Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Belkide alınan besinler vucuda kilo verdikçe fazla gelmeye başlıyordur. Menunuzde hiç azaltma yapıyormydunuz ? Yoksa başta nasılsa porsiyonlar aynı mı gidiyordu?

o da olabilir tabi.
ilk başlarda acıkırım korkusuyla fazla yiyiyordum,ama zamanla midem küçüldü tabi porsiyonlar da küçüldüona rağmen duraklama yaşadım.zaten çoğu kişi karatay veya başka bi diyet yapsa da bu duraklamayı yaşıyo.vücut illa ki kendini korumaya alıyo bi süreliğine

Son düzenleme:

Bende 36 bedende kendimi iyi hissediyorum çünkü boyuma göre iri aldığım her kilo beni çok iri gösteriyor. Minyonlarda kilo çok dikkat çekmiyor. Aslında bu hangi bedende olduğun değilde hangi bedende kendini daha iyi hissettiğinle alakalı bence

şaka yaptım canım benim
yok canım ya benim 36 beden takıntım yok.hatta kendimi çok zayıf sevmem..balık etli daha iyiyim ne bileyim.hatta şimdiki kilomda bile iyi görünüyorum.sadece kilo almaya çok müsait olduğum için 65 te falan bırakmak istiyorum

Belkide alınan besinler vucuda kilo verdikçe fazla gelmeye başlıyordur. Menunuzde hiç azaltma yapıyormydunuz ? Yoksa başta nasılsa porsiyonlar aynı mı gidiyordu?

Valla bende değişiyordu baştan az yemeye çalışıyorken çabuk acıkıp zor dayanmaya ve sonrada akşam saldırmaya başlayınca sıkı kahvaltı ve orta kara öğle, protein ve yoğurt ağırlıklı akşam yemeğiyle normalleşip zamanla daha az miktarlarla doymaya başlayınca azaltıyorsun zaten kendiliğinden ama şunuda çok iyi anladımki özellikle tatlı ve kek makarna poğaca simit gibi Gı yüksek şeylerle kaçamak yapınca tekrar toparlanmam çok zamna alıyordu bende mümkün olduğunca bunlardan uzak durup kaçamak olarak sadece bitter çikolatayı minik bi parça türk kahvesi ile içiyorum arada bi küçük yufka böreği yiyorum mayalı ve beyaz şekerli tatlıyı en son ne zaman yedim hatırlamıyorum

Sırf ayranmı içmiştin 2 gün boyunca hiç acıkmadınmı yoksa acıksanda tuttunmu kendini bravo valla çözmüşün sorunu vermişin kiloyu bende deniyim yaza doğru kışı zor gibi

Denemeye çalıştım kolum ağrıdı ,pes, benim ikiz tepeler miadını doldurmuş

Çok doğru söylüyorsun hatta bazı arkadaşlar tersine baştan az veriyor sonra tersi hızlanıyor bilinen bir sebebi yokken hem de

Bence kilolar vücutta normal dengeli dağlımdaysa ve BKI 24_20 arasındaysa normaldir, ama dengesiz bi dağilım varsa BKI 15 de olsa hep fazlaymış gibi rahatsızlık verir ama malesef çözümü yok (estetik operasyon hariçinde)

Hee espürüydü demek , aynen katılıyorum bende çok zayıflığı sevmem kendimede bu saatten sonra (spor yapmadan kilo verdiğim için)
yakışcağını sanmam benim tek korkum menopoz nedeniyle metobolizma yavaşlaması.yemeği bir derece azaltabiliyoruz ama sınırı var devamı zor o yüzden benim gibiler egzersize ağırlık vermesi ve ömür boyu devam etmesi lazım bende şimdilik yürüyüş süremi arttırmaya çalışıyorum emekli olunca daha rahatlıyacağım inşallah.

ben çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler bol leptinler:79::79::79:

Bende çıkıyorum öptüm hepinizi

karatay diyetinde kefir içilebiliyormu
içiliyorsa ölcüsü nekdar ve hangi öğünde yer alması gerekıyor
kitaplarında kefir ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim kafama çok takıldı bu kefir konusuda???

kızlar bugün karatay mutfağı kitabını aldım yarında karatay diyeti kitabını alıcam ikisi yeterli olur mu :44: inşallah bu sefer geri almamak üzere veririm kilolarımı hiç motivasyonum kalmadı kiloları verdikten sonra aldığım için

merhaba arkadaslar
sabah
menemenle karatay kahvaltısı
oglen
sarma
yesıl mercımeklı salata
aksam
mantarlı dana rosto
kızlar benı de haftaya lısteye alır mısınız

*Hmmm ben zaten bol karbonhidratlı beslenen biriydim. Sanırım bir fındık lahmacun bile olsa hemen depoladı vucut

*Çok etkili bi egzersiz bence. Yarın da 5 tane artırarak yap etkiyi bir haftada hissedeceksin

* Ya dediğin konu işte ben ancak 36 veya ennn fazla 38 bedende iyi oluyorum. Hatta 38 bedende totomu begenmiyorum. Belden skıntım yok. Tamamen bacak ve toto olayı olduğu için 36 demiştim

illahi kitap mı almam gerek kızlar

Ben aldım. Çok memnunum. İllaki diye birşey yok tabiki ama alırsan kesinlikle çok şey öğrenirsin. Ben kitabın yarısını geçtim ve artık sadece deneyimleri sormya başladım. Ya da öneri menü istiyorum baazen. Aklıma bişey gelmeyince :)

ve kararlıyım 4. gun:)

sabah 40 saat yuruyus, Leslie ile 1 mil evde

kahvaltı: 12.00eynirli yumurtalı omlet,
nane, maydanoz, 5 siyah zeytin tuzu alınmış
3 ceviz içi
2 bardak limonlu yeşil çay (demleme)

ara: 15.30 tarçınlı elma

aksam 18.00: 1 kase mercimek çorbası,
cevizli kereviz salatası
tavuklu bulgur pilavı

akşam siyah çay, su, limonlu su

Ben iki kitabı da daha bugun aldım. Yani elime bugun geçti. Kesinlikle tavsiye ederim. Kilo vermenin ABC sini öğreniyorsunuz. Kitabın yarısını geçtim bu gece biter heralde. Akıcı bir dille yazılmış. Ve gerçekten bilimsel gerçeklerle anlatılmış. İkna olarak diyet yapmak gerekiyor. İnanmadığın birşeyi tam olarak sürdüremezsin bence.. Bu diyetle verilip alınmıyormuş. Tabiki kurallara uyulursa

Yoğurdu çok seviyorum, bol bol da yerim bu yüzden sormak istedim: Yoğurdu mutlaka evde mi yapmalıyız?

Yörsan'ın ev tipi yoğurdu var, birkaç markanın daha var sanırım. Aranızda "ev tipi yoğurt" etiketli ürünleri tercih eden var mı?

Eğer olmaz diyorsanız, en son ihtimal olarak, salı günleri mahallemize gelen sütçü amcadan 2-3 litre süt alıp evde kendi yoğurdumu kendim yapacağım :)

Son düzenleme:

inşallah spor olarak da yürüyüş ve ebru şallıyla pilates yapmayı düşünüyorum

kefir sorunsuz içilebilir diye biliyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…