Belkide alınan besinler vucuda kilo verdikçe fazla gelmeye başlıyordur. Menunuzde hiç azaltma yapıyormydunuz ? Yoksa başta nasılsa porsiyonlar aynı mı gidiyordu?
Niye tatlım? senin başlangıç kilona göre yüzde oranın da çok iyi ve şu anda BKI'in normal de, allerji mallerji de girmese araya dahada hızlı giderdin ama bence şu an da iyisin .Tabi gençlerde 36 beden takıntısı var yada BKI 19-18 takıntısı var o ayrı mesele
Niye tatlım? senin başlangıç kilona göre yüzde oranın da çok iyi ve şu anda BKI'in normal de, allerji mallerji de girmese araya dahada hızlı giderdin ama bence şu an da iyisin .Tabi gençlerde 36 beden takıntısı var yada BKI 19-18 takıntısı var o ayrı mesele
Belkide alınan besinler vucuda kilo verdikçe fazla gelmeye başlıyordur. Menunuzde hiç azaltma yapıyormydunuz ? Yoksa başta nasılsa porsiyonlar aynı mı gidiyordu?
selam bebişim
duraklama döneminde ilaç kullanmıyordum...vücudum alışmıştı karataya sanıyorum ve kaçamak olmamasına rağmen veremiyodum kilo.sonra ayran detoksu yapmıştım sanırım 2 günlük.vücut şaşırınca tekrardan vermeye başlamıştım
Dirsekleri ve elleri birleştirdin. Dirsekler göğüs eller de Kafa hizandan birazcık yukarda. Dirseklerin göz hizana gelecek kadar kaldırmaya çalış. Ama yukarı değil de yukarıya karşıya olacak şekilde itiyorsun. Zorlamayı hissedeceksin.
o da olabilir tabi.
ilk başlarda acıkırım korkusuyla fazla yiyiyordum,ama zamanla midem küçüldü tabi porsiyonlar da küçüldüona rağmen duraklama yaşadım.zaten çoğu kişi karatay veya başka bi diyet yapsa da bu duraklamayı yaşıyo.vücut illa ki kendini korumaya alıyo bi süreliğine
Bende 36 bedende kendimi iyi hissediyorum çünkü boyuma göre iri aldığım her kilo beni çok iri gösteriyor. Minyonlarda kilo çok dikkat çekmiyor. Aslında bu hangi bedende olduğun değilde hangi bedende kendini daha iyi hissettiğinle alakalı bence
şaka yaptım canım benim
yok canım ya benim 36 beden takıntım yok.hatta kendimi çok zayıf sevmem..balık etli daha iyiyim ne bileyim.hatta şimdiki kilomda bile iyi görünüyorum.sadece kilo almaya çok müsait olduğum için 65 te falan bırakmak istiyorum
ben çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler bol leptinler:79::79::79:
Valla bende değişiyordu baştan az yemeye çalışıyorken çabuk acıkıp zor dayanmaya ve sonrada akşam saldırmaya başlayınca sıkı kahvaltı ve orta kara öğle, protein ve yoğurt ağırlıklı akşam yemeğiyle normalleşip zamanla daha az miktarlarla doymaya başlayınca azaltıyorsun zaten kendiliğinden ama şunuda çok iyi anladımki özellikle tatlı ve kek makarna poğaca simit gibi Gı yüksek şeylerle kaçamak yapınca tekrar toparlanmam çok zamna alıyordu bende mümkün olduğunca bunlardan uzak durup kaçamak olarak sadece bitter çikolatayı minik bi parça türk kahvesi ile içiyorum arada bi küçük yufka böreği yiyorum mayalı ve beyaz şekerli tatlıyı en son ne zaman yedim hatırlamıyorum
Denemeye çalıştım kolum ağrıdı ,pes, benim ikiz tepeler miadını doldurmuş
Bence kilolar vücutta normal dengeli dağlımdaysa ve BKI 24_20 arasındaysa normaldir, ama dengesiz bi dağilım varsa BKI 15 de olsa hep fazlaymış gibi rahatsızlık verir ama malesef çözümü yok (estetik operasyon hariçinde)
illahi kitap mı almam gerek kızlar
kızlar bugün karatay mutfağı kitabını aldım yarında karatay diyeti kitabını alıcam ikisi yeterli olur mu :44: inşallah bu sefer geri almamak üzere veririm kilolarımıhiç motivasyonum kalmadı kiloları verdikten sonra aldığım için
Ben iki kitabı da daha bugun aldım. Yani elime bugun geçti. Kesinlikle tavsiye ederim. Kilo vermenin ABC sini öğreniyorsunuz. Kitabın yarısını geçtim bu gece biter heralde. Akıcı bir dille yazılmış. Ve gerçekten bilimsel gerçeklerle anlatılmış. İkna olarak diyet yapmak gerekiyor. İnanmadığın birşeyi tam olarak sürdüremezsin bence.. Bu diyetle verilip alınmıyormuş. Tabiki kurallara uyulursa
arkadaslar yeni oldugum icin cok sorum oluyor aceba pilatesin faydasi oluyormu? Yapan varmi aranizda
karatay diyetinde kefir içilebiliyormu
içiliyorsa ölcüsü nekdar ve hangi öğünde yer alması gerekıyor
kitaplarında kefir ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim kafama çok takıldı bu kefir konusuda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?