- 7 Şubat 2013
- 123
- 40
- 103
Mercimek köftesi yeşillik ayran yedim öğleyin
un yarın doğum günü bugün eşim pastasını aldı 36 ayını doldurdu oğluşum teyzeleriiii
İyi geceler canikom
1 ay önce başladım karalahanaya ama yatkınlığım olduğu için derhal bağımlısı oldum3 ay evvel tiroid problemim yok idi , umarım sonrasında da oluşmamıştır
Sanada canııııııııım
Biliyorum ki ben böyle popomu kaldırmadıkça hiç kilom gitmicek. Kapuz yatarak büyür misal :)))
ama git gide şişiyorum buda gerçek :/
sabahları 2 hurma ve bolsu iyi gelir canım dene bence..evet, kahvaltim az oldu bugün.. kalkamadim, normalde hep iki yumurta peynir sebze yiyorum.
ama ögle yemegim her zaman böyle bir bardakta süt icmistim. beni saat 18e kadar tok tutuyor.
ama yinede kilo veremiyorum :2:
birde wc sorunumu nasil cözebilirim? artik daha az keten tohumu tükettigim icin cok kötü oldu durumum.
ben de senin gibiyim kıss.. 21-23 gün arası oluyorum 5-6 gün sürüyor 3 günde kendine gelme evresihee valla artıdayım kesin,ben 23 günde bir regl olurum 10 gün önceden şişmeye başlarım,5 gün sürer,3 gün de toparlanma derken yani ayda 1 hafta kadar normalim gerisi şiş kebap misali
sen bilirsin yavlum..ne zaman hazır hissedersen biz buradayız.Selam kızlar..
Biliyorum kaç gündür yokum ama havalardan mıdır nedir hiç bişe yapasım yok. diyet desen kaçamaklarla gidiyor. bilmiyorum sıkılıyorum. kendi kendime yemek hazırlamak zor geliyor bu da beni sıkıyor sanırım. dağıldım 2-3 gündür. buraya da girmiyorum. nişanlıma yardımlarla geçiyor günlerim . bilgisayar başındayım ama rapor yazıyorum. öyle sıkılıp duruyorum. bilmiyorum ne olacak. havalar bi gün iyi bi gün kötü. bende öyleyim sanırım. karataya bir süre ara verecek gibiyim. bakalım ne olacak biraz zaman geçsin. karataya uymaya çalışarak geçirecegim kendimi iyi hissetmeye başladığımda tekrar menü bildirimlerine başlarım. sonra listeye tekrar girerim. kendinize iyi bkın. görüşmek dileğiyle..
sağol canımcım biz de seni ve kızını öptük
oyyy teyzemm.Mercimek köftesi yeşillik ayran yedim öğleyin
un yarın doğum günü bugün eşim pastasını aldı 36 ayını doldurdu oğluşum teyzeleriiii
kızlar ben de bugünümü toptan bildirip pazara çıkıyorum,canım ıspanak istedi
kahvaltı 08.00;1 amasya elması,1 yumurta,5 zeytin,1 dilim peynir,1 domates,1 ceviz,
öğle 12.30; 1 tabak salata,1 yumurta,1 bardak yoğurt,5 zeytin
akşam 18.00;1 tabak kurufasulye,1 kase salata,omega 3
öğlen 1 saat yürüyüş,akşam 30 dk bantta yürüyüş(dün akşam da yürümüştüm),2 kahve,2 litre su,3 kupa bitki çayı
[sıze=3][ı]bugün işyeri sakindi çok şükür..fazla yoruldum desem yalan olur..kafamda akşam yemeği de hazır olunca deymeyin keyfime.
Aramıza bir çok yeni arkadaşımız katılmış.hoşgeldiniz. .paylaştığım yazıyı ve linkleri okursanız sizlere çok iyi önbilgi olur..
Menülerime gelince ..
[sıze=3][ı]dikkat bu menülerin karatayla alakası yoktur kafanız karışmasın sadece metabolizmamı hızlandırmak için protein ağırlıklı beslendim !!![/ı][/sıze]
sabah
Peynir
yoğurt
öğlen
Tavuk döner
yoğurt
peynir
[/ı][/sıze]
merhabaa
Bol bol yeşil çay içiyorum ben bugün 4. Fincanım abartıyormuyum acaba ?
şuana kadar da 1.800 kg su içtim :)
selam canım ..yeşil çayı ve bitki çaylarını (tabii şekersiz)hocamız öneriyor ve 3-4 fincan diyor zaten..hiç sakıncası yok hatta faydalı..suyun da gayet güzel..3 lt ye kadar yolu var..ben en fazla 2 lt içebiliyorum mesela..
Tebrikler bu arada baya kilo vermişsiniz. Ben kitabı sipariş ettim ama henüz elime ulaşmadı ya kafama takıldı tavuk yasak mı ?
Mercimek köftesi yeşillik ayran yedim öğleyin
bugün işyeri sakindi çok şükür..fazla yoruldum desem yalan olur..kafamda akşam yemeği de hazır olunca deymeyin keyfime.
aramıza bir çok yeni arkadaşımız katılmış.hoşgeldiniz. .paylaştığım yazıyı ve linkleri okursanız sizlere çok iyi önbilgi olur..
menülerime gelince ..
dikkat bu menülerin karatayla alakası yoktur kafanız karışmasın sadece metabolizmamı hızlandırmak için protein ağırlıklı beslendim !!!
sabah
peynir
yoğurt
öğlen
tavuk döner
yoğurt
peynir
sersum yemek yapmaya gider hatunlaryemekten sonra gelirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?