- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
Bu ne yahu ben ki 11 den önce gözünü açamayan bir tembeldim. Halsiz uyuşuk... Şuan saate inanamıyorum. Sabah 6dan beri zorla yatağın içinde dönüp durdum yok.. Uyuyamadım.. Sizde de cingibilikdurumu sözkonusu oldu mu?
Bu ne yahu ben ki 11 den önce gözünü açamayan bir tembeldim. Halsiz uyuşuk... Şuan saate inanamıyorum. Sabah 6dan beri zorla yatağın içinde dönüp durdum yok.. Uyuyamadım.. Sizde de cingibilikdurumu sözkonusu oldu mu?
gunaydın..ben bugün çok hastayım, içim üşüyor ve ateşim var,üşütmüşüm.canım bir şey yemek istemiyor.sabah kaç gündür ilk defa canım armut ve muz yedim.vitamin olsun diye.doğru mu yaptım bilemiyorum.bu arada diyeti 22 şubattan beri yapıyorum.4 kg.verdim.Acaba bugünlük meyva yemek beni kötü etkiler mi? kolumu kaldıracak mecalim yok.sanırım bir yerde yanlış yaptım..sadece protein,sabah ceviz ve salata ile besleniyorum.herkese sevgiler
olmaz mı?ben mesela gün içinde her yere,her işe koşturuyorum,1 saat yürüyüş yapıyorum yetmiyor,yorlmuyorum her an enerjik hissediyorum kendimi
gunaydın..ben bugün çok hastayım, içim üşüyor ve ateşim var,üşütmüşüm.canım bir şey yemek istemiyor.sabah kaç gündür ilk defa canım armut ve muz yedim.vitamin olsun diye.doğru mu yaptım bilemiyorum.bu arada diyeti 22 şubattan beri yapıyorum.4 kg.verdim.Acaba bugünlük meyva yemek beni kötü etkiler mi? kolumu kaldıracak mecalim yok.sanırım bir yerde yanlış yaptım..sadece protein,sabah ceviz ve salata ile besleniyorum.herkese sevgiler
bu gece bende gece 2 ye kadar oturdum ama hastalıktan mı yoksa uykusuzluktan mı bilemiyorum..
Diyet hakkında çok fazla bilgim yok bende 2 gündür yapmaya başladım ama mesela yeşillikle besleniyorsan yeşil biber c vitamini deposudur. Yasak olmadığını umud ederek ondan yiyebilisin. Yumurta yenmediği zaman 1 muz yenebilir demiş sanırım hoca eskiye dönük mesajları okuyorum da... Ve 4 kilo çok iyi vermişsin. Bir de yürüyüş yapma imkanın varsa dengelersin. Benim tahminim muz biraz daha hızlı acıktıracaktır :/
evet bende bazen haftada 1 gün yumurta yemiyorum(hiç sevmiyorm da),yerine muz-ceviz yiyorum,amaaa çabuk acıkıyorum
kızlar kendimi çok hasta hissediyorum.müsadenizle ben çıkıyorum.başım çatlıyor.
cevap vericek kimse yok mu:26:
günaydın dun öğlen meum : patetesli tavuğun pateteslrı alınmadan tavuk kısmı endı ve bol bol cacık
akşam bulgur pilavuı ve salata
sabah 2 yumurta terayda pişmiş 3 incir domates biber peynır
kuruyemiş karışşımı(badem,ceviz fındık)
geçen haftakı kılom 79,1 bu gunkukılom 77,80
en baştakı kılom 87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?