Leylakım sen de sanırım verdin değil mi?
Güleryüzüm de gelmiş canım nasılsınız leylakım ve sen
Leylakım sen de sanırım verdin değil mi?
Güleryüzüm de gelmiş canım nasılsınız leylakım ve sen
çok şanslısın benim 1 hafta oldu hiçbişey değişmedi zaten bakıyorum genelde ayda 2-3 verilmiş yaşın kaç gençler daha hızlı kilo veriyorSanırım ben listeye dahil değilim fakat öneri olarak da olsa sormak istiyorum. Bildiğim kadarıyla uygulamaya çalıştım. Hiç yasak yemedim.
3 gün diyet yaptım ve 72.5 ten 70.3 e düştüm. Sizce hızlı mı yoksa başlangıç olduğu için mi öyle. Ya da yeterli mi?
iyiyim canım sen nsılsın iyiylestiniz mi ben iyiyiyim cocuklar uyurken bildirim yapayım dedim sonrada spor yapcam inş.
evet iyiniyetlim bu hafta verdim bende ama bugün tartılmadım.birkaç gün sonra tartılıcam
ben iyiyim canım sen nasılsın,iyi oldun mu biraz:26::26:
çok şanslısın benim 1 hafta oldu hiçbişey değişmedi zaten bakıyorum genelde ayda 2-3 verilmiş yaşın kaç gençler daha hızlı kilo veriyor
GÜLERYÜZLÜM;senı takip ediyor ve azmınden dolayı sana hayranım..
canım merak ettımde evde yardımcın varmı?hem bebek hem spor hemde her ogune ayrı yemek yapmak cok zor olsa gerek..nasıl basarıyorsun tum bunları..:44:
:44:
tamam canım şimdi anladım zaten düzensiz ve yanlış beslenenler diyete başlayınca daha hızlı kilo veriyor ben 37 yaşındayım ve hayatım bayunca yeme saatlarim ve yeme tarzım hemen hemen aynıydı benim hatam akşam bol meyve yemek ara öğün yapmak ve porsiyonlarımı büyük tutmak bakalım bundan sonra ne olacak:)25 yaşındayım. Ama ben daha önce hiç diyet yapmadım. Sanırım bundan dolayı hızlı verdim. Belkide ödemdir diye düşünüyorum. Ama bende bi tartı var vucut analiz baskülü onunla ölçüldüm yağdan gitmiş gibi duruyor. Tabi Ne kadar güvenilir bilmiyorum. He tabi şunun çok büyük etkisi var beslenme şeklim tamamen tersine döndü. Ben hergün karbonhidrat ağırlıklı beslenir ve günde sadece 1 bilemedin iki ögün ama canan hanımın verdiği ara öğünler gibi beslenirdim. Çok aklıma gelmiyordu yemek yemek. Yani şunu söyleyebilirim ki cipsle karnımı doyurabilen biriydim. Protein neredeyse hiç yemiyordum. Belki bunlar etkili olmuştur. Vucut alışınca ilerlemenin yavaşlayacağını düşünüyorum.
Ben gecen mayıs ayında 54 kg.ydim sonra düzensiz yemek aburcurla suan da 62-63 kg.yim basenlerim genişledi. Göbeğim doğumdan sonra zaten vardı.
Yaptığım iş nedeniyle hep oturuyorum ve sanırım o yüzden böyle popom yağlandı ve genişledi. Bu arada 27 yaşındayım 1.67 boyundayım.
tamam canım şimdi anladım zaten düzensiz ve yanlış beslenenler diyete başlayınca daha hızlı kilo veriyor ben 37 yaşındayım ve hayatım bayunca yeme saatlarim ve yeme tarzım hemen hemen aynıydı benim hatam akşam bol meyve yemek ara öğün yapmak ve porsiyonlarımı büyük tutmak bakalım bundan sonra ne olacak:)
54 55 te çok ZAYIF oluyorum ama yüzüm gözüm çöküyor. şöyle 37 olsam tam 38 e girsem iyi olucak. 36 beden istemiyorum.50 nin altına inmemen gerekiyor. Ama 55.7 senin fit ve sağlıklı kilon. Sen kilonu 54-55 lerde tutsan çok güzel olur.
Ben de 25 yaşındayım. Boyum 1.70 57 kiloda fit ve sağlıklı gözüküyorum. Hedefimi de ona göre seçtim. Umarım başarırız.
54 55 te çok ZAYIF oluyorum ama yüzüm gözüm çöküyor. şöyle 37 olsam tam 38 e girsem iyi olucak. 36 beden istemiyorum.
57 kg d 36 giyiyorsundur sen dimi ?
54 55 te çok ZAYIF oluyorum ama yüzüm gözüm çöküyor. şöyle 37 olsam tam 38 e girsem iyi olucak. 36 beden istemiyorum.
57 kg d 36 giyiyorsundur sen dimi ?
ben yıllardır her akşam yürüyüşümü yaparım şimdi yürüyüşe ek pilates ve bisiklet var. sabah akşam spor gün içi hareketlilik var kabızlık sorunu hiç yaşamadım zaten benim durumumda olanlar zor kilo veriyor düzensiz beslenen spor yapmayanlar düzeni tersine çevirince kolayca inceliyorlarTabiki yaş faktörü de etkiliyor bu konuda haklısınız Her yaş en az bir kilo demek gibi bir şey. Metabolizma yavaşlıyor.Sporla falan destekleyeceksiniz artık. Ben eğer imkanınız varsa ip atlamanızı öneririm. Gerçekten kabızlığa da iyi geliyor. Az bile olsa spor insanı zinde tutuyor.Umarım hedefinize ulaşmada biraz daha hızlanabilirsiniz. Ama önemli olan tabiki kalıcı ve sağlıklı biçimde kilo vermek.
Ama bu sefer kararlıyım. Hedefim olan 57 kiloya düştükten sonra spor yaparak istediklerimi yiyerek kilomu korumaya çalışacağım. Çünkü bu yaşam biçimi gerçekten konforlu.
makbule'ciğim..yavaşlamış kilo vermen..geçen hafta çok iyi kilo vermiştin yanlış hatırlamıyorsam..rumuz:makbule007
başlangıç tarihi:25.01.2013
başlangıç kilo:71.3
geçen haftaki kilo:65.5
bu hafta kilo:65.4
haftalık yüzde: 0.15
fark: -0.1
toplam fark: 5.9 kg
beden:38-40
boy : 1.60
Spor:leslie ile 3 mile
hmm evet belkide kastan verdik. Ben o dönem iç birşey yemiyordum fazla stres altındaydım sadece içtiğim su ve sek kahveydi.. Benimde şuan 38-40 ama daha o 40evet 57 kg da 36 beden giyiyorum ama benim vucut tipim kum saati gibi ama biraz daha alt bedenim büyük. Yani bir beden oynuyor ve hatlarım yuvarlak. 36 bedende benimde yüzüm çöküyordu ama dengesiz beslendiğim için. çünkü kastan kilo verdik belkide. Sağlıklı beslenip diyet yaparak 36 bedene düşüp sonra o kiloyu 1 sene falan koruyabilirsen inan bana yüzün gözün yerine geliyor. Işin içine birde zarif sporlar eklersen de sürekli diri kalıyorsun. Ben eskiden sporla uğraşırdım özellikle de ergenliğimde. çok faydasını görmüştüm. Herşey üniversiteye gitmemle başladı. Ilk üç ayda 8 kilo aldım. Gerisi geldi zaten... şuan üst 40 alt 42 72 kg ile başladım. 70.3 üm şuan.
ben yıllardır her akşam yürüyüşümü yaparım şimdi yürüyüşe ek pilates ve bisiklet var. sabah akşam spor gün içi hareketlilik var kabızlık sorunu hiç yaşamadım zaten benim durumumda olanlar zor kilo veriyor düzensiz beslenen spor yapmayanlar düzeni tersine çevirince kolayca inceliyorlar
hmm evet belkide kastan verdik. Ben o dönem iç birşey yemiyordum fazla stres altındaydım sadece içtiğim su ve sek kahveydi.. Benimde şuan 38-40 ama daha o 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?