Öğlen için kuru fasülye yapıyorum. Kaç kaşık yiyebilirim ve yanında ne önerirsiniz? Saat 1 de yemem gerekiyor.
hem keyfe düşkün,hem yemeğe klasik boğa işte yani ben:112:
öğünleri yerken doyana kadar yemeli,ancak fasulyenin gi si pişince hayli yüksek oluyor, dikkat etmeli ,yanında bence koca bi kase yoğurt az biraz da turşuafiyet olsun
Arkadaşlar merhaba
Bende hafta önce karatay diyetine basladim. 2 haftada 3 kilo verdim. Beni baslarda en cok zorlayan ekmeksizlik. Ama alistim sanirim. Kabul ederseniz size katilmak istiyorum. Motivasyon olur. Su an kilom 63 hedefim 54 e inmek. Boyum 1.60.
Sevgiler
ekmek pilav tatlı yeme yetersabah klasik karatay +kuruyemiş yedim bu gün anneme gidicem inş diyeti bozmam bana şans dileyin annemin ısrarlarına dayanabilmem için.....
kitaplarında aynı şeyler var 1. kitap yeterli karatay mutfağı da yemek kitebı olduğu için iyi bi tercih olmuş:)Bu arada Ben Karatay Diyeti ve Karatay Mutfağı kitaplarını sipariş verdim diğer kitaplarını okuyup da mutlaka alın diyen var mı?
kitaplarında aynı şeyler var 1. kitap yeterli karatay mutfağı da yemek kitebı olduğu için iyi bi tercih olmuş:)
Çok sağolun ya. İkinciyi de alın falan diyenler olmuş bazı yorumlarda farklı sitelerden...Bu arada kitaptaki tarifleri paylaşırım. Gelsin de hemen bakacağım. Muhtemelen yarın elime geçmiş olur.
Bu arada
sabah (08:00) : klasik karatay kahvaltı tabağı ( Haşlanmış yumurta yerine yağda peynirle pişirdim) + 2 fincan yeşil çay
Öğle (13:00) : 8 yemek kaşığı kaşık kuru fasülye + 4 yemek kaşığı kaşık yoğurt
kuru fasülyeyi çok mu yemişim ? :18:
Bu arada 30 luk sayılar haline 2 set de ip atladım
yoo hayır gayet iyiyoğurdu 1 su bardağı yapabilirsin
yumurta hertürlü yenebilir gerçektereyağında olanı daha çok öneriyor hoca
afiyet olsun çok güzel olmuş:)5 köfte domates maydanoz 2 bardak ayran öğle yemeyim :)
bugünki yediklerim:
sabah saat 8.30: bir muz
ögle saat 12.30: 2 hurma, 3 incir, 3 kayisi, bir cay bardagi kadar findik, ceviz
aksamda hic birsey yiyesim yok :2: neden benim kilo vermem bu kadar yavas anlamiyorum.. 5 haftada 3,5 kilo verdim
Yediklerin çok az bence
Diyet dediğimde aklıma hep aç kalmak geldiği için tok olmaya bir türlü alışamadım.
Mesela 6 kaşık yesem ve yoğurdu artırsam daha iyi olurdu belkide... Artık zamanla deneyimleyerek öğrenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?