Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

EVLAT' larının YUVA' larındaki HUZUR' u bozup, bundan da ZEVK alan KAYNANA' lar hariç; tüm kadınların, KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun.. Yukarıdaki ÖZELLÎKLERE uyanlara özel, CADILAR BAYRAMI var zaten..! :))))))

Çok doğru valla
Valla ben günde 6-7-8 kere falan yiyorum.Öyle kasmadan , yandan yandan bi diyet benimki Haftada yarım kilo diye başladım ama o kadar verebildim mi bilemiyorum.Vermişsem ödül var bana

Çok protein, çok az ceviz badem fındık ve bol çiğ yeşillik yesende yinede acıkıyormusun yaa inanamıyorum karatayı uygulayıpta dengeyi sağlayamayan bi sen kaldın galiba

kızlar bu sefer gerçekten kaçtım.. eşim çok terrrss bakıyiii
elmakurdumsun canım cevabını bekleyemiyom kusura bakma sonra yazışırız bana uyar..ama 5 gün üstüste çok bence

iyi geceler bol leptinler..

Çok doğru valla

Çok protein, çok az ceviz badem fındık ve bol çiğ yeşillik yesende yinede acıkıyormusun yaa inanamıyorum karatayı uygulayıpta dengeyi sağlayamayan bi sen kaldın galiba

Acıkıyorum hayatım Akşam yemeğinde hindi eti , 3 tane sarma , 3-4 kaşık fasulye piyazı , 1 koca kase salata ve yarım dilim ekmek yedim , saat 19.30 du ve saat 22.00 de acıkmıştım...Ben buyum , acıkıyorum
Yazın 2 hafta kadar full Karatay yapmıştım ve onda da akşamüzerleri muhakkak tekrar yumurtalı falan kahvaltı yapıyodum.Yani günde 2-3 öğünü benim bünyem kaldırmıyor

Teşekkür ederim tatlım.
Evet aslında 5 günü benimde gözüm kesmiyor ama biz çok takıldık bu kg da biraz hız lazım, senin dediğinde olur.
Detox şu 2 günlük cacık detoxu oda çok kasacak ama bize biraz canlılık şart

Ya ben kastıramıyorum öööle , açsam midemi bastıracak kadar yiyorum valla...Açlık beni çok üzüyo

Kastırma anacım kastırma da böyle devam edersen ya sporuda parelel devam etcen yada ++ ları yavaş yavaş sindirecen

özlüyoz anacım..ondan yanee..

Valla ben daha çok özlüyorum işyerinde giremiyorum akşamları anca geç saatlerde böyle oluyor napalım sağlık olsun

İyi geceler hayatım.Yarın için hem sana hem de herkese bol şans diliyorum.

Tamam canım,sanada iyi geceler.
Pazartesi günü başlarız,programı bir ara yaparız.

ekmeksiz 2. gun

sabah kahvaltısı (oglede sayılır bugun işe gitmedim kaytardım:)
12.00 2 yumurta ile yumurtalı peynirli omlet
6-7 siyah ve yeşil zeytin
bol maydanoz 1 yeşil biber
2 bardak limonlu yeşil çay
4-5 adet taze ceviz

ara: 1 portakal+yarım kase yogurt

aksam: 8'i biraz gecerken oldu zira yemek pişirmek zaman alıyor
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon bulgur pilavı
haşlanmış tavuk eti, yeşil salata bol limonlu, karnıbahar 2-3 kaşık

Leslie ile 50 dakika walk at home, 1 lt limonlu su, 1 lt sade su, 3 fincan siyah cay, yatmadan 0,5 lt. daha içecem

Üzüldüm canım yaa karataydan önce bende öyleydim beni geç ,daha öncede bahsettiğim gibi benden daha şiddetli belirtileri olan arkadaşım 2 günde el titremeleri kaybolunca herkes düzelir diye düşünüyordum ama değilmiş demek

Üzülme cicim , dedim ya , hipoglisemim çok düzeldi , yoksa ben diyet yapamazdım zaten...Bu yeme şekli benim rutin şeklim.İştahlıyım maaşallah

Kızlar ben kaçıyorum , hepinize iyi geceler ve tartı için bol şans...

EVLAT' larının YUVA' larındaki HUZUR' u bozup, bundan da ZEVK alan KAYNANA' lar hariç; tüm kadınların, KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun.. Yukarıdaki ÖZELLÎKLERE uyanlara özel, CADILAR BAYRAMI var zaten..! :))))))

hahaha ilahi almakurdum ya aklaıma gorada ki sen secilmiş kisisin repligini getirdin

Üzülme cicim , dedim ya , hipoglisemim çok düzeldi , yoksa ben diyet yapamazdım zaten...Bu yeme şekli benim rutin şeklim.İştahlıyım maaşallah

Tatlım hipoglisemi bendede var ama şimdi daha iyiyim bu beslenme tarzı artı ilaçlarım bana çok iyi geldi.
Belki çok kg veremiyorum şu an ama sağlığıma kavuştuğumu hissediyorum

Bakıciiiz bakalım.Neticede ben bu hafta kendime göre az yedim , bu da benim için diyet demektir

Kızlar ben kaçıyorum , hepinize iyi geceler ve tartı için bol şans...

İşallah seninde yarın tartıda yüzün güler ve inşallah hipoglisemin daha da düzelir hayatım iyi geceler bol leptinler

hahaha ilahi almakurdum ya aklaıma gorada ki sen secilmiş kisisin repligini getirdin

Yok canım yanlış anlama kimseyi seçmedim,arkadaşımda benim gibi tartıda hüsran yaşayanlardan ayrıca protein yapmaya çalışıp yapamayanlardan
Amma uzun yazdım
Replik şöyle"pikaçu seni seçtim"

teşekkürler haftaya amsterdama gitmeden once kilo vermek istiyorum. yurt dısında bakalım napacagız? galete falan idare edeceğiz bir de bol yeşillik sebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…