Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ekmek pilav tatlı yeme yeter
bol şans:13:

neyseki kazasız atlattım annemler kalabalıktı benimle ugraşacak vakti olmadı kadıncağazın 2.ögünümü orda yaptım 1kase bulgurlu yeşilmercimek çorbası+fırında tavuk+salata+1 bardak ayranla kapattım günü dönüştede 30 dakka yürüdüm anlıycanız no problem.....

Selam kizlar nasilsiniz

Oglen disaridaydim, menum cok cisli oldu,tam da tarti oncesi iyi olmadi ama yapcak bisey yok maalesef, affettirir mi bilemem AMA toplamda 85 dakika yurudum, 40 dakikasi 4 taksit, 45 dakikasi da kesintisiz

iyi yapıyorsun canım
kolay gelsiiin :)

Afiyet olsun canim, leptin olsun

Kolay gelsin canim
sağol canım..
Selam kizlar nasilsiniz

Oglen disaridaydim, menum cok cisli oldu,tam da tarti oncesi iyi olmadi ama yapcak bisey yok maalesef, affettirir mi bilemem AMA toplamda 85 dakika yurudum, 40 dakikasi 4 taksit, 45 dakikasi da kesintisiz
yürümüşsün nekaa güzel canım..erimiştir onlar.

akşam menüm

2 parça biftek
4 köfte
yoğurt
roka maydanoz

şimdi de çay çayy...

Merhaba kizlar nasilsiniz ??

Ben cok yorgunum tum gun yine calitim ve okadar yogundukki bir dakika oturamadim eve geldim direk yemek icmek derken birde 1 saat yurudum hepten bittim birde adet olacagim goguslerimin agrisi stres hepsi bir araya geldi ..
sonra yarin icin haber geldi erkenden kalkip ise gidecegim ona da biraz morelim kalmadi yarin buyuk ihtimaalee tartilamayacagim .. KEske bugunden bilseydim de tartilsaydim neyse oldu olan ..
sizleri okuyayim biraz

Merhaba kızlar Ben çok hasta oldum.önce annem sonra kızım şimdi de benHepiniz iyisinizdir inşallah.​Sizi azıcık gülümseteyim mi ?

sabah (08:00) 2 yumurta,8 zeytin,1 dlm hellim,1 dlm köy peyniri,5 badem,çay
akşam(18:00)7 tane tavuk kanat,yarım tabak yoğurt

Merhaba kızlar Ben çok hasta oldum.önce annem sonra kızım şimdi de benHepiniz iyisinizdir inşallah.​Sizi azıcık gülümseteyim mi ?
Eki Görüntüle 650876

yada sonu şöyle olabilirdi ne zaman istiyoruz cumaaaa

geçmiş olsun canımkızım iyilesti çok şükür..size de acil şifalar diliyorum..

Son düzenleme:
Akşam ( 18:30)

2 köfte

Bir tabak ıspanak 4 kaşık tepeleme yoğurt

Yarım çay bardağı ceviz

iyiniyetlim oğluşunun doğum günü kutlu olsun uzuuuuun,sağlıklı,mutlu bi ömrü olsun inşallah
melexinim geçmiş olsun canım

1-sersum-9 kasım 2012 liste yaptı
2-iyiniyetli-16 kasım 2012 liste yaptı
3-papadiya-23 kasım 2012 liste yaptı izinli
4-reyhan_55 -14 aralık 2012 liste yaptı liste dışı
5-birdy -21 aralık 2012 liste yaptı
6-melexin-4 ocak 2013 liste yaptı
7-iğneoyası-11 ocak 2013 liste yaptı liste dışı
8-kaneel-18 ocak 2013 liste yaptı izinli
9-sersum-25 ocak 2013 liste yaptı
10-ficans-1 şubat 2013 liste yaptı
11-nurudilara-8 şubat 2013 liste yaptı izinli
12-sivasingulu -15 şubat 2013 liste yaptı
13-fbmy8785-22 şubat 2013 liste yaptı
14-Sadece_Askiim-1 mart 2013 liste yaptı liste dışı
15-topalpire-08 mart 2013
16-Bruxelles-15 mart 2013
17-özlem kartal-22 mart 2013
18-adilemir-29 mart 2013 liste dışı
19-adigegupse-05 nisan 2013
20-beyhan25-12 nisan 2013
21-arska-19 nisan 2013
22-Selmanınkızı-26 nisan 2013
23-Kronikdeli-03 mayıs 2013
24-Makbule007-10 mayıs 2013
25-degua-17 mayıs 2013
26-Fzgun-24 mayıs 2013 başlama tarihi 20 şubat 2013 ( bu hafta listede değil)
27-yklm-31 mayıs 2013

kilo yüzdesi hesaplama

verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr

1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii

Son düzenleme:
yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır...

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayınız lütfen..

Son düzenleme:
iyiniyetlim oğluşunun doğum günü kutlu olsun uzuuuuun,sağlıklı,mutlu bi ömrü olsun inşallah
melexinim geçmiş olsun canım

leylakım naaapıyon beyaaa

pampiş tarabizona uçuyor bu gece kısslar..p.tesi gelecek hayırlısıyla..

Son düzenleme:
kurallarımız gereği kilo bildirim listesine sadece 2 hafta düzenli menü paylaşımı yapanlar ve liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır...

lütfen yarın liste yapan arkadaşımızın kafasının karışmaması için kilo bildirimi yapmayın..kilo bildirimini sadece yukarıda verdiğim listede adı olanlar yapacak..

eğer siz de listemize girmeyi istiyorsanız bana liste yapma sırasına girmeyi kabul ettiğinizi söylüyorsunuz ve sizi listeye ekliyorum..2 hafta düzenli menü paylaşımından sonra da cuma listemize giriyorsunuz başarılar..

Merhaba kizlar
Sabah
2 kk yumurtayla peynir birazda kuruyemis
Ogle
Guvec cok az
Aksam
2 lahmacun
Ayran
Ins herkes cok iyi kilo vermistir ve tartida yuzunuz guler iyi geceler kizlar

filizz,leylakk nerdesiniz beyaaa..görüntü var ses yok..siz gelcenizz şimdi ben çıkçam..2 lakırdı edeydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…