arkadaslar yeni oldugum icin cok sorum oluyor aceba pilatesin faydasi oluyormu? yapan varmi aranizda
inşallahspor olarak da yürüyüş ve ebru şallıyla pilates yapmayı düşünüyorum
zaten 2 kitabını okudum bir de yemek tariflerinin olduğu kitabı okudum yemek tariflerine baktım.tariflerin arasında bolca barbunyalı mercimekli yeşil mercimekli fasulyeli yemekler vardı.hatta mercimek köftesi için düşük glisemiks indeksli ve doyurucudur deyip kitaba fotoğrafını da koymuş.ilk kitapta da pişmiş mercimek kurufasulye ve barbunyanın glisemiks indeksleri 100 üzerinden 30 demiş ve 50 nin altında olanları rahatlıkla tüketebilirsiniz demiş.kafam karıştı doğrusu.öyle her gün de mercimek köfte barbunya yemem zaten mercimek köfteyi ayda bir anca yerim.o da hiç dayanamıyorum çok seviyorum:)barbunyayı da 1 tabak yedim yalnızca o da öyle ağzına kadar dolu değil.ama yine de söylediklerinizi dikkate alıcam.bayaa kafam karıştı yahu:)
kızlar bugün karatay mutfağı kitabını aldım yarında karatay diyeti kitabını alıcam ikisi yeterli olur mu :44: inşallah bu sefer geri almamak üzere veririm kilolarımıhiç motivasyonum kalmadı kiloları verdikten sonra aldığım için
selam bebişim
duraklama döneminde ilaç kullanmıyordum...vücudum alışmıştı karataya sanıyorum ve kaçamak olmamasına rağmen veremiyodum kilo.sonra ayran detoksu yapmıştım sanırım 2 günlük.vücut şaşırınca tekrardan vermeye başlamıştım
hemen yaptım bebişim,kesinlikle iyi çalışıyo
size de iyi seyirler datlum
Benden ilk mamogrfiyi 34 yaşımda istediler be yavv para için yapıyorlarsa haram olsun hepsine
İyi seyirler
selam bebişim
duraklama döneminde ilaç kullanmıyordum...vücudum alışmıştı karataya sanıyorum ve kaçamak olmamasına rağmen veremiyodum kilo.sonra ayran detoksu yapmıştım sanırım 2 günlük.vücut şaşırınca tekrardan vermeye başlamıştım
inşallahspor olarak da yürüyüş ve ebru şallıyla pilates yapmayı düşünüyorum
merhaba arkadaslar
sabah
menemenle karatay kahvaltısı
oglen
sarma
yesıl mercımeklı salata
aksam
mantarlı dana rosto
kızlar benı de haftaya lısteye alır mısınız
illahi kitap mı almam gerek kızlar
kızlar bugün karatay mutfağı kitabını aldım yarında karatay diyeti kitabını alıcam ikisi yeterli olur mu :44: inşallah bu sefer geri almamak üzere veririm kilolarımıhiç motivasyonum kalmadı kiloları verdikten sonra aldığım için
yeni gelen arkadaşlarımıza.....lütfen verdiğim linkleri okuyun..arkadaslar yeni oldugum icin cok sorum oluyor aceba pilatesin faydasi oluyormu? yapan varmi aranizda
günaydın hanımlar
simdi yine tartıldım 500 gram daha gitmiş 2 günde. hemen çizelgemi hazırlıyorum.
kahvaltım:
peynirli maydonozlu omlet (tavsiye ederim cok güzel oluyor)
zeytin
salatalık
yeşil çay
kuru kayısı
badem
merhaba sersumum..
inanmıyorum yaa ben asla çekmiyorum 40 yaşın altındakileri..(bir şüphe yoksa) radyoloji uzmanları da izin vermiyor.nasıl olduda çektirdin canım yaa..şüpheli bir durum mu vardı..çünkü bu kural..40 yaşından önce çekilmez
biz de cacık detoksu yapıcaz datlum
merhaba sersumum..
dunden beri memografi hakkindaki yazilarini okudum..benim annem meme kanseri gogsu alindi..ben bunu druma soyledim 30 yasinda sonra 2 senede bir memografi cekilmemi onerdi..ben sunu anladim senin yaZilarindan ve tecrubelerinden gerekmedikce cekilmemeliyim yani..ve ben almanyada yasiyorum...
öğünlerede karnımızı iyice doyurma meselesi var ya ben galiba onu abartmışım yoksa başka türlü nasıl olurda kaçamaksız sporla gram bile veremem bundan sonra karnımı iyice doyurmayacağım
bi de şu ayran-cacık detoksu nedir bi anlatın bakiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?