Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Leylakım sen de sanırım verdin değil mi?

Güleryüzüm de gelmiş canım nasılsınız leylakım ve sen

evet iyiniyetlim bu hafta verdim bende ama bugün tartılmadım.birkaç gün sonra tartılıcam
ben iyiyim canım sen nasılsın,iyi oldun mu biraz:26::26:

kahvaltım

2 yumurtadan omlet
peynir
zeytin
pastırma
salatalık
antep fıstığı

şimdi de bitki çayı

çok şanslısın benim 1 hafta oldu hiçbişey değişmedi zaten bakıyorum genelde ayda 2-3 verilmiş yaşın kaç gençler daha hızlı kilo veriyor

iyiyim canım sen nsılsın iyiylestiniz mi ben iyiyiyim cocuklar uyurken bildirim yapayım dedim sonrada spor yapcam inş.

evet iyiniyetlim bu hafta verdim bende ama bugün tartılmadım.birkaç gün sonra tartılıcam
ben iyiyim canım sen nasılsın,iyi oldun mu biraz:26::26:

Güleryüzüm karatay bebeğimizi ve küçüğünü öp benim için Canım ne güzel sporunu da yapıyorsun yie süppersin:112:
Sağolun canlarım gribi atlattım sayılır ama hala kırgınlığım var sizden uzak olsun

Leylakım tartılınca yaz ne kaa kilo verdiğini

Son düzenleme:
çok şanslısın benim 1 hafta oldu hiçbişey değişmedi zaten bakıyorum genelde ayda 2-3 verilmiş yaşın kaç gençler daha hızlı kilo veriyor

25 yaşındayım. Ama ben daha önce hiç diyet yapmadım. Sanırım bundan dolayı hızlı verdim. Belkide ödemdir diye düşünüyorum. Ama bende bi tartı var vucut analiz baskülü onunla ölçüldüm yağdan gitmiş gibi duruyor. Tabi Ne kadar güvenilir bilmiyorum. He tabi şunun çok büyük etkisi var beslenme şeklim tamamen tersine döndü. Ben hergün karbonhidrat ağırlıklı beslenir ve günde sadece 1 bilemedin iki ögün ama canan hanımın verdiği ara öğünler gibi beslenirdim. Çok aklıma gelmiyordu yemek yemek. Yani şunu söyleyebilirim ki cipsle karnımı doyurabilen biriydim. Protein neredeyse hiç yemiyordum. Belki bunlar etkili olmuştur. Vucut alışınca ilerlemenin yavaşlayacağını düşünüyorum.

Ben gecen mayıs ayında 54 kg.ydim sonra düzensiz yemek aburcurla suan da 62-63 kg.yim basenlerim genişledi. Göbeğim doğumdan sonra zaten vardı.
Yaptığım iş nedeniyle hep oturuyorum ve sanırım o yüzden böyle popom yağlandı ve genişledi. Bu arada 27 yaşındayım 1.67 boyundayım.

tesekkurler canım evet evde en büyük yardımcım annem 21 aralıktan beri annem ve babam yanımda dogum yaptım ya ve birlikte bebisi buyutuyoruz ama yakında gitcekler cok uzgunum menulerim tek ceside dusebilir cunku ben bebişlere bakarken annem yemekleri yapıyordu ne yapalım hayırlısı benimde bu arada midem kuculuyor zaten bende uykumdan fedakarlık yapıp erkende yemeklerimi hazırlayacam bebişler 10 kadar uyuyor genellikle bakalım bı duzen tutururum herhalde. beni takip etmene sevindim ayrıca suana kadar 1.8 gr verdim emzirmek benim icin kalori kaybıma neden oluyor cunku bulguru ,keskegi her gun yedigim halde.AMA telefonumun gönderdi resimleri kabul etmıyor annemin telenden gonderiyorum annemler gidince foto yok sanırım

tamam canım şimdi anladım zaten düzensiz ve yanlış beslenenler diyete başlayınca daha hızlı kilo veriyor ben 37 yaşındayım ve hayatım bayunca yeme saatlarim ve yeme tarzım hemen hemen aynıydı benim hatam akşam bol meyve yemek ara öğün yapmak ve porsiyonlarımı büyük tutmak bakalım bundan sonra ne olacak:)

50 nin altına inmemen gerekiyor. Ama 55.7 senin fit ve sağlıklı kilon. Sen kilonu 54-55 lerde tutsan çok güzel olur.

Ben de 25 yaşındayım. Boyum 1.70 57 kiloda fit ve sağlıklı gözüküyorum. Hedefimi de ona göre seçtim. Umarım başarırız.

Tabiki yaş faktörü de etkiliyor bu konuda haklısınız Her yaş en az bir kilo demek gibi bir şey. Metabolizma yavaşlıyor.Sporla falan destekleyeceksiniz artık. Ben eğer imkanınız varsa ip atlamanızı öneririm. Gerçekten kabızlığa da iyi geliyor. Az bile olsa spor insanı zinde tutuyor.Umarım hedefinize ulaşmada biraz daha hızlanabilirsiniz. Ama önemli olan tabiki kalıcı ve sağlıklı biçimde kilo vermek.

Ama bu sefer kararlıyım. Hedefim olan 57 kiloya düştükten sonra spor yaparak istediklerimi yiyerek kilomu korumaya çalışacağım. Çünkü bu yaşam biçimi gerçekten konforlu.

54 55 te çok ZAYIF oluyorum ama yüzüm gözüm çöküyor. şöyle 37 olsam tam 38 e girsem iyi olucak. 36 beden istemiyorum.
57 kg d 36 giyiyorsundur sen dimi ?

Son düzenleme:
54 55 te çok ZAYIF oluyorum ama yüzüm gözüm çöküyor. şöyle 37 olsam tam 38 e girsem iyi olucak. 36 beden istemiyorum.

Evet 36 beden giyiyorum ama benim vucut tipim kum saati gibi ama biraz daha alt bedenim büyük. Yani bir beden oynuyor ve hatlarım yuvarlak. 36 bedende benimde yüzüm çöküyordu ama dengesiz beslendiğim için. Çünkü kastan kilo verdik belkide. Sağlıklı beslenip diyet yaparak 36 bedene düşüp sonra o kiloyu 1 sene falan koruyabilirsen inan bana yüzün gözün yerine geliyor. İşin içine birde zarif sporlar eklersen de sürekli diri kalıyorsun. Ben eskiden sporla uğraşırdım özellikle de ergenliğimde. Çok faydasını görmüştüm. Herşey üniversiteye gitmemle başladı. İlk üç ayda 8 kilo aldım. Gerisi geldi zaten...

Evet 57 kg da 36 beden giyiyorum ama benim vucut tipim kum saati gibi ama biraz daha alt bedenim büyük. Yani bir beden oynuyor ve hatlarım yuvarlak. 36 bedende benimde yüzüm çöküyordu ama dengesiz beslendiğim için. Çünkü kastan kilo verdik belkide. Sağlıklı beslenip diyet yaparak 36 bedene düşüp sonra o kiloyu 1 sene falan koruyabilirsen inan bana yüzün gözün yerine geliyor. İşin içine birde zarif sporlar eklersen de sürekli diri kalıyorsun. Ben eskiden sporla uğraşırdım özellikle de ergenliğimde. Çok faydasını görmüştüm. Herşey üniversiteye gitmemle başladı. İlk üç ayda 8 kilo aldım. Gerisi geldi zaten... Şuan üst 40 alt 42 72 kg ile başladım. 70.3 üm şuan.

ben yıllardır her akşam yürüyüşümü yaparım şimdi yürüyüşe ek pilates ve bisiklet var. sabah akşam spor gün içi hareketlilik var kabızlık sorunu hiç yaşamadım zaten benim durumumda olanlar zor kilo veriyor düzensiz beslenen spor yapmayanlar düzeni tersine çevirince kolayca inceliyorlar

makbule'ciğim..yavaşlamış kilo vermen..geçen hafta çok iyi kilo vermiştin yanlış hatırlamıyorsam..

ben de artık menü bildiriminde bulunmaya başlayacağım..
artı toparladım kendimi..daha iyiyim..
çok şükür..

ben de kilo verdim bu arada ..moral bozukluğuyla iştahım kapanmıştı..yazıştım ..
kaç kilo oldum .bilmiyorum ama inceldim baya..yine bir ara foto koyarım..öncekine göre baya bir fark ettim.siz de görün.belki moral olur size de..

dün misafirim vardı..bir tanesini ben davet etmiştim..diğerleri bana gelmek istiyordu..öyle buyur etmiştim..
okuldan veliler bu gelenler..

benim çağırdığım veli..diğer veliler geldiğinde bir tanesine kini varmış..içinde tutamadı..patır patır kadına söyledi..kadın eve girer girmez neye uğradığını şaşırdı..ben de şaştım..artık kadından ve diğer misafirlerden özür diledim..kusura bakmayın dedim..böyle bir durum yaşadığınız için evimde..diğer veliye de söyledim..1 yıldır söylemedin söylemedin de benim evimi mi buldun söyleyecek diye..çekip bir köşede söyleyeydin ya ..o kadar okulda karılaşıyorduk yani..çok bozuldum..sonra yanlış anlaşılma olduğu o aylanın bana gelen ayla olmadığı anlaşıldı..boşu boşuna da günahını aldı..sonra ne özür diledi ne bişe..helallik iste ayla abladan dedim..duymazdan geldi..çok sinir oldum dün..ve koca oturma boyunca konuştu bağıra bağıra..çocuğum uyuyordu..uyandı seslere..yanı sormayın dün çok feciydi..artık yavaş yavaş yollarımı ayırmayı düşünüyorum o arkadaşla..ama nasıl..hep gelir gider bana..ben çocuğun uyku saati vs diye hep geçirtiririm gitmem ..ama o gelir..nasıl set çekeceğim bu kadına ben..beni de sinir etmeye başladı yanlız geldiği zaman..yatıp uzanıyor koltuğu kuru kaysı istiyor..onu getir bunu götür..
ankara ya gittim ya 15 tatilde .bana birşey neden getirmedin..kipaa uzak buraya ben göndüz gidersem dolmuşla gidiyorum..bana kızıyor..bana neden seslenmiyorsun kipaa ya giderken vs.ya ben özel arabamla gitmiyorum ki..dolmuşla gidiyorum.üstelik 2 çocukla sen beni napacaksın..bin dolmuşa git ..vs ..ooo anlatacak daha çok şey var..saçmalamaya başladı iyice bu günlerde.

hmm evet belkide kastan verdik. Ben o dönem iç birşey yemiyordum fazla stres altındaydım sadece içtiğim su ve sek kahveydi.. Benimde şuan 38-40 ama daha o 40

Süper o zaman hızlıca verirsiniz şimdiden tebrikler

hmm evet belkide kastan verdik. Ben o dönem iç birşey yemiyordum fazla stres altındaydım sadece içtiğim su ve sek kahveydi.. Benimde şuan 38-40 ama daha o 40

O zaman napıyoruz hem incelip hem spor yapıyoruz. Fit ve sağlıklı kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…