Çok teşekkürler hayatım , şimdi yıkandım geldim.İyi etmişsin saçlarını dinlendirmekle.Aslında yılda bikaç ay yapmak lazım....
Eneeem , n'oldu yavrucaka be yaww , üşüttü mü ? Sana da ondan bulaştı galiba.Çok geçmiş olsun canikom.Evde C vitamini hapı varsa hemen ve derhal almaya başlayın.Kar var mı orda hala?
canlarım ben geldım..
nasılsınız bakem bırazdan okuycam neler yapmıssınız..
kızlar cok komık bıse oldu gece rüyamda kocişimin suratına tukurmusum
kı tukurmek eylemı hıc yapmadıgım bıseydır
sabah dısarda kahvaltı yaptık k.k.pek olmadı maalesef..aksamda 2 parca etlı ekmek ve ayran..
sımdıde cay ıcıyorum..
kızlar mıdemde bır bulantı var ıkı gunden berı..reglıme bır hafta var..bılemıyorum hamıle olabılırmıyım..
bulgur yasak değil miydi?
hayır değil..serbest..hoşgeldin aramıza..
evet yaa rahatım 7 aydır..uçlarda kaldı boya..yaza kadar oda gider..iyi geldi dinlendirmek..canlandı saçlarım..
valla dedimya tüm kışı hasta olmadan atlattı ama havalar dengesiz burada da..güneşi görüyorsun ama çok soğuk..sanırım okula gidip gelirken üşüttü..başladım takviyeye..:5
size yayınladığım fotodaki karlar hala duruyor kısmen eridi..arada bir yağıyor eriyor..offf bıktım kardan artık..sonrası daha piss..vıcık vıcık heryer çamur
canim daha once dusuktu evet .
minik d vitamini ile duzeldi bunun yaninda yukselmesi icin ekstra yaptiklarim sekersiz multivitamin aliyorum ve her gunesi gordugumde balkona cikip gunesleniyorum. Cunku gunesi de gormek gerekiyor gunesi gormeden aldigimiz vitaminler aktive olamiyor ..
Hatunlar grip olmuşum her yerim ağrıyor sırtım başım:2::2: ilaç almasam hiç kalkamazdım
fzgunum da menü paylaşımına başlamışcanım kaç kilosun
kızım maşallah tüm kışı hastalanmadan geçirdi ama bugün hastalandı..aferine talim. .ben de halsizim..evi silip süpürdükten sonra iyice halsizleştim..inşallah benim hastalık ta tekrarlamaz.:26:iyiniyetlim de hastaymış..salgın var yine.. .
canlarım ben geldım..
nasılsınız bakem bırazdan okuycam neler yapmıssınız..
kızlar cok komık bıse oldu gece rüyamda kocişimin suratına tukurmusum
kı tukurmek eylemı hıc yapmadıgım bıseydır
sabah dısarda kahvaltı yaptık k.k.pek olmadı maalesef..aksamda 2 parca etlı ekmek ve ayran..
sımdıde cay ıcıyorum..
kızlar mıdemde bır bulantı var ıkı gunden berı..reglıme bır hafta var..bılemıyorum hamıle olabılırmıyım..
Heee bu boya işi de sıkıca zaten...İyi olmuş valla , şimdi senin saçlar pırıl pırıl parlıyodur , ne güzel...Benimkiler kurudu bu aralar niyeyse...Üşenmezsem z.yağ+badem yağı yapıciim...
Sersumcum senin galiba temizinden 1 ay daha dişini sıkman lazım ki bu kar-kış işleri bitsin....Ben de kar çok severim ama o erime dönemindeki vıcıklık ve ayakları üşütme safhası beni deli ediyor uleyyynnnn
Geçmiş olsun Sersumum.
2.Öğün: bir parça tavuk, 2 kaşık zey. yer elması, 3 kaşık yoğurtlu pancar
3. Öğün: 1 k.k peynir, 1 avuç ceviz, 1 bardak kefir, 3 k.kayısı
evet yaa o matlık gitti parlıyor..dip boyası olayından da kurtuldum..iyi oldu yanee
nisana rahatız diycem ama yağmurlar başlar o zamanaman ben hiç bişeyden memnun kalmıyom beyaa yaz gelsin yaz..
Hahahaha ne komik kıssss , tükürüp uyumaya devam mı etmişsin
Sen üçüncü bebeği istiyodun zaten di mi , doğru mu hatırlıyorum ? Gönlünce olsun inşallah....
Sen yaz seviyosun , cayır cayır güneş olsun , kavrulasın istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?