canım ttatlı istiyorrrrr
hurmalı trufum olaydı yerdim şimdi ne güzelllllllllllllll
yine yapayım bari
sağlıklı yağ mutlaka alınması gerekıyormus,sızma zyetınyagı,tereyagı ve omega -3 seklınde.
sabahkı yesıllıklerın ustune zeytınyagı dokebılırssın,daha lezzetlı olur.
yumurta hergun mutlaka 2 tane yıyoruz.ahmet ayddın da 4 taneye kadar yıyebılırsınız dıyor,kıtabını okudum.
kuruyemıs yemıyorsun o zaman,bız gunde 1 cay brd yıyoruz.
sebzeyı de az yıyormussun,neden 2 yemek kasıgı<*
sağol canım.2 saat kadar agladı galıba,çok keyıfsız,belki de bır yerı agrıyorburnu akıyor sureklı(ustum basım sumuk oldu,gelip gelıp ustume suruyor ),nefes alması hala zor.neysekı uyudu sımdı,inş. çabuk kalkmaz da bıraz dınlenır
sana da gecmıs olsun canım.hastalık sezonunu actık valla.
sonuclar ne zaman çıkıyor,inş. hamilesındır
akşam börek kokularının yanında bir de eşim kocca paket tatlı alıp gelmemiş mi
Allahım toptan düşman bunlar bana
2 adet trurumu attım ağzıma hemencikk..
göüzmün önünde yediler içtiler,kızımada yedirdim bikaç tane ama hiççççççççççç canım istemediiiii
Protein çok doyurduğundan sanırım. Sebzeyi genelde salata olarak tüketmeyi tercih ediyorum. Gerçi örneğin tavuk pişirdiğimde mutlaka içine havuç, mantar, taze soğan, sarımsak ekliyorum. Balık varsa roka salatası ve yeşil mevsim salatası yapıyorum. Et varsa buharda karışık sebzeler oluyor. Zeytinyağlı yemek olursa biraz az yiyorum. Evet dediğin gibi ben ceviz, badem, vs. tüketmiyorum bir de meyve hiç yemiyorum. (Kilo verene kadar)
sızın evde yaşamak istemezdımmm
ben hiçççç tatlı yapmıyorummm,eşim de getırmıyor zaten,dısarda bulursa yıyor işte
yıne de karsıma cıkıyor bolca,komsuların ve mısafırlerın getırdıklerı.gittiğim yerlerde önüme konanlar,neyse ki öyle çook canımın ıstedıgı bısey cıkmadı karsıma.
bayram için de şöyle bır kaçamak planı yaptımm
gorutusunu çooook çok çoook begendıgım,baska yerde bulamayacagım mukemmellikte bır tatlı cıkarsa karsıma 4 gunluk bayram da 2 taneye kadar yıyecegım.onun dısında sırf tatlı dıye onume konan seylerı yemeyecegım.gecen bayramı hıc cıkolata ve tatlı yemeden kapamıstıminş. bu sefer de öyle olur
:
sorma yawwww...
kendinede zarar yeme de getirmede diyorum ama dinlemiyor ki..
kızada alıştırıyor asıl ona sinir oluyorum..
gerçi eskiye göre kızım daha iyi şimdi,kuru incire,hurmaya bademe fıstığa bayılıyorr..
veriyorum onları yiyor bus efer aklına çikolata gelmiyor..birde babası karşısında yemese çocuğun
börek çörek özledim bende yaaa...
cok gecmıs olsun canım umarım bır an once ıyılesırgunaydın arkideşşşlerrrrrrrrrrrr
kahvaltımm
2 kayısı yumurta
10 zeytın
2 kk peynır
domates salatalık
5 cevız
kızım yıne hasta,gece boyunca ınledı,sureklı uyandı,grip gecırıyor yıne,sabah doktora goturduk sımdılık antıbıyotıge gerek yok,hafıflemezse 2 gun sonra verirsiniz dedi.
bızım yıne cekecegımız var bırkac gun,nefes alamıyor burnundan,serum fızyolojık de sıkıyorum ama kar etmıyor.buhar makınasını actım sımdık,ıns. rahatlatır bebişimi
rüyamda kızım hasta dıye eşimin memleketıne gıtmekten vazgecıyorduk bayram ıcın.nasıl da olayları kendıme yontuyorum yaa,bılınçaltımda bile
ıkızcım pek hırslı gordum senı:)))ya bende pazartesi salı düşerdim tartıda sadece 400 gr düşmüş...neden acaba...çok canım sıkıldı...
hiç durmadan haraket ediyorumondan olabilir mi?:26:her fırsatı değerlendiriyorum..
afıyet olsun gayet hafıf ve saglıklı gorunuyormerhaba kızlar bende dun karnıyarık yaptım çok guzel oldu ve hafıftı. içini az yağ ile kısık ateşte soğan biber domates sarımsak çoookk ınce dogranmıs et (kıyma kullanmıyorum boyle daha lezetlı oluyor) baharat. patlıcanları soydum elektrıklı ızgarada bıraz kozledım yumusadılar borcama dızdım ıclerıne ıcten koydum dıbıne az salcalı su yaptım 200 derece fırında pisrdım çok lezzetlı olmustuu.
LOXİCİM GEÇMİŞ OLSUN KIZIN NASIL OLDU?
BEN DE DR.DAN GELDİM 11,30 DA FARANJİT OLMUŞUM
Bİ DE KAN VERDİM GEBELİK TESTİ İÇİN
selam kıslar sayenizde çok şey öğrenip diyetime son gaz devam ediyorum hepinize ayrı ayrı teşekkürler
şuhurmalı turufun tarifini verebilirmisiniz
ben öğlenleri 2,3 hurma yiyiyorum kahvenin yanında yanlışmı acaba:44:
canım hoşgeldin..sende mi katılıyorsun aramıza...
ıkızcım pek hırslı gordum senı:)))
hoşbulduk canımmme bu diyeti yapıyorum her günde buraya uğruyorum güzel bilgiler var burda
TATLIM BEN SİMDİ SENİN KİLONA BAKTI DA, NE KADAR ZAMANDA VERDİN 10 KİLOYU, VE KARATAYLA MI VERDİN? ben bu kiloda takıldım da, nişan-düğün falan var biran önce versem diyorum
hoşbulduk canımmme bu diyeti yapıyorum her günde buraya uğruyorum güzel bilgiler var burda
kısmet canım sporda o kadar hoplama zıplamaya bilmem var mıdır.sonucu alınca hemen bızımlede paylas canım ınsallah gelıyodur bebıs
karatayla vermedin,6 öğün beslenerek verdim..
ekmek dilimi ve yemek kaşığı hesabı yaparak,ara öğünleri ihmal etmeden,haftada 2 gün 45er dk yürüyüşle..
10 kiloyu 6-7 ay gibi sürede verdim ama sonrasında hep dikkat ettim..
arada fazla kaçırdığım zamanlarda verdiğim 1-2 kiloyu geri aldım..
5 öne 2 arkaya gide gide toplamda 11 kilodan kurtuldum şükür..
son aldığım 2 kiloyu karatayla verdim,yeni alınan kiloar olduğundan gitmesi kolay oldu tabi ama 6 öğün beslenmek mi karatay mı dersen karatay derimm.
sürekli ne yiyeceğim derdi yok kaşık hesabı..
tek sıkıntı meyvenin olmaması oana da az biraz alıştım sanki
kısmet canım sporda o kadar hoplama zıplamaya bilmem var mıdır.
Yeni başlayan arkadaşlar tekrardan başarılar,Karatay'a takılın hayatınızı yaşayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?