EVLAT' larının YUVA' larındaki HUZUR' u bozup, bundan da ZEVK alan KAYNANA' lar hariç; tüm kadınların, KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun.. Yukarıdaki ÖZELLÎKLERE uyanlara özel, CADILAR BAYRAMI var zaten..! :))))))
Valla ben günde 6-7-8 kere falan yiyorum.Öyle kasmadan , yandan yandan bi diyet benimkiHaftada yarım kilo diye başladım ama o kadar verebildim mi bilemiyorum.Vermişsem ödül var bana
Çok doğru valla
Çok protein, çok az ceviz badem fındık ve bol çiğ yeşillik yesende yinede acıkıyormusun yaa inanamıyorum karatayı uygulayıpta dengeyi sağlayamayan bi sen kaldın galiba
sen nezaman hazır hissedersen girersin listeye canım..
proteine gelince tecrübeyle sabittir 5 gün protein bayar bizi canım..insana fenalık geliyor. .bölebiliriz onu ikiye 3 gün protein 2 gün normal 2 gün protein şeklinde..detox derken ne yapıciizz
Ya ben kastıramıyorum öööle , açsam midemi bastıracak kadar yiyorum valla...Açlık beni çok üzüyo
özlüyoz anacım..ondan yanee..
Valla ben daha çok özlüyorum işyerinde giremiyorum akşamları anca geç saatlerde böyle oluyor napalım sağlık olsun
kızlar bu sefer gerçekten kaçtım..eşim çok terrrss bakıyiii
elmakurdumsun canım cevabını bekleyemiyom kusura bakma sonra yazışırız bana uyar..ama 5 gün üstüste çok bence
iyi geceler bol leptinler..
elmakurdumsun canım cevabını bekleyemiyom kusura bakma sonra yazışırız bana uyar..ama 5 gün üstüste çok bence
Kastırma anacım kastırma da böyle devam edersen ya sporuda parelel devam etcen yada ++ ları yavaş yavaş sindirecen
Acıkıyorum hayatımAkşam yemeğinde hindi eti , 3 tane sarma , 3-4 kaşık fasulye piyazı , 1 koca kase salata ve yarım dilim ekmek yedim , saat 19.30 du ve saat 22.00 de acıkmıştım...Ben buyum , acıkıyorum
Yazın 2 hafta kadar full Karatay yapmıştım ve onda da akşamüzerleri muhakkak tekrar yumurtalı falan kahvaltı yapıyodum.Yani günde 2-3 öğünü benim bünyem kaldırmıyor
Üzüldüm canım yaa karataydan önce bende öyleydim beni geç ,daha öncede bahsettiğim gibi benden daha şiddetli belirtileri olan arkadaşım 2 günde el titremeleri kaybolunca herkes düzelir diye düşünüyordum ama değilmiş demek
Sanada iyi geceler bol leptinler zümrüdü ankam yarın tartı mutlu eder inşallah
ekmeksiz 2. gun
sabah kahvaltısı (oglede sayılır bugun işe gitmedim kaytardım:)
12.00 2 yumurta ile yumurtalı peynirli omlet
6-7 siyah ve yeşil zeytin
bol maydanoz 1 yeşil biber
2 bardak limonlu yeşil çay
4-5 adet taze ceviz
ara: 1 portakal+yarım kase yogurt
aksam: 8'i biraz gecerken oldu zira yemek pişirmek zaman alıyor
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon bulgur pilavı
haşlanmış tavuk eti, yeşil salata bol limonlu, karnıbahar 2-3 kaşık
Leslie ile 50 dakika walk at home, 1 lt limonlu su, 1 lt sade su, 3 fincan siyah cay, yatmadan 0,5 lt. daha içecem[/QUOTE
Afiyetolsun menüler ve spor+su tebriks
EVLAT' larının YUVA' larındaki HUZUR' u bozup, bundan da ZEVK alan KAYNANA' lar hariç; tüm kadınların, KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun.. Yukarıdaki ÖZELLÎKLERE uyanlara özel, CADILAR BAYRAMI var zaten..! :))))))
Ben menü ve kg bildirimi yapmıyorum,bir sürede böyle gidecek.
Ama aranıza katılmayı çok istiyorum.
Neyse asıl konuya geleyim 2 gündür protein ağırlıklı besleniyordum,sonuç tartı uzun zaman sonra eksiyi gösterdi.
Diyorumki seninle birlikte haftaya 5 gün proteyin 2 günde detox yapalım yani toplam 7 gün karataydan biraz uzaklaşalım.
Birlikte yaparsak daha iyi motive oluruz
Sen ne dersin
Üzülme cicim , dedim ya , hipoglisemim çok düzeldi , yoksa ben diyet yapamazdım zaten...Bu yeme şekli benim rutin şeklim.İştahlıyım maaşallah
Bakıciiiz bakalım.Neticede ben bu hafta kendime göre az yedim , bu da benim için diyet demektir
Üzülme cicim , dedim ya , hipoglisemim çok düzeldi , yoksa ben diyet yapamazdım zaten...Bu yeme şekli benim rutin şeklim.İştahlıyım maaşallah
Kızlar ben kaçıyorum , hepinize iyi geceler ve tartı için bol şans...
hahaha ilahi almakurdum ya aklaıma gorada ki sen secilmiş kisisin repligini getirdin
Tatlım hipoglisemi bendede var ama şimdi daha iyiyim bu beslenme tarzı artı ilaçlarım bana çok iyi geldi.
Belki çok kg veremiyorum şu an ama sağlığıma kavuştuğumu hissediyorum
ekmeksiz 2. gun
sabah kahvaltısı (oglede sayılır bugun işe gitmedim kaytardım:)
12.00 2 yumurta ile yumurtalı peynirli omlet
6-7 siyah ve yeşil zeytin
bol maydanoz 1 yeşil biber
2 bardak limonlu yeşil çay
4-5 adet taze ceviz
ara: 1 portakal+yarım kase yogurt
aksam: 8'i biraz gecerken oldu zira yemek pişirmek zaman alıyor
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon bulgur pilavı
haşlanmış tavuk eti, yeşil salata bol limonlu, karnıbahar 2-3 kaşık
Leslie ile 50 dakika walk at home, 1 lt limonlu su, 1 lt sade su, 3 fincan siyah cay, yatmadan 0,5 lt. daha içecem[/QUOTE
Afiyetolsun menüler ve spor+su tebriks
Canım sen doktor sitesinde Karataya sorulan sorular ve verdiği cevapları okumuşmuydun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?