Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben de bitki çayımı içiyorum kaçamak sonrası
ohh misss yarasın
afiyet olsun datlum
yürümene ben de çok sevindim sersumum

sağol bebeemm.. özlemişim beyaa

canımcım sana şu ayran kürüyle ilgili bişey sorucam verdiğin linkte .
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık. diyor sen de böyle mi yaptın yoksa sadece ayranı mı içtin

bi de 2 saatte bir diyor..normal öğün mü 2 saatte bir mi içmeliyim

Son düzenleme:

evet canım kahvaltıyı ekmek hariç öyle yaptım,sonrasında da ne zaman acıktım o zaman ayranı içtim

bi de 2 saatte bir diyor..normal öğün mü 2 saatte bir mi içmeliyim

ekmek dışındaki herşey karataylık bi kahvaltı zaten.onun için hemen acıkma olmadı bende canımcım.ama yine de içtim vücut şaşırsın diyebu detoksun amacı da bu sanıyorum.ama karataya uyarladığım tek şey,saat 22:00 a kadar içebilirsiniz diyo.ben en son 7 de bırakmıştım içmeyi leptin çalışsın diye

Son düzenleme:

ben de 7-8 den sonra içemem heralde ..reflümü azdırır yoksam..ben içine bulgur ve nohut koymasam mı diyorum:44::44:

sersumum ben de mi yapsam acaba2 kg vermiştim o zaman..ama şimdi dayanabilir miyim bilmem:26::26:

Tebrik ederim canim..
Hmmmmmmmmmmmm cok severiiim Keskegi onumuzdeki hafta sonu yapacagim insalllah bende .... Esim bu hafta sonu istemedi o kofte delisidir... Kofte yapiverdik .. Keskegin yanina dedigin gibi ayran yeter canim Keskek baslibasina cok doyurucu bir ogun zaten .... Simdiden Afiyet olsun canimmmmmmmmmm
Kaçındım Kaneel Keşkek yapıyorum Yanına da bişey düşünemedim. Benimki kolay ayranla salata yaparım da eşime ne yapsam ki :44:

sersumum ben de mi yapsam acaba2 kg vermiştim o zaman..ama şimdi dayanabilir miyim bilmem:26::26:
birlikte yapalım hadi kıss..elmakurdum da katılıcak..hadi hadiii
ama onları koymazsan tok tutma süresi kısalmaz mı bebişim:44::44:öyle doyurucu hale geliyo sanki

nohutu sevmiyom..onu koymıycam sadece bulguru koyuciimm ne dersin..

ama onları koymazsan tok tutma süresi kısalmaz mı bebişim:44::44:öyle doyurucu hale geliyo sanki
Ben Linki kacirmisimmmmmm
Bende linke bakmak bilgi sahibi olmak istiyorum ..
Bende yapmak bende bilmek istiyorum bende bende bende

Bu saat oldu hala pişmedi ya :44: Bugün geç kaldım. 8 e kadar sürem var ama geç kaldım işte Bir küçük boy muz yedim az önce dayanamadım ilk kez :26:

Normalde 18.30 gibi yiyorum ben yemeğimi. 19.30 a kadar bekleyeceğim. Pişmezse muz yemişken yoğurt da yerim. Bol bol. Sonra bu öğünü böyle kapatırım yarın öğlene artık keşkekte :44:
Umarım pişer çünkü canım çekti.

Evet her zaman en buyuk problem pisme suresi hep uzundur ben genellikle kahvaltidan sonra yavas yavas baslarim aksama hazir olur .. Bence muz yediyse eger yarina kalsin keskek hem yarina beklerse dahada guzel olur sen bol bol yogurdunu ye canimm .. boylesi daha iyi ..

Canım bugün dinlenebilmişindir inşallah, 2 öğün dayanabilirsen güzel tabii, arada şaşırtmak lazım, iyi yapmışsın canım

birlikte yapalım hadi kıss..elmakurdum da katılıcak..hadi hadiii

nohutu sevmiyom..onu koymıycam sadece bulguru koyuciimm ne dersin..

ayyy isterim de dayanamamaktan korkuyom bebişim.ama hadi yapayım ya olmadı 1 gün yaparım sadece

keşkek miben de çok severim yaaaa, yapayım bu hafta

Dayanamadım napim Öyle yapıcam artık

Selam kızlar, nasılsınız, keyifler yerindedir inşallah

Sabah kahvaltım pastırmalı yumurta, peynir, zeytin,ceviz, maydanoz

Akşam yemeğim 2 küçük kase kısır, peynir , çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…