Güzeller n'abersiniz ? Nasıl geçti gününüz ?
Canım günaydın ,
Yemeğin hemen üstüne mi ölçtün tansiyonu , öyleyse yüksek çıkabilir.Yaşın kaçtı ?
61 kg 1.67 boyundayım amma simit göbek toto basen hepsi mevcut :/
yapacaktım emme akşam bozdum.Onla geçmiş olsun canım, protein yapıyoruz galiba, afiyet olsun , leptinler olsun
benim de bademciklerim sık oluyor..ne vitamini kullanıyorsun ki:44::44: işe yarıyor mubenim bademciklerimde sorun var.. eğer vitamin kullanmazsam iltihaplanıyor. ben de solgarın vm-2000 multivitaminini kullanıyorum. ,içinde omega 3 vardır sanırım.
sağol tatlım..benimki iyi şimdi çok şükür.kizlar herkese gunaydin.birdy ficans kizlar nasilsiniz ins.hersey yolundadir.sagliginiz ve keyfiniz yerindedir....
sersum melexin iyiniyetli kizlar kuzulariniz hastaymis cok uzuldum.ins.simdi daha iyilerdir.gecmis olsun.acil sifa diliyorum...gecmise fazla bakamadim...
ins.herkese guzel bir gun diliyorum....
ödüm patlar tayinimiz oraya çıkçak diyeÇok güzel söyledin.Yılda 10 gün gelinirse güzel olabilirliği mümkün tabeBunun dışında saçma sapan bi şehir.15 milyonluk şehir mi olur be yawwwww
sağol canım..çok sevindim canım kızının iyileşmesine gözün Aydın
Öğle olmuş ben gelene kadarmerhabalarrrr
sabah
1 yumurta
1 tost accuk bala bandım(yasak )
çay
fındık badem
peynir
4 omega 3
üzerine kahvem
demin de bitki çayımı içtimhepinize afiyetler olsun..
Hastalıktan ne iştah kalmıştı ne bişeyaldığım peyniri bozuk zannediyorum o derece tad alamıyrodum. Biraz toğarlandım şükür.. Oğluş da fena değil gece ateşi çıkmadı en azından
Selam karatayın çıtır hatunları
Dün hiç gelemedim misafir vardı.bugün de pazara gittim en az 2 saat yürümüşümdür...
Pazardan köy yumurtası,çiğ antep fıstığı,günkurusu aldımtam karataylık şeyler yani:))))o yüzden mutluyum.diyetimi de bozmadım hiç.pantolonlarım yeniden bollaşmaya başladı
selam kızlar bugün hava çok güzel istanbulda bizde ogluşumla 1 saatten fazla yürüdük dışarda erik agaçları çiçek açmış hep kış bitiyor artık çok mutluyum.....
hazır olun diyosun ++ lara yane..selam kızlar..
iki gündür acayip karın ağrıları çekiyordum,bugün regl oldumama çok şişim tartıda 2 kilo fazla çıkarsam şaşırmam
kahvaltı 08.00; 2 yumurta,5 zeytin,1 dilim peynir,1 domates,omega 3
öğle 13.00; 2 yumurta,1 kase kt yoğurt,az peynir,5 zeytin(daha uygun bişey bulamadım )
akşam 18.00;1 tabak kurufasulye,1 tabak salata,omega 3
akşama bantta normal tempo yürümeye başlıcam olmuyo böyle,yaz geliyo kızlar:18::18:
Kızlar sarma yapmaya gidiyorum , sonra görüşürüz...
ficansımın öngördüğü üzere amacım bugün protein yapmaktı ama akşam bozuldu eşimin yüzünden
öğlen
balık
roka
akşam
2 lahmacun
2 bardak ayran
protein yapınca sadece protein mi yiyorsun salata kuruyemişte yiyormusun arkadaşım...
sadece protein ve maydanoz ,roka(ot oldukları için)abartmadan yiyorum canım..kuruyemiş yok..
Güzeller n'abersiniz ? Nasıl geçti gününüz ?
Kızlar sarma yapmaya gidiyorum , sonra görüşürüz...
bende hepsi yok.. bi bacak, ama komple yukardan asagiya ayak bileklerine kadar
61 kg 1.67 boyundayım amma simit göbek toto basen hepsi mevcut :/
Merhaba arkadaşlar, bu Karatay "diyetine" devam edip faydasını görmeye devam eden var mı?
öğünler arası tam kaç saat olması lazım kızlar
4.5-5 saat daha fazla dayanabilirsen alaaa
ip alıcam ben yürüyüş yapamıyoru bari evde ip atlarım 45 dk olur dimi ?
selamlar herkese, bugun benim karatay diyeti ile ilk gunum, yediklerimi yazmadan önce ogle ve aksam öğunlerinde 1 porsiyon sebze ve 1 porsiyon protein(et, balık, tavuk) var temel olarak değil mi?
1. gun
sabah kahvaltısı (10.00)
1 kayısı kıvamlı yumurta (ilk gunden bunyeyi zorlamıyım haftada 2 bile yiyemem genelde)
çok miktarda maydanoz
5 adet yeşil ve siyah zeytin ama buyuklerinden (tuzsuz olmadıkları için çok yemedim)
3-4 ceviz taze kırılmış
1 fincan kayısılı form cayı (sekersiz)
45 dakika Tempo (egzersiz öğlen)
13.30 1 kase yoğurt 1 elma
arada 1 limonlu yeşil çay
akşam 1 kase yeşil salata bol limonlu olsun dedim ama alıskanlık olması)
1 kase yogurt
1 kase corba
1 porsiyon 4-5 kaşık karnıbahar (fırında)
sormak istedigim bu aksam menusunde eksik var mı? yani kesin et olmallı mı? ya da et yiyorsan kesin yeşil sebze olmalı mı?
son olarak kan tahlillerimi verdim bakalım herhangi bir vitamin ve mineral eksiğim var mı diye kilom 59
arkadaşalar merhaba ben kalori diyetiyle 20 kilo vererek ideal kiloma ulaştım ancak hayatım boyunca böyle devam edemeyeceğimi düşündüm ve sağlıksız karbonhidratları hayatımdan tamamen çıkararak karatay diyetiyle devam etmeye karar verdim.her gün de yarım saat kadar spor yapıyorum.şimdi ben kalori diyetiyle kilo verdiğim için mercimek köfte olsun keşkek olsun tereyağlı omlet olsun bunlar kalori diyetiyle çok kısıtlıydı ama karataya geçince hepsinden yemeye başladım.günde iki öğün en fazla üç öğün yiyorum.ama garip bi şekilde suçluluk duygusu hissediyorum mesela bu akşam doyana kadar mercimek köfte ve zeytinyağlı barbunya yedim.sabah da tereyağında peynirli omlet ama korkuyorum uzun süre kalori diyeti yapınca tabii..siz ne düşünüyosunuz? bu konudaki korkularım boşuna mı sizce?tabii bu arada her gün de mercimek köftesi yemiyorum yani öyle arada canım çekerse falan.yalnız makarna ekmek pilav patates bunlara ağzımı sürmüyorum ve akşam 8 den sonra ağzıma bi lokma koymuyorum.tekrar kilo alıcam diye psikolojim alt üst oldu valla.
Sersum cum kızın iyileşmiş çok sevindimdarısı diğer kuzucuklara.Menülerin için afiyet olsun lahmancunlar haftada birse bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?