Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kaçamaksız bir gün

2. ve son öğün: tavuklu salata, 1 kase yoğurt

1 bardak sütlü kahve

AVM lerde yoğun elektrik negatif manyetik alan oluşturuyormuş. Sanırım yorgunluğu nedeni bu. Gerçekten çok yorucu oluyor.

Insallah canim hersey istedigin gibi olur .. Geldigindede esin seni 2 kilo daha zayif gorurse ne kadar da guzel olur

evet haklısın insan aptala dönüyor fazla dolaşınca

Insallah canim hersey istedigin gibi olur .. Geldigindede esin seni 2 kilo daha zayif gorurse ne kadar da guzel olur

evet canım çok güzel olur..ama daha nezaman gideceği belli değil..iyi fikir verdin bana..o izmire gidince birdaha yaparım o da şok olur gelince inşallah..

aynen benimkine 4-5 yıl desem yeridir..giyinmiş olmak için alıyorum sadece ve hiç yakıştırmıyorum kendime

Ayyynen aynen. Eski işim çok stresliydi baya kilo almıştım. Yemek bile yemediğim günler oldu. Akşam 9 da eve gelip yemek yiyordum. E doğal olarak kilo aldım. Artık çok dikkatliyim. Bi süre de kıyafet almayacağım En azından 65 e inene kadar

Canım sen şu an tam Karatay yaparsan kaçamaksız bir şekilde çok güzel kilo verirsin merak etme, ben tam 1 yıldır buradayım

Ben kilolarımın hepsini versem de gelirim ki burada Çok hoş muhabbetler ve arkadaşlar var

umarım yaza hepimiz doyasıya alışveriş yapıp mutlu olacağımız kilolara ineceğiz hepbereber canım

kızlar bende başlıycam inş karatay diyetine kitaplarımı aldım okuyorum çok beğendim yazılanları. yanlız kullandığınız omega 3 ve antioksidan kapsülerini bana da söylerseniz sevirim. herkese başarılar...

umarım yaza hepimiz doyasıya alışveriş yapıp mutlu olacağımız kilolara ineceğiz hepbereber canım

Eşim korkuyor zaten dolabımı yenileyeceğim baştan sona dedim

Çok kaliteli veya pahalı değilde mevsimlik orta fiyatlı şeyler alıyorum mecbur kalırsam da zayıflayacağımı düşünüp motive oluyorum

Ben kilolarımın hepsini versem de gelirim ki burada Çok hoş muhabbetler ve arkadaşlar var

hepimiz aile gibi olduk burada canım.herşeyimizi paylaşıyoruz..hele benim için sanki yıllardır tanıyorum buradaki arkadaşlarımı..onlar sayesinde deşarj oluyor onlar sayesinde sabrediyorum..topiğimide arkadaşlarımı da karatayımı da çoooook seviyorummm

Sağol canım, güzele benziyor, denersem sadece dövme kısmını yapmam herhalde, ellerine sağlık

Afiyet olsun. Çok zor değil ya iyi piştiği için 10 dakikada yeterince hoş oluyor. Egzersiz olarak düşün onu da artık

hoşgeldin aramıza..çoğumuz marincap500 mg omega3 kullanıyor..antioksidan olarak ben doğal olan çekirdekli siyah üzüm yiyorum canım başarılar..

ben de ben de

Haklısın. İyiki bende bu topiğe gelmişim yoksa gerçekten ufak kaçamaklarla giderdi. Kendimi tanıyorum. Böyle daha sinerjik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…