde yoktum,kayinvalidemlere ve annemlere gittim,yeni geldim
Sabah kiymali borek yedim hamuru 1.5 lahmacun kadardi diyebilirim,menemen,ceviz
Oglen annemde az nohut,az bulgur pilavi,biber kavurma,salata,yogurt,cok az bazlama ve kuru kayisi
Gecmise bakamadim,herkes iyidir insallah
Kızlar ya , İğneoyası'nı görmedim kaç gündür.Haberiniz var mı , iyi mi?
Bi de Reyhan yok çoktan , bıraktı mı ki burayı acaba?
Ohhh ellerine sağlık ve afiyet olsun cicim.Ben de hazır hala Trabzon havasındayken koca bi tencere karalahana sardım etli ...
Heee tevekkeli...Aman sağlıkları iyi olsun da gelirler gene ...Gecmis olsun iyiniyetlim
Sagol birdym,beraber olsun,nasilsin,annenlere gidecektin sen de di mi
Evet canımcım , dün ordaydık da ben senin gibi usturuplu yiyemedim , resmen 4 kişilik falan yedim , çok utanıyorum
Oya biraz mola vermek istewdigini soyledi,en kisa zamanda gelir insallah,reyhen birakmisti ama geri donuyorum diye yazdi bikac gun once
Ben ıskalamışım hepsini yawwafiyet olsun canım..biz iyiyiz sen nasılsın
oyama mesaj attım cevap bekliyom..biraz ara vericem sonra gelicem diye mesaj yazmıştı..inşallah iyidir.:26:.reyhan zaten arada geliyor geçenlerde gelmişti..ama o da tam karar veremedi geri dönmeye sanırsam:26:
iyi aksamlar kizlar ..
nasilsiniz ?
bugunde kacamaksiz gecti cok sukur ...
2.ogunum;
1 kase iskembe corbasi (ev yapimi)
4 kalem k.pirzola
1 kase bol yesillikli kisir
cay
spor ; 45 dakika Leslie sansone ile 3 mil yurudum gercekten cok tempolu ve dolu doluydu :82::82::82::82::82::82::82:
https://www.youtube.com/watch?v=OZhm8wL2a-I
sağol canım senin de eline sağlık..:üşenmesem haftada bir sarıcam..çok severim ben yaww..
burada yaprak bulmak sorun..hep hazır olanlar var o da kötü çıkıyor..nerdee annemin mendil gibi yapraklarıı
Ben ıskalamışım hepsini yaww
Heee tevekkeli...Aman sağlıkları iyi olsun da gelirler gene ...
Ben ıskalamışım hepsini yaww
Ohhh afiyetler olsun güzellik
Yaaa di mi , ben de çok severim ama aynen üşeniyorum.Halbuki başına geçince de hemen sarılıyo...Ben de yaprak almaktan hiç anlamam , güzel de alamam ama her sene de az da olsa alırım hehehe ...1 torba z.yağlık kaldı galiba , sonra tazesi çıkar zaten...Pazı kolay oluyo , var mı Hakkari'de ?
afiyet olsun canım..biz iyiyiz sen nasılsın
oyama mesaj attım cevap bekliyom..biraz ara vericem sonra gelicem diye mesaj yazmıştı..inşallah iyidir.:26:.reyhan zaten arada geliyor geçenlerde gelmişti..ama o da tam karar veremedi geri dönmeye sanırsam:26:
sağol bebeemm..Sagol canim
Iyiyim ben de ,sarmalar sarilmis hamaratim,ellerine saglik,afiyet olsun
Kızlar saçlarımı boyadım , yıkama saatine kadar salata yapiim.Akşama görüşürüz...
Çok teşekkürler hayatım , şimdi yıkandım geldim.İyi etmişsin saçlarını dinlendirmekle.Aslında yılda bikaç ay yapmak lazım....sağol bebeemm..
şimdiden güle güle kullan canım..burada saldım saçları.. zaten beyaz saçım yok dedim dinlensin garipler yaza kadar boyamıyciimm
Eneeem , n'oldu yavrucaka be yaww , üşüttü mü ? Sana da ondan bulaştı galiba.Çok geçmiş olsun canikom.Evde C vitamini hapı varsa hemen ve derhal almaya başlayın.Kar var mı orda hala?kızım maşallah tüm kışı hastalanmadan geçirdi ama bugün hastalandı..aferine talim. .ben de halsizim..evi silip süpürdükten sonra iyice halsizleştim..inşallah benim hastalık ta tekrarlamaz.:26:iyiniyetlim de hastaymış..salgın var yine.. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?