Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Leylak84 ne zamandar beri karatay diyeti yapıyorsun imzana baktım da baya kilo vermişsin

Insallah 5 yil icinde donecegiz canim .. 5 yilcik daha yaaaaa sabir ..

Mecburi hizmettemisiniz ?ben seni yarı zamanlı çalışan öğrenci eşinide orada kadrolu çalışan zannetmiştim canım 5 yıl kısa değil ama uzun da değil allah sağlık versin hepimize gerisi vız gelir trıs gider

Sağol taklım birazdan bakiciim ARKüçükusta hocanın yazılarını internet ve gazeteden okuyordum bunuda okumuşumdur ve ben de dr larıma söylememe rağmen ısrarla mamagrafi en güveniliri diye diye ikna ettiler kazanç kayıp diye düşün dediler ultrasonda görülmeyerek çok hızlı büyüyen cinsten bir tümör mü yoksa dünya sağlık örg. kabul edilen dozda mamog. mi daha mantıklı diye korkuttular bu arada birçok tanıdığımda hemde genç bayanlarda meme barsak vs kanseri olunca korkudan cektiriyordum ama yılda bir diyolarsa ben 1.5-2 yılda bi çektirerek aklımca çözüm buldum

yapıcam bunu sersumum

zaten çevre insanı korkutuyor haklısın..hele geçen yıllarda ünlü kişilerde meme kanseri olunca mamografide patlama yaşandı..açıkçası ben (yaşım 38 olduğu için çekilemiyorum zaten) çektirmeyi düşünmüyorum..tabii kendim kontrollerimi yapıyorum..ama senin dediğin gibi doktorların görüşleri insanı çelişkiye düşürüyor..ben sağlıkçı olduğum için tabii seçme şansım daha kolay oluyor..sen ısrarcı ol polemiğe girmeden rica et..dediğim gibi anlayışlı olan bir doktorsa yazar ultrasonu..en azından 2 yılda bir yaptırman da en doğru seçim bence
ama tabii bastırarak söylüyorum şüpheli bir durum varsa tabii ki mamografi..

Son düzenleme:

ben 20 ay falan oldu karataya başlayalıdaha da çok vermiştim ama bazı sebeplerden geri aldım bi kısmını:106::106:

Azmini Spor falan ekledin mi? Bir de bişey merak ediyorum. Ortalama kaç kilodan sonra duraksamaya başladın.

Leylak84 ne zamandar beri karatay diyeti yapıyorsun imzana baktım da baya kilo vermişsin

Sen bide Gül-63 le Papadiya nınkini gör taklım

İyi hatırlattın ben bunu çok daha önce 30 yaşlarımda okumuştum o zaman kısa süre aklıma geldikce yapıyordum ama bu saatten sonra anca teneşir haklar mı denir ne denir bilemedim

Azmini Spor falan ekledin mi? Bir de bişey merak ediyorum. Ortalama kaç kilodan sonra duraksamaya başladın.

karataya başladığım gibi yürüyüşe de başladım aynı zamanda.ilk hafta 15 dk ile başladım sonra süresini arttırdım.haftanın 5-6 günü 45 dk yada 1 saat yürüdüm.hala daha da yürüyorum
ilk 15-16 kiloyu verdikten sonra 1-2 ay kadar kilo vermem durdu.ama sabredip devam ettim sonra geri kalanı da gitti

yap datlum..farkettin mi nasıl hareket ediyor ve çalıştığını hissediyorsun değil mi

O zaman bende koreli bi arkadaşımın öğrettiği egzersizi paylaşıyım.

Belki beğenenler olabilir

Dirseklerini göğüs hizasında birleştiriyorsun. Ellerinin avuç içlerini birbirine yapıştırıyorsun. Yukarı doğru dirseklerini ayırmadan 30-45 derece eğimle karşıya doğru itiyorsun. 10-15 ile başlayıp her gün 5 er 5 er artırıyoruz..

kısslar sersum da kaçarr.. belki geç vakit gelirim ..film izlemece

Tebrik ederim Nazar. Spora bende başlamalıyım. 15 dakikayla yarın bende başlıyorummmm

Sen bide Gül-63 le Papadiya nınkini gör taklım

Onlarınkine de baktım

Gerçekten 20 kilo da büyük başarı ama ya. Ben son bir senedir 1 kg verince bile seviniyordum.

Leylak84 te başarmış. Bu sadece görünenler. Kimbilir kimler neler verdi.

Umutlarım yeşerdi

Benden ilk mamogrfiyi 34 yaşımda istediler be yavv para için yapıyorlarsa haram olsun hepsine

yap datlum..farkettin mi nasıl hareket ediyor ve çalıştığını hissediyorsun değil mi

benimkiler de tık yoğ anacım

Anlamadım yoga yapar gibi eller birleşip dirsekte yapışıkken karşıya nasıl itiyoruz ?

kısslar sersum da kaçarr.. belki geç vakit gelirim ..film izlemece

İyi seyirler

Selam canım duraklama döneminde mi ilaç kullanmaya başlamıştın* yoksa sebep neydi acep? Burada çok şikayet var duraklama ve çok yavaş verme konusunda biliyorsun

Anlamadım yoga yapar gibi eller birleşip dirsekte yapışıkken karşıya nasıl itiyoruz ?

Dirsekleri ve elleri birleştirdin. Dirsekler göğüs eller de Kafa hizandan birazcık yukarda. Dirseklerin göz hizana gelecek kadar kaldırmaya çalış. Ama yukarı değil de yukarıya karşıya olacak şekilde itiyorsun. Zorlamayı hissedeceksin.

Selam canım duraklama döneminde mi ilaç kullanmaya başlamıştın* yoksa sebep neydi acep? Burada çok şikayet var duraklama ve çok yavaş verme konusunda biliyorsun

selam bebişim
duraklama döneminde ilaç kullanmıyordum...vücudum alışmıştı karataya sanıyorum ve kaçamak olmamasına rağmen veremiyodum kilo.sonra ayran detoksu yapmıştım sanırım 2 günlük.vücut şaşırınca tekrardan vermeye başlamıştım

Belkide alınan besinler vucuda kilo verdikçe fazla gelmeye başlıyordur. Menunuzde hiç azaltma yapıyormydunuz ? Yoksa başta nasılsa porsiyonlar aynı mı gidiyordu?

Niye tatlım? senin başlangıç kilona göre yüzde oranın da çok iyi ve şu anda BKI'in normal de, allerji mallerji de girmese araya dahada hızlı giderdin ama bence şu an da iyisin .Tabi gençlerde 36 beden takıntısı var yada BKI 19-18 takıntısı var o ayrı mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…