Aslında haklısınız da kilolardan nefret ediyorum. En iyisi yavaşlayınca yapmak galiba
demek herkeste aynı oluyor..benimde başımı ağrıtır..havası sanırım dokunuyor..özellikle marketlerde çok ağrıyor başım. .kokular birbirine giriyor..deterjan yemek
ama ben burada onu bile össledim yaww
eşimin 3-4 günlüğüne izmire gitme ihtimali var..dönüşünü hafta sonuna getirebilirse biz de kızımla Van a geçip onu karşılamayı düşünüyoruz..2 gün de olsa şehir havası alırız barii diyoruz..bakalım
Kaçamaksız bir gün
2. ve son öğün: tavuklu salata, 1 kase yoğurt
1 bardak sütlü kahve
AVM lerde yoğun elektrik negatif manyetik alan oluşturuyormuş. Sanırım yorgunluğu nedeni bu. Gerçekten çok yorucu oluyor.
Insallah canim hersey istedigin gibi olur .. Geldigindede esin seni 2 kilo daha zayif gorurse ne kadar da guzel olur
ben hocamızın tarifini okuyamadım malesef,yazan birisi olursa çok sevinirim.ben aşağıdaki sitenin tarifini yaptım canım
Keşkek, Keşkek Tarifi yapılışı yapımı hazırlanması hazırlanışı Resimli Oktay Usta fotoğraflı yemek tarifleri
aynenbenimkine 4-5 yıl desem yeridir. .giyinmiş olmak için alıyorum sadece ve hiç yakıştırmıyorum kendime
Bence de canım, buğdaylı daha da güzel olabilir
Canım sen şu an tam Karatay yaparsan kaçamaksız bir şekilde çok güzel kilo verirsin merak etme, ben tam 1 yıldır buradayım
Sağol leylakım, şimdi gördüm mesajını, hemen kitabı alıp yazayım canım tarifi
Ayyynen aynen. Eski işim çok stresliydi baya kilo almıştım. Yemek bile yemediğim günler oldu. Akşam 9 da eve gelip yemek yiyordum. E doğal olarak kilo aldım. Artık çok dikkatliyim. Bi süre de kıyafet almayacağımEn azından 65 e inene kadar
Kaçamaksız bir gün
2. ve son öğün: tavuklu salata, 1 kase yoğurt
1 bardak sütlü kahve
Tebrikler inşallah daha nice kaçamaksız günlere
umarım yaza hepimiz doyasıya alışveriş yapıp mutlu olacağımız kilolara ineceğiz hepbereber canım
Ben kilolarımın hepsini versem de gelirim ki buradaÇok hoş muhabbetler ve arkadaşlar var
Sağol canım, güzele benziyor, denersem sadece dövme kısmını yapmam herhalde, ellerine sağlık
kızlar bende başlıycam inş karatay diyetine kitaplarımı aldım okuyorum çok beğendim yazılanları. yanlız kullandığınız omega 3 ve antioksidan kapsülerini bana da söylerseniz sevirim. herkese başarılar...
hepimiz aile gibi olduk burada canım.herşeyimizi paylaşıyoruz..hele benim için sanki yıllardır tanıyorum buradaki arkadaşlarımı..onlar sayesinde deşarj oluyor onlar sayesinde sabrediyorum. .topiğimide arkadaşlarımı da karatayımı da çoooook seviyorummm
hepimiz aile gibi olduk burada canım.herşeyimizi paylaşıyoruz..hele benim için sanki yıllardır tanıyorum buradaki arkadaşlarımı..onlar sayesinde deşarj oluyor onlar sayesinde sabrediyorum. .topiğimide arkadaşlarımı da karatayımı da çoooook seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?