- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
merhaba sersumum..
dunden beri memografi hakkindaki yazilarini okudum..benim annem meme kanseri gogsu alindi..ben bunu druma soyledim 30 yasinda sonra 2 senede bir memografi cekilmemi onerdi..ben sunu anladim senin yaZilarindan ve tecrubelerinden gerekmedikce cekilmemeliyim yani..ve ben almanyada yasiyorum...
Sırf ayranmı içmiştin 2 gün boyunca hiç acıkmadınmı yoksa acıksanda tuttunmu kendini bravo valla çözmüşün sorunu vermişin kiloyu bende deniyim yaza doğru kışı zor gibi
Çok doğru söylüyorsun hatta bazı arkadaşlar tersine baştan az veriyor sonra tersi hızlanıyor bilinen bir sebebi yokken hem de
Hee espürüydü demek , aynen katılıyorum bende çok zayıflığı sevmem kendimede bu saatten sonra (spor yapmadan kilo verdiğim için)
yakışcağını sanmam benim tek korkum menopoz nedeniyle metobolizma yavaşlaması.yemeği bir derece azaltabiliyoruz ama sınırı var devamı zor o yüzden benim gibiler egzersize ağırlık vermesi ve ömür boyu devam etmesi lazım bende şimdilik yürüyüş süremi arttırmaya çalışıyorum emekli olunca daha rahatlıyacağım inşallah.
Bende çıkıyorumöptüm hepinizi
Ayran detoksunun detaylarını öğrenebilir miyim?
inanmıyorum yaa ben asla çekmiyorum 40 yaşın altındakileri..(bir şüphe yoksa) radyoloji uzmanları da izin vermiyor.nasıl olduda çektirdin canım yaa..şüpheli bir durum mu vardı..çünkü bu kural..40 yaşından önce çekilmez
biz de cacık detoksu yapıcaz datlum
sabah
tereyağlı omlet
tulum ve ezine peyniri
maydanozlu peynirli domates salatası
közlenmiş kırmızı biber
ceviz çekirdekli siyah üzüm
çay çayyy
Herkese günaydın ve iyi Pazarlar kızlar
Temizlik yapmam lazım ama hava çok güzel ve canım dışarıya çıkmak istiyor...
kefir sorunsuz içilebilir diye biliyorum ben..
teşekurler cevap verdiğiniz için ,sizlerin menulerıne baktığımda kefir hiç yer almamış ?
evde kendim mayalamayı düşünuyorum 3 haftadaırda karatay diyetini uyguladığım için kefiri beslenme planıma dahil edip etmemekde kafamda soru işaretleri olduğu için sorma gereği duydum
kefiri hangi öğünde ve ne ölçüde tüketmemiz gerekıyor ?kitaplarında kefir ile ilgili net bi açıklama yok ?
Mecburi hizmettemisiniz ?ben seni yarı zamanlı çalışan öğrenci eşinide orada kadrolu çalışan zannetmiştim canım 5 yıl kısa değil ama uzun da değil allah sağlık versin hepimize gerisi vız gelir trıs gider
Sağol taklımbirazdan bakiciim ARKüçükusta hocanın yazılarını internet ve gazeteden okuyordum bunuda okumuşumdur ve ben de dr larıma söylememe rağmen ısrarla mamagrafi en güveniliri diye diye ikna ettiler kazanç kayıp diye düşün dediler ultrasonda görülmeyerek çok hızlı büyüyen cinsten bir tümör mü yoksa dünya sağlık örg. kabul edilen dozda mamog. mi daha mantıklı diye korkuttular bu arada birçok tanıdığımda hemde genç bayanlarda meme barsak vs kanseri olunca korkudan cektiriyordum ama yılda bir diyolarsa ben 1.5-2 yılda bi çektirerek aklımca çözüm buldum
günaydın tatlım..Herkese günaydın ve iyi Pazarlar kızlar
Temizlik yapmam lazım ama hava çok güzel ve canım dışarıya çıkmak istiyor...
300-500 gr bugün sıkarsan verirsin canım..neden olmasınDün akşam balık salata vardı menüdeBalıkla beraber helva yenilebiliyormuş hakkımı kullanayım dedim Ne kadar özlemişim tatlıyı
Sabahta haşlanmış yumurta eşliğinde klasik kahvaltı yaptım...İş arkadaşım börek yapıp getirmiş azcık ondan da aldım
yarın 69 olur muyum acaba bugün 70,20 kg dım
geçmiş olsun annene de canım..Kızlar benim annem de 10 yıl kadar önce meme kanseri geçirdi ve çok erken evrede farkettiği için sadece koltukaltı lenf bezleri alındı ve radyoterapiyle konuyu halletti.Benim de bundan 4-5 sene mememde çok rahatsız edici ve tanımadığım ağrılar olmaya başladı.Hemen doktora gittim.İlk önce ultrason çekildi ve bir sorun olmadığı anlaşıldı fakat Dr. "normalde bu yaşta çekilmez ama annede olduğu için bir mamografi çekelim , ileriye yönelik elinizde bulunsun" dedi ve çekti.Tabe meme o kalıpların arasında o kadar sıkışınca korktu ve ağrımaktan vazgeçtiO yıldan beri ben her yıl ultrason çektiriyorum.Sorun yok çok şükür.Yalnız her kim ki ultrasonu çekiyor , bana " memede çok yağ dokusu var " diyor , ben de buna uyuzum.Ulan sanki memeyi ben yaptım ya da yağ dokusunun yüksek olması benim suçum gibi ....Bi de görseniz minnacık meme yane
herbişeyi deniyorum gitsin artık şu kilolar beyaayapın bebeğem yapın,ben de işe yaramıştı
afiyet olsun şekerim
sana da canım
ben temizliği yarına bırakıp çayıra bayıra atıciiim birazdan kendimi
rica ederim canım.cok tesekkur ederim sersum onerilerin icin...
arada kacamakta olsa devamdayim karatayda../
hersein basi saglik...
Hadi ara kaçamak neysede akşamki menü karbonhidrat dolu ve protein yok hem acıktırır hem kilo veremezsin tabii spor yapıyorum diyorsan bilemembundan sonra mümkün olduğunca serbest de olsa karbonhidratları sabah yada öğle yemeğinde tüket akşamları daha protein ağırlıklı olsun bence kolay gelsin
teşekurler cevap verdiğiniz için ,sizlerin menulerıne baktığımda kefir hiç yer almamış ?
evde kendim mayalamayı düşünuyorum 3 haftadaırda karatay diyetini uyguladığım için kefiri beslenme planıma dahil edip etmemekde kafamda soru işaretleri olduğu için sorma gereği duydum
kefiri hangi öğünde ve ne ölçüde tüketmemiz gerekıyor ?kitaplarında kefir ile ilgili net bi açıklama yok ?
ya itiraf ediyorum bulgurlu dolma hiç de güzel değilpirinçli neree bu nere
merak etme çok yakında vermeye başlarsın kilolarını..Yine kilo veremedim. Dünkü kilomla aynıyım. 2 gündür aynı devam ediyor. Adet dönemim yaklaştığı için sanırım.
Kahvaltım :
1 çb ceviz içi
El avucu kadar ince dilim peynir
8 tane zeytin
2 yumurta ile yapılmış sucukluyumurta
Yarım salatalık
Bir su bardağı limonlu çay
merak etme çok yakında vermeye başlarsın kilolarını..
adet şişkinliği de olur..
böyle beslenmeye devam edersen kısa sürede ideal kilona ulaşırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?