Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

regl tabii ki etkili ..1-2 kilo bile farkedebilir..

sorma bırdy cım butun gun aklıma geldı guldum durdum..adam dumura ugramıs valla..
kızlar 30 dk.yuruyusumde var bu arada..
evet canım yaklasık 3-4 aydır ıstıyorum ama olmuyor bebısşş..
Hehehe hakikaten çok komikkkkk ....Bebek için hayırlısı olsun diyorum...
eneeemmm yarın burda yoğun kar yağışı bekleniyomuş..offff
Tüh beeee....Yanlış alarmdır inşallah...
heee kavrulayım sonrada kızgın kumlardan serin sulara atlıyayım..
Vaşşşş fantaziye bakkk
kızlar ben yarının yemegını yapıp gelıyorum..(lahana sarması)
arapca kursuna basladım ogleye kadar ona gıdıyorum sonrada gezmem var
bekleyın anacım..
Bugün herkes sarma sarıyo...

Pampişim sana bişey daha sorucam canımcım.Ben sizin sarı kurabiyeye bayıldım kocam benden de çok bayıldı.Gelirken getirdik ama bitecek yakında.Netteki tariflere baktım yumurta-süt falan var tariflerde ama sanırım aslında konulmuyor.Tarifini biliyosan verebilir misin canımcım?

tatlim sersum senin msjina cvp yazmis senin gozunden kacti sanirsam..
sabah menun daha zengin olabilir..kuruyemis ekle.zeytin sayini artir..yogurt yesillik falan ekleyebilirsin cekinme..aksamda gayet iyi..ozel gununun yakinligindandir siskinligin..benim bir hafta once siskinligim baslar..normaldir yani

sabah kahvaltım(10:30)
tereyaglı peynirli omlet
15 zeytin
peynir
biraz madonoz
1 cay bardaagı fındık
1 kupa sekersiz cay

ogle yemegim(15:00)
tavuklu keskek
1 kase kabak cekirdegi,fıstık,soslu mısır(tuzludu hepsini yemedim)

aksam yemegim(19:00)

1 adet fındık lahmacun
karısık ızgara
karısık salata

Son düzenleme:
Bende kısır Yada mercimek köftesi arasında kararsız kaldım :)

akşamki menüm biraz karışık oldu oğluma köfte kızartmıştım 2 tane yedim
3-4 kaşık barbunya ve mercimek yemeği yedim
sonra 1 tabak kısır ve çay
bugün nedense çok acıktım( sabah yumurtalarıma oğlumda ortak oldu) galiba bundan ama 7 den önce yemeği bitirdim
bu arada tebrik ederim seni hedefine 4 kilo kalmış ne kadar sürede verdin

iyiniyetlim geçmiş olsun canım

kızlar hepinize afiyet olsun

ben bugün diyeti sabote ettim oyüzden menü bildirimini es geçiyorum

kızlar ben sabah akşam spor yaparak ve düşük kalorili beslenerek 1 ayda ancak 2 kilo verebilmişim. 3 gündür karatayı uyguluyorum kurallarına göre çekinmeden yiyorum karnım da iyi doyuyor ama inanın hala tedirginim. :18: :18:canan hocaya olan inancım ve burada güzel güzel kilo verenler sayesinde devam diyorum yoksa şeytan beni dürtmüyor değil. 1-2 hafta içinde dikkate değer bir sonuç alırsam hiç tereddütsüz devam edeceğim başlarda bu duyguyu siz de yaşadınız mı:13:

artık yarın olsa da başlasam şu diyetime buarada kendimden bahsedeyim , bayadır tartılmıyorum 64 kilo olduğumu düşünüyorum boyum 1,68 . yaşım 23 öğrenciyim. ulaşmak istediğim kilo 57

evet canim insan sasiroyor bu kadar yiyerek kilomu verilir diye cok sasiriyo ama gercekten kacamak yapmassan super gidiyo hemde incelerek kilo veriliyo yani yagdan gidiyo..kesinlikle devam:))

artık yarın olsa da başlasam şu diyetime buarada kendimden bahsedeyim , bayadır tartılmıyorum 64 kilo olduğumu düşünüyorum boyum 1,68 . yaşım 23 öğrenciyim. ulaşmak istediğim kilo 57

hosgeldin aramiza:) cok bi kilon yokmus kurallara tam uyarsan cok kolay verirsin..

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html
avatarım http://www.kadinlarkulubu.com/customavatars/avatar192500_1.gif

Afiyet olsun cicim de merak ettim regl ve zipor yapmamak arasındaki alaka nedir acaba

şimdi canımcım şöyle oluyor. bu sefer fazla yoğun geliyor. hareket etmek tedirgin ediyor beni. değilse normalde bu dönemlerimde spor yapıyorum. Allah'a şükür 3. ay bu ay 3 aydır tam gününde geliyor ama yogun geldi bu sefer. birazda agrılı..

Sabah (09:00) 2 sigara böreği,1 çatal peynir, 3 zeytin, az Menemen , çay
Akşam (17:30) 1 tabak tarhana ,2 yumurtadan peynirli omlet,1 mandalina ,1 elma
Sonrasında patlamış Mısır, 2 tane içi fındık dışı çikolatalı draje şeker

aksam hic acikmamistim. ama yinede 1 avuc findik 2 kasik yogurt yedim18.30 da.. kizlar gecen hafta hic bakliyat tuketmemistim bulgurda dahil olmak uzere cok kilo vermistim..bence kilo vermek isteyen kesinlikle yememeli bu izinli mercimek bulguru felan...eski sayfalarida okuyunca yenmedigini gorursunuz bence..bu hafta yine et ve sebze haftasi yapicam ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…