Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ayrıca diyet listesinde özellikle akşam öğünleri için öneriler her ailenin kolaylıkla karşılayabileceği, alabileceği türden malzemeler değil.

yemek tarifleri arasında tatlı önerileride var mı?

Haftada iki ya da üç gün yürüyüş yapabilsen diyetle birlikte daha hızlı ilerleme kaydedersin aslında :)

Ayran detoksunun detaylarını öğrenebilir miyim?

hemen yaptım bebişim,kesinlikle iyi çalışıyo

size de iyi seyirler datlum

Benden ilk mamogrfiyi 34 yaşımda istediler be yavv para için yapıyorlarsa haram olsun hepsine
İyi seyirler
inanmıyorum yaa ben asla çekmiyorum 40 yaşın altındakileri..(bir şüphe yoksa) radyoloji uzmanları da izin vermiyor.nasıl olduda çektirdin canım yaa..şüpheli bir durum mu vardı..çünkü bu kural..40 yaşından önce çekilmez

biz de cacık detoksu yapıcaz datlum

inşallah spor olarak da yürüyüş ve ebru şallıyla pilates yapmayı düşünüyorum

merhaba arkadaslar
sabah
menemenle karatay kahvaltısı
oglen
sarma
yesıl mercımeklı salata
aksam
mantarlı dana rosto
kızlar benı de haftaya lısteye alır mısınız

illahi kitap mı almam gerek kızlar

arkadaslar yeni oldugum icin cok sorum oluyor aceba pilatesin faydasi oluyormu? yapan varmi aranizda
yeni gelen arkadaşlarımıza.....lütfen verdiğim linkleri okuyun..

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında . 4-5 .saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az .ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz.
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
simdi yine tartıldım 500 gram daha gitmiş 2 günde. hemen çizelgemi hazırlıyorum.

kahvaltım:
peynirli maydonozlu omlet (tavsiye ederim cok güzel oluyor)
zeytin
salatalık
yeşil çay
kuru kayısı
badem

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım az önce sabah ne olur ne olmaz diye bir daha tartıya çıktım 67 67 67 offffffffffffffffff.kullanıcı adımı 67ELİF diye değiştiricem valla

merhaba sersumum..
dunden beri memografi hakkindaki yazilarini okudum..benim annem meme kanseri gogsu alindi..ben bunu druma soyledim 30 yasinda sonra 2 senede bir memografi cekilmemi onerdi..ben sunu anladim senin yaZilarindan ve tecrubelerinden gerekmedikce cekilmemeliyim yani..ve ben almanyada yasiyorum...

öğünlerede karnımızı iyice doyurma meselesi var ya ben galiba onu abartmışım yoksa başka türlü nasıl olurda kaçamaksız sporla gram bile veremem bundan sonra karnımı iyice doyurmayacağım

bi de şu ayran-cacık detoksu nedir bi anlatın bakiym

Dün Sabah kalklar kalkmaz spor aldim solugu. 1 saat spor yaptim.
Eve gelincede kahvalti cok zinde & dinc hissediyorum kendimi.
Bu hafta spora 5 gün gittim.
Kahvalti. 1 kase yogurt, 5 tane ceviz, 12 tane zeytin. cay.

Ögle camideydim kuran okumaya gittim. Ikram boldu ama ben bir elmali kurabiye yedim.
Babami ziyarete gittim, 1 tabak blgur pilavi, 2 dilim su böregi, sucuk, közlenmis biber turp yedim.
1 dilm ekmek su. Cay.

Aksam 2 dilim su böregi etli, 1 dilim de peynirli..

selam canım..öncelikle annene geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin inşallah..
sen malesef ki yüksek risk altındasın canım..biz mamo çekerken sorarız hastaya anne tarafında(annne,teyze,anane..) meme kanseri olan var mı diye..ama tabii olacaksın anlamına da gelmiyor ki bizler karatayla besleniyoruz bu ++ hocamız ne diyor şeker kanseri besler diyor şeker kullanmıyoruz bu da ++..ama annen atlattığı için senin kontrollerin önemli..ben açıkçası kendim ve ailem için önce elle muayene sonra ultrason sonrada mamografi diyorum..ve hocalarımda böyle diyor..arkadaşıma paylaştığım linkleri sen de incele canım..tabii son karar senin..ben radyasyonun en azının bile zararlı olduğuna inanıyorum..ve etkileri de kişiden kişiye değişir..sonuçta ultrason kontrolü ve elle muayene de en büyük önlem bence..sağlıkla kal..

bütün gün sadece cacık yiyorsun canım..en fazla 2 gün..

sabah

tereyağlı omlet
tulum ve ezine peyniri
maydanozlu peynirli domates salatası
közlenmiş kırmızı biber
ceviz çekirdekli siyah üzüm
çay çayyy

Dün akşam balık salata vardı menüde Balıkla beraber helva yenilebiliyormuş hakkımı kullanayım dedim Ne kadar özlemişim tatlıyı

Sabahta haşlanmış yumurta eşliğinde klasik kahvaltı yaptım...İş arkadaşım börek yapıp getirmiş azcık ondan da aldım

yarın 69 olur muyum acaba bugün 70,20 kg dım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…