Canım acı biber yemeyi dene. Bende çok işe yarıyor.
Şu minik yuvarlak acı turşular varya. Yemeğin yanında onlardan yiyorum bi kaç tane, hatta bazen kahvaltıda bile atıyorum ağzıma. Okadar işe yarıyorki..
Karataya devam eden var mı ve yararını gören var mı diye sorulmuş cevaplayayım:
Tam bir yıl bir ay olacak karataya başlayalı.. İdeal kiloma ise temmuz ayında ulaştım ve hala aynı kilodayım:112:
Karatayı arada bozuyorum ama o zaman da kendimi pek iyi hissetmiyorum. Karnımda şişlik, hazım zorluğu vb. Sivilceler de hemen geri geliyor
Karataya devam eden var mı ve yararını gören var mı diye sorulmuş cevaplayayım:
Tam bir yıl bir ay olacak karataya başlayalı.. İdeal kiloma ise temmuz ayında ulaştım ve hala aynı kilodayım:112:
Karatayı arada bozuyorum ama o zaman da kendimi pek iyi hissetmiyorum. Karnımda şişlik, hazım zorluğu vb. Sivilceler de hemen geri geliyor
Selam karatayın çıtır hatunları
Dün hiç gelemedim misafir vardı.bugün de pazara gittim en az 2 saat yürümüşümdür...
Pazardan köy yumurtası,çiğ antep fıstığı,günkurusu aldımtam karataylık şeyler yani:))))o yüzden mutluyum.diyetimi de bozmadım hiç.pantolonlarım yeniden bollaşmaya başladı
maşallah darısı başıma diyeyim :)selam karatayın çıtır hatunları
Dün hiç gelemedim misafir vardı.bugün de pazara gittim en az 2 saat yürümüşümdür...
Pazardan köy yumurtası,çiğ antep fıstığı,günkurusu aldımtam karataylık şeyler yani:))))o yüzden mutluyum.diyetimi de bozmadım hiç.pantolonlarım yeniden bollaşmaya başladı
masallah diyelim, tebrik ederim canim
Bende zaten cok az göbek vardi, hepten düzlesti..
Ama pantolonlarim (asil sorunlu bölgemde) simdilik tik yokkk :2:
Canımcım afiyetle ye hepsini ve pantolonların o kadar bol gelsin ki yenilerini almak zorunda kalSelam karatayın çıtır hatunları
Yavrucum nerelerdesin sen , karşılaşamadık bu araselam kızlar..
iki gündür acayip karın ağrıları çekiyordum,bugün regl oldumama çok şişim tartıda 2 kilo fazla çıkarsam şaşırmam
kahvaltı 08.00; 2 yumurta,5 zeytin,1 dilim peynir,1 domates,omega 3
öğle 13.00; 2 yumurta,1 kase kt yoğurt,az peynir,5 zeytin(daha uygun bişey bulamadım )
akşam 18.00;1 tabak kurufasulye,1 tabak salata,omega 3
akşama bantta normal tempo yürümeye başlıcam olmuyo böyle,yaz geliyo kızlar:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?