Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydinn Kizlar kahvaltimi yaptim 10 Zeytin 2 yumurta 2 incir 2 kayisi 2 hurm 1 Kk peynir 1 cb kuruyemis

iki gundur tualet soru num var Yine aslinda dikkat ediyorum AMA

Herkese günaydın ve iyi Pazarlar kızlar
Temizlik yapmam lazım ama hava çok güzel ve canım dışarıya çıkmak istiyor...

Kızlar benim annem de 10 yıl kadar önce meme kanseri geçirdi ve çok erken evrede farkettiği için sadece koltukaltı lenf bezleri alındı ve radyoterapiyle konuyu halletti.Benim de bundan 4-5 sene mememde çok rahatsız edici ve tanımadığım ağrılar olmaya başladı.Hemen doktora gittim.İlk önce ultrason çekildi ve bir sorun olmadığı anlaşıldı fakat Dr. "normalde bu yaşta çekilmez ama annede olduğu için bir mamografi çekelim , ileriye yönelik elinizde bulunsun" dedi ve çekti.Tabe meme o kalıpların arasında o kadar sıkışınca korktu ve ağrımaktan vazgeçti O yıldan beri ben her yıl ultrason çektiriyorum.Sorun yok çok şükür.Yalnız her kim ki ultrasonu çekiyor , bana " memede çok yağ dokusu var " diyor , ben de buna uyuzum.Ulan sanki memeyi ben yaptım ya da yağ dokusunun yüksek olması benim suçum gibi ....Bi de görseniz minnacık meme yane

evet canım 2 gün boyunca sırf ayran içiyosun içine bulgur,nohut,mercimek ve salatalık koyup soğuk ayran aşı gibi içiyosunben ilk gün değil ama 2. gün çok acıkmıştım ama tuttum kendimi ve 2 kg vermiştim...

aynen canım,en güzel ve etkili egzersiz yürüyüş bence de

Ayran detoksunun detaylarını öğrenebilir miyim?

buradan inceleyebilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

yapın bebeğem yapın,ben de işe yaramıştı

sabah

tereyağlı omlet
tulum ve ezine peyniri
maydanozlu peynirli domates salatası
közlenmiş kırmızı biber
ceviz çekirdekli siyah üzüm
çay çayyy

afiyet olsun şekerim

sana da canım
ben temizliği yarına bırakıp çayıra bayıra atıciiim birazdan kendimi

cok tesekkur ederim sersum onerilerin icin...
arada kacamakta olsa devamdayim karatayda../
hersein basi saglik...

sabah kahvaltım(10:30 bitti)

1 domates
peynir bolca gelen
2 dilim kasar peyniri
rendelenmiş seker pancarı
10 karısık zeytin
1 cay bardagı fındık
2 yumurtayla yapılmıs omlet
1 bardak sekersiz cay

NOT:yemeklerim de tereyaglı ya da sızma zeytinyagı kullanıyorum trans yaglara yer yok.seker yok hayatım da arada yapılan kacamaklar haric.yemeklerim cok tuzlu degil hatta yeri geldi mi tuzsuzdur.

kefir sorunsuz içilebilir diye biliyorum ben..

teşekurler cevap verdiğiniz için ,sizlerin menulerıne baktığımda kefir hiç yer almamış ?
evde kendim mayalamayı düşünuyorum 3 haftadaırda karatay diyetini uyguladığım için kefiri beslenme planıma dahil edip etmemekde kafamda soru işaretleri olduğu için sorma gereği duydum
kefiri hangi öğünde ve ne ölçüde tüketmemiz gerekıyor ?kitaplarında kefir ile ilgili net bi açıklama yok ?

Yine kilo veremedim. Dünkü kilomla aynıyım. 2 gündür aynı devam ediyor. Adet dönemim yaklaştığı için sanırım.

Kahvaltım :

1 çb ceviz içi
El avucu kadar ince dilim peynir
8 tane zeytin
2 yumurta ile yapılmış sucuklu yumurta
Yarım salatalık

Bir su bardağı limonlu çay

Kefir süt tarzında birşey bildiğim kadarıyla. gece falan içilebilir sanırım. çok kesin bir bilgiye sahip değilim. ben hiç içmedim. aralarda acıkıldıgında içilebilir diye düşünüyorum.

Yok canim mecburu hizmette degiliz esim kucukken gelmis buraya burada duzenini kurmus biri evet aynen zannetigin gibi ben yari zamanli calisan bir ogrenciyim son 3 ayim sonra normal isci olacagim esim de kandrolu ama tum ailemiz Turkiyede evimizi aldik insallah bir bebgimiz de olsun gidecegiz buradan cunku hic sevmiyorum ben burayi havasindanmidir insanlarindanmidir bir turlu isinamadim .. Modern guzel ama yabancilari istemiyorlar bizler gibi hosgorulu degiller .. ama olsun neyapalim son 5 yil insallah sonra Vatan .. Millet Samsun

Merhaba kizlar ..

Karli ve soguk bir gunden herkezelere merhaba .. Pazar olmasina ragmen erken kalktim karin agrisi ile yandim .. Ozel gunum 3 gun once baslamasina ragmen basladigi gibi kesilmisti bugun yine basladi ve cok agir sisli fenaaaaa ..

Erken uyandim kahvalti yapmak istemedi canim .. onun yerine yogurtlu karisimdan yaptim.

1 kase yogurt ve icine 3 dolu dolu naturel sekersiz aci kakao , 1 cay kasigi ketentohumu , 1 cay kaigi hindistan cevizi , bir avuc badem guzelce karistirdim ve yedim.
yninada bir fincan yesil cay bol limonlu ictim..

Sonra tam 1 saat Karda esimle birlikte yuruduk alisveris yaptik ..

Simdilik bu kadar kizlar optum sizleri Kendinize dikkat edin kacamak yapmayin ...... Bol bol bol su icin .. Saglikli ve mutlu pazarlar

günaydın tatlım...biz yaptık kocişimle temizliği dujumuda aldım oturayyrumm..hava güzelse gez be canım..evdesin sen nasılsa yarın yaparsın..ben mecburen yapıyom biliyosun
300-500 gr bugün sıkarsan verirsin canım..neden olmasın
geçmiş olsun annene de canım..Allah birdaha göstermesin..
en doğrusunu yapıyorsun..senin doktorun çok doğru yönlendirmiş..o filmini hiç kaybetme..kıyaslama için lazım..
valla çekim yaparken bazıları bi bağırıyor zannedersin gacıyı kesiyorum..birkeresinde kadının sesini duyup vazgeçmişti birisi çekilmekten..abartıyorlar tabii.hassas günlerde mutlaka daha fazla acır ama öylee çığlık atacak kadar da değil

yapın bebeğem yapın,ben de işe yaramıştı

afiyet olsun şekerim

sana da canım
ben temizliği yarına bırakıp çayıra bayıra atıciiim birazdan kendimi
herbişeyi deniyorum gitsin artık şu kilolar beyaa

at gülüm atkendini

cok tesekkur ederim sersum onerilerin icin...
arada kacamakta olsa devamdayim karatayda../
hersein basi saglik...
rica ederim canım..hocamız sayesinde sağlıklı yaşamaya devam inşallah..sağlık olsun gerisi boş

bulgurlu kuru patlıcan dolması yaptım gayet lezzetli oluyor cok beğendim şimdi onu yiyorum yoğurtla sonra biraz badem yerim belki

Herkese iyi pazarlar

Menümü incelediğin ve yorum için teşekkürler . Söylediklerine katılıyorum, Allah'tan erken bir saatte yemiştim, sabah tartıda (-) gördüm.

Sabah: 2 yumurta, yeşillik, 1/2 nar, peynir, ceviz

merhaba degua; ben geçen sene kefir yaptım kendime..ama araya yaz girince yapmadım..mayalarım da bozuldu
ben her gün 300 ml lik bir bardakta mayaladım..

bu kadarı yeterli biliyorum..fazla içmeye gerek yok ...

ben de bulursam alacağım tekrar kefir mayası..

kahvaltımda 2 haşlanmış yumurta
kuruyemiş
az peynir

çay

öğlen öğnünümü 5 saat sonra simdi yiyorum.
malesef makarna yaptım..
küçük bir kase ..ketçaplı..
büyük bir bardak da ayran.
kaçamak kaçamak kaçamak.

kanel canım inşallah gelirsiniz memleketinize ..olsun biraz daha sıkın dişinizi..

zor oluyordur tabi..ama daha iyi olur sonra..

sersum daha önce mesajını okumuştum arkadaşım ile ilgili..evet yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım..

bana bir faydası olmayan bir arkadaş..üstelik problemli..eşi evi başka başka kadınlar yüzünden terk etti 1 yıl önce.daha önce evdeydi eşi ama aldatıyordu 10 yıldır..

bunu bildiği halde eşini bırakamadı..bana dert yandı hep ..ama su sıra eşi eve geri dönecekmiş..sevinçten ne yaptığını bilmiyor sanırım..biz olsak eve köye sokmayız böyle adamı..

bir özürlü kızı var 17 yaşında..bir de 7 yaşında sağlıklı kızı var...oğlumla aynı sınıfta..

işte yani iyi bir insandı ..ama son 2 aydır ne lafını ne sözünü sakınır oldu..

ben de uzaklaşmaya çalışıyorum..

akşama zuhu salatam var..buralarda meşhur dur bu ot

yarın pazarımız..şevketi bostan alacağım inşallah.

canım istedi bugün..

ve haftaya kaçamaksız olarak devam edeceğim inşallah..

işte böyle arkadaşlar..küçük oğlum hastaydı..2 gündür..ateş yok ama burun salya sümük akıyor..huysuzluk da var..iştah da yok ..gece de uyku yok ...ama bugun daha iyi onu yıkadım ..büyük oğlanı yıkadım..

yazacak ne çok şey varmış..

siz nasılsınız.
leylak yaptın mı bugün yürüyüşünü ??:26:

Son düzenleme:
ya itiraf ediyorum bulgurlu dolma hiç de güzel değil pirinçli neree bu nere

zamanla alışırsın canım bu tatlara da merak etme..ben çayı 10 yıldır şekersiz içerim..ilk başlarda tadı çok kötü gelmişti..ama şimdi çayı şekerle asla içemem..
inan ki böyle yaşamayı yaşam tarzı haline getireceksin bir zaman sonra ..

merak etme çok yakında vermeye başlarsın kilolarını..
adet şişkinliği de olur..

böyle beslenmeye devam edersen kısa sürede ideal kilona ulaşırsın canım

merak etme çok yakında vermeye başlarsın kilolarını..
adet şişkinliği de olur..

böyle beslenmeye devam edersen kısa sürede ideal kilona ulaşırsın canım

Toplamda 15 kilo vermem lazım.Henüz 2 kilo verdim. Tıkandım. 5 gündür diyet yapıyorum. Bu kiloları 6 yılda aldım. Umarım kısa sürede verir ve korurum. Kitabı da okudum. Karatay mutfağından tarifler pişirmeye çalışacağım. Yeşillik yemedim bu ara birazdan markete çıkıp uzak olan bi yere kadar yürüyüp köşedeki marketten alıp geleceğim. Böylece günlük 15 dklık yürüyüşümü de yapmış olacağım. Ayrıca saat 4 te gitmeyi düşünüyorum. Kalp için en güzel spor saati

Merhabalar

Balık tüketirken dikkat edilmesi gereken özellik tazelik... Mart ayında daha taze olan balıklar;

Kefal,levrek ve kalkan ın en lezzetli zamanıdır.Tekir yine vardır.Uskumru ve çiroz olmaya başlar.

Mart ayında yenebilen sebzeler;
Brokoli,havuç, şalgam,kırmızı pancar, pırasa,ıspanak,karalahana,turp(beyaz,kırmızı,siyah)

Mart ayında yenebilen meyveler;
Elma, muz(yerli)

Canan karatayın Karatay mutfağı kitabından alıntıdır. Fakat yasaklı olanlarını tercih etmemeliyiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…