- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
bir de fazlaca elektirik akımı oluyor o yüzden de baş ağrıtıyor sanırım..zaten eve gelince çok yorgun hissediyorum kendimi
ahhh canım benim sen böyle deyince çok üzülüyorum,çok iyi anlıyorum seni
bir de fazlaca elektirik akımı oluyor o yüzden de baş ağrıtıyor sanırım..zaten eve gelince çok yorgun hissediyorum kendimi
ahhh canım benim sen böyle deyince çok üzülüyorum,çok iyi anlıyorum seni
Yarın tartıda ekside çıkmazsam yarın bende o detokstan yapıcam :18:
avm ler benim de başımı ağrıtıyor canım ya
geçmiş olsun
kesinlikle....ben de çok kaçırıyorum yediğim zaman çünkü çok seviyorum..en iyisi erken yemek dediğin gibi
afiyet olsun canım
hayydin hepberaber detokssss yapıyoz..haydiinnn
geçmiş olsun datlumm
hayırdır inşallah...offf çok merak ediyorum onu yavvv:26::26:
eşimin 3-4 günlüğüne izmire gitme ihtimali var..dönüşünü hafta sonuna getirebilirse biz de kızımla Van a geçip onu karşılamayı düşünüyoruz..2 gün de olsa şehir havası alırız barii diyoruz..bakalım
Yarın tartıda ekside çıkmazsam yarın bende o detokstan yapıcam :18:
Sağol leylakım
Bak ben de merak ettim keşkeği, hiç yapmadım da yemedim de, Karatay mutfağında da var galiba, tarifteki gibi mi yapılıyor
kendini bu kadar sıkma canım,yarın veremezsen birkaç gün sonra verirsin
Haydi bismillah diyelim bakalım, ne kadar dayanabilirim, canımcım ben bulgur yerine buğday koysam , bişey fark eder mi
Sağol datlum
Ben de merak ediyorum:26:
ayyyy inşallah olur da size de değişiklik olur canım benim
Dayanamadım yedim az da olsa :26: Yatana kadar bir saat pilates şart oldu. Zor durdurdum kendimi daha fazla yememek için
Muz da yüksek kalorili çünkü. Yapmazsam kesin kilo vermemiş olarak kalkarım. Bugun toplamda 130 tane ip atladım 30-50-50 lik sayılar halinde...Ama yetmez. 1 saat pilates. 15 dkkada yürüme. Söz veriyorum size bide 100 tan daha ip atlayacağım :18:
sen daha yenisin canım..biraz daha sabırlı ol bencebizim metabolizmalarımız çok yavaşladı onun için deniyoruz bunları boşuna eziyet etme kendine
Haydi bismillah diyelim bakalım, ne kadar dayanabilirim, canımcım ben bulgur yerine buğday koysam , bişey fark eder mi
Aslında haklısınız da kilolardan nefret ediyorum. En iyisi yavaşlayınca yapmak galiba
olur canım zaten o topiği inceledim buğday koyanlar da var sanırım..
Afiyet olsun canım,kitaptakinden farklı ise tarifini verebilir misin
kim seviyor ki canım..
Neredeyse bir iki yıldır kendime doğru dürüst birşey almıyorum. O derece yani...
Neredeyse bir iki yıldır kendime doğru dürüst birşey almıyorum. O derece yani...
ben de şu aralar hiçbişey almıyorum kendime almak da istemiyorum zaten
Keşkek tarifi:
Yarım kg dana eti
2 su bardağı aşurelik bugday
2 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı biber ya da domates salçası (evde yapılmış)
tuz
Yapılışı:
Aşurelik buğdaylar bir gece önceden biraz ıslatılır daha sonra suyu süzülüp kaynatmaya başlanır. 40 dk kaynadıktan sonra sabaha kadar bekleyecek.
Etler üzerini 5 cm su geçene kadar sıcak su doldurulup düdüklü tencerede 40 dakika pişirilecek. Sonra açılıp kontrol edildikten sonra aşurelik bugdaylar da eklenip bir süre daha pişirilmeye devam edilecek. 60- 70 dakikada pişmiş oluyor. Ocaktan indirildikten sonra bir tepsi gibi düz bir yere alınıp tahta kaşık ya da tokmakla dövülecek. Sakızımsı bir kıvam aldığında kıvamı tamam demek. Sonra ayrı bir kapta tereyağı ve salça kavulurup sosu hazırlanır. Sosu tabağa konulunca eklemeniz daha dogru olacaktır.
Kitaptaki benimkinden biraz daha farklı ben çok baharatı sevmiyorum keşkekle.
Aynı tarif tavukla daha kısa sürede oluyor.
Sevgilerrrrr
olur canım zaten o topiği inceledim buğday koyanlar da var sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?