kısmet canım sporda o kadar hoplama zıplamaya bilmem var mıdır.
Yeni başlayan arkadaşlar tekrardan başarılar,Karatay'a takılın hayatınızı yaşayın
Çok ilginç cidden.
Benim de digital tartım normal tartımdan 5 kg fazla tartıyor ama kişiden kişiye değişmesi ..
Bilemedim ki
Ama gülünecek gibi cidden, başkalarını da denediniz mi?
Digitallerin bazen normallerden fazla tarttığı oluyor hangisi doğru bilmiyorum ama ben digitali baz alıyorum.
Ona göre ayarlıyorum kendimi.
Ne zamandır bakmadım normalin yüzüne ..
sinirliyken spor muuuu
hm bır kere yapsam arkası gelecek demek kı
inş. muvaffak olurum bır gunnn
kafama göre takılıcam bundan sonra
LOXİCİM GEÇMİŞ OLSUN KIZIN NASIL OLDU?
BEN DE DR.DAN GELDİM 11,30 DA FARANJİT OLMUŞUM
Bİ DE KAN VERDİM GEBELİK TESTİ İÇİN
sağol canım.2 saat kadar agladı galıba,çok keyıfsız,belki de bır yerı agrıyorburnu akıyor sureklı(ustum basım sumuk oldu,gelip gelıp ustume suruyor ),nefes alması hala zor.neysekı uyudu sımdı,inş. çabuk kalkmaz da bıraz dınlenır
sana da gecmıs olsun canım.hastalık sezonunu actık valla.
sonuclar ne zaman çıkıyor,inş. hamilesındır
Çok teşekkür ederim:))) Hatırlanacağımı beklemiyordum, çok mutlu oldum:)))))
Bu gerçekten çok ilginç, ben de deneyeceğim..
Ben peyniri tam yağlı alıyorum, ama fazla tuzlu olmayanını bulmaya çalışıyorum. Tavada yumurta yaparken de 2 yumurtaya yaklaşık bir ceviz içi kadar (çok iri olmayan) tereyağ koyuyorum, fazlası yağlı geliyor.
LOXİCİM GEÇMİŞ OLSUN KIZIN NASIL OLDU?
BEN DE DR.DAN GELDİM 11,30 DA FARANJİT OLMUŞUM
Bİ DE KAN VERDİM GEBELİK TESTİ İÇİN
akşam börek kokularının yanında bir de eşim kocca paket tatlı alıp gelmemiş mi
Allahım toptan düşman bunlar bana
2 adet trurumu attım ağzıma hemencikk..
göüzmün önünde yediler içtiler,kızımada yedirdim bikaç tane ama hiççççççççççç canım istemediiiii
Kızlar merhaba;
Günlerdir hiç sıkılmadan sayfa sayfa paylaşımlarınızı okudum.hiç sıkılmadan.Motivasyonunuza hayran kalmamak elde degil maşallah diyeyim nazar değmesin:))hepinizi tebrik ediyorum başarılarınızdan dolayı.Gül63 e özellikle teşekkür ediyorum ve başarılarının devamı diliyorum.
alışkanlıkları bırakamadım henüz,nedense yağ beni korkutuyor.dukandayken meyve meyve diye ölüyordum,canan hoca günde 1 taneye izin versede artık agzıma sürmüyorum.
Bayramda tekrar dukan amcanın atak ını yapacagım sonrasında karatayla devam etmek istiyorum.Motivasyonlarını benden esirsemezseniz çok mutlu olurum.
Hepinize sağlıklı kilo kayıpları diliyorum.Sevgiyle kalın...
sızın evde yaşamak istemezdımmm
ben hiçççç tatlı yapmıyorummm,eşim de getırmıyor zaten,dısarda bulursa yıyor işte
yıne de karsıma cıkıyor bolca,komsuların ve mısafırlerın getırdıklerı.gittiğim yerlerde önüme konanlar,neyse ki öyle çook canımın ıstedıgı bısey cıkmadı karsıma.
bayram için de şöyle bır kaçamak planı yaptımm
gorutusunu çooook çok çoook begendıgım,baska yerde bulamayacagım mukemmellikte bır tatlı cıkarsa karsıma 4 gunluk bayram da 2 taneye kadar yıyecegım.onun dısında sırf tatlı dıye onume konan seylerı yemeyecegım.gecen bayramı hıc cıkolata ve tatlı yemeden kapamıstıminş. bu sefer de öyle olur
ayy işkence çektiriyorlar resmen sana.
iyi dayanmışsın yine.
Canının istememesi ise ayrı bir güzel.
canım hosgeldin.. ben de bircok sey denedim ve denedikce kilomu arttırdım. bir anda verdiklerimi geri almak degil ama daha yavas ve daha kalıcı aldım maalesef. benim de bugün karatayda ilk günüm :) sagolsun arkadaslar cok tatlılar. ayrıca cuma yarısmaları da var, hem burada paylasımda bulunup hem de onlardan birine de gelirsen motivasyonun ikiye katlanır, benim öyle oluyor da :))
kararlılığın sonu güzel olucaktır eminim, incecik cıtırlar olarak ayrılıcas buradn eminim. tekrar hosgeldinnnn
merhaba gittim yeniden tartı aldım oda 5 kg fazla gösteriyor
1 aydır karatay diyetine devam ediyorum kacamaklarımda oluyor ama kg vermiş oldugum pantolanlarımdan belli
insan en az hangisi cıkarsa ona inanmak istiyor tabi
Kızlar merhaba;
Günlerdir hiç sıkılmadan sayfa sayfa paylaşımlarınızı okudum.hiç sıkılmadan.Motivasyonunuza hayran kalmamak elde degil maşallah diyeyim nazar değmesin:))hepinizi tebrik ediyorum başarılarınızdan dolayı.Gül63 e özellikle teşekkür ediyorum ve başarılarının devamı diliyorum.
Hepiniz mucizeler yaratmışsınız Canan hocaya da ayrıca teşekkürler tabii..
Ben 11 Eylül 2011 de dukan diyetine başlamıştım,7 günlük atak evremde 6 kilo verdim.1 ayı tamaladım ama 6 kiloyla kaldım gram dahi verememiştim.Sonrasında carmen arkadaşım paleo diyetten bahsetti onun sayesinde paleo diyetle tanıştım ama taş devri kitabını edinemedim hala.
sonrasında karatay diyetini duyuyordum zaten araştırmaya başladım ve canan hocanın kitabını aldım.İnsan okudukça bugüne kadar ne kadar çok yanlış yaptığının farkına varıyor.Ne kadar çok doğru bildiğimiz yanlışlar varmış,okudukça öğreniyoruz.
Ben 73 doğumluyum 12 yaşına kadar incecik bir kız çocuğuyken regl olduktan sonra kilo almaya başladım,başladım ama sonrasında durduramadım:)))kendimi bildim bileli hep kiloydum.yıllarca kulaktan duydugum tv den duydugum milyon tane diyet yapmışlığım vardır.Bitkisel ürünler,akapuntur,zayıflama ilaçları aklınıza ne geliyorsa işte.evet kilo verdim dönem dönem 20 kilo kadar vermişliğimde oldu.Ama koruyamadım malesef..
Ama artık her ne yapacaksam son olacak diye ve tabiii tatilde gördügüm rus hatunların da bunda etkisi büyük:)))) oldu.Hepsi en az iki çocuklu kadınlar ama çok merak ettim nerden çıkarmışlar o çocukları:)))) hiç mi bozulmaz vücutları hiç mi yağ tutmaz bunlar bayagı biiii bozuldum tabii:)))
Geldim ve araştırmaya başladım ne yapsam dogru olur derken Dukan amcayla tanıştım hemen kitabını aldım ve başladım diyete,ama 6 kilodan sonra gram oynamayınca ve kabızlık beni zorlamaya başlayınca ve artık et tüketmekten öğğğğğ gelince,başka arayışlara girdim vücudumun direncini bir şekilde kırmam gerekiyordu.
Dukan topiginde sagolsun carmen arkadaşımız paleo dan bahsedince merak edip araştırdım.Taş devri kitabı (ama hala alamadım sadece netten araştırabildim daha dogrusu kitapçıya gittigimde fiyatı tuzlu geldi) bende karatay diyeti kitabını aldım zaten kafamda karatay diyeti vardı.
hem kitaptan hemde sizin deneyimlerinizden inanılmaz etkilendim.Şu anda tam anlamıyla karatay yapıyorum diyemiyorum çünkü dukandan kalan alışkanlıkları bırakamadım henüz,nedense yağ beni korkutuyor.dukandayken meyve meyve diye ölüyordum,canan hoca günde 1 taneye izin versede artık agzıma sürmüyorum.
Bayramda tekrar dukan amcanın atak ını yapacagım sonrasında karatayla devam etmek istiyorum.Motivasyonlarını benden esirsemezseniz çok mutlu olurum.
Hepinize sağlıklı kilo kayıpları diliyorum.Sevgiyle kalın...
tesekkürler ceylincimmm :) hadi bakalım incecik olalım hep beraber seninle kilolarımız da yakın :) bu arada bebiş haberini ver hemen, ins güzel haberler alırsın canım
bu arada suanda türk kahvesi içiyorum. ve aklıma takıldı kızlar, öğle ve aksam yemegi arasında böyle birsey içmem zararlı mı ? yani zayıflamama engel olmaz dimi hani şu lüksen hormonu var ya o yüzden :)
Hoşgeldin aramıza.
İnan en güzeli karatay, hayat boyu devam ettirebileceğin bir beslenme şekli ve sağlıklı.
Doğru yerdesin .
Hoşgeldin aramıza.
inş.canım
bu tickerı bana masal hazırlamıştı aslında benim hedefim 60tan da aşağı olmalı en az 55 olmalıyımm
masalcım taş sana yenisini istiyomm
Hoşbuldum mutlumelcim...Cuma yarışmaları derken? biraz daha bilgilendirisen sevinim.
hoşbuldum masal...senide tebrik ediyorum topigin başında itibaren okurken sayende çok şeyler ögrendim.ve başarılarının devamı diliyorum.
dogru yerde oldugunu bilmek çok güzel ve sizlerle olmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?