Ben de iyiyim cicimYok daha bitmedi hatta bi kısmını da dondurucuya koydum lakin fazla pişirmişim tane tane olmamış içi , hoşuma gitmedi
Neyse , yiyorum gene de , tadı güzel
Sen n'aaptın bakalım , keyifler nassı ?
Kızlar bu hafta ben de kendimce diyet yaptım , bakalım n'olucek yarın
Hmmm
sabah klasik kahvaltı
öğlen kuru fasülye 8 kaşık ve 4 kaşık yoğurt
Akşam da 4 kaşık yoğurt 1 tabak ıspanak, 2 tane de köfte :18: Hangisinde skıntı olabilir ?
Geldim yeniden karatyci olarak tekrar sahalardayim ve mutluyum kizimi 63gunluk yaptim baktim sezaryan gobegi duruyor basladim karataya aslinda 16 ocakta basladim ama tam uygulayamadim. Karatayci hirsli, azimli, kararli olmali dimi ama
zaman nasıl geciyor 2 cocukla bilemiyorum ne ara gunduz ne ara gece oluyor anlamıyor ancak bı spora yarım saat fırsat buluyorum sonrası cocuklar evin işimisafirlikler derken ancak bildirime vakit buldum
sabah kahvaltım(10:30bitti)
1 rafadan yumurta
peynir
10 zeytin
salatalık
domates
maydonoz
1 kivi
dün aksam mısafirimiz vardı SABAHLEYİN KACAMAK OLARAK 1 börek ,1 dilim tatlı sütüm ummasın diye yedim.
Eki Görüntüle 651039
ögle yemegim(15:15bitti)
kerevizli,bulgurlu pırasa yemegi
balık buglama
Eki Görüntüle 651040
aksam yemegim(20:00bitti)
1 tabak iskembe corbası
bulgurlu,kerevizli pırasa yemegi
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak salata
Eki Görüntüle 651041
20.30da lokumlu sekersiz türk kahvesi ictim depoyu kapattım kızlar.
Ohhhh afiyet olsunzaman nasıl geciyor 2 cocukla bilemiyorum ne ara gunduz ne ara gece oluyor anlamıyor ancak bı spora yarım saat fırsat buluyorum sonrası cocuklar evin işimisafirlikler derken ancak bildirime vakit buldum
1 rafadan yumurta
peynir
10 zeytin
salatalık
domates
maydonoz
1 kivi
dün aksam mısafirimiz vardı SABAHLEYİN KACAMAK OLARAK 1 börek ,1 dilim tatlı sütüm ummasın diye yedim.
Eki Görüntüle 651039
balık buglama
Eki Görüntüle 651040
1 tabak iskembe corbası
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak salata
Eki Görüntüle 651041
Yok yaww , rahat olOnları bile içmeye korkuyorum ki... :18: Bişey olur mu ki :18:
Gel gel gelSakkıııııın yeme su iç bitki çayı iç demekki bi öğünde yanlış yediğin bişeyler var
Yarın gece yine gelicem kısmetse
Hmmm çok sevindim buna artık bitki çayını yaptım bile yine doymazsam napim artık ayran içerim
onlar yasak değil canım..en fazla biraz gaz yapar..gönlün rahat olsun ..git yap bir kupa ayran doyurur seni
çok geç geliyon beyaa
öğünler gayet güzel canım..ama yeni başladığın da veya bazı günler oluyor..düzelir..regl durumu var mı o zaman da oluyor..
İyi ne güzel hazır yemeğinde var bundan sonra tatile rahat rahat çıkarsın arıza çıkarmaya bağenen yok yanee
Nasıl bi diyetki bu ?
Sıkıntı yok ama benim mide kapasiteme göre çok az ne öyle kaşık kaşık yoğurdu kepce kepce ye bol yeşillik yeseydin kurufslyeyle köfte 5-6 daha fazla olabilseydi acıkmazdın bence
gözlerim yeşil canım..orası tutmuşşsersum canım rüyamda hiç gormedıgım senı gordum
sımdı nasıl gelıstıgını hatırlamıyorum ama renklı gozlu cok hos bı bayandın..
Regl dönemi bir hafta sonra 12 si gibi falan başlıyor. Daha erken yani
Sanırım bugün az su içtim ben. Tahminime göre bu beni acıktırdı. Şimdi 1 kupa bitki çayı ardından da iki bardak su içicem ve gece boyunca tuvaletten beri gelemicem sanırım
gözlerim yeşil canım..orası tutmuşşhoş da sayılırım herhal.. hayırdır inşallah canım..
suladım bol bol diyon kendini yanee..
menülerin az gelmiş de olabilir canım..doyana kadar yiyeceksin..
GÜLERYÜZLÜM;senı takip ediyor ve azmınden dolayı sana hayranım..zaman nasıl geciyor 2 cocukla bilemiyorum ne ara gunduz ne ara gece oluyor anlamıyor ancak bı spora yarım saat fırsat buluyorum sonrası cocuklar evin işimisafirlikler derken ancak bildirime vakit buldum
1 rafadan yumurta
peynir
10 zeytin
salatalık
domates
maydonoz
1 kivi
Eki Görüntüle 651039
balık buglama
Eki Görüntüle 651040
1 tabak iskembe corbası
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak salata
Eki Görüntüle 651041
Aslında yeterince yedim ya. Doydum yani. Ama sanırım 2 yerine 3 kofte yesem acıkmazdım. Ama sorun değil tokluk hissim geldi hemen. Demekki susuz kalmışım. Hatta şuan yemek yemiş gibi şiştim
[
Çok almışım be yawww , tencere ekle ekle bitmedi
:18::18::18::18::18::18::18: Ben de şuan tarçınlı süt+grisini yiyorum...
30 dk yürüdüm 4.5 hız ile 2.25 kalori gittisüperrrr
onlar yasak değil canım..en fazla biraz gaz yapar..gönlün rahat olsun ..git yap bir kupa ayran doyurur seni
çok geç geliyon beyaa
öğünler gayet güzel canım..ama yeni başladığın da veya bazı günler oluyor..düzelir..regl durumu var mı o zaman da oluyor..
Ben de papatya çayı içmeye karar verdim
Afiyet olsunBen de papatya çayı içmeye karar verdim
EVLAT' larının YUVA' larındaki HUZUR' u bozup, bundan da ZEVK alan KAYNANA' lar hariç; tüm kadınların, KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun.. Yukarıdaki ÖZELLÎKLERE uyanlara özel, CADILAR BAYRAMI var zaten..! :))))))
Grisini mii? Şimdi anlaşıldı senin diyet yamuk yarın tartılıncaolcan bak karışmayık ona göre
Maşallah diyim 2 çocuk hele biri bebe ise hiç merak etme gayet güzel verirsin canım kolay gelsin :34.
Napiim anacım o saatte anca evimde olup hasret giderip kızım yatınca bilgisayarı kapıyorum :23.
İsabetli karar tebriks sonrada uykun gelir gelmez yatki leptin kaçmasın
özlüyoz anacım..ondan yanee..Napiim anacım o saatte anca evimde olup hasret giderip kızım yatınca bilgisayarı kapıyorum :23.
Afiyet olsun
Hehehehe ne kadar komik kıssssSenin ve herkesin de kutlu olsun kadınlar günü
sen nezaman hazır hissedersen girersin listeye canım..Ben menü ve kg bildirimi yapmıyorum,bir sürede böyle gidecek.
Ama aranıza katılmayı çok istiyorum.
Neyse asıl konuya geleyim 2 gündür protein ağırlıklı besleniyordum,sonuç tartı uzun zaman sonra eksiyi gösterdi.
Diyorumki seninle birlikte haftaya 5 gün proteyin 2 günde detox yapalım yani toplam 7 gün karataydan biraz uzaklaşalım.
Birlikte yaparsak daha iyi motive oluruz
Sen ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?