Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi ne güzel hazır yemeğinde var bundan sonra tatile rahat rahat çıkarsın arıza çıkarmaya bağenen yok yanee

Kızlar bu hafta ben de kendimce diyet yaptım , bakalım n'olucek yarın

Nasıl bi diyetki bu ?
Hmmm

sabah klasik kahvaltı
öğlen kuru fasülye 8 kaşık ve 4 kaşık yoğurt

Akşam da 4 kaşık yoğurt 1 tabak ıspanak, 2 tane de köfte :18: Hangisinde skıntı olabilir ?

Sıkıntı yok ama benim mide kapasiteme göre çok az ne öyle kaşık kaşık yoğurdu kepce kepce ye bol yeşillik yeseydin kurufslyeyle köfte 5-6 daha fazla olabilseydi acıkmazdın bence

Geldim yeniden karatyci olarak tekrar sahalardayim ve mutluyum kizimi 63gunluk yaptim baktim sezaryan gobegi duruyor basladim karataya aslinda 16 ocakta basladim ama tam uygulayamadim. Karatayci hirsli, azimli, kararli olmali dimi ama

hoşheldin canım .. özlemistim senın harika görünümlü menülerini

Ohhhh afiyet olsun
Onları bile içmeye korkuyorum ki... :18: Bişey olur mu ki :18:
Yok yaww , rahat ol
Sakkıııııın yeme su iç bitki çayı iç demekki bi öğünde yanlış yediğin bişeyler var

Yarın gece yine gelicem kısmetse
Gel gel gel

sersum canım rüyamda hiç gormedıgım senı gordum
sımdı nasıl gelıstıgını hatırlamıyorum ama renklı gozlu cok hos bı bayandın..

Regl dönemi bir hafta sonra 12 si gibi falan başlıyor. Daha erken yani

Sanırım bugün az su içtim ben. Tahminime göre bu beni acıktırdı. Şimdi 1 kupa bitki çayı ardından da iki bardak su içicem ve gece boyunca tuvaletten beri gelemicem sanırım

EVLAT' larının YUVA' larındaki HUZUR' u bozup, bundan da ZEVK alan KAYNANA' lar hariç; tüm kadınların, KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun.. Yukarıdaki ÖZELLÎKLERE uyanlara özel, CADILAR BAYRAMI var zaten..! :))))))

Valla ben günde 6-7-8 kere falan yiyorum.Öyle kasmadan , yandan yandan bi diyet benimki Haftada yarım kilo diye başladım ama o kadar verebildim mi bilemiyorum.Vermişsem ödül var bana

Teşekkürler ilk defa böyle bir kutlama yaşadım Hoşuma gitii

sersum canım rüyamda hiç gormedıgım senı gordum
sımdı nasıl gelıstıgını hatırlamıyorum ama renklı gozlu cok hos bı bayandın..
gözlerim yeşil canım..orası tutmuşş hoş da sayılırım herhal..hayırdır inşallah canım..

suladım bol bol diyon kendini yanee..
menülerin az gelmiş de olabilir canım..doyana kadar yiyeceksin..

gözlerim yeşil canım..orası tutmuşş hoş da sayılırım herhal..hayırdır inşallah canım..

suladım bol bol diyon kendini yanee..
menülerin az gelmiş de olabilir canım..doyana kadar yiyeceksin..

Aslında yeterince yedim ya. Doydum yani. Ama sanırım 2 yerine 3 kofte yesem acıkmazdım. Ama sorun değil tokluk hissim geldi hemen. Demekki susuz kalmışım. Hatta şuan yemek yemiş gibi şiştim

GÜLERYÜZLÜM;senı takip ediyor ve azmınden dolayı sana hayranım..
canım merak ettımde evde yardımcın varmı?hem bebek hem spor hemde her ogune ayrı yemek yapmak cok zor olsa gerek..nasıl basarıyorsun tum bunları..:44:
:44:

Aslında yeterince yedim ya. Doydum yani. Ama sanırım 2 yerine 3 kofte yesem acıkmazdım. Ama sorun değil tokluk hissim geldi hemen. Demekki susuz kalmışım. Hatta şuan yemek yemiş gibi şiştim

çözmüşün olayı..tamamdır o zaman

[

Çok almışım be yawww , tencere ekle ekle bitmedi

:18::18::18::18::18::18::18: Ben de şuan tarçınlı süt+grisini yiyorum...

Grisini mii? Şimdi anlaşıldı senin diyet yamuk yarın tartılınca olcan bak karışmayık ona göre

30 dk yürüdüm 4.5 hız ile 2.25 kalori gitti süperrrr

Maşallah diyim 2 çocuk hele biri bebe ise hiç merak etme gayet güzel verirsin canım kolay gelsin :34.

Napiim anacım o saatte anca evimde olup hasret giderip kızım yatınca bilgisayarı kapıyorum :23.

Ben de papatya çayı içmeye karar verdim

İsabetli karar tebriks sonrada uykun gelir gelmez yatki leptin kaçmasın

Ben de papatya çayı içmeye karar verdim
Afiyet olsun
EVLAT' larının YUVA' larındaki HUZUR' u bozup, bundan da ZEVK alan KAYNANA' lar hariç; tüm kadınların, KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun.. Yukarıdaki ÖZELLÎKLERE uyanlara özel, CADILAR BAYRAMI var zaten..! :))))))

Hehehehe ne kadar komik kıssss Senin ve herkesin de kutlu olsun kadınlar günü

Ben menü ve kg bildirimi yapmıyorum,bir sürede böyle gidecek.
Ama aranıza katılmayı çok istiyorum.
Neyse asıl konuya geleyim 2 gündür protein ağırlıklı besleniyordum,sonuç tartı uzun zaman sonra eksiyi gösterdi.
Diyorumki seninle birlikte haftaya 5 gün proteyin 2 günde detox yapalım yani toplam 7 gün karataydan biraz uzaklaşalım.
Birlikte yaparsak daha iyi motive oluruz
Sen ne dersin

Ya ben kastıramıyorum öööle , açsam midemi bastıracak kadar yiyorum valla...Açlık beni çok üzüyo

sen nezaman hazır hissedersen girersin listeye canım..

proteine gelince tecrübeyle sabittir 5 gün protein bayar bizi canım..insana fenalık geliyor..bölebiliriz onu ikiye 3 gün protein 2 gün normal 2 gün protein şeklinde..detox derken ne yapıciizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…