Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kızlarrr

akşam bir tabak y.mercimek
1 tabak bol yoğurtlu biber kavurma
bol salata yedim
çok doydum sanırım abarttım midem rahatsız oldu sonra..

11 de uyudum o saate kadar da bol su içtim.

ve wc olayım düzene girmeye başladııı

günaydın hanımlarrrr
öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun

veeee ayın 6 sında 62,7 kiloydum. az önce tartıldım 61,8 im şuanda

küçük kaçamaklara rağmen gitti 900 gram cok mutluyumm cokkkk

rumuz: SelmaninKizi
başlangıç tarihi: 02.02.2013
başlangıç kilo: 69 kg
geçen haftaki kilo: 65.8 kg
bu hafta kilo: 64.8 kg
haftalık yüzde: - 1,52 %
fark: - 1.0 kg
toplam fark: -4.2 kg
beden: bilmem
boy : 1.63
spor: 3 gün 20 dakika kadar yürüdüm

kahvaltım :
2 yumurtalı sütlü omlet
salatalık
peynir
kaşar
badem
kuru kayısı
yeşil çay

bu arada benim de tuvalet olayım düzene girdi

günaydinlarr

cok mutluyum bugün, bir kilo vermisim

darisi hepimizin basina.. insallah bir an önce hepimiz istedigimiz kiloya kavusabiliriz.

kahvaltim (saat 7de) : 2 yumurtadan peynirli omlet, beyaz peynir, kasar peynir, 4 yesil zeytin, salatalik ve paprika

Şekerler günaydın :) Bu hafta liste sırası bende :) Öğleden sonra bir işim var, fakat iki elim kanda da olsa listeyi yapacağımmm Bildiirimlerinizi bekliyorum bebekler Öpüldünüz....

KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNN

sersummmm tartılmayı unutmuşum yaw

Gece 12 den önce uyuyamayan ben saat 9:30 da uyuyakaldım. Sabah 6 da kalkmıştım bide tam iyileşemedim sanırım hala kırgın hissediyorum

rumuz:makbule007
başlangıç tarihi:25.01.2013
başlangıç kilo:71.3
geçen haftaki kilo:65.5
bu hafta kilo:65.4
haftalık yüzde: 0.15
fark: -0.1
toplam fark: 5.9 kg
beden:38-40
boy : 1.60
Spor:leslie ile 3 mile

selam kızlar uzun zamandır gelemiyorum,oğluşu sütteen kesiyorum,şuanda bile tepemde inanın,sürekli öpücükler,sırnamalar, bi de çocuk grip oldu ,yetmemiş gibi ben de hasta oldum ay daha var da yazamıyorum neyse umarım herkes iyidir sabah aklıma geldi liste srası bende olmasın ama haftaya diye hatırlıyorum. inş elimden geldiğince yapıcam arkadaşlar, gelemesemde listeden çıkmak istemiyorum.
bildirimi yapayım

rumuz :bruxelles
başl.kilo:69
geçen hafta 70
bu hafta: 69
hedef: 66
boy: 161

ya bu arada yüzdeliğimi hesaplayamıyorum:2:liste yapan arkadaşımdan çok çok ama çok özür diliyorum

kızlar yaa ben çok kötü bunalıma girdim sadece 100 gr vermisim niye Boyle oldu Ki yaa

Günaydın bayanlar
Herkesin kadınlar günü kutlu olsun.
Kahvaltı:
1 yumurta
1 dilim hellim
2 gunkurusu
1 bardak cay sekersiz
1 avuc badem

Sanırım ben listeye dahil değilim fakat öneri olarak da olsa sormak istiyorum. Bildiğim kadarıyla uygulamaya çalıştım. Hiç yasak yemedim.
3 gün diyet yaptım ve 72.5 ten 70.3 e düştüm. Sizce hızlı mı yoksa başlangıç olduğu için mi öyle. Ya da yeterli mi?

arkadaslar gercekten sabah 3 kere tartiya ciktim, inanamadim bu kadar verdigime.
dün sabah tartildigimda bayagi fazla geldim.

sebebi herhalde ondan bi gün önce yediklerim:
mercimek corbasi, bulgur pilavi ve kocaman bi tabak kuru fasülye

bunlarin hepsi aslinda saglikli karbonhidrat ama yinede fazla kacirinca kilo vermeyi yavaslattigini anladim..

artik aksamlari birtek sebze yanina et, balik veya tavuk yemeye calisacagim.

ahh bide spor yapabilsem, cok tembelim cooook.. tüm gün büroda, geri kalan kismida arabada ve evde oturarak geciriyorum

kızlar günaydın,işte değilim,bildirim formatım kendi bilg.da kaldı ve çok acelem var,geçen hafta 89 dum sanırım...bu hafta 90 ım..reglimin 2. günü çok şişim..topalpire kolay gelsin sana..2 öğün denicem bikaç hafta bakalım..akşama gelirim öpüyorum

kızlar yaa ben çok kötü bunalıma girdim sadece 100 gr vermisim niye Boyle oldu Ki yaa

olur öyle canim... dün yediklerinede bagli, wc sorununada.
arkadaslarin dedigine göre bazen yavasliyabiliyormusta..

ama sen sen ol pes etme

gecende esime diyordum, eger bu hafta kilo veremessem Karatayi birakiyorum diye

ama düsündümde karatayin birakilmasi imkansiz... ben kilo veremesemde kendimi asla bu kadar iyi hissetmemistim..
uykum bile düzene girdi, istedgim vakitte kalkabiliyorum artik.

ve ben asla bu kadar uzun bir süre saglikli beslenmemistim.. önüme geleni alip yiyordum.
resmen bilinclendim artik, aldigim süte, yumurtaya, zeytinyagina ve tereyagina dikkat ediyorum..
en güzelide kendi yogurdumu kendim mayalamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…