Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

protein atağından ümitlisin galba

filizz,leylakk nerdesiniz beyaaa..görüntü var ses yok..siz gelcenizz şimdi ben çıkçam..2 lakırdı edeydik

Çıkma çıkma az daha kal
öğle: kırmızı et kuçuk 2 parça cacık ve mercımek çorbası
akşam buyuk ıhtımalle bulgur pilavı ve nohut yemeğiii :)

Tansiyonun nasıl oldu canım umarım düzelmiştir.

Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın neler yaptın dolmalar bittimi?

Ben de iyiyim cicim Yok daha bitmedi hatta bi kısmını da dondurucuya koydum lakin fazla pişirmişim tane tane olmamış içi , hoşuma gitmedi
Neyse , yiyorum gene de , tadı güzel
Sen n'aaptın bakalım , keyifler nassı ?

Kızlar bu hafta ben de kendimce diyet yaptım , bakalım n'olucek yarın

protein atağından ümitlisin galba

Çıkma çıkma az daha kal
.
yok beyaa..1 gün yapabildim..bu sefer ibre oynamadı ++ bile olabülür..sanırım geçen hafta giden kilonun çoğu ödemdi
cuma tatil başlıyo ona seviniyom

Ispanak pişiriyodum annem
eline sağlık..ne pişmez ıspanakmış beyaaa

hadi hayırlısı.senin sıran anca geldi benim sıram bitti desene..neyse bi 10 dk kadar kaliim barii

zaman nasıl geciyor 2 cocukla bilemiyorum ne ara gunduz ne ara gece oluyor anlamıyor ancak bı spora yarım saat fırsat buluyorum sonrası cocuklar evin işimisafirlikler derken ancak bildirime vakit buldum

sabah kahvaltım(10:30bitti)
1 rafadan yumurta
peynir
10 zeytin
salatalık
domates
maydonoz
1 kivi

dün aksam mısafirimiz vardı SABAHLEYİN KACAMAK OLARAK 1 börek ,1 dilim tatlı sütüm ummasın diye yedim.

ögle yemegim(15:15bitti)

kerevizli,bulgurlu pırasa yemegi
balık buglama

aksam yemegim(20:00bitti)
1 tabak iskembe corbası
bulgurlu,kerevizli pırasa yemegi
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak salata

20.30da lokumlu sekersiz türk kahvesi ictim depoyu kapattım kızlar.

Son düzenleme:
Acıktım bennnnn
Sakkıııııın yeme su iç bitki çayı iç demekki bi öğünde yanlış yediğin bişeyler var

Yarın gece yine gelicem kısmetse

Sakkıııııın yeme su iç bitki çayı iç demekki bi öğünde yanlış yediğin bişeyler var

Hmmm

sabah klasik kahvaltı
öğlen kuru fasülye 8 kaşık ve 4 kaşık yoğurt

Akşam da 4 kaşık yoğurt 1 tabak ıspanak, 2 tane de köfte :18: Hangisinde skıntı olabilir ?

[
Çok almışım be yawww , tencere ekle ekle bitmedi

görüciizzz

ayran ya da süt..başka birşey yok

:18::18::18::18::18::18::18: Ben de şuan tarçınlı süt+grisini yiyorum...

Onları bile içmeye korkuyorum ki... :18: Bişey olur mu ki :18:
onlar yasak değil canım..en fazla biraz gaz yapar..gönlün rahat olsun ..git yap bir kupa ayran doyurur seni
çok geç geliyon beyaa
Hmmm

sabah klasik kahvaltı
öğlen kuru fasülye 8 kaşık ve 4 kaşık yoğurt

Akşam da 4 kaşık yoğurt 1 tabak ıspanak, 2 tane de köfte :18: Hangisinde skıntı olabilir ?

öğünler gayet güzel canım..ama yeni başladığın da veya bazı günler oluyor..düzelir..regl durumu var mı o zaman da oluyor..

onlar yasak değil canım..en fazla biraz gaz yapar..gönlün rahat olsun ..git yap bir kupa ayran doyurur seni

[/COLOR]

Hmmm çok sevindim buna artık bitki çayını yaptım bile yine doymazsam napim artık ayran içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…