Selam kızlar, nasılsınız, keyifler yerindedir inşallah
Sabah kahvaltım pastırmalı yumurta, peynir, zeytin,ceviz, maydanoz
Akşam yemeğim 2 küçük kase kısır, peynir , çay
Ben de mi yapsam acaba , linke baktım da sabah Karatay kahvaltısı yapıp devamı o şekilde olabilir ama ben de 1 günden fazla yapamam gibi:26:
iyiyiz canım,sen de iyisindir umarım
afiyet leptin olsun ficanscım
ayyy isterim de dayanamamaktan korkuyom bebişim.ama hadi yapayım ya olmadı 1 gün yaparım sadece
keşkek miben de çok severim yaaaa, yapayım bu hafta
dayanırsın kııı.ayyy isterim de dayanamamaktan korkuyom bebişim.ama hadi yapayım ya olmadı 1 gün yaparım sadece
[/B][/I]
Ben Linki kacirmisimmmmmm
Bende linke bakmak bilgi sahibi olmak istiyorum ..
Bende yapmak bende bilmek istiyorum bende bende bende
Bugün 4 saat avm de kapalı alanda gezdik canım, felaket başım ağrıyor şu anda , ilaç aldım, onun dışında iyiyim canım
Sağol tatlım, sanada
tesekkur ederim canimmmmmm[/SIZE]
Ahhh ahhh bende çok severim valla ama dha çok öğlen tüketilse iyi olur gibi sanki. Karbonhidrat ya. Tam bir hata yapacaktım kiiii muz yedim. Şimdi ayran içiyorum
hayydin hepberaber detokssss yapıyoz..haydiinnnBen de mi yapsam acaba , linke baktım da sabah Karatay kahvaltısı yapıp devamı o şekilde olabilir ama ben de 1 günden fazla yapamam gibi:26:
geçmiş olsun datlummBugün 4 saat avm de kapalı alanda gezdik canım, felaket başım ağrıyor şu anda , ilaç aldım, onun dışında iyiyim canım
Sağol tatlım, sanada
Hayra çıksın, rüyamda propycil foruma gelmiş, yazı yazmış, o tatlı avatarını görüyorum , geldiğine çok seviniyorum ama ne yazdığını bir türlü okuyamıyorum...
İnşallah sağlığı iyidir...
Hayra çıksın, rüyamda propycil foruma gelmiş, yazı yazmış, o tatlı avatarını görüyorum , geldiğine çok seviniyorum ama ne yazdığını bir türlü okuyamıyorum...
İnşallah sağlığı iyidir...
dayanırsın kııı..hadi yarın yarın yapıyoz demiii
sen de katıl bebişim..ben bulguru haşlıyom..sadece bulgur ve salatalık katıcam içine..
Evet kizlar bende link´e baktim ve inceledim.
Yarin yapamam cunku sabahtan aksamaaaaaa kadar okulum var ama Sali , Carsamba , Persembe Calistigim icin kesinlikle yapabilirim.. Evde buyuk bir siseye hazirlayip yanima alabilirim .. Evet bende heveslendim vallahi deneyecegim ..Tesekkur ederiz canimmmm Leylak 84 sagol var ol baby
avm ler benim de başımı ağrıtıyor canım ya
geçmiş olsun
]
avm ler benim de başımı ağrıtıyor canım ya
geçmiş olsun
kesinlikle....ben de çok kaçırıyorum yediğim zaman çünkü çok seviyorum..en iyisi erken yemek dediğin gibi
afiyet olsun canım
hayydin hepberaber detokssss yapıyoz..haydiinnn
tamam ben varım
dene canım,umarım güzel bi sonuç alırsın,alırız
karatay kafasıı..:124::124::118::118::119::119::119::119::119:
demek herkeste aynı oluyor..benimde başımı ağrıtır..havası sanırım dokunuyor..özellikle marketlerde çok ağrıyor başım. .kokular birbirine giriyor..deterjan yemek
ama ben burada onu bile össledim yaww
Dayanamadım yedim az da olsa :26: Yatana kadar bir saat pilates şart oldu. Zor durdurdum kendimi daha fazla yememek için
Muz da yüksek kalorili çünkü. Yapmazsam kesin kilo vermemiş olarak kalkarım. Bugun toplamda 130 tane ip atladım 30-50-50 lik sayılar halinde...Ama yetmez. 1 saat pilates. 15 dkkada yürüme. Söz veriyorum size bide 100 tan daha ip atlayacağım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?