Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

o da direk midemi bozuyor benim

bugünkü menüm :

sabah:
1 dilim ekmek
peynir
salatalık
domates
tuzu alınmıs yeşil zeytin
yeşil çay
2 kuru kayısı
çiğ badem

ara:
2 kuru kayısı
badem

öğlen:
ıspanak kavurması
yoğurt

ara:
mandalina

akşam:
arpa şehriyeli corba
patlıcan yemeği
salata

Merhaba :)

Sabah evden çok erken çıkmak zorunda olduğum için klasik Karatay kahvaltısı yapmaya vaktim olmadı. Evden çıkarken bir çay bardağı kuruyemiş (kavrulmamış) aldım yanıma, kahvaltı niyetine yedim. Saat 07.00 civarında.

Az önce, saat 14.00'da, bir tane haşlanmış yumurta ve yine yaklaşık bir çay bardağı kuruyemiş yedim, bir fincan şekersiz Türk kahvesi içtim. Aslında günde iki öğün yemek istiyorum ama sabah kahvaltıyı sağlam yapamadığım için öğle yemeği yedim.

Akşam için bulgur pilavı, salata ve yoğurt üçlüsünü düşünüyorum.

Sizce fazla mı olur?

öğleyin:
4 köfte az patates (fırında patates yemeğinden)
bulgurlu yaprak sarma
yoğurt
salata
kahvem

okulda baklava verdiler keşke almasaydım güzeldi ama ben tatlı sevmediğim için ve de ne zamandır yemiyordum ööllee tatlıydı ki ıggggg

Karataya devam eden var mı ve yararını gören var mı diye sorulmuş cevaplayayım:
Tam bir yıl bir ay olacak karataya başlayalı.. İdeal kiloma ise temmuz ayında ulaştım ve hala aynı kilodayım:112:
Karatayı arada bozuyorum ama o zaman da kendimi pek iyi hissetmiyorum. Karnımda şişlik, hazım zorluğu vb. Sivilceler de hemen geri geliyor

Teşekkür ediyorum cevabınız için.Ne kadar kilo verdiniz acaba? Diyet demeye dilim varmıyor mantığını çok iyi anladım ve gayette mantıklı geldi, umarım işe yarar

süpermiş tebrikler.. bende bu ara karatayı her yerde duyuyorum hatta kitabınıda okudum ben çok kilplı değilim yani boyum 1,63 kilomda 63-64 ama ben bir kaç aydır yorgunluk cekiyorum birde kansızlık çıktı duydumki karayat şeklinde beslenirsen sıkıntılarından kurtulacağını söylüyor ben daha çok onun için istiyorum.
Sen bu şekilde beslenerek vucudunda ne gibi değişiklik oldu demişsin gerçi hazımsızlık filano bendede var herşey dokunuyor..

Selam karatayın çıtır hatunları
Dün hiç gelemedim misafir vardı.bugün de pazara gittim en az 2 saat yürümüşümdür...
Pazardan köy yumurtası,çiğ antep fıstığı,günkurusu aldım tam karataylık şeyler yani:))))o yüzden mutluyum.diyetimi de bozmadım hiç.pantolonlarım yeniden bollaşmaya başladı

masallah diyelim, tebrik ederim canim

bende zaten cok az göbek vardi, hepten düzlesti..

ama pantolonlarim (asil sorunlu bölgemde) simdilik tik yokkk :2:

maşallah darısı başıma diyeyim :)

selam kızlar bugün hava çok güzel istanbulda bizde ogluşumla 1 saatten fazla yürüdük dışarda erik agaçları çiçek açmış hep kış bitiyor artık çok mutluyum.....

selam kızlar..

iki gündür acayip karın ağrıları çekiyordum,bugün regl oldumama çok şişim tartıda 2 kilo fazla çıkarsam şaşırmam
kahvaltı 08.00; 2 yumurta,5 zeytin,1 dilim peynir,1 domates,omega 3
öğle 13.00; 2 yumurta,1 kase kt yoğurt,az peynir,5 zeytin(daha uygun bişey bulamadım)
akşam 18.00;1 tabak kurufasulye,1 tabak salata,omega 3
akşama bantta normal tempo yürümeye başlıcam olmuyo böyle,yaz geliyo kızlar:18::18:

merhaba kızlar okulda öğlen yoğurt yedim.haşlanmış buğday da vardı ama tatsız tuzsuz getirmişimokula canım istemedi.açıkçası acıkma hissi duymuyorum artık süper birşey bu.okuldan gelince ısınmak için de sütlü türk kahvesi içtim ve 2 ceviziçi yedim sırf ilaç kullanıyom diye ama spor yapamıyom sanırım ondan veremiyorum kiloyu neyse kendimi toplayayım havalar düzelsin yürüyüşe başlıcam arkadaşlarımla.buralar çooook rüzgarlı çarpar havası asla yürüyemezsin soğukta

Kocacım dışarı yemeğe götürecekmiş bugün umarım cısslı şeyler yemem :)))))

Akşama yazarım ne yediğimi:)

selam arkadaslar,dün giremedim yogunluktan.Aksam olunca pilim bitti maalesef.Bugün de daha gece kalmadan bildirimde bulunmak istedim.

Dün yediklerim saba:klasik kahvalti,1 ufak kan portakali,omega3,demir ilaci
ara:filtre kahve(sütlü)
Ögle:ketentohumlu yogurt,1 parca firin köfte,peynir
aksam:haslanmis hindi eti-brokoli,3 yemek kasigi kadar kuru fasulye

Bugün ise:klasik karatay kahvaltim,1 kan potakali,omega3,demir ilacim

ara:filtre kahve

Ögle:dünden kalma biraz hindi eti ve brokoli,peynir

aksam:bulgurlu pirasa yemegi,yogurt,salata

Umarim herkes iyidir,gecmise bakamadim ( herkese bol leptinli vakitler

Canımcım afiyetle ye hepsini ve pantolonların o kadar bol gelsin ki yenilerini almak zorunda kal
Yavrucum nerelerdesin sen , karşılaşamadık bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…