Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet yaa rahatım 7 aydır..uçlarda kaldı boya..yaza kadar oda gider..iyi geldi dinlendirmek..canlandı saçlarım..

valla dedimya tüm kışı hasta olmadan atlattı ama havalar dengesiz burada da..güneşi görüyorsun ama çok soğuk..sanırım okula gidip gelirken üşüttü..başladım takviyeye..
size yayınladığım fotodaki karlar hala duruyor kısmen eridi..arada bir yağıyor eriyor..offf bıktım kardan artık..sonrası daha piss..vıcık vıcık heryer çamur

slm dunku menum
sabah: 2 yumurtalı omlet 1 elma ceviz fındık ve zeytın
öpken : bulgur pilavı mercımek yemği
yoğut
akşam : öğlen olan menumun aynısıs
bu gunku menum
sabah 1 yumurtalı peynırlı omlet ve 1 haslanmış yumurta peynır zeytin incir badem cevşz
öğlen yeşim mercımek köftesı ve yoğurt
akşam mercımek köftesı ayran ve marulll

merhaba hanımlar, yazın 1 hafta kadar karatay diyeti yapmıştım gerçekten de açlık çekmiyorum. yarın ben de başlıyorum diyete. öğünlerimi sürekli yazacağım

canlarım ben geldım..
nasılsınız bakem bırazdan okuycam neler yapmıssınız..
kızlar cok komık bıse oldu gece rüyamda kocişimin suratına tukurmusum
kı tukurmek eylemı hıc yapmadıgım bıseydır
sabah dısarda kahvaltı yaptık k.k.pek olmadı maalesef..aksamda 2 parca etlı ekmek ve ayran..
sımdıde cay ıcıyorum..
kızlar mıdemde bır bulantı var ıkı gunden berı..reglıme bır hafta var..bılemıyorum hamıle olabılırmıyım..

içinde kalmış demek eyleme geçirmek uykuna nasipmiş..şok olmuştur adam..

hayırlısı olsun canım..

Heee bu boya işi de sıkıca zaten...İyi olmuş valla , şimdi senin saçlar pırıl pırıl parlıyodur , ne güzel...Benimkiler kurudu bu aralar niyeyse...Üşenmezsem z.yağ+badem yağı yapıciim...
Sersumcum senin galiba temizinden 1 ay daha dişini sıkman lazım ki bu kar-kış işleri bitsin....Ben de kar çok severim ama o erime dönemindeki vıcıklık ve ayakları üşütme safhası beni deli ediyor uleyyynnnn

İyi akşamlar,

Sağol canım. Doğru söylüyorsun güneşi es geçmemek gerek.

Hatunlar grip olmuşum her yerim ağrıyor sırtım başım:2::2: ilaç almasam hiç kalkamazdım

fzgunum da menü paylaşımına başlamış canım kaç kilosun

Geçmiş olsun, İyiniyetlim. Kilomu söylesem mi, bilemedim.:26: (103 kg)

Geçmiş olsun Sersumum.

2.Öğün: bir parça tavuk, 2 kaşık zey. yer elması, 3 kaşık yoğurtlu pancar

3. Öğün: 1 k.k peynir, 1 avuç ceviz, 1 bardak kefir, 3 k.kayısı

Hahahaha ne komik kıssss , tükürüp uyumaya devam mı etmişsin
Sen üçüncü bebeği istiyodun zaten di mi , doğru mu hatırlıyorum ? Gönlünce olsun inşallah....

evet yaa o matlık gitti parlıyor.. dip boyası olayından da kurtuldum..iyi oldu yanee

nisana rahatız diycem ama yağmurlar başlar o zaman aman ben hiç bişeyden memnun kalmıyom beyaa yaz gelsin yaz..

evet yaa o matlık gitti parlıyor.. dip boyası olayından da kurtuldum..iyi oldu yanee

nisana rahatız diycem ama yağmurlar başlar o zaman aman ben hiç bişeyden memnun kalmıyom beyaa yaz gelsin yaz..

Sen yaz seviyosun , cayır cayır güneş olsun , kavrulasın istiyosun

Bir kaç sayfa önce menümu paylaşıp birşey sormustum sizlere ama pek dikkate alinmiyor galiba neyse teşekkür ederim yine de umarım herkes istediği kiloya ulasir iyi akşamlar

Hahahaha ne komik kıssss , tükürüp uyumaya devam mı etmişsin
Sen üçüncü bebeği istiyodun zaten di mi , doğru mu hatırlıyorum ? Gönlünce olsun inşallah....

sorma bırdy cım butun gun aklıma geldı guldum durdum..adam dumura ugramıs valla..
kızlar 30 dk.yuruyusumde var bu arada..
evet canım yaklasık 3-4 aydır ıstıyorum ama olmuyor bebısşş..

Son düzenleme:
eneeemmm yarın burda yoğun kar yağışı bekleniyomuş..offff

kızlar ben yarının yemegını yapıp gelıyorum..(lahana sarması)
arapca kursuna basladım ogleye kadar ona gıdıyorum sonrada gezmem var
bekleyın anacım..

Merhaba kizlar bugun plates yaptim cok mutluyum
Sabah
Melemenli karatay tabagi
Aksam
Mercimekli corba
Ispanakli yumurta
Salata
Yaklasik yarim saat plates
Herkese iyi aksamlar kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…