YaneMemiş bu yane , şakaya gelmez
Evvet , çok doğru söylüyosun hayatım , sigarayı bıraktım bi de henüz başladığım karalahanayı da bırakiim bari...Hakikaten geç başladım ama pir başladım :18::18::18:
kızlar ben bu tahin helvası olayını anlamadımhadi susamda omega var faydalı da içindeki şeker ne olacak:26:
bi de iki kibrit kutusu kadar deniyor yoksa balığın üstüne helva yenmeden olmaz
İyi geceler canikomsersum kaçar güzeller...iyi geceler bol leptinler olsun
1 ay önce başladım karalahanaya ama yatkınlığım olduğu için derhal bağımlısı oldumGeç başladıysan no problem,troid problemin de yoksa ye gitsin mevsimi ne kadar sürerki zaten
sersum kaçar güzeller...iyi geceler bol leptinler olsun
kitapta her öğünde kuruyemiş diyorsadece protein ve maydanoz ,roka(ot oldukları için)abartmadan yiyorum canım..kuruyemiş yok..
Kitaplar gelene kadar şeker,meyva ,ekmek ,makarna ,kek börek gibi şeyleri hayatından ve mutfağından çıkar (çocuğun varsa meyvaları onlar yesin sen seyret)
Kuvvetli kahvaltı yap öğle yemeğinde bakliyat et türleri,salata,sebze ve yoğurt ile akşam yemeklerini ise protein yoğurt , bol sebze ile yersen ve 7 den sonra hiç işey yemeyip sadece su ve bitki çayları ile geçirip uykunu alarak uyanırsan rahat kilo verdiğini ve zinde olduğunu görürsün.Her öğün arası 5 saat olmalı ara öğün yok
kitapta her öğünde kuruyemiş diyor
Çok ama çok teşekkür ederim. Siz ne kadar süredir yapıyorsunuz.? Kilo verebildiniz mi. Önerilerinizi çok dikkatli okudum. Kesinlikle uygulayacağım. Bir de bildirim falan okudum başlarda hala devam ediyor mu? Yarışma falan var sanırım :) Motivasyon güzel ama burada.
Ricaederim canım ben karatya mart 2012 ortasında 78 kg ile başladım 2 hafta sadece kahvaltıda ev yapımı tam buğday unlu 1 iri dilim ekmek yedim çünki birden cevize falan başlayamadım sonra ekmeği kestim sadece türk kahvesi ile bir parça bitter çiko. yedim halada öyle yapıyorum. temmuza kadar 63.5 kg oldum sonra tatil ve sosyal ortamlarda sapınca 2 kilo alıp tekrar sıkıyönetim uygulayarak devam ettim şimdi 64 kiloyum yine devam ediyorum hedefim yaza kadar 60 ama çokta kasmıyorum, tek korkum yaşı 45 erken menopoz evresindeyim o yüzden metebolizma hızı azalırsa korkum var
İşte o yüzden serbest (balık üstü olayı),frenleyebiliyorsan daha az ye bence, hele araba tekeri göbeğin varsa bi kesme şeker kadar ye bence.
Evet doğru diyosun da fazla kilon yoksa ve bol yürüyorsan rahatlıkla tüketin aksi takdirde ölçüye dikkat edin diyordu hocamız.Ayda bir bişey olmaz canım için rahat olsun
iyiniyetlım Allah şıfa versın arkadasım..Öğle olmuş ben gelene kadarmerhabalarrrr
sabah
1 yumurta
1 tost accuk bala bandım(yasak )
çay
fındık badem
peynir
4 omega 3
üzerine kahvem
demin de bitki çayımı içtimhepinize afiyetler olsun..
Hastalıktan ne iştah kalmıştı ne bişeyaldığım peyniri bozuk zannediyorum o derece tad alamıyrodum. Biraz toğarlandım şükür.. Oğluş da fena değil gece ateşi çıkmadı en azından
merhaba karatay diyetinin gerçekten faydası varmıdır ?Diyeti bırakınca Kilo verdikten sonra geri alan oldumu ?
Diyeti kitabını alıp mı yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?