Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ttatlı istiyorrrrr
hurmalı trufum olaydı yerdim şimdi ne güzelllllllllllllll
yine yapayım bari

canım ttatlı istiyorrrrr
hurmalı trufum olaydı yerdim şimdi ne güzelllllllllllllll
yine yapayım bari

akşam börek kokularının yanında bir de eşim kocca paket tatlı alıp gelmemiş mi
Allahım toptan düşman bunlar bana
2 adet trurumu attım ağzıma hemencikk..
göüzmün önünde yediler içtiler,kızımada yedirdim bikaç tane ama hiççççççççççç canım istemediiiii

Protein çok doyurduğundan sanırım. Sebzeyi genelde salata olarak tüketmeyi tercih ediyorum. Gerçi örneğin tavuk pişirdiğimde mutlaka içine havuç, mantar, taze soğan, sarımsak ekliyorum. Balık varsa roka salatası ve yeşil mevsim salatası yapıyorum. Et varsa buharda karışık sebzeler oluyor. Zeytinyağlı yemek olursa biraz az yiyorum. Evet dediğin gibi ben ceviz, badem, vs. tüketmiyorum bir de meyve hiç yemiyorum. (Kilo verene kadar)

şu ana kadar 1,5 lt suyum bitti
ılık ılık içilmesi bu soğuklarda daha iyi oluyorrr....
için bakemmmmm

İpek Hanım'ın Çiftliği'ni duymuşsunuzdur. Duymayan varsa öneririm. Sitesini inceleyin, bir mail atıp sizi mail listesine almasını ve haftalık liste göndermesini isteyin, bir süre izleyin. Biraz pahalı olmakla birlikte, daha iyisini bulamadığımız zaman bence güzel bir alternatif.

ah kıyamamm
kaç yaşında?
inş.dinlensin evet...

sağolasın maalesef herkesler hasta
test sonucu yarın 2,30 da,ssk dispanserinde verdim testi..
ilaçları içmeden baktırayım dedim
gerçi ultrasonda yok dedi dr.ama kısmet nasip..

sızın evde yaşamak istemezdımmm

ben hiçççç tatlı yapmıyorummm,eşim de getırmıyor zaten,dısarda bulursa yıyor işte

yıne de karsıma cıkıyor bolca,komsuların ve mısafırlerın getırdıklerı.gittiğim yerlerde önüme konanlar,neyse ki öyle çook canımın ıstedıgı bısey cıkmadı karsıma.

bayram için de şöyle bır kaçamak planı yaptımm

gorutusunu çooook çok çoook begendıgım,baska yerde bulamayacagım mukemmellikte bır tatlı cıkarsa karsıma 4 gunluk bayram da 2 taneye kadar yıyecegım.onun dısında sırf tatlı dıye onume konan seylerı yemeyecegım.gecen bayramı hıc cıkolata ve tatlı yemeden kapamıstıminş. bu sefer de öyle olur

canım kılo vermenın yavaslıgından yakınıyorsan bır de karatayı dene derım,ne de olsa turk damak tadına uyarlanmıs hali paleonun

sorma yawwww...
kendinede zarar yeme de getirmede diyorum ama dinlemiyor ki..
kızada alıştırıyor asıl ona sinir oluyorum..
gerçi eskiye göre kızım daha iyi şimdi,kuru incire,hurmaya bademe fıstığa bayılıyorr..
veriyorum onları yiyor bus efer aklına çikolata gelmiyor..birde babası karşısında yemese çocuğun
börek çörek özledim bende yaaa...

selam kıslar sayenizde çok şey öğrenip diyetime son gaz devam ediyorum hepinize ayrı ayrı teşekkürler

şuhurmalı turufun tarifini verebilirmisiniz

ben öğlenleri 2,3 hurma yiyiyorum kahvenin yanında yanlışmı acaba:44:

TATLIM BEN SİMDİ SENİN KİLONA BAKTI DA, NE KADAR ZAMANDA VERDİN 10 KİLOYU, VE KARATAYLA MI VERDİN? ben bu kiloda takıldım da, nişan-düğün falan var biran önce versem diyorum

cok gecmıs olsun canım umarım bır an once ıyılesır
ya bende pazartesi salı düşerdim tartıda sadece 400 gr düşmüş...neden acaba...çok canım sıkıldı...
hiç durmadan haraket ediyorumondan olabilir mi?:26:her fırsatı değerlendiriyorum..
ıkızcım pek hırslı gordum senı:)))
afıyet olsun gayet hafıf ve saglıklı gorunuyor
LOXİCİM GEÇMİŞ OLSUN KIZIN NASIL OLDU?
BEN DE DR.DAN GELDİM 11,30 DA FARANJİT OLMUŞUM
Bİ DE KAN VERDİM GEBELİK TESTİ İÇİN

sonucu alınca hemen bızımlede paylas canım ınsallah gelıyodur bebıs

canım hoşgeldin..sende mi katılıyorsun aramıza...

TATLIM BEN SİMDİ SENİN KİLONA BAKTI DA, NE KADAR ZAMANDA VERDİN 10 KİLOYU, VE KARATAYLA MI VERDİN? ben bu kiloda takıldım da, nişan-düğün falan var biran önce versem diyorum

karatayla vermedin,6 öğün beslenerek verdim..
ekmek dilimi ve yemek kaşığı hesabı yaparak,ara öğünleri ihmal etmeden,haftada 2 gün 45er dk yürüyüşle..
10 kiloyu 6-7 ay gibi sürede verdim ama sonrasında hep dikkat ettim..
arada fazla kaçırdığım zamanlarda verdiğim 1-2 kiloyu geri aldım..
5 öne 2 arkaya gide gide toplamda 11 kilodan kurtuldum şükür..
son aldığım 2 kiloyu karatayla verdim,yeni alınan kiloar olduğundan gitmesi kolay oldu tabi ama 6 öğün beslenmek mi karatay mı dersen karatay derimm.
sürekli ne yiyeceğim derdi yok kaşık hesabı..
tek sıkıntı meyvenin olmaması oana da az biraz alıştım sanki

evet alısılıyor sanırım ya, bir de ekmek yasak ama diğer yasak olmayanlardan bol bol yiyebilme düşüncesi bile rahatlatıyor insanı :) haid bakalım ben de 60'ı görürüm ins en kısa zamanda o zaman

kısmet canım sporda o kadar hoplama zıplamaya bilmem var mıdır.

Yeni başlayan arkadaşlar tekrardan başarılar,Karatay'a takılın hayatınızı yaşayın

tesekkürler ceylincimmm :) hadi bakalım incecik olalım hep beraber seninle kilolarımız da yakın :) bu arada bebiş haberini ver hemen, ins güzel haberler alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…