Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İkizcim senin rakipler çoğaldı bak hergün en az 1-2 kişi ekleniyor artık sayfamıza..
Güzel dilekleriniz için teşekkürler tekrar

Med hoşgeldin...

Başlangıç kg.72
en sonki 66,1
boy 1,58
hedef 55

İkizcim senin rakipler çoğaldı bak hergün en az 1-2 kişi ekleniyor artık sayfamıza..

Med hoşgeldin...

Başlangıç kg.72
en sonki 66,1
boy 1,58
hedef 55

ay canım benim hepimiz maşaallah çok güzel kilo veriyoruz...ben bu hafta ümitli değilim zaten..
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..........

kıslar aşk olsun birizniz bile cevap yazmadınız soruma beni aranıza almıycaksınız sanırım

kıslar aşk olsun birizniz bile cevap yazmadınız soruma beni aranıza almıycaksınız sanırım

tatlım ben okudum aslında ama hurma hakkkında hiçbir fikrim yok o yüzden yazmadım :) ama hurma cok sekerli diye biliyorum canım, kızlar bir fikir verirler mutlaka sayfa cok hızlı ilerliyor ya görmemişlerdir

tatlım ben okudum aslında ama hurma hakkkında hiçbir fikrim yok o yüzden yazmadım :) ama hurma cok sekerli diye biliyorum canım, kızlar bir fikir verirler mutlaka sayfa cok hızlı ilerliyor ya görmemişlerdir

sağol yinede canım

ay canım benim hepimiz maşaallah çok güzel kilo veriyoruz...ben bu hafta ümitli değilim zaten..
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..........

hosbuldukkk :)

Med hoşgeldin...

Başlangıç kg.72
en sonki 66,1
boy 1,58
hedef 55

canım benim de baslangıc 68 suan 65.6 boy 1.58 hedef 52 :) pek benzesioruzz :)

Evet mutlumelcim benzeşiyormuşuzzz
Hadi bakalım evlenene dek güzel kg.vermeler sana...

Masalım çok sağol cnm yoruyorum seni de

Tutkucum hoşgeldin hurma sabah kahvaltıda yiyorlar ben gördüm
ama şekerlenmemiş hurma olmalıymış

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,2yumurta(kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,1 cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne),4 bıber,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),3 kuru erık.

Eklentiler

• $a15kahvalt%C4%B1m.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 75

Ne yorulması ceylincim sen hep zayıfla ben hep yenilerim senin tickerını ..

soğuk olucak canım,sadece ıslatacak kadar,fazla cıvık yapmayın..
gün kurusu yerine incirde çok yakışıyorrr...
evdeki imkanlara göre artık

Bugünkü menümü yazayım.

1. öğün :

- Tereyağlı çeçil peynirli maydanozlu omlet ( Harika oldu loxandraya teşekkür eder herkese de tavsiye ederim. )
- 6 zeytin
- 1 avuç fıstık
- 1 bardak süt
- Biraz marul

2. Öğün :

- Tavuk dönerin tavukları
- Keten tohumlu yoğurt
- Bol salata ( mor lahana-havuç-marul-maydanoz ile)

Sıvı :

- 2 litre su
- 1 bardak türk kahvesi
- Karışık bitki çayı

Spor :

- Leslie ile 4 mil. ( Bir kaç bilgi edindikten sonra haftada 4 gün tae bo, 2 gün leslie ve 1 gün dinlenme şeklinde düşünüyorum.)

Kızlar evinizde netiniz varsa bir de özellikle sınırsızsa çok güzel spor hareketleri var arama motorlarında (örnek g...gle)
Mesela burdaki kızların çoğu lesli hocayı takip ediyorlar
Sporsuz zayıflama olmaz kesinlikle spor da yapın
En azından günde en az 20 dk tempolu yürüyüş diyor Canan hoca..

2. Öğün(ogle):1tabak az kıymalı ıspanak,1 kase zeytınyaglı kerevız,bırkac cevız,bırkac zeytın,ıkı bıber,1bardak ayran. ................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,6 fıncan Turk kahvesı

Spor: 6 saat ev ısı yaptım,bugun 15 dakıka yurudum, evdekıler saymazsak (oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a15ogle%20yemeg%C4%B1m.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 85
oglumdan dolayı sürekli aktif olamıyorum ama genelde okuyorum yorumlarınız
ve verdiginiz kilolar cok güzel kocman bir masallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…