Ben davet ediyorum kızlar sizi buyrun gelin yiyebilirsiniz
haklısın SERSUM öyle yapıyım. peki bu diyette kaslarımız erir mi? kime bu diyeti yapıorum desem kaslar gider filan diyor şüpheye düşüyorum acaba diye
hamile karataycılarımız bile varken buna sadece gülerim canım...
kıskananlar çatlasın bence
bulgurlu salatalık rendeli ayranımı hazırladım şişeye boşalttım..eşimle kızım acıkmışş..onlara sandviç ayran yaptım ben de 1 bardak ayran içiyorum..
ayranı taneli olduğu için şişeye boşaltmak bayaa zor oldu beyaaa
sağol canım ellerine sağlık yemiş kadar olduk
Süpersin canım, afiyet leptinler olsun
çoğumuz ya dışarıda yürüyoruz ya da leslie yapıyoruz..bence yeterli oluyor canım..tabii yinede sen bilirsin:):)))) bende gülüyim o zaman canım saolasın. bende sana çok soru sordum eğer bıkmazsan dahada sorularım olcak ama hara ara aklıma geliyor((
mesela leslie deniyor onumu takip etsem yoksa kickbox veya başka bir şrymi takip etsem acaba yürüyüşe ek olarak
Ne demek ne demek ya. Umarım kilocuklar bir bir gider. Hadi kalkın 50 tane ip atlıyoruz
Ne demek ne demek ya. Umarım kilocuklar bir bir gider. Hadi kalkın 50 tane ip atlıyoruz
Kızlar hepinize iyi geceler, bol leptinler
Kas neden erisin ki ? Doyana kadar yer aşırıya kaçmazsan yağdan kilo verirsin. Tabiki egzersizde eklersen kas yaparsın bile yıkımı bırak...
ben bu açlıkla o ipi atlarsam ahanda böyleolurum
Kızlar hepinize iyi geceler, bol leptinler
ben de sanal olarak katıldım zatii
Birdy,melexin,iyiniyetlim hiç gelmedi beyaa.:44:.oyamı da özledim...pampişim trabizonda..
ben de sanal olarak katıldım zatii
ekmek bol protein tabu genellikle ya ondan böyle tepkiler alıyorum(( ama kilo verince nasıl yaptın ne yaptın diyede sorcaklar biliyorumm:))))
aralarda mümkün olduğunca yememeye çalışmak daha iyi olurdu sanki. o zaman yağ yakımı tetikleniyor. kızmazsan önerimdi:)) ben oyle daha faydasını görmüştüm
ekmek bol protein tabu genellikle ya ondan böyle tepkiler alıyorum(( ama kilo verince nasıl yaptın ne yaptın diyede sorcaklar biliyorumm:))))
Çok hoşsunuz. Ama bari 20 tane atlayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?