- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
Insallah 5 yil icinde donecegiz canim .. 5 yilcik daha yaaaaa sabir ..
canım verdiğim linke bir göz gezdir istersen..mamografi ile ilgili
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/388065-mamografi-cektirmek-kanser-riskini-arttiriyor.html
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta » MAMOGRAFİ MEME KANSERİ RİSKİNİ ARTIRIYOR
anlıyorum canım..haklısın ama anlayışlı ve mülayim bir doktora rastlarsan yazdırabilirsin ultrasonu. .aile hekimleri de yazabiliyor diye biliyorum ama emin değilim..:44:
benim de memişlerim büyük emme pörsümez inşallah..ben mamografi çekerken bi teyze geldiydi 65-70 yaşlarında taş gibiydi maşallah ban bi hareket önerdi yap dedi bak sana da söyliyeyim çok işe yarıyormuş..
ellerinle göğsünün önünde dirseklerinden tut ve sert sert ittir..göğüslerinin hareket ettiğini göreceksin..tüm hatunlara tavsiyemdir..
Leylak84 ne zamandar beri karatay diyeti yapıyorsun imzana baktım da baya kilo vermişsin
Sağol taklımbirazdan bakiciim ARKüçükusta hocanın yazılarını internet ve gazeteden okuyordum bunuda okumuşumdur ve ben de dr larıma söylememe rağmen ısrarla mamagrafi en güveniliri diye diye ikna ettiler kazanç kayıp diye düşün dediler ultrasonda görülmeyerek çok hızlı büyüyen cinsten bir tümör mü yoksa dünya sağlık örg. kabul edilen dozda mamog. mi daha mantıklı diye korkuttular bu arada birçok tanıdığımda hemde genç bayanlarda meme barsak vs kanseri olunca korkudan cektiriyordum ama yılda bir diyolarsa ben 1.5-2 yılda bi çektirerek aklımca çözüm buldum
ben 20 ay falan oldu karataya başlayalıdaha da çok vermiştim ama bazı sebeplerden geri aldım bi kısmını:106::106:
yapıcam bunu sersumum
Leylak84 ne zamandar beri karatay diyeti yapıyorsun imzana baktım da baya kilo vermişsin
anlıyorum canım..haklısın ama anlayışlı ve mülayim bir doktora rastlarsan yazdırabilirsin ultrasonu. .aile hekimleri de yazabiliyor diye biliyorum ama emin değilim..:44:
benim de memişlerim büyük emme pörsümez inşallah..ben mamografi çekerken bi teyze geldiydi 65-70 yaşlarında taş gibiydi maşallah bana bi hareket önerdi yap dedi bak sana da söyliyeyim çok işe yarıyormuş..
ellerinle göğsünün önünde dirseklerinden tut(birini içten birini dıştan) ve sert sert ittir..göğüslerinin hareket ettiğini göreceksin..tüm hatunlara tavsiyemdir..
AzminiSpor falan ekledin mi? Bir de bişey merak ediyorum. Ortalama kaç kilodan sonra duraksamaya başladın.
yap datlum..farkettin mi nasıl hareket ediyor ve çalıştığını hissediyorsun değil mi
karataya başladığım gibi yürüyüşe de başladım aynı zamanda.ilk hafta 15 dk ile başladım sonra süresini arttırdım.haftanın 5-6 günü 45 dk yada 1 saat yürüdüm.hala daha da yürüyorum
ilk 15-16 kiloyu verdikten sonra 1-2 ay kadar kilo vermem durdu.ama sabredip devam ettim sonra geri kalanı da gitti
yap datlum..farkettin mi nasıl hareket ediyor ve çalıştığını hissediyorsun değil mi
Sen bide Gül-63 le Papadiya nınkini gör taklım
kısslar sersum da kaçarr..belki geç vakit gelirim . .film izlemece
Tebrik ederim Nazar. Spora bende başlamalıyım. 15 dakikayla yarın bende başlıyorummmm
Sen bide Gül-63 le Papadiya nınkini gör taklım
zaten çevre insanı korkutuyor haklısın..hele geçen yıllarda ünlü kişilerde meme kanseri olunca mamografide patlama yaşandı..açıkçası ben (yaşım 38 olduğu için çekilemiyorum zaten) çektirmeyi düşünmüyorum..tabii kendim kontrollerimi yapıyorum..ama senin dediğin gibi doktorların görüşleri insanı çelişkiye düşürüyor..ben sağlıkçı olduğum için tabii seçme şansım daha kolay oluyor..sen ısrarcı ol polemiğe girmeden rica et..dediğim gibi anlayışlı olan bir doktorsa yazar ultrasonu..en azından 2 yılda bir yaptırman da en doğru seçim bence
ama tabii bastırarak söylüyorum şüpheli bir durum varsa tabii ki mamografi..
O zaman bende koreli bi arkadaşımın öğrettiği egzersizi paylaşıyım.
Belki beğenenler olabilir
Dirseklerini göğüs hizasında birleştiriyorsun. Ellerinin avuç içlerini birbirine yapıştırıyorsun. Yukarı doğru dirseklerini ayırmadan 30-45 derece eğimle karşıya doğru itiyorsun. 10-15 ile başlayıp her gün 5 er 5 er artırıyoruz..
kısslar sersum da kaçarr..belki geç vakit gelirim . .film izlemece
karataya başladığım gibi yürüyüşe de başladım aynı zamanda.ilk hafta 15 dk ile başladım sonra süresini arttırdım.haftanın 5-6 günü 45 dk yada 1 saat yürüdüm.hala daha da yürüyorum
ilk 15-16 kiloyu verdikten sonra 1-2 ay kadar kilo vermem durdu.ama sabredip devam ettim sonra geri kalanı da gitti
Anlamadım yoga yapar gibi eller birleşip dirsekte yapışıkken karşıya nasıl itiyoruz ?
Selam canım duraklama döneminde mi ilaç kullanmaya başlamıştın* yoksa sebep neydi acep? Burada çok şikayet var duraklama ve çok yavaş verme konusunda biliyorsun
selam bebişim
duraklama döneminde ilaç kullanmıyordum...vücudum alışmıştı karataya sanıyorum ve kaçamak olmamasına rağmen veremiyodum kilo.sonra ayran detoksu yapmıştım sanırım 2 günlük.vücut şaşırınca tekrardan vermeye başlamıştım
Onlarınkine de baktım
Gerçekten 20 kilo da büyük başarı ama ya. Ben son bir senedir 1 kg verince bile seviniyordum.
Leylak84 te başarmış. Bu sadece görünenler. Kimbilir kimler neler verdi.
Umutlarım yeşerdi
hemen yaptım bebişim,kesinlikle iyi çalışıyo
Yeşersin yeşersin tabi bu arada papadiya aslında 40 kilo vermişti sonra yelkenleri suya cısslarıda mideye indirince birazını geri aldı sonrada ham yeni başlangıç hem motivasyon olsun diye çizelge başlangıç kilosunu değiştirdi o yüzden pek çoğu bilmez asıl verdiği kilonun daha fazla olduğunu
bu cümleden sonra ezik hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?