Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Geç başladıysan no problem,troid problemin de yoksa ye gitsin mevsimi ne kadar sürerki zaten

kızlar ben bu tahin helvası olayını anlamadım hadi susamda omega var faydalı da içindeki şeker ne olacak:26:
bi de iki kibrit kutusu kadar deniyor yoksa balığın üstüne helva yenmeden olmaz

İşte o yüzden serbest (balık üstü olayı ),frenleyebiliyorsan daha az ye bence, hele araba tekeri göbeğin varsa bi kesme şeker kadar ye bence.

Çok ama çok teşekkür ederim. Siz ne kadar süredir yapıyorsunuz.? Kilo verebildiniz mi. Önerilerinizi çok dikkatli okudum. Kesinlikle uygulayacağım. Bir de bildirim falan okudum başlarda hala devam ediyor mu? Yarışma falan var sanırım :) Motivasyon güzel ama burada.

Ricaederim canım ben karatya mart 2012 ortasında 78 kg ile başladım 2 hafta sadece kahvaltıda ev yapımı tam buğday unlu 1 iri dilim ekmek yedim çünki birden cevize falan başlayamadım sonra ekmeği kestim sadece türk kahvesi ile bir parça bitter çiko. yedim halada öyle yapıyorum. temmuza kadar 63.5 kg oldum sonra tatil ve sosyal ortamlarda sapınca 2 kilo alıp tekrar sıkıyönetim uygulayarak devam ettim şimdi 64 kiloyum yine devam ediyorum hedefim yaza kadar 60 ama çokta kasmıyorum, tek korkum yaşı 45 erken menopoz evresindeyim o yüzden metebolizma hızı azalırsa korkum var

Anladım ama umarım kolay bir şekilde atlatırsınız.Yavaşlarsa da yürüyüş spor falan yaparsınız sıkıntı yapmayın. Bende ekmeği bırakmak sorun olmadı cevize başlayabildim. Ama sanırım bir kaç gündür forumdaki mesajları okuyarak şartladım kendimi acıkmıyorum. Hiç zorlanmadım. Ama diyetlerde iradem çok zayıf. Genelde diyetleri en fazla 3 gün yapabiliyorum. Bundan daha umutluyum :) Fıt olmayı özledim. En büyük motivasyonum bu. Universiteye başladığım yıl çok hızlı kilo aldım.Akabinde de evlenince 2006 dan bu yana 18 kg almışım. İnanamıyorum kendime. Bu arada bebeğim yok. Henüz 1.5 yıllık evliyim. Sizlerden öğreneceğim çok şey var.

Evet doğru diyosun da fazla kilon yoksa ve bol yürüyorsan rahatlıkla tüketin aksi takdirde ölçüye dikkat edin diyordu hocamız.Ayda bir bişey olmaz canım için rahat olsun

vücut kitle indeksim normal sınırlar içinde ama bi 3-4 kilo da vermek istiyorum ayda 1 kilo versem yeter acelem yok yani.yürüyüşe gelince akşamları yemekten 1 2 saat sonra leslie sansone'nin 2 millik bi yürüyüş programı var onu yapıyorum pek vaktim yok.ne yalan söyleyim canan hoca sayesinde aylar sonra kendimi tok hissediyorum.kahvaltıdan sonra rahat bi 5 6 saat tok kalabiliyorum.kilomu koruyabilsem bile yeterli benim için:)

...bu diyeti uygulamaya basladıktan sonra yedıklerımız bızı acıktırmıyorsa işte bu iyilesmenın ilk belirtisidir... der hocamız

iyiniyetlım Allah şıfa versın arkadasım..

merhaba karatay diyetinin gerçekten faydası varmıdır ? Diyeti bırakınca Kilo verdikten sonra geri alan oldumu ?
Diyeti kitabını alıp mı yapıyorsunuz ?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bu gunku menum biraz duzensiz emzirmeme rağmen pek dikkat edemedim(
Sabah
2 kk yumurtayla karatay tabagi
Ogle
Yaprak sarma ve cok az patates salatasi
Misafirlikteydim bu kadarla kurtardim((
Aksam
Biraz yogurt ve kasar
Herkese iyi geceler kizlar

kızlar merhaba. sabah ki menümü yazmştım.öğlende sadece 1 kase çorba içtim.
akşam menüm;
1 kase çorba
balık
yoğurt

bu akşam leslie yapamadım.işten çok yorgun geldm yemekten sonra uyuyakalmışım. hürremimi bile izleyemedm yahu

Geçmişi hiç okuyamadım bu sefer çünkü deli gibi uykum var, herkesin iyi olduğunu umut ediyorum.
İnşallah can sıkıcı birşey yoktur.

Sabah:Klasik karatay kahvaltısı+omega+keten t

Akşam: Sakatat ve et kavurma+yoğurtlu karnıbahar+omega

5 kupa bitki çayı 2 adet şekersiz türk kahvesi

3 mil leslie halaa 5 mile geçemedim

Yarın tartılma günüm ,bakalım nasıl bir sonuç bekliyor beni ..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…