Ben geldim sorusu olan varsa sorsun ben geçmişi okurken arada son sayfaya bakıp sondan geri geri okumaya devam etcem
Huhuuuuuu güzeller , nassınız be yaww
filizz,leylakk nerdesiniz beyaaa..görüntü var ses yok. .siz gelcenizz şimdi ben çıkçam..2 lakırdı edeydik
öğle: kırmızı et kuçuk 2 parça cacık ve mercımek çorbası
akşam buyuk ıhtımalle bulgur pilavı ve nohut yemeğiii :)
neerrdesiniz beyaww bekledim bekledim tam çıkıyom geldiniz
Huhuuuuuu güzeller , nassınız be yaww
Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın neler yaptın dolmalar bittimi?
neerrdesiniz beyaww bekledim bekledim tam çıkıyom geldiniz
Valla bende yemek bulaşık vs anca sıram geldi bilgisayara 1 saat sonra çıkcam ona göre heeeeee
Yarından ümitlisin demiişallah tartı yüzümüzü güldürür, bende cumartesi tartılıp yazcam biraz ümitliyim bakalım ?
yok beyaa.protein atağından ümitlisin galba
Çıkma çıkma az daha kal
.
eline sağlık.Ispanak pişiriyodum annem
Valla bende yemek bulaşık vs anca sıram geldi bilgisayara 1 saat sonra çıkcam ona göre heeeeee
Yarından ümitlisin demiişallah tartı yüzümüzü güldürür, bende cumartesi tartılıp yazcam biraz ümitliyim bakalım ?
görüciizzzKızlar bu hafta ben de kendimce diyet yaptım , bakalım n'olucek yarın
Acıktım bennnnn
görüciizzz
ayran ya da süt..başka birşey yok
Sakkıııııın yeme su iç bitki çayı iç demekki bi öğünde yanlış yediğin bişeyler varAcıktım bennnnn
yok beyaa..1 gün yapabildim..bu sefer ibre oynamadı ++ bile olabülür..sanırım geçen hafta giden kilonun çoğu ödemdi
cuma tatil başlıyo ona seviniyom
Hayırlısı diyim, cumaya çalışan kim sevinmezkiiii
eline sağlık..ne pişmez ıspanakmış beyaaa
he kıss ıspanak 5 dk dan fazla pişerse at çöpe zati bide 15 içinde yemezsen at yine çöpe
hadi hayırlısı.senin sıran anca geldi benim sıram bitti desene.. neyse bi 10 dk kadar kaliim barii
Sakkıııııın yeme su iç bitki çayı iç demekki bi öğünde yanlış yediğin bişeyler var
Yarın gece yine gelicem kısmetse
Çok almışım be yawww , tencere ekle ekle bitmediyok beyaa..1 gün yapabildim..bu sefer ibre oynamadı ++ bile olabülür..sanırım geçen hafta giden kilonun çoğu ödemdi
cuma tatil başlıyo ona seviniyom
Aaaa yine mi tatil var , ne kadar bu sefer
eline sağlık..ne pişmez ıspanakmış beyaaa
hadi hayırlısı.senin sıran anca geldi benim sıram bitti desene.. neyse bi 10 dk kadar kaliim barii
görüciizzz
ayran ya da süt..başka birşey yok
onlar yasak değil canım..en fazla biraz gaz yapar..gönlün rahat olsun ..git yap bir kupa ayran doyurur seniOnları bile içmeye korkuyorum ki... :18: Bişey olur mu ki :18:
çok geç geliyon beyaaYarın gece yine gelicem kısmetse
Hmmm
sabah klasik kahvaltı
öğlen kuru fasülye 8 kaşık ve 4 kaşık yoğurt
Akşam da 4 kaşık yoğurt 1 tabak ıspanak, 2 tane de köfte :18: Hangisinde skıntı olabilir ?
[
Çok almışım be yawww , tencere ekle ekle bitmedi
:18::18::18::18::18::18::18: Ben de şuan tarçınlı süt+grisini yiyorum...
onlar yasak değil canım..en fazla biraz gaz yapar..gönlün rahat olsun ..git yap bir kupa ayran doyurur seni
[/COLOR]
[
Çok almışım be yawww , tencere ekle ekle bitmedi
:18::18::18::18::18::18::18: Ben de şuan tarçınlı süt+grisini yiyorum...
30 dk yürüdüm 4.5 hız ile 2.25 kalori gittisüperrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?