Çok sağol hayatım.Allah tüm hastalar şifa versin.Doktorun önerisini onaylamana çok sevindim.Sonuçta ben de 35-36 yaşımda tanıştım mamografiyle ama şartlar böyle gerektirdi , sağlık olsun....Ağrı da dedin gibi öyle dayanılmayacak bi ağrı diilll fakat ben bi memenin o kağıt kıvamında düzleşebileceğini hayatta düşünemezdim ama düzleşebiliyomuş bacımgünaydın tatlım...biz yaptık kocişimle temizliği dujumuda aldım oturayyrumm. .hava güzelse gez be canım..evdesin sen nasılsa yarın yaparsın..ben mecburen yapıyom biliyosun
300-500 gr bugün sıkarsan verirsin canım..neden olmasın
geçmiş olsun annene de canım..Allah birdaha göstermesin..
en doğrusunu yapıyorsun..senin doktorun çok doğru yönlendirmiş..o filmini hiç kaybetme..kıyaslama için lazım..
valla çekim yaparken bazıları bi bağırıyor zannedersin gacıyı kesiyorum..birkeresinde kadının sesini duyup vazgeçmişti birisi çekilmekten.. abartıyorlar tabii. hassas günlerde mutlaka daha fazla acır ama öylee çığlık atacak kadar da değil
herbişeyi deniyorum gitsin artık şu kilolar beyaa
at gülüm atkendini
rica ederim canım..hocamız sayesinde sağlıklı yaşamaya devam inşallah. .sağlık olsun gerisi boş
Hehehehehe çok güldüm ben yawwwya itiraf ediyorum bulgurlu dolma hiç de güzel değilpirinçli neree bu nere
evet canım 2 gün boyunca sırf ayran içiyosun içine bulgur,nohut,mercimek ve salatalık koyup soğuk ayran aşı gibi içiyosunben ilk gün değil ama 2. gün çok acıkmıştım ama tuttum kendimi ve 2 kg vermiştim...
aynen canım,en güzel ve etkili egzersiz yürüyüş bence de
buradan inceleyebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
yapın bebeğem yapın,ben de işe yaramıştı
afiyet olsun şekerim
sana da canım
ben temizliği yarına bırakıp çayıra bayıra atıciiim birazdan kendimi
ya itiraf ediyorum bulgurlu dolma hiç de güzel değilpirinçli neree bu nere
merhaba degua; ben geçen sene kefir yaptım kendime..ama araya yaz girince yapmadım..mayalarım da bozuldu
ben her gün 300 ml lik bir bardakta mayaladım..
bu kadarı yeterli biliyorum..fazla içmeye gerek yok ...
ben de bulursam alacağım tekrar kefir mayası..
kahvaltımda 2 haşlanmış yumurta
kuruyemiş
az peynir
çay
öğlen öğnünümü 5 saat sonra simdi yiyorum.
malesef makarna yaptım..
küçük bir kase ..ketçaplı..
büyük bir bardak da ayran.
kaçamak kaçamak kaçamak.
kanel canım inşallah gelirsiniz memleketinize ..olsun biraz daha sıkın dişinizi..
zor oluyordur tabi..ama daha iyi olur sonra..
sersum daha önce mesajını okumuştum arkadaşım ile ilgili..evet yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım..
bana bir faydası olmayan bir arkadaş..üstelik problemli..eşi evi başka başka kadınlar yüzünden terk etti 1 yıl önce.daha önce evdeydi eşi ama aldatıyordu 10 yıldır..
bunu bildiği halde eşini bırakamadı..bana dert yandı hep ..ama su sıra eşi eve geri dönecekmiş..sevinçten ne yaptığını bilmiyor sanırım..biz olsak eve köye sokmayız böyle adamı..
bir özürlü kızı var 17 yaşında..bir de 7 yaşında sağlıklı kızı var...oğlumla aynı sınıfta..
işte yani iyi bir insandı ..ama son 2 aydır ne lafını ne sözünü sakınır oldu..
ben de uzaklaşmaya çalışıyorum..
akşama zuhu salatam var..buralarda meşhur dur bu ot
yarın pazarımız..şevketi bostan alacağım inşallah.
canım istedi bugün..
ve haftaya kaçamaksız olarak devam edeceğim inşallah..
işte böyle arkadaşlar..küçük oğlum hastaydı..2 gündür..ateş yok ama burun salya sümük akıyor..huysuzluk da var..iştah da yok ..gece de uyku yok ...ama bugun daha iyi onu yıkadım ..büyük oğlanı yıkadım..
yazacak ne çok şey varmış..
siz nasılsınız.
leylak yaptın mı bugün yürüyüşünü ??:26:
Kizlar baktim hemen herkez temizlik yapmis bende yaptim AMA canim cikti her yeri kaldirdim sildim supurdum AMA deydi miss
Ohhh ellerine sağlık canım , güle güle otur
Merak ettiğim bir şey var meyveleri fırında pişiriren oldu mu? Bu da zararlı oluyor mu? Örneğin etli ayva dolması yapmak istiyorum ama çekiniyorum. Zararlı olur mu diye..
[h=5]Meyveleri Nasıl ve Ne Miktarda Yiyeceğiz?
Kilo vermek istiyorsak, insülin direnci kırılana dek günde bir adet düşük glisemik indeksli meyve bütün olarak yenilebilir.
Örneğin kış aylarında portakal, mandalina, nar veya elma olabilir. Yaz aylarında çilek (şeker ekilmeden), kiraz, böğürtlen veya ahududu günde 100 - 200 gr. kadar yenilebilir. Ayrıca zeytin yeryüzünde bulunan en sağlıklı meyvelerden biridir. Glisemik indeksi sıfırdır. Her sabah kahvaltıda 10-15 adet zeytin rahat yenebilir. Domates, salatalık ve biberler de sebze grubunda olmalarına rağmen o bitkilerin meyveleridir. Ceviz, fındık, fıstık, badem de kendi ağaçlarının meyveleridir ve bunların da glisemik indeksleri sıfırdır. Bu saydıklarımızı meyve olarak bilip tüketirsek, 24 saat içinde ne kadar çok ve sağlıklı meyve yediğimiz ortaya çıkacaktır. ancak glisemik indeksi çok yüksek olduğu için kavun, karpuz, dut ve taze incir (Gİ=80-100) maalesef yenilmemelidir. Haziran ve Temmuz aylarında, hastalarımızın kan yağlarındaki trigliserid oranı bu nedenle yükselmektedir! Meyve sularında, karpuz ve kavunda bulunan meyve şekeri 'sükroz' hemen kan yağı trigliseride dönüşür ve yağ olarak depoya gönderilir. Karaciğer ve göbek yağlanmaya başlar, bacak kaslarında ve karaciğerde trigliseridler yağ olarak depo edilir.
Bunun en önemli belirtisi, otuz yaşından sonra hafif hafif bel çevresinin kalınlaşmaya başlamasıdır. Bel ölçümlerinin kilo ölçümlerinden daha önemli olduğu bilimsel çalışmalarla gösterilmiştir.
Özellikle 30 yaşından sonra geceleri yatmadan önce birkaç meyve yer yatarsak, kilo vermeye ve yağlarımızın erimesine fırsat tanımıyoruz demektir. Halkımızın fizik aktivitesi çok azdır. Toplum olarak sağlıksız, hareketsiz yaşam biçimi içindeyiz! Sürekli ne yiyeceğimizi ve içeceğimizi düşünüp duruyoruz. Hiçbir zaman bugün ne yapayım da 40 - 50 dakika yol yürüyeyim diye düşünmüyoruz. Maalesef günlük yaşantımızı bu şekilde düzenlemek aklımıza bile gelmiyor. Eğer her gün 5 km yol yürürsek, inanın her istediğimizi (tabii sağlıklı olan gıdaları) istediğimiz kadar yiyebiliriz...
Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay
*Yaşam Boyu Sağlık isimli kitabından alıntıdır.[/h]Diyette iken yapmasan daha iyi bence yaparsan da aksam yemeginde yememeye calis .. Meyve = Seker = Zehir !!
işte böyle arkadaşlar..küçük oğlum hastaydı..2 gündür..ateş yok ama burun salya sümük akıyor..huysuzluk da var..iştah da yok ..gece de uyku yok ...ama bugun daha iyi onu yıkadım ..büyük oğlanı yıkadım..
siz nasılsınız.
Attın mı kendini bayırlara kıssssOhhhh ne güzelllll , tadını çıkart mis gibi havanın...
Bi de o ayran diyeti nassı bişi yawww , insanın içi bayılmaz mı ki
Kizlar baktim hemen herkez temizlik yapmis bende yaptim AMA canim cikti her yeri kaldirdim sildim supurdum AMA deydi miss
bazi meyve veya sebzeleri pisirdiginde icindeki seker aciga cikar ve bu da kilo aldirici bir etkendir ,, kilo verme surecinde bu tur yiyeceklerden kacinmaliyiz canimBu kısmı okudum kitapta ama fırında pişirince belki trans yağa dönüşmez diye düşündüm düşük ısıda olursa diye
valla biz yaklaşık 7-8 aydır hepsini bulgurlu yiyoruz çok güzel oluyor..ya itiraf ediyorum bulgurlu dolma hiç de güzel değilpirinçli neree bu nere
canım böyle insanlar dengesiz olur uzak durman daha hayırlı bence de:26:sersum daha önce mesajını okumuştum arkadaşım ile ilgili..evet yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım..
bana bir faydası olmayan bir arkadaş..üstelik problemli..eşi evi başka başka kadınlar yüzünden terk etti 1 yıl önce.daha önce evdeydi eşi ama aldatıyordu 10 yıldır..
bunu bildiği halde eşini bırakamadı..bana dert yandı hep ..ama su sıra eşi eve geri dönecekmiş..sevinçten ne yaptığını bilmiyor sanırım..biz olsak eve köye sokmayız böyle adamı..
bir özürlü kızı var 17 yaşında..bir de 7 yaşında sağlıklı kızı var...oğlumla aynı sınıfta..
işte yani iyi bir insandı ..ama son 2 aydır ne lafını ne sözünü sakınır oldu..
ben de uzaklaşmaya çalışıyorum..
siz nasılsınız.
utanç menümü de yazayım
kahvaltım
2 haşlanmış köy yımırtası
zeytin
peynir
pastırma
salatalık
fıstık
çay çay
2.öğünüm
ızgarada sucuk ama lavaşa sarıp yedim
1 saat yürüyüş
Iyi aksamlar kizlar ,
2. ognumu de yedim ;
kofte ve bugdayli yogurtlu salta idi ..
yemekten sonrada biraz antep fistikli cikolata yedim ozel gunun etkisi ile kaynaklaniyor kacamak yaptim guzel basladigim gun husran ile bitti .. neyseki tek morel kaynagim saat gec degil Birazdan leslie sansone yapar ve biraz fazla su icip kacamagi hic olmassa bi nebze yapmamis sayabilirim kendimi ..
o 1 saat yürüyüşte erimiştir o lavaş datlum..afiyet olsun
evet kizlar yaptigim kacamagi fikrimce telafi ettigimi dusunuyorum 30 dakika Leslie Sansone 2 mile yaptimKendimi iyi ve pisman hissetmiyorummm simdi su icmeye devam edecegim ,,,,,,,,,, https://www.youtube.com/watch?v=oBgB_cqDiXs
2. öğünüm
etli türlü
2 biber dolma
yoğurt
ikindide çayın yanında 1 gofretyarından tezi yok sıkı yönetim
45 dk dışarıda yürüdüm..çok özlemişim dışarıda yürümeyi 5 aydır ilk kez
bazi meyve veya sebzeleri pisirdiginde icindeki seker aciga cikar ve bu da kilo aldirici bir etkendir ,, kilo verme surecinde bu tur yiyeceklerden kacinmaliyiz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?