Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi olduğuna sevindim canım
tamam iyiniyetlim yazarım mutlaka:112::112:

arkadaşlar 3 gündür tuvalete çıkamıyorum kabızlık sorunum yoktu daha önce acaba beslenme tarzımı değiştirdiğim için midir? ama karatay hoca bu bu beslenme tarzıyla rahatça tuvalete çıkabileceğimizi söylüyordu ben de tam tersi bi etki yaptı.keten tohumu yiyorum şimdi yoğurtla beraber.bi de mate çayı aldım sindirime iyi geliyomuş ödem atmaya yardımcıymış bu beslenme tarzında böyle bi sorunla karşılaşan varsa nasıl başa çıktı?anlatabilir misiniz acaba?

2.öğünümü şimdiden yazayım

barbunya
sebzeli bulgur pilavı
brokoli

Son düzenleme:
ben de senin gibiyim kıss.. 21-23 gün arası oluyorum 5-6 gün sürüyor 3 günde kendine gelme evresi
normal nasılsa tatlım üzme kendini..
of kadın olmak zor vesselambugün kadınlar günü(daha doğrusu emekçi kadınların günü)kutlu olsun sersum sende de çok yoğun oluyo mu valla kansız kalıyorum ben
ben de gelcem pazara yaaaa:84::84::84: çok ösledimmm
gel canım izmitin perşembe pazarını bildin mi oraya takılıyom ben

Eki Görüntüle 651759
Umarım olmuştur, listeye eklemediğim arkadaşım var ise şimdiden özür dilerim...

Eneeeem yanılmıyosam birinci olmuşum
Valla uzun zamandır herhangi bişeyde birinci olmamıştım , Allah razı olsun
Topalpirecim liste için ellerine sağlık
Kızlar , bugün kesin o verdiğim kiloyu geri almışımdır.Yeminle çenem durmadı sabahtan beri ...Korkuyorum :18::18::18::18:
Canlarım şaka bir yana , herkesi ama herkesi çok tebrik ediyorum.Bir hafta artı , bir hafta eksi
Zaten dünyada neyin dengesi var ki ...
şeklindeki şuan uydurduğum beyitimle işbu mesajımı sonlandırıyorum

selam kızlar
bugün işim yok gibiydi..yarım gün izin verdim kendimene mi yaptım,gezdim,alışverişe çıktım..dermişim...nerdeee..yarın misafirim geleçeği için evi dip köşe temizledim,çamaşır yıkayıp astım,2 tepsi börek,1 tepsi kek yaptım dolaba attım,akşama yenilecek yemekleri yaptım,sonra otobüste ayakta kalarak işe geldim..pert olmuş haldeyim aynen böyle
bunları yapabilmek için sabah şahane bi kahvaltı ettim..daha yeni acıktım,eve gidince yerim artık.. ama karatay kahvaltısı yapmasaydım asla bu kadar ayakta kalıp iş yapamazdım ve kahvaltımızın önemini bi daha anladım
2 öğün yapmaya çalışıcam bi süre...öğünlerde bayağı bi yiyerek başlıcam bakalım hayırlısı
kahvaltı 09.00; 3 ufak köy yumurtası,10 zeytin,2 kaşık salata,bayağı bi ev yapımı çökelek,5 ceviz,2 kuru kayısı
akşam 18.00;1 dolu tabak ıspanak,1 kase yoğurt,1 çay bardağı kuruyemiş,2 kuru kayısı,omega 3
zipor:6 saat ev işi,30 dk bantta(akşama inşallah) 15 dk dışarda yürüyüş(tamamdır), 2 kahve,3 litre su,2 kupa bitki çayı,1 su bardağı siyah çay

odamdaki çiçekleri suladım,bi gayfe daha içiyim kaçayımhoşçakalııın

birdy iyidir kıss sen nassın,mesajımı okuduysan ne haldeyim anlamışsındırkahve içiyom canım yolliyim mi sana da birinciliğini de kutluyorum ayrıca,diyet işe yaramışbeyitine bayıldım çok doğru bi tespitaçıkçası ben birkaç haftadır asılmadım diyete pek.. kuruyemiş atıştırma huyumdan ötürü kilo almaya bilem başladım,bugünden itibaren sıkıyönetimi başlattım ...bakıciizzz artık

canımcım beslenme şeklini değiştirdiğin için sindirim problemleri yaşaman normal. tabii ki karatay beslenmesiyle bütün vücut sistemin metabolizman dengeye girecek. fakat ilk 3-4 günde hemencecik herşeyin çok doğru ve düzenli bir sistemle işlemeye başlamasını bekleme derim. tabii ki bünyen dengesiz ve sağlıksız beslenmeye alışkın. şimdi karatay diyeti ile alışkın olduğu düzen bozuldu. fakat bozuldu derken olumsuz anlamda algılama. daha doğru ve daha sağlıklı olan beslenmeye geçtin. birkaç gün daha kabızlık problemi yaşayabilirsin. bunun yanında zeytinyağlı-tereyağlı bulgur pilavı - keten tohumu - susam - bol su tüket. bugün kullandım yarın hemen geçti diye de bekleme.
bende de aynısı olmuştu ki ben haftada en fazla 3 kez wc ihtiyacımı gören ve bu durumdan da hiç rahatsız olmayan, bu şekilde yaşamaya alışmış birisi olarak bu diyete başladım (rahatsız olmuyor olmam ve düzenimin bu şekilde olması bunun doğru olduğu anlamına gelmiyor). diyete başlayınca yine aynı sürede (belki daha da uzun süre wc ihtiyacı görmeden) ve bu sefer gaz ağrısı gibi rahatsızlık çekerek 1 hafta 10 gün kadar geçirdim. veee sonundaa yıllardır az önce anlattığım gibi yaşayan ben artık her normal insanda olduğu gibi normal bir şekilde her gün wc'yi ziyarette bulunuyorum
(biraz açık oldu gibi... ay anlatırken sonuna doğru utandım iyi mi)

Eki Görüntüle 651759
canım ellerine sağlık..baya bi emek çekmişsin ben çok beğendim bu formatı..ama sıralama yapmamışsın sanırsam..kendi adıma sevindim sonunculuğum dikkat çekmez

ficans naber tatlışım,kiloları vermeye başlamışsın yeniden çok sevindim

tebrikler canımmmm

ben kaçtım kızlar,market alışverişi yapıcaz,hafta sonu gelemem misafirden ötürü,herkese iyi günler diliyorum

Demin okudum canımcım yaw , amma facia bi gün geçirmişsin , Allah kolaylık versin
Kahve yolla valla , ben de kurabiye yaptım demenin , ondan yolluyorum sana
Ben de 3-4 aydır rahatsızlıklar yüzünden kilo alıyodum malum.Çok şükür vücudum biraz dengeye girdi de bu hafta dikkat edebildim yediklerime.Birkaç hafta içinde 1.5-2 kg daha verebilirsem tamam olucam ben.Kastırmıyorum , zaman yaydım , sen de öyle yaparsın bebişim

İyi mesailer canım, wc 500 gram kadar fark ettiriyor, sıkma canını

enemmm % ye bak kıss daha listeye bakmadım ama kesin ilk 3 tesin bebişş
olsun beebeemm hastalıktan tam kurtulamadın daha..haftaya daha iyi olursun inşallah
mazeretin var canım..olsun..sen bebişin meme işini çöz daha çok gelirsin aramısa

ilk başlarda böyle hızlı verilebiliyor canım..nakaa güzel daha ne istiyorsun

evet canim ya sorta umarim haftada iyi veririm vallahi canim cok tuhaf insanlar gercekten cok haklisin sinirlenmekte kadina bak ya boyleleri hep var zaten bence bu davranisinin seni ne kadar rahatsiz ettigini ona soylemelisin never hissettigini Kendini to parlamana ve aramiza donmene cok sevindim

Eki Görüntüle 651759

Eline emegine saglik canim

Iyiyim ozlemim,sen nasilsin,biraz uyup dikkat edince gidiyor canim da hep uyamiyoruz maalesef,saglik olsun

ben kaçtım kızlar,market alışverişi yapıcaz,hafta sonu gelemem misafirden ötürü,herkese iyi günler diliyorum

Kolay gelsin canim

ögle yemegim(15:30)

1 tabak kerevizli,bulgurlu pırasa yemegi
1 tabak bulgur pilavı ve biraz yogurt
1 tabak salata
kacamak ogluma kek yapmıstım 1 dilim kek(ah kokmasa piserken,süt meselesi yani)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…