Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

leylakcim bu detokstan sonra karataya devam edince geri aldinmi verdigin kiloyu? bende yapmak istiyorum ama bosa zaman kaybi olsun istemiyorum.

Canım sen şu an tam Karatay yaparsan kaçamaksız bir şekilde çok güzel kilo verirsin merak etme, ben tam 1 yıldır buradayım

Sabredicem zaten hedef kiloma inene kadar sürekli sabredicem. Sonrasında da bu şekilde yaşamaya çalışıcam Ama tabiki kaçamaklar yapabilirim belki :18: Çünkü o zaman istediğim kiloda olucam. Tabiki spor yapmadığım günlerde yememek kaydıyla da sürdürebilriim diye düşünüyorum :18:

Yaşasın Karataaaaaaaaaaaaaayyyy !

leylakcim bu detokstan sonra karataya devam edince geri aldinmi verdigin kiloyu? bende yapmak istiyorum ama bosa zaman kaybi olsun istemiyorum.

birkaç gün sonra sadece 500 gr ını geri almıştım canım.sanırım o da detoks sonrası gözüm döndüğü içindi
diğer 1,5 kg geri gelmedi yaniii

işlenmemiş buğdayın hertürlüsü serbest canım..

çok saol cnm ben ögrenciyim kykda kalıyorum karatay yapmak istiyorum ama nasıl yapmam gerektiğini çözemiyorum o yüzden sordum ...karabugday hazırlamak kolay en azından akşam yemeklerimi o şekilde yaparım diye....umarım satılan işlenmemişidir...

nasıl kolayına geliyorsa öyle yaparsın canım..kolay gelsin

birkaç gün sonra sadece 500 gr ını geri almıştım canım.sanırım o da detoks sonrası gözüm döndüğü içindi
diğer 1,5 kg geri gelmedi yaniii

cokk tesekkurler cvp icin o halde yarin bende yapiyorum detoksu klasik karatay kahvaltimin ardindan..cok duraksadim dogru duzgun kilo gitmiyo o kadar cabaya..sanirim vucudum detoks istiyo.bide bunu deneyelim:)

cokk tesekkurler cvp icin o halde yarin bende yapiyorum detoksu klasik karatay kahvaltimin ardindan..cok duraksadim dogru duzgun kilo gitmiyo o kadar cabaya..sanirim vucudum detoks istiyo.bide bunu deneyelim:)

bütün kısslar toplandık toplandık toplandık detoksa da başladıkkk

Bu Leslie ne diyip duruyordum kendimce. Meğer süper bişeymiş. İzledim ve sevdim etkisini gören var mı yapıp da ?

bi ara koşu bandım bozulmuştu ben de o zaman leslie yapmıştım.sayesinde kg vermem durmamıştı.dışarda yürüme fırsatı olmayanlar için çok iyi bence

hep beraber başlıyoruz o zaman

Keşkek

4 mevsim yapılabilir.

Malzeme

1 kg kemikli kuzu eti(gerdan olabilir)
2 su bardağı dövme buğday
Yarım su bardağı nohut
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı biber salçası
Kristal Kaya tuzu, karabiber, kimyon, tarçın(ağız tadına göre)

Hazırlama

1.Dövme buğday ve nohutu yıkayıp, akşamdan ayrı kaplarda ılık su ile ıslatın.

2.Ertesi sabah önce akşamdan ıslattığınız buğdayı düdüklü tencereye boşaltın, sonra etleri ilave edin, üzerlerini 4-5 cm geçecek ölçüde su ilave edip, kısık ateşte pişirin(60-70 dakika kadar)

3. Bu arada soğanı soyun, küçük küp şeklinde doğrayın ve nohutun üzerine ilave edin.Eğer nohut akşamdan koyduğunuz suyu çekmişse üzerini örtecek miktarda su ekleyin ve kısık ateşte pişirin( pişmeye yakın salçayı ilave edin).Nohutlar yumuşayıp pişince tencereyi ateşten indirin.

4. Buğdaylar pişince düdüklü tencereyi de ateşten indirin, buharın boşalmasını bekleyin.Kapağı açın etleri tencereden çıkarın,kemiklerinden ayırıp didiklleyin ve tekrar pişmiş buğdaya katın.tahta bir kaşıkla döve döve özleştirin.

5. Küçük bir tavada kısık ateşte tereyağını eritin, buğdayın bulunduğu tencereye koyun, tuz, karabiber, kimyon ve tartını serpin, güzelce karıştırın ve keşkeği bir servis tabağına koyun, keşkeğin ortasını çukurlaştırın ve içine haşlanmış nohutu koyup servis yapın.

Karatay Mutfağı kitabından alıntıdır

bi ara koşu bandım bozulmuştu ben de o zaman leslie yapmıştım.sayesinde kg vermem durmamıştı.dışarda yürüme fırsatı olmayanlar için çok iyi bence

Cevap için sağol. Kesinlikle tam bana göre. Dışarıda yürüyemiyorum. Farklı programları falan da varmış. Ben koşu bandını evde çok yer kaplar diye almadım. Bunu15 dkika ile başlayıp artırıcam. Bakalım etkisi olacak mı ?

çoook teşekkür ederim canım,yazmışsın onca şeyi,ellerin dert görmesinkaydettim tarifi,en kısa sürede yapıcam

merhaba arkadaslar bugun ıkı haftalık bıldırım suresını doldurduk sukur
lıste yapmayı da kabul ediyorum bu cuma lısteye gırebılır miyim

hareketsizlikten iyidir canımdışarda yürüyemiyorsan en iyi seçenek bu

ayynen bidahakine ben de buğday koyarım..şimdi haşladım bulgurumu ziyan olmasın

Tabi canım , şimdi bulgurlu yaparsın, sonra buğdaylı
Ben kilolarımın hepsini versem de gelirim ki burada Çok hoş muhabbetler ve arkadaşlar var

Ben de ben de

Bişey değil canım

Ben de ben de, arkadaşlarımı seviyorum,burayı bırakamıyorum ve Karatayı da, bi kaç gün kaçırsam da dönüp dolaşıp Karatay yapıyorum

Afiyet olsun. Çok zor değil ya iyi piştiği için 10 dakikada yeterince hoş oluyor. Egzersiz olarak düşün onu da artık

Hoca ezme önermediği için demiştim, ama onun tarifi de ezmeymiş, ben gene de tane tane yemeyi tercih ederim
bütün kısslar toplandık toplandık toplandık detoksa da başladıkkk

çoook teşekkür ederim canım,yazmışsın onca şeyi,ellerin dert görmesinkaydettim tarifi,en kısa sürede yapıcam

Bişey değil tatlım,biraz yavaşım, maşallah ben yazana kadar 3 sayfa ilerlemiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…