- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
sanırım bu diyeti uyguluyamıcam bu kadar stresli iş hayatım varken..
sabah sek duble kahve biraz cerez yedim o kadarcık..
canım başka hiç bişi istemedi
Tebrikler bu arada baya kilo vermişsiniz. Ben kitabı sipariş ettim ama henüz elime ulaşmadı ya kafama takıldı tavuk yasak mı ?
tavuk serbest ama hocamızın dediği gibi özgür tavuk olacak,yani köy tavuğu.ben bulunca ondan yiyorum,hormonlu tavuklardan artık almıyorum.burada yiyen arkadaşlarımız var,ama ben onun yerine hindiyi tercih ediyorum artık
15 kg vermem lazım. Ve daha çok kalça ve obliklerim var. Kum saati gibiyim. Ama biraz irisinden
Spor da yapmak istiyorum ama öneriniz nedir? Bu beslenme şekli ve spor daha hızlı ve şekilli incelmemize neden olur... Önerilerinizi bekliyorum
bende öyleyim10kg verdim biraz gitti sanki ama hala var,ben sadece yürüyüş yapıyorum ,kollarımda sarkma olmaması için ağırlık kaldırıyorum(şişelerle)kendimce egzersiz yapıyorum ama sporla tabiki daha çabuk sıkılaşırsın bırdy nerdesin cevap?
kızlar kendimi çok hasta hissediyorum.müsadenizle ben çıkıyorum.başım çatlıyor.
bende öyleyim10kg verdim biraz gitti sanki ama hala var,ben sadece yürüyüş yapıyorum ,kollarımda sarkma olmaması için ağırlık kaldırıyorum(şişelerle)kendimce egzersiz yapıyorum ama sporla tabiki daha çabuk sıkılaşırsın bırdy nerdesin cevap?
Ya 15 kg vermem lazım. Boyum 170 kilom 72 idi başladığımda. Bugün diyette 3. günüme girdim. Yeter ki vereyim cidden sonuna kadar devam edeceğim. Buradan da her gün yazarım. Yeter ki azaldığını göreyim. Daha önce hiçbir diyette başarılı olmadım çünkü hep acıktım. Aç kalmaya tahammülüm yok. Ama şuanda çok rahatım bunu yapabilirim. Kitabım da kargoya verildi yarın gelir. Onu da okurum. Daha iyi olur. Hangi kitaplarını daha çok öneriyorsunuz? Birdy sporcu falan mı yoksa ?
Günaydın kızlar yarın Baskül günü bakalım neler olacak inşallah bu hafta herkez kilo vermiştir bende en azından 64.9 bile olsa 64 ü görmek istiyorum
Kahvaltımı yaptım
2 hurma 2 kayısı 2 incir 2 yumurta 1 çay bardağı kuru yemiş 8 zeytin 1 kk peynir
Bu kahvaltı bana çok fazla gelmeye başladı kızlar biraz azaltsam çabuk mu acıkırım acaba zorla yiyorum özellikle çerezler :26:
sanırım bu diyeti uyguluyamıcam bu kadar stresli iş hayatım varken..
sabah sek duble kahve biraz cerez yedim o kadarcık..
canım başka hiç bişi istemedi
Yettim bacılarım
Kızlar ya , n'olur yanlış anlaşılmasın , ben ne sporcuyum ne bu işin okulunu okudum.Sadece kendi çapında spor yapan meraklı bir insanım.O yüzden tavsiye vermek de haddim değil ama sadece kendi tecrübemi aktararak yardımcı olmak niyetim...Kızlar aslında her türlü egzersiz iyidir.Yürüyüş , koşu , ağırlık , pilates vs vs vs her ne olursa...Obligler için twist hareketi var , çok iyidir , yan mekik de öyle.Youtube'da oblique twist ve side crunch diye aratırsan hareketleri görebilirsiniz.Kollar için evet , şişelerle yapılan egzersizler çok güzel bence de...Tüm bedeni çalıştıran planc hareketleri var , bunlar gövdeyi (core denilen çekirdek bölge aslında) çok kuvvetlendiren hareketler.İnşallah işinize yarar kızlar...
üzme kendini canım ben tartılmadım canım sıkılmasın diye bende de öyleydi salı günü 66 çıkmıştı umarım yarın güleriz hep berabercanim insallah görürsün
ben yine dayanamadim ve bugün tartildim, gecen haftayla ayni :2:
moralim bozuk basladim güne
akşam 7 de yemek yedım 8 de tansıyon ölçtüm 14:10 çıktı bu sefer
arkadaşlar merhaba
bende hafta önce karatay diyetine basladim. 2 haftada 3 kilo verdim. Beni baslarda en cok zorlayan ekmeksizlik. Ama alistim sanirim. Kabul ederseniz size katilmak istiyorum. Motivasyon olur. Su an kilom 63 hedefim 54 e inmek. Boyum 1.60.
Sevgiler
hem keyfe düşkün,hem yemeğe klasik boğa işte yani ben:112:Tamam bakıyorum hemen netten. Bende 1 kg lik 2 tane dumbell var. Onlarla kol çalışırım. Ama daha çok kalçaya ağırlık vermem lazım ve bacaklara. Göbek bölgemde genelde çok kilom olmuyor. Tabiki şuanda dmdüz değil. Zaten 34 bedenken de dümdüz değildi. Biraz ayva göbek olayı var bende Ama ben çok stresli sporları sevmiyorum. Boğa burcuyum keyfime düşkünüm biraz hep ondan başıma geliyor zaten ne geliyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?