Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşlar bu hafta pek bildirim yapamadım.Yarında nete giremeyeceğim. Evde internet kesik.Yarın için izinliyim iş yerindende giremeyeceğim. Bu yüzden yarın bildirim yapamayacağım...
Hepinizin tartı yüzünü güldürsün inşallah...
Bol leptinler....

kızlar ben de bugünümü toptan bildirip pazara çıkıyorum,canım ıspanak istedi

kahvaltı 08.00;1 amasya elması,1 yumurta,5 zeytin,1 dilim peynir,1 domates,1 ceviz,
öğle 12.30; 1 tabak salata,1 yumurta,1 bardak yoğurt,5 zeytin
akşam 18.00;1 tabak kurufasulye,1 kase salata,omega 3
öğlen 1 saat yürüyüş,akşam 30 dk bantta yürüyüş(dün akşam da yürümüştüm),2 kahve,2 litre su,3 kupa bitki çayı

merhaba arkadaşlar
sabah:1 elma,1 kuru incir,yumurta,peynir,zeytin,ceviz

öğle:tarhana çorbası,et yemeği sadece etinden yedim azcık,yoğurt (ben yapıyorum)

akşama ne yesem ne yesem?????????

İyi geceler canikom

1 ay önce başladım karalahanaya ama yatkınlığım olduğu için derhal bağımlısı oldum 3 ay evvel tiroid problemim yok idi , umarım sonrasında da oluşmamıştır

Sanada canııııııııım

Biliyorum ki ben böyle popomu kaldırmadıkça hiç kilom gitmicek. Kapuz yatarak büyür misal :)))
ama git gide şişiyorum buda gerçek :/

Sabah
Klasik karatay kahvaltısı yaptım

Akşamada
Ispanak pişirdim.

yoğurtlu biber yapıcam. Doğrayıp Az zeytinyağında kavurup,sarımsaklı yoğurtla yoğurtlucam.

Bide domates çorbası var:)

sabahları 2 hurma ve bolsu iyi gelir canım dene bence..
hee valla artıdayım kesin,ben 23 günde bir regl olurum 10 gün önceden şişmeye başlarım,5 gün sürer,3 gün de toparlanma derken yani ayda 1 hafta kadar normalim gerisi şiş kebap misali
ben de senin gibiyim kıss.. 21-23 gün arası oluyorum 5-6 gün sürüyor 3 günde kendine gelme evresi

normal nasılsa tatlım üzme kendini..

sen bilirsin yavlum..ne zaman hazır hissedersen biz buradayız..senin aklın düğünde şimdi..ama muhabbete gel arasıra özletme kendini
sağol canımcım biz de seni ve kızını öptük

Mercimek köftesi yeşillik ayran yedim öğleyin

un yarın doğum günü bugün eşim pastasını aldı 36 ayını doldurdu oğluşum teyzeleriiii
oyyy teyzemm..Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah ..nice yıllar görsün sevdikleriyle..

ben de gelcem pazara yaaaa:84::84::84: çok ösledimmm

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

bugün işyeri sakindi çok şükür..fazla yoruldum desem yalan olur..kafamda akşam yemeği de hazır olunca deymeyin keyfime.
aramıza bir çok yeni arkadaşımız katılmış.hoşgeldiniz..paylaştığım yazıyı ve linkleri okursanız sizlere çok iyi önbilgi olur..
menülerime gelince ..

dikkat bu menülerin karatayla alakası yoktur kafanız karışmasın sadece metabolizmamı hızlandırmak için protein ağırlıklı beslendim !!!

sabah

peynir
yoğurt

öğlen

tavuk döner
yoğurt
peynir

merhabaa

Bol bol yeşil çay içiyorum ben bugün 4. Fincanım abartıyormuyum acaba ?
şuana kadar da 1.800 kg su içtim :)

Son düzenleme:
merhabaa

Bol bol yeşil çay içiyorum ben bugün 4. Fincanım abartıyormuyum acaba ?
şuana kadar da 1.800 kg su içtim :)

selam canım ..yeşil çayı ve bitki çaylarını (tabii şekersiz)hocamız öneriyor ve 3-4 fincan diyor zaten..hiç sakıncası yok hatta faydalı..suyun da gayet güzel..3 lt ye kadar yolu var..ben en fazla 2 lt içebiliyorum mesela..

wc den çıkamıyorum ama :52 ya ödem atmadığım kesin hala şişim sanırım bu kadar içmekten..
yanımda 600 ml. lik şişe var cnm sık sık ondan içiyorum eskiden bolca sek nescafe içerdim şimdi yeşil çay ve adaçayı içmeye gayret ediyorum :)

İYi niyetlim Nun doğum günü kutlu olsun canım
selmanın kızı canım kabızlık için form çay içiyorum ben kayısılı ilk gün 2 tane demledim gece sancıyla uyandım o günden beri günde bir içiyorum rahat ediyorum tabi kahvaltıda kayısı incir ve hurma üstüne bol suyla yine gün içinde mutlaka keten tohumu da tüketiyorum
Bende akşam yemeğimi yedim kıymalı mıhlama yedim 2 yumurta kırdım içine yani bugün dört yumurta yemiş oldum çok olmaz dimi

merhaba bayanlar,yediklerimi yazip yemek yapmaya gidecegim.Yeni geldim eve ( bu hafta böyle kosusturmacayla gecti,yarin cuma ve ben nasil gectigini anlamadim bile (
kilo bildiriminde herkese bol sans diliyorum yarin icin :)) Xediklerim:

Sabah,peynir,zeytin,1 muz,findik-ceviz,omega3,demir ilacim

ara:sütlü filtre kahve

öglen:kasar peyniri,kuruyemis

aksam:izgara pilic,salata ve yogurt(aslinda karatay da yasak ama 4 aydir yemedim ve cok özledim,pirasamda var ama bugün kizarmis pilic yiyecegim arkadaslar :)))

hepinize iyi aksamalar,bol leptinler

Tebrikler bu arada baya kilo vermişsiniz. Ben kitabı sipariş ettim ama henüz elime ulaşmadı ya kafama takıldı tavuk yasak mı ?

tavuk değil ama özgü olmayan tavuk yasak malesef ama mecbur kümes tavuğu yiyoruz market tavuklarını evınıze sokmayın dıyo

öğle: kırmızı et kuçuk 2 parça cacık ve mercımek çorbası
akşam buyuk ıhtımalle bulgur pilavı ve nohut yemeğiii :)

Mercimek köftesi yeşillik ayran yedim öğleyin

un yarın doğum günü bugün eşim pastasını aldı 36 ayını doldurdu oğluşum teyzeleriiii

Nice yaslara canim, dogum gunu kutlu olsun oglusun

Afiyet olsun canim, leptin olsun

sersum yemek yapmaya gider hatunlar yemekten sonra gelirimm

Kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…