- 7 Şubat 2013
- 123
- 40
- 103
yaşla ilgisi olabilir 35 ten sonra çok zor gidiyorevet, kahvaltim az oldu bugün.. kalkamadim, normalde hep iki yumurta peynir sebze yiyorum.
ama ögle yemegim her zaman böyle bir bardakta süt icmistim. beni saat 18e kadar tok tutuyor.
ama yinede kilo veremiyorum :2:
birde wc sorunumu nasil cözebilirim? artik daha az keten tohumu tükettigim icin cok kötü oldu durumum.
evet, kahvaltim az oldu bugün.. kalkamadim, normalde hep iki yumurta peynir sebze yiyorum.
ama ögle yemegim her zaman böyle bir bardakta süt icmistim. beni saat 18e kadar tok tutuyor.
birde wc sorunumu nasil cözebilirim? artik daha az keten tohumu tükettigim icin cok kötü oldu durumum.
evet, kahvaltim az oldu bugün.. kalkamadim, normalde hep iki yumurta peynir sebze yiyorum.
bu diyette yemekten aç kalkmamak esas tabi çatlayana kadar da yenmeyecekiyice doyunca 5 saat rahat dayanılıyor ara öğün almamak çok önemli yemek doyurmazsa 2-3 ceviz veya fındık fıstık at ağzına süper oluyor hem de omega 3 alıyorsun
Ara öğüne ihtiyaç duymuyorum çok şükür. Çatlayana kadar yemiyorumYani her yemeğimin arası en az 5 saat oluyor. Sabah 8 de yedim. Sonra öğlen 13 te Akşam da 18:30-19:00 arasında yemeyi düşünüyorum. Bir de günde 2 lt su içiyorum ama bir yerde okudum bilmiyorum canan hoca ne düşünüyor ama zayıflamak isteyenler günde 13 bardak su içmeli diyorlar. Tabi bu kiloya yaşa göre falan değişir mutlaka da bu herhalde ortalama bir rakam.
13 bardak diye bir sayı yok canımcım. hergün 2,5-3 litre için diyor canan hoca. gün gelir 2.5 olur, gün gelir 3.5. o günkü yaptıklarına, yediklerine içtiklerine de bağlı tabi. ama 3 litre götür derim ben. gerçi fazlaca wcye git gel durumları oluyor ama
birdy karşılaştık sonunda,şükür kavuşturanaCanımcım afiyetle ye hepsini ve pantolonların o kadar bol gelsin ki yenilerini almak zorunda kal
Yavrucum nerelerdesin sen , karşılaşamadık bu ara
bakıyorum sen de sarmaya sarmışınKızlar sarma yapmaya gidiyorum , sonra görüşürüz...
hee valla artıdayım kesin,ben 23 günde bir regl olurum 10 gün önceden şişmeye başlarım,5 gün sürer,3 gün de toparlanma derken yani ayda 1 hafta kadar normalim gerisi şiş kebap misalisersum;29197432[COLOR="#800080" .!.:hazır olun diyosun ++ lara yane..[/COLOR]
ayşe eğer bu diyeti yapacaksan mutlaka kitabı okumalısın.alışkanlık olmuş diyet diyoruz ama aslında bu bizim artık yaşam şeklimiz,sağlıklı beslenip kilo veriyoruz.karatay uygulayıp bırakan kilo alan var mı bilemiyorum ama bu diyet ömürlük
ben 3 lt içiyorum yatmadan 1-2 saat önceye kadar su işini bitiriyorum yoksa gece ben de sıkı sık wc ye kalkarım:)Ara öğüne ihtiyaç duymuyorum çok şükür. Çatlayana kadar yemiyorumYani her yemeğimin arası en az 5 saat oluyor. Sabah 8 de yedim. Sonra öğlen 13 te Akşam da 18:30-19:00 arasında yemeyi düşünüyorum. Bir de günde 2 lt su içiyorum ama bir yerde okudum bilmiyorum canan hoca ne düşünüyor ama zayıflamak isteyenler günde 13 bardak su içmeli diyorlar. Tabi bu kiloya yaşa göre falan değişir mutlaka da bu herhalde ortalama bir rakam.
badem bu ara çok pahalandı 30 liraya çıkmış sen kaça aldınbirdy ne ne zaman kaçtın kız,iki lafın belini kıracağdık ne güzel
kızlar selam..öğlen arası hem yürüyüş yaptım hem de eve kuru kayısı,kuru incir,çiğ badem ve fındık,çiğ çekirdek aldım,ama ben bir süre çok yemicem bunları çünkü bu ara abartma ihtimalim yüksekçocuklara abur cubur almadığım için okuldan gelince bunlardan atıştırsınlar didim
kızlar geceleri suyu bir kaç yudum şeklinde içmeye devam edin,bardakla dikerseniz sabaha kadar tuvalete koşmaktan uyuyamazsınız...tuvalete her kalktığımızda birkaç yudum içip yatarsak insanın içi de ferahlıyo..
yeni kitabıma başliyim bari..kocişe almıştım ama onun hiç okuyası yok"mutlu olmak isteyen adam"kitabın adı
kuruyemişçide yarım kiloluk sanırım paketlemişler 13 liraydıbadem bu ara çok pahalandı 30 liraya çıkmış sen kaça aldın
sadece ısırmakla mı kaldın yoksa yuttun muofffffff ya bi tane kurabiye ısırdımmmmmmmmm yoğun ısrar üzerine
Selam karatayın çıtır hatunları
Dün hiç gelemedim misafir vardı.bugün de pazara gittim en az 2 saat yürümüşümdür...
Pazardan köy yumurtası,çiğ antep fıstığı,günkurusu aldımtam karataylık şeyler yani:))))o yüzden mutluyum.diyetimi de bozmadım hiç.pantolonlarım yeniden bollaşmaya başladı
Daha aktif ve enerjik olma (bu tarz besleninceye kadar tembel sayılabilirdim şimdi atom karınca diyenler varsüpermiş tebrikler.. bende bu ara karatayı her yerde duyuyorum hatta kitabınıda okudum ben çok kilplı değilim yani boyum 1,63 kilomda 63-64 ama ben bir kaç aydır yorgunluk cekiyorum birde kansızlık çıktı duydumki karayat şeklinde beslenirsen sıkıntılarından kurtulacağını söylüyor ben daha çok onun için istiyorum.
Sen bu şekilde beslenerek vucudunda ne gibi değişiklik oldu demişsin gerçi hazımsızlık filano bendede var herşey dokunuyor..
sağol canımcım biz de seni ve kızını öptükyapacaktım emme akşam bozdum..yarına inşallah
benim de bademciklerim sık oluyor..ne vitamini kullanıyorsun ki:44::44: işe yarıyor mu
sağol tatlım..benimki iyi şimdi çok şükür..darısı diğer kuzularımızın başına
ödüm patlar tayinimiz oraya çıkçak diye
üniversiteyi orada okudum çok sever ve özlerim ama 2 günden fazla dayanamam
sağol canım..
öpüyorum
canımmm teşekkürleriyiniyetlım Allah şıfa versın arkadasım..
ooy oyy yerim onu benMercimek köftesi yeşillik ayran yedim öğleyin
un yarın doğum günü bugün eşim pastasını aldı 36 ayını doldurdu oğluşum teyzeleriiii
Mercimek köftesi yeşillik ayran yedim öğleyin
un yarın doğum günü bugün eşim pastasını aldı 36 ayını doldurdu oğluşum teyzeleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?