Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yarın tartıda ekside çıkmazsam yarın bende o detokstan yapıcam :18:

bir de fazlaca elektirik akımı oluyor o yüzden de baş ağrıtıyor sanırım..zaten eve gelince çok yorgun hissediyorum kendimi
ahhh canım benim sen böyle deyince çok üzülüyorum,çok iyi anlıyorum seni

eşimin 3-4 günlüğüne izmire gitme ihtimali var..dönüşünü hafta sonuna getirebilirse biz de kızımla Van a geçip onu karşılamayı düşünüyoruz..2 gün de olsa şehir havası alırız barii diyoruz..bakalım

avm ler benim de başımı ağrıtıyor canım ya
geçmiş olsun

kesinlikle....ben de çok kaçırıyorum yediğim zaman çünkü çok seviyorum..en iyisi erken yemek dediğin gibi
afiyet olsun canım

Sağol leylakım

Bak ben de merak ettim keşkeği, hiç yapmadım da yemedim de, Karatay mutfağında da var galiba, tarifteki gibi mi yapılıyor
hayydin hepberaber detokssss yapıyoz..haydiinnn

geçmiş olsun datlumm

hayırdır inşallah...offf çok merak ediyorum onu yavvv:26::26:

Haydi bismillah diyelim bakalım, ne kadar dayanabilirim, canımcım ben bulgur yerine buğday koysam , bişey fark eder mi

Sağol datlum

Ben de merak ediyorum:26:

ayyyy inşallah olur da size de değişiklik olur canım benim

kendini bu kadar sıkma canım,yarın veremezsen birkaç gün sonra verirsin

Sıkmaya sıkmaya bu hale geldim :18:

Vucudum kilo almaya çok müsait sıkmazsam hemen kaçamak yaparım ben. Birşeyde ne kadar ciddiyet varsa o kadar dikkate alıyorum ben.

Gidip hemen 50 defa ip atladım

Afiyet olsun canım,kitaptakinden farklı ise tarifini verebilir misin

sen daha yenisin canım..biraz daha sabırlı ol bence bizim metabolizmalarımız çok yavaşladı onun için deniyoruz bunlarıboşuna eziyet etme kendine

Aslında haklısınız da kilolardan nefret ediyorum. En iyisi yavaşlayınca yapmak galiba

Afiyet olsun canım,kitaptakinden farklı ise tarifini verebilir misin

Keşkek tarifi:

Yarım kg dana eti
2 su bardağı aşurelik bugday
2 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı biber ya da domates salçası (evde yapılmış)
tuz

Yapılışı:

Aşurelik buğdaylar bir gece önceden biraz ıslatılır daha sonra suyu süzülüp kaynatmaya başlanır. 40 dk kaynadıktan sonra sabaha kadar bekleyecek.
Etler üzerini 5 cm su geçene kadar sıcak su doldurulup düdüklü tencerede 40 dakika pişirilecek. Sonra açılıp kontrol edildikten sonra aşurelik bugdaylar da eklenip bir süre daha pişirilmeye devam edilecek. 60- 70 dakikada pişmiş oluyor. Ocaktan indirildikten sonra bir tepsi gibi düz bir yere alınıp tahta kaşık ya da tokmakla dövülecek. Sakızımsı bir kıvam aldığında kıvamı tamam demek. Sonra ayrı bir kapta tereyağı ve salça kavulurup sosu hazırlanır. Sosu tabağa konulunca eklemeniz daha dogru olacaktır.

Kitaptaki benimkinden biraz daha farklı ben çok baharatı sevmiyorum keşkekle.

Aynı tarif tavukla daha kısa sürede oluyor.

Sevgilerrrrr

Sağol canım, güzele benziyor, denersem sadece dövme kısmını yapmam herhalde, ellerine sağlık

olur canım zaten o topiği inceledim buğday koyanlar da var sanırım..

Bence de canım, buğdaylı daha da güzel olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…