Slm kızlar herkese iyi pazarlar dilerim.
Kahvalti
2 haşlanmış yumurta
30 gr peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
ara
tarçınli süt
Akşamda zeytin yağlı taze fasulye ve yoğurt yicem
bu arada kızlar dun 65.8 çıkıyordum bugün 66.0 ciktim anlamadim kaçamakta yapmadim 6 dan sonra her zamanki gibi birşey de yemedim sizce neden böyle olmuş olabilir bu arada bir kaç gün sonra regl günüm bunun bir etkisi varmıdir ki şimdiden
8-10 adet kıymalı bulgurlu yaprak sarma
2 kaşık kabak yemeği
yoğurt
havuç turp domates ve kırmızı lahana salatası
bulgurlu dolma veya sarma hiç yemedim nasıl oluyor tadı ?
Geçmiş olsun, İyiniyetlim. Kilomu söylesem mi, bilemedim.:26: (103 kg)
Hehehe hakikaten çok komikkkkk ....Bebek için hayırlısı olsun diyorum...sorma bırdy cım butun gun aklıma geldı guldum durdum..adam dumura ugramıs valla..
kızlar 30 dk.yuruyusumde var bu arada..
evet canım yaklasık 3-4 aydır ıstıyorum ama olmuyor bebısşş..
Tüh beeee....Yanlış alarmdır inşallah...eneeemmm yarın burda yoğun kar yağışı bekleniyomuş..offff
Vaşşşş fantaziye bakkkheee kavrulayımsonrada kızgın kumlardan serin sulara atlıyayım..
Bugün herkes sarma sarıyo...kızlar ben yarının yemegını yapıp gelıyorum..(lahana sarması)
arapca kursuna basladım ogleye kadar ona gıdıyorum sonrada gezmem var
bekleyın anacım..
tatlim sersum senin msjina cvp yazmis senin gozunden kacti sanirsam..Slm kızlar herkese iyi pazarlar dilerim.
Kahvalti
2 haşlanmış yumurta
30 gr peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
ara
tarçınli süt
Akşamda zeytin yağlı taze fasulye ve yoğurt yicem
bu arada kızlar dun 65.8 çıkıyordum bugün 66.0 ciktim anlamadim kaçamakta yapmadim 6 dan sonra her zamanki gibi birşey de yemedim sizce neden böyle olmuş olabilir bu arada bir kaç gün sonra regl günüm bunun bir etkisi varmıdir ki şimdiden
Tüh beeee....Yanlış alarmdır inşallah...
Vaşşşş fantaziye bakkk
Bugün herkes sarma sarıyo...
Bende kısır Yada mercimek köftesi arasında kararsız kaldım :)
tatlim sersum senin msjina cvp yazmis senin gozunden kacti sanirsam..
sabah menun daha zengin olabilir..kuruyemis ekle.zeytin sayini artir..yogurt yesillik falan ekleyebilirsin cekinme..aksamda gayet iyi..ozel gununun yakinligindandir siskinligin..benim bir hafta once siskinligim baslar..normaldir yani
evet canim insan sasiroyor bu kadar yiyerek kilomu verilir diye cok sasiriyo ama gercekten kacamak yapmassan super gidiyo hemde incelerek kilo veriliyo yani yagdan gidiyo..kesinlikle devam:))kızlar ben sabah akşam spor yaparak ve düşük kalorili beslenerek 1 ayda ancak 2 kilo verebilmişim.3 gündür karatayı uyguluyorum kurallarına göre çekinmeden yiyorum karnım da iyi doyuyor ama inanın hala tedirginim. :18: :18:canan hocaya olan inancım ve burada güzel güzel kilo verenler sayesinde devam diyorum yoksa şeytan beni dürtmüyor değil. 1-2 hafta içinde dikkate değer bir sonuç alırsam hiç tereddütsüz devam edeceğim başlarda bu duyguyu siz de yaşadınız mı:13:
artık yarın olsa da başlasam şu diyetimebuarada kendimden bahsedeyim , bayadır tartılmıyorum 64 kilo olduğumu düşünüyorum boyum 1,68 . yaşım 23 öğrenciyim. ulaşmak istediğim kilo 57
Afiyet olsun cicim de merak ettim regl ve zipor yapmamak arasındaki alaka nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?